NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

KNIHY O LÉTÁNÍ A SPLNĚNÝCH PŘÁNÍCH

Knihy o létání a splněných přáních
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 98 %
★★★★★

Možná, že jste si také někdy představovali, jaké by to bylo, kdybyste uměli létat nebo žili v zemi, kde se plní tajná přání. Tak to možná právě vás by mohlo zajímat toto testování!

Létací knihy jsou o všem, co si děti přejí zažít. Vypráví kouzelný příběh, který probouzí v dětech fantazii a víru v sebe.  

Hlavní hrdinkou dobrodružného příběhu je odvážná, trochu zbrklá a hodně zvědavá šestiletá Nelinka, která má v plánu procestovat svět a jediné co ji zajímá, je naučit se létat! Společně se svým plyšovým Zajdou, který ožívá, když se dospělí nedívají, se ocitne v Kouzelnálii, zemi splněných přání. Bude se koupat ve sladkých mracích, pochutná si na hoře z čokolády, bude dýchat pod vodou, ale hlavně bude LÉTAT!

Autorkou dětských knih je Kristina Hummelová. Ke knihám vznikly postupně i audioknihy s originálními písničkami pro děti, které namluvila Tereza Bebarová a Radek Pokorný. Více informací a ukázky z knih najdete na www.onelince.cz 

Testovali jsme společně v 7 rodinách 2 knihy Nelinka a Jezero nádherných ploutví, Nelinka a strom zázraků, a k nim dvě audioknihy na CD.


 

RECENZE

DasaJel
Testovali jsem druhý díl příběhu o Nelince a jejích dobrodružstvích. Kniha se dcerkám moc líbila, je doplněna krásnými ilustracemi a i když se jedná o druhý díl, do děje se dostanete snadno i bez znalosti toho prvního. Kniha dcerky zaujala, takže budeme uvažovat i o koupi dalších dílů příběhu. CD krásně doplní čtení, můžete používat například v autě. Kniha krásně rozvíjí fantazii a vypráví o kouzelném světě, který touží navštívit asi každé dítě a děti si navíc odnesou i poučení z příběhu do života. Děkujeme za krásnou knihu a za možnost ji otestovat.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
11.06.2017 08:30

JanaKst
Testovali jsme knihu Nelika a strom zázraků s CD a pexesem. Kombinace knihy a pexesa a hlavních hrdinů v papírové podobě je perfektní. Děti velice zaujalo také CD. Moc hezky se poslouchá a je dopněno i písněmi. Příběh je plný fantazie.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
11.06.2017 22:06

krizovazuzana
Děti se na knížku i CD moc těšily. Balíček nám dorazil na den dětí, takže udělal radost velkou. Děti nadchly dárky i osobní věnování. CD poslouchaly na dobrou noc, dcerce se moc líbí písničky. Příběh je bavil, s Nelinkou se dcerka ztotožňovala a syn říkal, že je Nelinka podobná jeho ségře :-) Je to moc hezky vypracovaná knížka, s milými obrázky a příběhem, který děti baví a dokáží si představit, že by něco podobného zažily. Jsem ráda že jsme byli vybraní, abychom knížku a CD mohli otestovat.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
13.06.2017 10:14

hhranolka
Tak i my jsme testovali knihu Nelinka a jezero nádherných ploutví. A jsme za to moc rádi. Dodání bylo bleskové a dokonce nás čekalo i super překvapení a to osobní věnování pro naše holčičky. Což jsem vůbec nečekala a úplně mě to dojalo! Kniha je krásná, hezky zpracovaná a příběh je velmi poutavý. Výborná věc je záložka do knížky ve tvaru rybky. Jediné co mi na knížce trošku vadilo bylo, že je tam málo ilustrací. Dcera je zatím zvyklá na čtení knížek, kde je každá stránka s obrázkem. Což je škoda, jelikož ilustrace jsou super. Knížku si čte i naše 5-ti letá dcerka sama - dle toho jak to napouslouchala na CD-čku a při tom otáčí listy knížky(sama číst samozřejmě ještě neumí). Takže to je super kombinace knížka plus CD-čko. Za mohu jen doporučit. Kniha se za 14- dní stala naší oblíbenou a listujeme v ní každý den.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
14.06.2017 11:33

Nikolka
Prečetly jsme společně už hodně zajímavých knížek,ale tato knížka je tak obsahově detailně popsána až neskutečné. Muselo to dát velkou práci a promyslet pořádně příběh o holčičce, která je hlavní hrdinkou knížky. Knížka opravdu není záležitost pár dnů,ale vydrží opravdu na hodně večerů, neboť se stalo několikrát, že obě holky uprostřed přiběhu usnuly, takže sem čekala na další den. Některé příběhy by měly být kratší. Jinak co se týká děje,tak byly obě zvědavé jak to bude dál pokračovat. Příběh opravdu poutavý. Celkově hodnotím knížku jako jednu z mála,co opravdu holky zaujala a hned ji nadšeně před spaním nesou. Někdy se stane,že se mění knížka,ale tato opravdu se hledala a spát se jít nemohlo. A jak sem se zmínila na uspání dítěte, co by měla každá knížka ke konci splnit je až neskutečné. Obě holčičky nadšeně poslouchají a najednou spí. Každopádně je knížce se dá dále vracet není to knížka pouze na chvíli.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
14.06.2017 23:37

Walca
Je těžké vybrat dětskou knihu, která uspokojí tak náročné čtenáře, jako jsou právě děti... Srozumitelný, jednoduchý a logicky uspořádaný děj, zároveň však poutavý a atraktivní. Pěkné ilustrace a kvalitní zpracování, které vydrží i občas nešetrné listování dětských ručiček. A ještě nějaké to překvapení navíc...Za naší rodinu kniha Nelinka a jezero nádherných ploutví splňuje maximálně.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
15.06.2017 20:29

marketap
Kniha přišla obratem, hned jsem jí rozbalila a měla sama z ní velikou radost jak z krásné knihy tak ze všech dárků. Holčičky když jí viděly, tak výskaly radostí. Hned vzniklo drobet nedorozumění mezi holkami, protože mladší Andělka nechápala, že kniha je jen o její sestřičce. Tak probíhalo vysvětlování, ale během vysvětlování, jsme objevily osobní věnování od paní spisovatelky jak pro Andělku, tak pro Nelinku. No úplně nás to všechny dojalo. S knihou jsme si užily všichni moc zábavy. Andělka dokonce ráno létala do školky jen to drobet nepochopila paní učitelka. Tak jsme jí hned všechny tři začaly nadšeně vyprávět o úžasné knížce O Nelince a Stromě zázraků. Nádherné ilustrace, poutavé čtení s krásným příběhem, který dokáže dětem předat životní moudro. Naše rodina, kde se dá, tak knihu doporučujeme. Opravdu stojí za to si jí koupit. CD je krásný doplněk. Krásné písně, poutavé čtení, že dává příběhu další rozměr. Tak, že všem doporučujeme jak knihu, tak CD.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
18.06.2017 16:45

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
danka7
Cesta autem může být pěkná otrava - v tom případě sní o létání celá rodina (proč jen ta babička bdlí tak daleko?). Křídla nám rostou, když si povídáme, vyprávíme příběhy či (to když slova dojdou) při poštění pohádek. Dcerka má navíc citlivé bříško a tak si nemůže v autě číst a sledování pohádek na tabletu jí také nedělá dobře, ale audiokniha - to je jiné. To se pak občas i stane malý zázrak: naše upovídaná holčička zapomene mluvit a s otevřenou pusinkou doslova hltá slova pohádky. Tu o létání by jistě hltala také.
25.05.2017 23:13

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion