NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

VOZEECZECH

VOZEECZECH
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 76 %
★★★★☆

Máme tu testování pro všechny akční děti a jejich akční rodiče! Rádi cestujete, poznáváte okolí, touláte se po výletech v přírodě? Pak je Vozeeczech přesně pro vás!

Ruční dvoukolový skládací vozík pro malé děti představuje zcela nový transportní prostředek, který má potenciál se rozšířit jako užitečný cestovní doplněk mladých rodin kdekoliv na světě. Pro malé děti je intuitivní a zábavný a rodičům výrazně rozšiřuje možnosti cestování a výletů. Je vhodnou alternativou ke všem kočárkům, krosnám, nosítkům a různým typům odrážedel. Vozík přináší spoustu výhod při výletech jak pro děti tak pro dospělé. 

Za projektem Vozeeczech stojí mladá rodina s dvěma dětmi. Vozeeczech vznikl z reálných potřeb a přání dětí. Můžete se podívat, jak se výrobek postupně vyjíjel do současné podoby. Vozeeczech získal certifikát Institutu pro testování a certifikaci a splňuje přísné požadavky normy pro bezpečnost a kvalitu výrobků pro děti.

REAKCE OD VÝROBCE:

Vážení rodiče, rád bych Vám touto cestou poděkoval za intenzivní testování dětského dvoukoláku značky Vozeeczech. Velice si vážím Vašich cenných připomínek zejména v oblasti konstrukce a technického provedení. Budu je mít na paměti při dalším vývoji, abych je mohl v co nejvyšší možné míře implementovat.

Jsem ale také vděčný za komentáře týkající se obecného používání, kde se Vaše názory občas různily. Mohl bych reagovat na řadu konkrétních postřehů a názorů, ale není žádoucí zde odradit návštěvníky webu rozsáhlým textem. 

Přesto si dovolím na tomto místě jeden názor komentovat. Jedná se o obavu některých rodičů z případného pádu jejich ratolestí, resp. k jejich doporučení, aby se jako bezpečnostní prvek zakomponoval nějaký upínací pás pro dítě. Toto opatření by však zcela šlo nejen proti pohodové obsluze dvoukoláku, ale především proti respektujícímu přístupu k dítěti, které si je vědomo následků, kdyby se řídítek pustilo. Pokud je dítě na dvoukolák učeno postupně a zvykne si na jeho pohyb, pak k nebezpečným pádům nejenže nedochází, ale není v důsledku ochuzeno o nezastupitelný benefit volnosti. Již v brzkém věku se tímto učí odpovědnosti za své chování a rodiče získávají blažený pocit důvěry ve své potomky. Ještě jednou velmi děkuji a přeji Vám mnoho hezkých zážitků na dobrodružných výpravách!


 

RECENZE

maggie
Dvoukolák je ideální "dopravní prostředek" na výlety nebo přesuny ve městě takové délky, kterou dítě ve věku 2-3 let ještě neujde, ale není zase až tak dlouhý, že by dítě nevydrželo ani stát nebo by potřebovalo spát v kočárku. Je lehký, skladný, dobře se s ním manipuluje, je hezký a náš syn jízdu na něm zbožňuje. Doporučuji ho hlavně do přírodního terénu, kde se s kočárkem manipuluje hůře, zato tento dvoukolák to hravě zvládne. Přesto se mi zdá pořizovací cena příliš vysoká.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 70%
29.05.2018 18:46

hanajana
S výrobkem vozeeczech jsme byli veskrze spokojeni. Kromě zpestření pro děti někdy nudné chůze, může vozeeczech pomoct a zrychlit přesuny s dětmi ve městě i v přírodě. U delších výletů je nutné si uvědomit, že dítě musí být na dvoukoláku stále ve střehu a že si tudíž neodpočine jako např. v kočárku. Podle mne je vozíček více a lépe využitelný spíše pro děti 3+, u mladších dětí pak spíše na kratší vzdálenosti.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
29.05.2018 22:21

Victoria
Jedná se o povedené provedení dvoukoláku, které může usnadnit pohyb rodičů s dětmi ve městě (myšleno po městských komunikacích). Kvalita a materiál vyhovující. Design naprosto perfektní. Před nákupem bychom doporučili otestovat výrobek - hlavně pro ověření stability dětí. Z naší zkušenosti nedoporučujeme pro pohyb v náročnějším terénu.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 60%
30.05.2018 21:40

Venanter
Vozeeczech je fajn vynález, určitě zpříjemní výlety, kdy nejste limitování tím, co dítě ne/ujde. Navíc je to pro dítě i příjemná zábava, všichni ostatní koukají, na čem se to vaše dítě veze. Přes rameno se dá dobře nosit, skládá se lehce. Dobře se pohybuje v terénu, má poměrně širokou plochu na údržbu stability.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
31.05.2018 13:35

JanaUma
Vozeeczech dceru 2,5 let moc bavil. Jezdila na něm v ZOO Dvůr Králové a na našich výletech v přírodě či ve městě. Kdykoliv potřebovala, lehce nastoupila a jeli jsme dál. Pozitivně hodnotím možnost dát si dvoukolák na záda, když právě není používán.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
02.06.2018 06:39

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
blancal
Chodím s mojí dvouletou dcerou moc ráda do divoké přírody, kde se nedá moc jezdit s kočárkem, protože zdoláváme různé kořeny a kameny. Nosím ji tedy na zádech v krosně. Když sbalíme do krosny jídlo a pití na celý den a naložím do ní dcerku, krosna váží přes 20 kg. Vaše vozítko mne dost zaujalo, protože by ulevilo mým zádům. Taťka s námi na výlety bohužel chodit nechce a tak je nošení dcery výhradně na mně. Sice už ujde přes 3 km, ale většinu cesty ji musím nést. Ale výletů do přírody se nevzdáme :-)
30.04.2018 22:02

budulinek
Tak tohle by se určitě hodilo, protože naše čtyřletá dcerka vůbec nechce chodit po svých a nejraději by se jen nosila :) :)
25.04.2018 22:02

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion