NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

DĚTSKÉ ŠTÍTKY LABELMANIA

Dětské štítky LabelMania
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 93 %
★★★★★

Pro všechny školáčky a předškoláčky tu máme jedno suprové testování, a sice štítky na oblečení a školní potřeby, které si navíc můžete sami vydesignovat!

Taky se občas vaše zlatíčko vrátí ze školky bez mikiny nebo naopak se dvěma? Dětské štítky LabelMania by vám tak mohly napomoct všem těmto běžným ztrátám elegantně předejít. 

Na stránkách LabelMania najdete propracovaný konfigurátor štítků, na kterém si spolu s dítětem vyberete z množství barev, obrázkových motivů a stylů písma, a vytvoříte si tak vlastní design samolepících a nažehlovacích štítků, svou značku, kterou bude dítě rádo nosit a vždy si ji pozná.

Štítky jsou určeny pro označení školních potřeb dětí, aktovek, tužek, penálů, jednotlivého oblečení, bot... V nabídce jsou ale i tzv. „varovné“ štítky, jež slouží k upozornění okolí na zvláštní potřeby dítěte (diety, alergie, nemoc) s místem pro kontakt na rodiče.

Štítky jsou vyráběny profesionální technologií ekosolventního tisku na nejkvalitnějsí fólie renomovaných zahraničních výrobců. Samolepící štítky jsou po tisku tenkovrstvě laminovány, čímž je jejich odolnost, trvanlivost a barevná stálost několikanásobně prodloužena.


 

RECENZE

Ema27
Testovali jsme tzv. malý LabelMania balíček, který obsahuje dostatečné množství samolepek a nažehlovaček např.pro začátek školního roku či vstupu do školky. Objednání a tvorba štítků byla velmi jednoduchá, dodání bezproblémové. Štítky jsou jednoduché zároveň výrazné a nápadité, oblečení neničí a esteticky neruší. Aplikace je velmi jednoduchá, po vyprání stále barevné a pevně přidělané. Jedinou nevýhodou je vyšší cena, po komunikaci s ostatníma maminkama je akceptovatelná poloviční cena. Výrobek vřele doporučuji.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
10.11.2017 12:59

Blanik
Vyzkoušeli jsme nažehlovací i samolepící a paráda! Dceru štítkování bavilo, sleduje, jestli ten den má oštítkované oblečení a dává si na ně pozor. Pračkou nejsou štítky vůbec poznamenané, i samolepící bezvadně drží. Děkujeme za možnost testování.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
10.11.2017 13:04

cobaltino
Skvělý pomocník do školek, škol a na tábory. Zvlášť pokud nakupujete oblečení stejné jako jiné maminky (LIDL apod.) ;-) Štítky jsou opravdu odolné. Doufám, že se bude rozšiřovat nabídka obrázků, aby pokryla i značky v šatně většiny mateřských školek! Pak bychom se stali pravidelnými zákazníky!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
14.11.2017 19:18

Suri
Štítky LabelMania jsou vzhledově atraktivní, na výběr je dostatečný počet motivů a barev. Aplikace je snadná, pouze nažehlování štítků do užších kusů malého dětského oblečení (džíny) chce cvik. S trvanlivostí nalepovacích i nažehlovacích štítků jsem zatím spokojená, neboť odolaly mytí či praní při nižších teplotách, které běžně využívám (praní na 40°, mytí v myčce na ecopragram). Jediné co mi vadí je poměrně vysoká cena, která ale odpovídá kvalitě.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
14.11.2017 23:15

ela66
Základní balíček štítků, který obsahuje zhruba stejný počet samolepících a nažehlovacích štítků, pokryl potřeby jednoho dítěte navštěvující lesní školku, a pár kroužků, naprosto bez problémů. Pro školkové dítě jsou podle mé zkušenosti vhodné spíše nažehlovací štítky, které zajistí, že domů ze školky přinese všechno správné oblečení i tatínek. Možnost výběru barev, typu písma a obrázku podle mého názoru napomáhá identifikaci dítěte se štítkem a tak jej pak dítě snadno rozpozná.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
16.11.2017 00:19

Karca
Testovali jsme nažehlovací a nalepovací štítky LabelMania. Děti si vytvořili vlastní návrh štítků a nadšeně se podíleli na označování věcí. Štítky se snadno aplikovali a vydržely mytí v myčce i sušení v sušičce. Určitě bych je doporučila, z označování věcí se stane událost :-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
16.11.2017 08:05

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Katharine
Prosím jde to potom nějak oddělat z oblečení?děkuji
17.08.2019 10:43

Karca
Ahoj, koukam, ze uz je to vic jak pul roku, co jsme testovali nazehlovacky a nalepky... chtela jsem jen pripadnym zajemcum dat vedet, ze vsechny stitky stale drzi na svem miste, prestoze je nesetrime (mycka, susicka), pripada mi to jako maly zazrak.
16.07.2018 13:12

cobaltino
Nedopatřením v mé recenzi chybí odpověď na otázku: Zaznamenali jste během testování konkrétní případ, kdy Vám označení Vašich věcí zabránilo jejich ztrátám či záměnám? Má odpověď: Ano, v šatně mateřské školy jsem našla povalující se triko z Lidlu (které mohlo patřit opravdu komukoliv) a díky nažehlené jmenovce jsem hned věděla, že je naše.
18.11.2017 17:52

lenka82lenka
dobrý den,úplně super mám doma 2 kluky 4leteho autistu,kterému musíme vše podepisovat,označovat,aby věděl co je jeho a co smí brát a používat a jednoho ročního syna,někdy je opravdu těžké vymyslet vymyslet jak jim to označit abxy náš autík nebral věci mladšímu a nebo které nemá
25.10.2017 10:21

ornela8
Tak to je úžasné!!!Vůbec jsem netušila,že něco takové existuje.Pořád jsem ještě nenašla dobrý způsob,jak dětem označit věci,a tak popisujeme nebo šijeme značky :-).Tohle mně opravdu nadchlo.Pěkné a určitě přínosné testování.
19.10.2017 00:59

Martaa
Dobrý večer,ráda bych vyzkoušela štítky pro moje 2 cácorky. Ta malá pořád veškolce něco strácí,a to ji je 4 roky.Děkuji ráda napíši hodnocení.
18.10.2017 18:56

stepka33
Dobrý den mám 2 princezny jedna ve školce a druhá ve škole ve 2.A..pořád něco strácí,paní učitelka říkala,že mám mít na všem štítky či je řádně podepsané.. Proto ráda otestuji štítky a ráda napíši recenzi.Štěpánka
18.10.2017 18:52

012345
Dobrý den, ráda otestuji Vaše štítky. Mám dvě děti, věk téměř 4 roky (dvojčata). Těším se na spolupráci, přeji pěkný den. Hana
18.10.2017 16:57

Ladka123
Mám zájem o testování štítků. Můžete mi k tomu poslat nějaké informace? Děkuji Laďka K.
18.10.2017 15:26

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion