NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

DĚTSKÁ NEPROMOKAVÁ BUNDA DIDRIKSONS1913 JEZERI

Dětská nepromokavá bunda DIDRIKSONS1913 JEZERI
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 100 %
★★★★★

Jste aktivní, chodíte rádi do přírody a na výlety s dětmi? Ani špatné počasí vás nezastaví? Rostou vaše děti rychleji něž si dokážeme připustit? Plánujete prázdniny v divočině? Pak jste tu správně! Máme tu čerstvé výsledky testování dětské nepromokavé bundičky JEZERI

Dětská nepromokavá bunda DIDRIKSONS1913 JEZERI je vhodná do města i do přírody. Naprosto odolná větru i vodě. Materiál je 100% polyester, zátěrová technologie, PFC free impregnace, vodní sloupec 5 000mm, storm systém, lepené švy a prodyšnost 4 000g/m2/24h.

Bundička DIDRIKSONS1913 roste s dítětem, je 2vrstvá s prodlužovacími rukávy! Nevěříte? Mrkněte na video.
Bunda má středový zip krytý dvojitou légou na suchý zip, lze ji dole stáhnout, kapuce je odepínatelná na druky. Obvod mírně stáhnutý gumkami, vyztužený kšilt. V oblasti brady je jemný fleece pro větší komfort, konce rukávů jsou ukončené do gumy. Přední kapsy na zip kryté légou a uvnitř štítek na vepsání jména. Samozřejmostí jsou reflexní prvky.

Jen málo značek v oděvním průmyslu se může pochlubit více než 100 lety historie. V roce 1913 ve vesnici Grundsud ve Švédsku začali Hanna a Julius Didrikson vyrábět vodě odolné oblečení pro rybáře. Bylo to velmi strategické místo, protože právě zde, na západním pobřeží, kde se Švédsko dotýká oceánu, byla neustálá poptávka po takovém oblečení. A aby mohlo docházet k neustálému zlepšování oblečení, bylo důležité být svým zákazníkům co nejblíže.

Bundy testovalo 5 dětí ve věku 5-8 let, z aktivních a sportovních rodin, jejichž prázdninovým cílem byla příroda, hory, výlety a aktivita bez ohledu na počasí :-)


 

RECENZE

ayni
Bunda je skvělá, moc hezká a spolehlivě udrží syna v suchu a teple. Moc se mi líbí citlivě zakomponované reflexní prvky, nepůsobí přehnaně, ale přitom jsou skvěle viditelné. Děkujeme za možnost testovat, při příštím dešti vyrazíme připraveni a bez obav z rýmy :-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
07.07.2017 21:55

mau
S bundou jsme velmi spokojeni kvůli její vysoké funkčnosti - nepromokavost, větruodolnost, prodyšnost. Líbí se nám design. Jsme spokojeni s možností prodloužit rukávy.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
09.07.2017 09:37

evacek
Velmi kvalitní a zároveň krásná technická bunda pro všechny outdoorové děti. Cena odpovídá kvalitě a bunda vydrží déle než jednu sezónu. Má objemné kapsy, což je pro děti skvělé, v dešti nepromokne a zároveň se dítě nikdy nezpotilo. Dcera je nadšená i designem, my zase kvalitou, reflexními prvky a materiálem. Jsme rádi, že jsme mohli otestovat a poznat tak novou značku, které zůstaneme věrni celá rodina!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
09.07.2017 13:07

Taara69
Bunda je velmi pěkně vypracovaná, z kvalitního materiálu, se zajímavými a dobře viditelnými reflexními prvky. Určitě neprofoukne a nepromokne. Je lehoučká a pěkně se složí i do malého batohu. Oceňuji fleese pod bradou a kšilt na kapuce, pětileté dceři se i dobře zapíná zip. Prozatím nedokáži ohodnotit systém prodloužených rukávů.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
11.07.2017 20:07

janule
Měli jsme možnost otestovat dětskou rostoucí bundu Didriksons v silném dešti i větru. Obojímu odolala bez problémů - a i když bylo stále poměrně teplo, dcera nebyla vevnitř zpocená, jak se často stává. Bunda se nám vzhledově velmi líbí, je i z příjemného materiálu, splňuje vše, co jsme od ní očekávali, a myslím, že se stane oblíbenou součástí dceřina šatníku :-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
11.07.2017 22:32

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
XLostris
Dobrý den, jsou někde výsledky, kdo bude testovat? Děkuji :)
09.07.2017 12:26

Radost
Dobrý večer, ráda bych otestovala bundu pro syna (5let). Bydlíme na vesnici a v přírodě jsme pořád. Je to aktivní objevovatel světa a velmi se potí i když nevyvíjí velkou aktivitu, proto máme problém sehnat vhodné oblečení. V létě se chystáme na kola a rybařit.
21.06.2017 22:22

ssmisek
Dobrý den, mám dvě dcery 4r a 7let. Bydlíme na horách. Ráno vyrážíme ven a večer se vracíme. Za jakéhokoliv počasí vyrážíme do školky, školy a práce. Práci mám venku a děti pokud nejsou ve školce, škole tak do ní chodí se mnou. Vracíme se domů pěšky nebo na kole nebo na kolobrndě. Podnikáme tůry do hor. Kde nikdy není jasné jaké bude počasí. Když musím, už něco udělat doma tak děti si stejně hrají venku. Baví je i hra v dešti :-) Naše heslo je, že nejsme z cukru :-) .
17.06.2017 19:27

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion