NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

SAKYPAKY - ČESKÉ SEDACÍ VAKY

SakyPaky - české sedací vaky
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 93 %
★★★★★

Válíte se doma rádi? Válejte se se Sakypaky! Tři rodiny pro vás otestovaly tři typy sedacích vaků a vy se nyní můžete mrknout na jejich recenze a postřehy.

Sakypaky jsou vaky plněné optimismem. Za projektem najdete čtyři přátele, kteří mají ateliér v Olomouci a vy se můžete spolehnout na to, že všechny vaky Sakypaky jsou kompletně vyrobeny v Česku. Navrhují, šijí, balí a posílají jen to nejlepší, co pro vás dokáží vytvořit. Nabízí sériové vaky, ale pokud hýříte super nápady nebo chcete udělat někomu radost, pošlete jim svůj návrh a oni jej hodí na vak. Pro fajnšmekry mají i venkovní vaky, pelechvaky pro mazlíčky, vychytané houpačky i série vaků do škol a školek.

Testovali 3 rodiny, které mají minimálně 2 děti, z nichž alespoň jedno je ve věku 6 let a výše.


Testovali 3 typy vaků:


KECKA - denimově modrá. Naprosto originální sedací vak Kecka si zamiluje každý. Patří mezi největší vaky v naší nabídce. Je vhodný pro velké i malé a sedí se v něm opravdu fantasticky.

ŽIŽI puntík – růžová. Hledáte originální sedací vaky pro děti? Do puntíku vyladěné. Přesně takové jsou SakyPaky Žiži. Díky svému střihu jsou vhodnými vaky na sezení, na ležení a zkrátka naprosto jedinečné.

KANAFÁSEK SPIDER. Každý hrdina si rád odpočine. I ten váš. Kanafas spider z jedinečné kolekce sedacích vaků SakyPaky - Topgal k tomu vytvoří v pokojíku ideální relax zónu.


 

RECENZE

bzanda
Vak Kanafásek - spider, který jsme testovali, je zpracovaný skutečně kvalitně. Odolal nájezdu dětí a zaujal i rodiče. Nejvíc ho využívá 5-ti letý synek - má v něm pelíšek, sedátko, lehátko, domeček, doskočiště i padací zónu. Dcerka ráda vylehává před televizí, tak i jí přišel k duhu. Rodiče večer vak uzmou jako podnožku. Za nás tedy vřele doporučujeme a děkujeme.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
21.05.2017 22:23

fidorka01
Naše zkušenost s vakem byla naprosto famózní. Holky se zezačátku pořád přetahovaly a hádaly, která na něm bude kralovat. Postupem času už se to uklidnilo a začaly se střídat, dokonce se tam i kolikrát vešly všechny a koukaly na telku a byly naprosto spokojené. Vak je velmi pohodlý,přizpůsobivý poloze lehu či sedu, materiál snadno udržovatelný,hlavně při nehodách s pitím. Takže naprostá spokojenost, velmi nás překvapil svojí pohodlností a užili jsme si s ním spoustu legrace.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
22.05.2017 08:33

dotegg
SakyPaky KECKA má originální vzhled, který je spíše určený asi pro mladší věkovou kategorii a děti. Často výrobky na trhu, cílené pro děti, jsou za hranicí kýče. Tento prvek je naopak velmi vkusný, přitom pro děti velmi poutavý. Výborně se na ní leží, sedí..Díky tvaru a velikosti si možná KECKA říká o trochu větším prostoru. Pro někoho možná drobná nevýhoda je, že se nedá změnou polohy zmenšit "do koutu". Ale na druhou stranu, kdo si KECKU koupí, nebude jí určitě schovávat, naopak bude tou pomyslnou "třešinkou na dortu" každého interiéru.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
24.05.2017 23:02

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Mirka88
No teeeda...ten vak ve tvaru boty je vážně super. Myslím, že už mám vymyšlený námět na vánoční dárek pro do dětského pokoje. Máte někdo dluhodobější zkušenost? My jsme totiž měli doma nějakou dobu podobný z webu z-nabytek. Konkrétně odsud https://z-nabytek.cz/1607-sedaci-vaky-a-pytle a byl sice prima, ale potah se nám brzo roztrhnul a nový nebylo možno samostatně koupit.
28.07.2022 10:30

bzanda
Jupííí, díky za vybrání, v úterý nám ho asi doručí. Jsme štěstím bez sebe :-) Díky díky díky
05.05.2017 17:36

Tamara
Dobrý den, vybírání již bylo ukončeno? Děkuji a pěkný večer přeji
30.04.2017 21:34

KubikTerkaKristyna
Dobry den, nemuzu nikde najit tlačítko chci testovat?muzete mi prosim poradit dekuji Přibylová
26.04.2017 08:47

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion