NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

PŘESNÍDÁVKY MAMI, DEJ MI...

Přesnídávky Mami, DEJ mi...
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 94 %
★★★★★

Hledáte chutnou a zdravou svačinku pro Vaše děti ke spokojenosti náročné maminky? Ano, je to tu! Máme tu pro vás testování dětských přesnídávek a sušenek Mami, DEJ mi..., které jsou vyráběny z ovoce a zeleniny, získané od lokálních farmářů a producentů, bez konzervačních látek, barviv a jiných aditiv.

Mami, DEJ mi… je jedinečný produkt na českém trhu, který nabízí variantu dobré a zdravé svačiny pro děti od 4. měsíců věku. Produkty „Mami, DEJ mi“ jsou vyráběny z českého ovoce a zeleniny, s přidáním zdravých bezlepkových obilnin v BIO kvalitě. Přesnídávky jsou bezlepkové, proto jsou vhodné pro lidi s trvalou nesnášenlivostí lepku (celiaky), pro vegany a milovníky „čisté chutě“. Přesnídávky neobsahují žádné konzervanty a tudíž mají kratší trvanlivost (přesnídávky 3 týdny v pokojové teplotě, 4 týdny v lednici).

Sušenky, neboli Puffy od Mami, DEJ mi jsou malé piškotky, které učí děti jíst ovoce a zeleninu ve formě, kterou mají děti nejraději. V současné době nabízí dvě varianty, které mohou všechny děti od 1 roku, kteří nemají alergii na lepek nebo med. Jsou ručně připravované, bez konzervantů a proto je jejich trvanlivost 10 dní. 

Za novou rodinnou značkou Mami, DEJ mi... stojí Lenka a Marek, kteří se snaží nabídnout na náš trh produkty, které testovali na svém dítěti :) Všechny produkty se snaží připravovat tak, aby uspokojili i ten nejmlsnější dětský jazýček. Při výrobě se řídí heslem, „ve Skleničce není na žádná aditiva ani konzervanty místo“. Všechny přesnídávky jsou testovány ve spolupráci s VŠCHT a vyhovují požadavkům na stravu pro děti do tří let.

Produkty Mami, DEJ mi... jsou v současné době dostupné po celé České republice v sítích Náš Grunt, od února také v Svět bedýnek, na www.napu.cz, v Praze v dětském fitness ráji Mini heroes. Kromě toho bude v únoru spuštěn také eshop na jejich oficiálních stránkách www.mamidejmi.cz, které se finalizují.

Veškeré informace o Mami, DEJ mi jsou také najdete na www.facebook.com/mamidejmi nebo instagram.com/mamidejmi #mamidejmi

Testovali jsme v 7 rodinách 7 balíčků přesnídávek a sušenek Mami, DEJ mi.., v každém 4 chutě přesnídávek: Borůvková (Borůvka, Jablko, Jáhly), Hrušková (Hruška, Borůvky, Amarant), Dýňová (Dýně, Jablko, Višeň, Quinoa), Jablková (Jablko, Amarant) a 2 chutě sušenek: Borůvkové a Dýňové.


 

RECENZE

Karol89
Jsme opravdu moc vděčné, že jsme mohly ochutnat a seznámit se s produkty Mami dej mi. Přesnídávky na první pohled zaujmou svým vzhledem, na druhý pohled mile překvapí svou superhustou konzistencí a třetí pohled je pak už na mlaskající spokojené dítko =) Puffy jsou zajímavou chutnou mlskou a zpestřením, které se na běžném trhu s vhodným složením horko těžko shání a ne každý si hned troufá tvořit něco doma. Určitě by ale nebylo na škodu ubrat cukr a zvolit jiný typ mouky než bílou klasiku. Rády budeme doporučovat dále i v naší skupině Vaříme zdravě od prvních příkrmu. Děkujeme moc za možnost testování! =)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
26.02.2017 16:20

gemik
Produkty byly chuťově velmi vyvážené a hlavně nás oslovila příjemná vůně a vzhled. Také nás překvapila osvěžující chuť a hlavně konečně nebyly přesnídávky přeslazené. Což velmi oceňujeme. Za nás jednička s hvězdičkou. Děkujeme za skvělou a vydatnou svačinku, která je nejen zdravá, ale také výživná.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
27.02.2017 13:35

Trantice
Produkty Mami, dej mi... byly zajímavým zpestřením jídelníčku. Zaujaly nás zajímavé kombinace různých druhů ovoce a netradičních obilovin. Chuť a konzistence byly příjemné, vyvážené "tak akorát" a to bez použití aditiv, jak se u jiných výrobců někdy stává.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
27.02.2017 21:52

Beelzebub
Přesnídávky Mami, DEJ mi jsou výbornou volbou, pokud není po ruce domácí. Synovi (11m) nejvíce chutnala jablečná, mě osobně borůvková. Tyto dva druhy také vybrali ostatní členové rodiny za své favority. Cena odpovídá kvalitě surovin a množství. U sušenek je ve složení 15% cukru + med, což mi nepřijde úplně vhodné pro roční dítě. Nicméně pro starší děti a dospělé je to výborná svačinka, s příjemnou měkkou konzistencí.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
27.02.2017 22:40

KKna3
Přesnídávky "Mami, dej mi" u nás doma sklidily rozhodně úspěch. Naše dvojčata je snědla do poslední lžičky, i když v případě borůvky to pro ně bylo premiérové setkání s tímto ovocem. Ocenili jsme hustší konzistenci, která udnadňuje krmení, a vyhovoval nám i tvar skleničky, která má oproti klasickým příkrmům širší víčko, a lépe se z ní díky tomu krmí. Puffy byly podle větších dětí chutné, obzvlášť dýňové, ale kvůli obsahu cukru bych je na jejich pravidelný jídelníček bohužel nezařadila.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
27.02.2017 23:48

Mejsa
Věděla jsem do čeho jdu a bude dceři chutnat. Vyzkoušely jsme tedy všechny nabízené produkty a jediné, co můžeme, je zatleskat! Dcera vše dojedla, něco jsme rozložily do druhého dne, neboť byly na ni velké. Puffy by snědla na posezení. Jedli jsme je všichni, i muž. Oceňuji kreativitu, chuť jít proti velkým firmám a dělat výrobky s láskou. I osobní kontakt byl natolik vřelý, že to ani jinak dopadnout nemohlo. I za děti moc děkujeme! Budu i nadále doporučovat. Hodil by se mi nějaký letáček, který bych u nás v MC mohla pověsit.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
28.02.2017 15:12

LucieNela16
Produkty Mami dej mi, hodnotím velmi kladně, dceři chutnalo vše, mně také. Líbí se mi, že je to vše natural a české. Konzistence je malinko řidší- což prostě u ovoce tak je, takže jsem přidala trochu kuk.,jáhl. či jiné kaše, aby se mi to lépe nabíralo na lžičku a dceři(nec.7m) dobře jedlo. Za nás mohu určitě doporučit. Produktům nemám co vytknout, takže maximální spokojenost.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
02.03.2017 11:58

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
petra TND
Tentokrát jste nás opravdu překvapili! Na toto testování se vás přihlásilo téměř 500! Moc si toho vážíme a nejraději bychom odměnili vás všechny. Všem zájemcům o testování velice děkujeme za báječné komentáře a společně s výrobcem vybíráme 7 šťastných, kteří se pustí do testu. Zdraví Petra a Dáša.
12.02.2017 22:16

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion