NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

KALENDÁŘE A TÝDENNÍ ORGANIZÉRY ČASU A AKTIVIT PRO DĚTI

Kalendáře a týdenní organizéry času a aktivit pro děti
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 97 %
★★★★★

Na toto testování jsme se moc těšily! Naučit se totiž pracovat s časem a orientovat se v pravidelných činnostech a aktivitách je pro zvláště malé děti ze začátku obtížnější. Dobrým pomocníkem může být hravý kalendář a týdenní program Zodpovědná výuka, kde si děti snadno pomocí obrázků a magnetek skládají všechny aktivity. Neznáte ještě takovýto typ bezva pomůcky? Pojďte omrknout :-)

 

Testovali jsme 3 x magnetický kalendář a 3 x týdenní program „na míru“ dle výběru (chlapec nebo děvče) od firmy Zodpovědná výuka


Jak to funguje?

TÝDENNÍ PROGRAM „NA MÍRU“ ve verzi pro dívku i chlapce. Týdenní program je arch o velikosti 28 x 42 cm z unikátního přilnavého materiálu Yupo Taco, který můžete přidělat na jakýkoliv povrch bez použití lepidla či lepenky. Součástí je 42 magnetek s obrázky aktivit z pevného odolného materiálu s kvalitním potiskem velikosti 3 x 3 cm, s oblými okraji pro příjemnější manipulaci. Vzhledem k magnetům, které se používají na týdenní program i kalendář, je vhodné jej umístit na lednici či přiloženou magnetickou nástěnku.

MAGNETICKÝ KALENDÁŘ
Unikátní kalendář na trhu v české a anglické variantě o velikosti 36 x 56 cm z přilnavého materiálu Yupo Taco s obrázkovými magnetkami. V dolní části je políčko pro svátek dítěte, kde je bílá magnetka, na kterou je možné psát jméno dítěte, které má daný den svátek. Psát lze běžným fixem nebo pastelkou. Smazat je možné vlhčeným ubrouskem. Texty kalendáře jsou napsány velkým písmem – aby měly i menší děti možnost se dříve zapojit. Případně je to přiláká ke skládání slov. Kalendář je svou velikostí vhodný na  přiloženou nástěnku 40 x 60 cm, případně na lednici.


Testovalo 6 rodin, školek a škol kalendáře a týdenní programy pro děti.


 

RECENZE

Zazvorkova
Týdenní program má všestranné využití. Kromě naplánování dne se na něm dají učit barvy, dny v týdnu, části dne. My využli i k procvičování slovní zásoby dle obrázků z kartiček a třeba i k porovnávání hodně x málo. Je to náš oblíbený pomocník a určitě ho doporučuji pro malé i větší děti! S rozšířením tématických kartiček se hodí všude ;-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
03.01.2018 22:24

fidorka01
Tento produkt jsme testovali přes celé Vánoční svátky. Sice jsme neměli tolik aktivit co se týče školy a školky,ale to jsme ihned po novém roce napravili. Tento výrobek nám přesto velice zpestřil náš každodenní život, dcerky se zapojovaly do vytváření celého týdenního programu a musím říci, že vždy s radostí a bez řečí. Každý den jsme celá rodina koukali na kalendář a musím zaklepat,během našeho testování jsme nezapomněli na jedinou věc, která byla naplánovaná jak ve školce či škole mých dětí. Děkujeme, že jsme našli produkt, který se celé naší rodině líbí a velmi nám pomáhá.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
07.01.2018 15:37

gemik
Skvělý pomocník do pokojíčku, nejen pro předškolní ale i školní děti. Nádherné provedení, úžasný materiál. Budeme objednávat ještě jeden dceři, hádají se o něj :-). Za mne mohu doporučit nejen do domácnosti ale také do škol a školek. Opravdu nejlepší výrobek, při kterém si děti nejen zahrají, ale také se naučí, a procvičí, a hlavně velmi zábavný.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
10.01.2018 21:08

JankaAnna
Ve škole pro děti s poruchami učení je kalendář tohoto typu skvělou pomůckou po celou dobu vyučování. Dětem se s ním velmi dobře manipuluje, rychle se v něm zorientovaly, rády s ním pracují. Používáme ho pravidelně během ranních rituálů, ale i spontánně během celého dne (zejména v hodinách anglického jazyka a prvouky). Dětem pomáhá také s orientací v delších časových úsecích, organizací času, vyhledávání údajů a dat v kalendáři. Vřele doporučujeme a doufáme, že budete také tak nadšení, jako jsme my.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
16.01.2018 12:59

Martina1976
Magnetický kalendář používám se svými čtvrťáky každé ráno, když se vítáme ve třídě a kontrolujeme, zda jsou údaje pravdivé. Děti jsou stejně nadšené jako já a obrázky chodí měnit i několikrát denně, pokud se změní počasí. To pak nezáleží na tom, jestli je přestávka, nebo píšeme čtvrtletní práci z matematiky :-). Anglická slovíčka se děti naučily během pár dní a hlavně nenásilně, ani nevěděly, že se něco učí. Je prima vidět, jak děti nad kalendářem diskutují, ze slovíček se vzájemně zkouší, pyšně ho ukazují ostatním dětem ze školy a "nutí" rodiče, aby se na něj k nám do třídy přišli podívat.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
18.01.2018 21:43

VendulaMar
Kalendář byl pro syna-předškoláka láska na první pohled. Každé ráno spěchá, aby mohl přehodit datum a ptá se, jestli je ještě leden, apod. Nenásilnou formou si tak zároveň osvojuje číslice, písmena, opakuje barvy. Za nás jedna s hvězdou!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
24.01.2018 17:51

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Zatím nikdo nic nenapsal ...
O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion