NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

DĚTSKÁ ŘADA NA OPALOVÁNÍ WELEDA

Dětská řada na opalování Weleda
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 93 %
★★★★★

Už jste svou rodinku vybavili krémem na sluníčko? Pro vás všechny, kteří se právě po nějakém poohlížíte, tady máme výsledky testování dětské opalovací řady prvotřídní kvality od značky Weleda.


Weledu patrně není nutné zdlouhavě představovat. I my ji používáme jak pro sebe, tak pro děti, a jsme rády za testování této novinky. Opalovací řada Weleda pro děti má výborné složení. Pojďte se podívat dále.

Dětské mléko na opalování (SPF 30 Sensitive) Dětský krém na opalování (SPF 50 Sensitive) jsou vysoce voděodolné a zároveň jemné tělové přípravky na opalování pro děti. Poskytují spolehlivou ochranu proti UVA a UVB paprskům ihned po aplikaci. Obsahují pouze minerální UV filtry bez nanočástic a jsou bez parfemace. Vhodné jsou pro velmi citlivou pokožku. Výtažek z protěže alpské působí jako antioxidant, chrání před poškozením UV zářením a chrání DNA. Rostlinné oleje ze slunečnice a kokosu v BIO kvalitě uchovávají pokožku hydratovanou a zlepšují její ochranu. Opalovací mléko a krém jsou navíc vysoce voděodolné, což jistě potěší maminky hlavně malých dětí, které si rády hrají ve vodě. Opalovací přípravky poskytují viditelnou ochranu formou lehkého bílého filmu na pleti, díky kterému máte jistotu, že je děťátko bezpečně chráněno proti UV záření na všech místech. Opatrnosti je třeba dát při aplikaci kolem oblečení, jelikož přípravky by mohly zanechat stopy. Bílý efekt je přirozenou vlastností minerálních UV filtrů, které fungují na principu odrážení světla. Přípravky je možné používat již od prvního dne narození.

Weleda je certifikovaná přírodní kosmetika a nositel certifikátu NATRUE – garance nejvyšší kvality čistě přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky. Neobsahuje žádné syntetické konzervanty, barviva, parfemaci ani látky na bázi minerálních olejů vyráběných z ropy.


Testovalo 10 dětí ve věku od narození do 5 let.


 

RECENZE

mileletadlo
Opalovací krém se musel trošku více roztírat, ale nebylo to na škodu. Krém má příjemnou vůni, dobrou vstřebatelnost, nechává lehký ochranný film na kůži. Je příjemný, dětem nevadil. Je voděodolný, což je skvělá vlastnost pro děti, které se nechtějí několikrát denně mazat. Balení je praktické na cesty. Děkuji
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
01.07.2018 09:50

SimiFri
S dětskou řadou opalovacího mléka jsem spokojena. Dcera má citlivou pokožku a po nanesení mléka Weleda měla pokožku jemnou bez alergické reakce. Mléko příjemně voní, snadno se aplikuje.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
09.07.2018 19:16

vernha
Opalovací krémy doporučuji. Snadná aplikace na kůži. Po aplikaci na velmi citlivou pokožku nebyla žádná reakce. Spolehlivá ochrana proti slunečním paprskům.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
10.07.2018 07:35

Michaela32
Welede věřím,je to skvělá značka. Jediné,co mě na kremech vadilo,že ksou hodně hutné a špatně se roztiraji. Pro děti by mela být aplikace přípravků jednodušší a rychlá
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
11.07.2018 11:11

VeeDee
Opalovací krémy Weleda jsou výborné krémy, bez zbytečné chemie, s příjemnou lehkou vůní, vhodné pro děti s citlivou pletí. Mohu své dítko namazat a beze strachu nechat pobíhat na sluníčku. Trošičku hůře se roztírají, ale to pro mne rozhodně není prioritou. Tyto krémy mohu za nás zrzečky rozhodně doporučit. ;-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
13.07.2018 14:42

akoutna
S výrobky jsme celkově moc spokojeni a určitě je doporučíme dalším maminkám. Líbí se nám přirozená vůně olejíčků a bylinek, hezky se roztírají a vydrží opravdu dlouho. Také je k aplikaci potřeba sympaticky malé množství. Používali jsme opalovací krémy Weleda i před lety a tak jsme moc rádi, že jsou tyhle parádní nové konečně tady.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
14.07.2018 22:03

Beelzebub
Oceňuji složení, kde se značka snaží o maximální obsah netoxických látek. Avšak upřednostnila bych spíše krém s obsahem oxidu zinku než s oxidem titaničitým a oxidem hlinitým. Opalovací krémy mají dobrou roztíratelnost v porovnání s jinými produkty na bázi minerálních filtrů. Bílý film mi naopak nepřišel nikterak výrazný, je prostě potřeba pořádně rozmazat. Oceňuji, že jsou krémy vyráběny také s vyšším SPF faktorem - SPF 50 využíváme především k moři a na hory. Opalovací krém splnil veškerá očekávání co se délky výdrže a ochrany týče.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
14.07.2018 22:45

PetM
S opalovacími přípravky jsme byli moc spokojení. Přírodní složení krémů WELEDA je pro nás velmi důležité. I po celodenních aktivních dnech u vody byla pokožka našich dětí vždy v nejlepším pořádku.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
15.07.2018 21:51

matty
Opalovaci krem jsme vyuzivali v dobe nasi dovolene na Vranove, z pocatku jsem byla velmi nespokojena ze spatneho roztirani, později jsem postupne přicházela jak s kremem pracovat. Nejleosi bylo si olivovym olejem natřít ruce a pak ihned krem roztirat na tělo. Na obličeji to byl docela problem, dcera byla cely den bila jak stěna:-) nicmene spalena nebyla. Moje ramena byly hodne cervene a opalena jsem byla doflekata, tim, ze se krem rovnomerne nerozetrel.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 70%
16.07.2018 20:57

SigiKat
Značku Weleda zbožňuji, tato řada na opalování mi vyhovuje po všech stránkách kromě jedné: roztírá se opravdu obtížně - ale přesto za to stojí a doporučuji do každé domácnosti.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
17.07.2018 20:19

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
martinasafarcikova
Chtěla bych vyzkoušet pro své malé miminko, zatím žádnou kosmetiku nepoužívám a o Weledě jsem uvažovala již dříve. Měli ji totiž v porodnici.
10.07.2018 14:19

SimiFri
Dětské mléko na opalování a dětský krém na opalování se snadno roztírá. Balení je vhodné na cesty, lehce se dávkuje. Dcera má citlivou pokožku a po nanesení byla její pokožka bez nepříjemné alergické reakce. Po rozetření je pokožka jemná, příjemně voní.
08.07.2018 21:29

Hanka89
U dcery 20 měsíců zdárně bojujeme s exemem,tak ji nemohu jen tak něčím namazat. Právě vybiram opalovaci krem. S jednim zahranicnim spokojeni nejsme, tak vaham, zda se vyplatí investovat do weledy. Dlouhy rukav a čepice s kriltem nejdou používat vždy...
26.06.2018 11:45

Radost
Mám 5-ti týdenní holčičku a 6-ti letého syna. Rádi bychom vyzkoušeli. Z Weleda používáme sprchový gel a šampón a jsme spokojeni.
23.06.2018 06:41

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion