NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

DĚTSKÉ SPORTOVNÍ BOTY PRESTIGE

Dětské sportovní boty PRESTIGE
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 95 %
★★★★★

Máme tu zcela novou kategorii testování! Poprvé prošly testem dětí boty a sice řada dětských bot PRESTIGE inspirovaná zoologickou zahradou - bílorůžové boty ZEBRA a černé NEON.

Tradiční česká firma PRESTIGE se pro kolekci dětských bot inspirovala nedalekou ZOO Lešná. Kolekce se jmenuje ZEBRA a kombinuje atraktivní černobílý design s neonovými prvky.

Kvalitní, pohodlná obuv má široké využití pro volný čas, turistiku a rekreační sporty. Na botách jsou reflexní prvky PRESTIGE. Pro snadnější obouvání dětí jsou v botách veselé nálepky rozlišující pravou a levou nohu. Botky jsou baleny v luxusním papírovém kufříku, který je také z produkce tradiční české firmy. Firma dlouhodobě pracuje na zdravém obouvání nejen pro děti.

Boty jsou vyráběné ve velikostech 27 – 34 v klasické šířce chodidla (G) a větší 35 – 36 širší (H). 
Zapínání je na suchý zip.

Obuv je certifikována žirafkou a splňuje požadavky na ortopedickou a hygienickou nezávadnost a bezpečnost při používání podle České obuvnické asociace a Komise zdravotně nezávadného obouvání. Využity jsou zdravotně nezávadné materiály testovány v ITC Zlín.

Testovaly 4 děti s nožkami ve velikosti 27 – 36.


 

RECENZE

ornela8
Už po rozbalení si dcera botky zamilovala.Líbila se jí barevná kombinace s její oblíbenou růžovou a zebří pruhy.Boty se jí moc dobře obouvají díky suchému zipu.Otestovali jsme i na delší procházce a dcerka byla spokojená,že jsou pěkně měkké a pohodlné.Děkujeme za možnost vyzkoušet tuto obuv a určitě ji maminkám doporučuji.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
11.09.2017 01:10

zaglo
Na boty jsem se moc těšila a nezklamaly. Syn v nich běhal, jezdil na kole, vyrazil v nich na výlet a byl moc spokojený. Také je vyzkoušel v mokré trávě a zůstal v suchu. Synovi udělal velkou radost také krásný kufřík. Jen dcerka byla zklamaná, že v její velikosti se nevyrábí, půjčila si aspoň bráškovi :-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
12.09.2017 21:41

Petta33
Boty jsme testovali při běžném nošení, měli jsme je i na dovolené na Slovensku. Synovi se nosily dobře, byly mu pohodlné. Mně osobně přišly trochu tvrdší, mám radši dětskou botu, která je ohebná, nicméně po čase trochu povolily a byly ohebnější než při prvním nazutí. Na botách je vidět velice dobrá a kvalitní práce a ušití. Výborně se udržují, jsou omyvatelné a rodiče předškoláků i ostatních dětí určitě ocení zapínání na suchý zip.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
14.09.2017 21:35

LucinkaLuca
S těmito botami jsme byli moc spokojeni. Jsou lehoučké, pro malé děti je super, že mají uvnitř nálepku, která bota patří na jakou nohu. Dobře se omývají, jsou už trochu teplejší, takže velice vhodné na podzim. Dcera byla moc spokojena.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
26.09.2017 10:31

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Zatím nikdo nic nenapsal ...
O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion