NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

DĚTSKÁ JÓGA S ANGLIČTINOU

Dětská jóga s angličtinou
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 96 %
★★★★★

Už jste slyšeli o dětské józe? A co teprve o lekcích dětské jógy, kde se navíc děti seznámí s angličtinou. Testujeme unikátní koncept dětské jógy Little Bubbles. 

 

Kurzy jógy Little Bubbles seznámují vaše děti nejen s jógou, ale i s angličtinou. Každou hodinu děti čekají jiné příběhy a dobrodružství a navíc všechno v zemi, kde se mluví jenom anglicky. Děti tak kromě jógových pozic procvičí i spoustu anglických slovíček. A navíc zcela hravou formou. Děti mohou poznávat své tělo, protáhnou se od hlavičky k ploskám u nohy a naučí se relaxovat.

Little Bubbles otestovalo 10 dětí ve věku 3 až 10 let.


 

RECENZE

pcernikova
Zajímá mě tato kombinace, jak zklidnit děti a vtáhnout je do děje. Dcera je velice živé dítě a na lekce reagovala spontánně a klidně. Líbí se mi zapojování dětí do Aj.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
26.08.2016 05:48

luciek
Slecna Tereza je uzasne mila, ma prijemny hlas a je videt, ze ma opravdu rada deti. Vyuka probiha v prijemnych barevnych prostorach Fitcentra Pod Palmovkou. Uroven anglictiny byla velmi dobra (nazor vystudovane ucitelky AJ na 1. st. ZS). Zjistila jsem, ze detem tento bilinqvni zpusob vubec nevadi, ba naopak, libila se jim hlaska: One for All, All for One!:), me naopak zaujala nejvic aktivita Dancing candle... Cviceni i anglictina byly primo na miru detem. Ocenili jsme i barevne cvicebni pomucky,(hlavne ta vtipna latkova zviratka, ta se detem moc libila). Skoda jen, ze je Palmovka od nas z Modran tak daleko, deti byly opravdu nadsene.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
31.08.2016 22:13

plachalucinka
Jóga s angličtinou byla úžasná. Dcera se uklidnila, protáhla a přirozeně nasávala angličtinu. Lektorka byla velice přátelská a milá, jak k dětem tak k rodičům. Lekce bych určitě doporučila všem, dcera byla nadšená a spokojená.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
01.09.2016 20:39

44marika
Děkuji za zkušenost Jóga - Angličtina, moc zajímavá zkušenost a velká spokojenost.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
02.09.2016 08:34

TerNeKa
Příjemně strávený čas pro děti. Hravou formou si protáhnou tělo a osvojí si několik anglických slov. Pro mě osobně je však kurz drahý. Za tuto cenu bych očekávala větší pomoc od lektorky v situaci, kdy dítě cviku nerozumí. Lektorka byla velmi příjemná, ale ocenila bych navíc právě kontrolu cviků a pomoc dítěti. Děkuji.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 70%
02.09.2016 16:00

Lucka8740
Velmi zaujimava forma jogy/cvicenia (pre deti) - formou hry. Cviky su jednoduche a zvladne ich aj 3-4rocne dieta. Anglictina bola velmi prirodzene zakomponovana do cvicenia/hry. Velmi mila lektorka Terezka, dcerka si ju hned oblubila - na 2.hodinu sa uz vyslovene tesila :) Usmev na detskej tvari a radost z cvicenia asi hovori za vsetko :) Urcite doporucujeme!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
02.09.2016 18:16

zega
Byly jsme obě velmi spokojené. Zasmály jsme se a zacvičily. Zoe hned hlásila, že na další hodinu jde sama beze mne! Což se tak často nestává :)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
05.09.2016 22:29

ramoso
Na kurzu se mi nejvíc líbila velmi přirozená a nenásilná výuka angličtiny, hravost a pohoda, od prvního okamžiku i pocit, že jsem jako doma, osobně jsem se cítila v prostředí velmi dobře. Lektorka má obrovské charisma, je velmi milá, připadá mi hodně empatická. sama jsem v joze začátečník, tedy nemohu posuzovat výuku jogy, jen mi přišlo, že ji bylo málo.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
05.09.2016 23:31

lokocka
Jógu s angličtinou velice doporučuji hlavně kvůli milé, usměvavé, snaživé lektorce a skvělému zázemí/prostor, kde výuka probíhá.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
06.09.2016 20:37

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Zatím nikdo nic nenapsal ...
O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion