NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

BOBOBOX

Bobobox
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 92 %
★★★★★

Máme tu pro vás tentokrát skutečně "pohádkové a zároveň tvořivé testování". A to výtvarnou krabici Bobobox, ve které děti provází skřítek Bobo, který zažívá pohádková dobrodružství i trampoty. Výrobky v krabici přímo navazují na jeho příběh, který děti prožívají a motivuje je tak k vyrábění.

V každé krabici Bobobox je 6 výtvarných aktivit, návody, různorodý materiál a pomůcky k výrobě. Od skřítka Bobo také v krabici děti najdou dopis, ve kterém je zdraví a v pohádkovém příběhu popisuje, co vše budou tvořit.

Poselstvím Boboboxu je nadchnout děti a rodiče pro společné tvoření. Rodiče nemusí vymýšlet aktivity pro děti, místo toho je s nimi mohou rovnou dělat a trávit čas společně!  Vyzkoušíte si také různé materiály, hmoty a techniky, a společně si užijete interaktivní příběh skřítka Boba.

Za projektem stojí tři přátelé z Brna, kteří se před několika týdny společně pustili do tvoření této zajímavé kreativní krabice. Garantem Boboboxu je Renata, učitelka z mateřské školky a tvůrkyně úspěšné facebookové stránky o tvoření a vyrábění Paper Magic. Výrobky a aktivity tedy sestavuje zkušený pedagog, tak aby v dětech rozvíjely základní dovednosti, znalosti a kreativitu.

Bobobox vychází každý měsíc a je možné jej objednat samostatně nebo jako předplatné každý měsíc nebo co 2 měsíce. 

Vaše ratolest pak dostává box poštou se svým jménem na krabici. Vhodný je pro děti od 4-8 let.

V současné době Bobobox nabízí zvýhodněné předplatné. Čím více Boxů si předplatíte, tím menší bude cena jednoho Boxu. Například při předplacení 5 Boxů získáte 1 zdarma! Všechny další informace najdete na www.bobobox.cz.

Bobobox testovalo 5 rodin s dětmi ve věku 4 - 8 let a vy si nyní můžete přečíst jejich recenze a postřehy:


 

RECENZE

Qualka
Na Bobobox jsme byly opravdu hodně zvědavé. Vyrábění nás baví, ale vystřihovánky z Médi Pusíka nás nebaví :) Už na začátku se mi líbila maličkost, jako je jméno na krabici. 6 úkolů hezky zvládla moje 4 letá dcera, ale samozřejmě s mou pomocí. Měli jsme velikonoční téma a bylo to opravdu super. Bála jsem se, že to bude jen o vystřihovacích úkolech, ale my jsme modelovaly, lepily a také zasely travičku :) Má to ještě své mouchy - v hlíně nestály ovečky, protože miska byla moc mělká a při jednom úkolu se psalo o stojánku na vajíčko, které tam nakonec nebylo. I přes tyhle drobnosti jsme z toho nadšení a opravdu reálně uvažujeme, že si to předplatíme :) Je to šest úkolů a zvládly jsme tři úkoly za den a trvalo nám to několik hodin. Super! Moc děkujeme a držíme Boboxu palce! Tak jen dát o sobě více vidět, 500 lidi na Facebooku je málo, je potřeba to začít více marketingově podporovat:) Ráda případně s propagací pomůžu :)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
31.03.2017 22:39

snany
Bobobox je určitě jiný než podobné konkurenční boxy na trhu, už i tím, že má svého průvodce trpaslíka jenž motivuje pomocí pohádky děti ke tvoření. Adresnost krabice jsem u žádné jiné firmy nenašla, působí dojmem, že jsou aktivity vyrobené pro konkrétní dítě. Aktivity jsou jednoduché, rovně i návody, hravě si s nimi poradí i šestileté dítě, takže může tvořit i bez většího dohledu dospělého. Jen jedna výtka, v krabici jsem postrádala nůžky.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
12.04.2017 00:30

Tournesol
Bobobx byl naší záchranou - dorazil zrovna v den, kdy dcerce začaly neštovice. Emma si sama balíček vybalila a byla nadšena z toho, že je na něm její jméno :) přečetly jsme úvodní dopis, vyrobily skřítka Boba a vrhly se na vyrábění. Vzhledem k tomu, že jsme nemohly ven a musely trávit celé dny nějakou klidnou činností, postupovaly jsme docela rychle a vse jsme měly hotové během necelých tří dnů! Dcera vždy přinesla další sáček s novou aktivitou a společně jsme pak krok po kroku plnily instrukce - naprostou většinu zvládla sama. Hodně ji zaujalo sázení osení a následná péče o ně, velmi ji bavilo také modelování kuřátek. Naopak ji moc nezaujalo vyrábění deskové hry - bylo to na ni příliš jednoduché a málo stříhání, takže si to upravila po svém a kytičky vystrihala a nalepila. Nakonec jsme všechny výrobky vystavily a vytvořily tak pěknou velikonoční výzdobu. Děkujeme za možnost bobobox vyzkoušet!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
12.04.2017 12:20

blamka
Myslím, že Bobobox je výborný námět buď na dárek k narozeninám apod. nebo když člověk nechce kupovat dětem nesmyslné hračky nebo sladkosti. Je to dárek pro celou rodinu a jeho hodnotu vidím zejména v tom, že "nutí" rodiče trávit čas se svými dětmi (není to pro samostatnou činnost dětí - nebo je, ale až v pozdějším věku - dospělý musí minimálně přečíst instrukce). Činnosti jsou však jednoduché a podle mého názoru je s větší či menší dopomocí zvládnou i děti lehce pod tři roky.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
18.04.2017 22:20

VendulaMar
Bobobox obsahoval úplně všechno, co jsme se synem k velikonočnímu tvoření potřebovali (včetně lepidla, které se u nás taky někdy záhadně zatoulá:). Seb měl obrovskou radost, že může tvořit v podstatě sám, jen s mou minimální asistencí, která zahrnovala předčítání návodů a následné obdivování finálních výrobků. Doporučuji zejména těm, kdo jsou v časové tísni, a přesto by svým malým kreativcům rádi dopřáli možnost se vyřádit:)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
18.04.2017 23:49

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Zatím nikdo nic nenapsal ...
O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion