NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

KÜHNŮV DĚTSKÝ SBOR: ZPÍVEJTE S NÁMI

Kühnův dětský sbor: Zpívejte s námi
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 97 %
★★★★★

Zpíváte si s dětmi rádi? Pak tu právě pro vás máme výsledky zajímavého testování hudební knihy s CD Zpívejte s námi. Nejkrásnější lidové písničky nazpívaly děti z Kühnova sboru, jeho dětští sólisté společně s těmi nejlepšími muzikanty.

V originální knížkce s CD Zpívejte s námi vás čeká vydatná porce 35 opravdu nejkrásnějších lidových písniček, které by měl každý znát. Více než 50 minut hudby, vkusné hudební úpravy a kouzelné ilustrace Venduly Chalánkové.

Kühnův dětský sbor (zal. 1932) patří mezi nejvýznamnější české umělecké kolektivy známé po celém světě. Je nejstarším a největším dětským sborem v České republice a od svého založení se systematicky věnuje výchově dětských hlasů od nejútlejšího věku. Na svém kontě má desítky snímků klasické hudby a nyní přichází s nahrávkou pro ty nejmenší!

Ukázky písniček a další informace najdete na www.zpivejtesnami.cz


 

RECENZE

bohumilaskrdlova
Knížka plná líbivých ilustrací, které se budou líbit dětem a CD plné krásných lidových písní. Určitě se dá skvěle využít třeba v mš či zš. Co mi chybělo byly typy a návody, jak s knihou dál pracovat či doplnění tvořivou částí pro děti.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
28.11.2016 16:44

dasza
Jsme spokojení. Dětem i nám dospělým se líbí, škoda, že není více písniček...zpěvník super, jednoduchý, krásně malovaný. Možná bych ocenila lepší vazbu, ale cd posloucháme denně. Od doby, co nám přišel poštou. A zase jsme se doučily pár nových písní.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
30.11.2016 15:15

polokoule
Kniha s CD Zpívejte s námi nás velice mile překvapila. Přes třicet opravdu nejznámějších lidových písní je nahráno nevšedním způsobem. Při poslechu uslyšíte originální hudební doprovod mnoha hudebních nástrojů a čisté, dětské hlásky. Kniha doprovází nahrávku textem písní a poutavými ilustracemi. Za nás knihu a CD určitě doporučuji - neslouží jen k poslechu, ale jde s ní pracovat a to mnoha způsoby. Oblíbí si ji nejen děti, ale i dospělí.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
04.12.2016 22:41

JODIE
Kniha s CD Zpívejte s námi nás s dětmi mile potěšila krásným nápaditým zpracováním a veselými obrázky, které zaujaly jak menší děti, avšak líbily se i těm starším. Písničky jsou opravdu nádherné, rádi je posloucháme jen tak večer na zklidnění. Děti si hned samy sedly a neznámé písničky se naučily. Také lidovky, které starší děti velmi dobře znají, v novém zpracování působí zajímavě a děti přitahují.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
05.12.2016 21:00

vondrv
Knížku jsme pečlivě prohlédli a CD poslechli. Knížka má tvrdé desky - oceňuji i nápis na hřbetě knihy (mezi ostatními knížkami je vidět). Nádherná ilustrace, která zaujme jak dospělé, tak i dětičky. Obrázky písničky pěkně doplňují. Vazba je pečlivě udělaná. U knížky je super, že obsahuje CD, které si můžete pustit nebo stačí jen zpívat pomocí knížky. CD perfektně připraveno, dětské hlásky moc příjemné - velice pěkně se poslouchá. Využito mnoho hudebních nástrojů, které zlepší poslech. Výborný je také výběr skladeb. Za naši rodinu můžeme doporučit.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
05.12.2016 22:42

Ypeta
Knížka i CD jsou báječně zpracované, vhodné do rodiny, ale i do mateřských center a klubů pro taneční aktivity, ale i třeba pro nejrůznější setkání, či cvičení. Je moc dobře, že děti mohou poznat sborový zpěv prostřednictvím lidových písniček, CD, která nazpíval jeden človíček je hodně, ale ke sborovým CD se člověk jen tak nedostane, proto se nám spojení s knihou moc líbí.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
06.12.2016 09:09

rmarci
Moc pěkná chytrá knížka s cd s dětskýma písničkama. Líbí se mi, že v knížce jsou i texty písní, dětem se moc líbily, tančily na ně a zpívaly spolu s dětmi co v nich zpívaly :)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
10.12.2016 14:25

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
hofka
zjišťuji, že doma vlastně nemáme žádnou takovou hudební knížku natož s CD! Písniček máme sice hodně, ale hezká varianta lidových nám chybí.
03.12.2016 07:27

benca
velmi ma cd zaujalo, malicka rada spieva a tancuje, aj ja mam s nou tancovat, alebo ju natacat na video , tlieskat jej, velmi sa jej to paci
27.11.2016 14:28

Kamca
Pracuji v malé firemní školičce s devíti dětmi ve věku od dvou do pěti let - v současné době - věk se mění :-) ale naše děti jsou velmi šikovné a zpívání s klavírem je velmi baví, myslím si, že i tyhle písničky by si velmi oblíbily :-)
25.11.2016 19:02

Ptacice
Dobrý den, jak se můžeme přihlásit? Děkuji.
19.10.2016 15:14

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion