NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

MĚSÍČKOVÁ ŘADA PRO DĚTI WELEDA

Měsíčková řada pro děti Weleda
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 100 %
★★★★★

Pro všechny maličké děti a jejich rodiče tady nyní máme "pečující" testování měsíčkové řady pro děti od značky Weleda. 10 rodin s dětmi do 1 roku otestovalo šetrnou přírodní kosmetiku: Měsíčkový kojenecký krém, Měsíčkovou kojeneckou koupel, Měsíčkový kojenecký olej a Olej na masáž bříška kojence. Mrkněte dále, jak to vše dopadlo!

Péče o dětskou pokožku: Nejjemnější péče pro nejmenší

Pokožce dítěte bychom měli věnovat zvláštní pozornost, pro její tenkost a citlivost. Weleda pro děti připravuje oleje, koupele, krémy a jemné šampony, které splňují nároky na vysokou kvalitu a jsou opatřeny certifikátem.

Měsíčkový kojenecký krém - Účinně chrání citlivou pokožku před vznikem opruzenin v oblasti plenek. Lanolin a oxid zinečnatý chrání jemnou pokožku spolehlivě před vlhkostí. Výtažky z měsíčku lékařského v BIO kvalitě mají zklidňující a hojivé účinky i na již vzniklé opruzeniny. Mandlový a sezamový olej pěstí a regenerují jemnou dětskou pokožku.

 

Měsíčková kojenecká koupel - Jemná nepěnivá koupelová přísada má šetrné čistící a pěsticí účinky. Kvalitní sezamový olej a mandlový olej chrání pokožku před vysušením, dodávají jí tuk, který ztrácí pokožka působením vody. Pokožka je po koupeli jemná a hebká. Výtažek z měsíčku lékařského v BIO kvalitě má zklidňující, hojivé a protizánětlivé účinky. Přípravek posiluje přirozenou ochrannou funkci pokožky.

 

Měsíčkový kojenecký olej - Chrání a vyživuje přirozeným způsobem jemnou kůži novorozenců, kojenců i starších dětí s extrémně citlivou pokožkou. Sezamový olej v BIO kvalitě chrání před vysušením, výtažek z ekologicky pěstovaného měsíčku lékařského má zklidňující a antibakteriální účinky. Olej je vhodný k péči o pokožku celého těla po koupeli i pro šetrné čištění v oblasti plenek. Je vhodný i pro jemné masáže kojenců.

 

Olej na masáž bříška kojence - Tento produkt obsahuje přírodní éterické oleje z majoránky, heřmánku římského a kardamomu, které se tradičně používají k podpoře zažívání a při nadýmání. Preventivní, velice jemně prováděné masáže bříška chrání novorozence a kojence před bolestivými větry.


 

RECENZE

Strudlajs
U kosmetiky Weleda velice vitam, ze je prirodni. Vsem maminkam rozhodne doporucuji. Mam dve deti. Mateje (3,5 roku), ktery ted proziva obdobi vzdoru a petitydenniho Matouse, ktereho zatim netrapi pretocena ponozka nebo to, ze mame na obed brambor, kdyz mela byt ryze :-) Byla jsem vybrana k testovani kosmetiky Weleda, zejmena mesickoveho kojeneckeho oleje, mesickove kojenecke koupele, oleje na masaz briska a mesickoveho kremu. Priznam se, ze zkusenost jsem doposud mela pouze s mesickovym kremem. Vzdycky nam pomohl, kdyz bylo potreba a nic jineho nepomahalo... proto ma volba zvolit opet kosmetiku Weleda a rozsirit jeji pusobeni, byla vice nez jasna. Balicek dorazil na zacatku srpna, kdy si Matousek jeste lebedil v brisku, ale i tak jsme si s Matejem uzili spoustu legrace s vyplni balicku - rozhazovani po obyvaku a nasledne zametani zabavilo triletaka na nekolik dni a ja chvalim firmu Weleda za baleni bez plastu :-) A ted k jednotlivym produktum. Kdyz se narodil Matej (pred tremi lety), byla jsem k jednotlivym olejum docela skepticka, a proto jsem jej natirala olivovym olejem. Extra virgin pro nevinne miminko :-) U Matouse (novorozenec) jsem si chtela uzit te miminkovske pece. Ze zacatku mel velmi suchou plet, ktera se mu v zahybech loupala. Ve spojeni s mesickovou koupeli se mu kuze pekne promastila a cca po 14 dnech supiny zmizely. Ted uz si masaz uzivame oba, ma uklidnujici ucinky a kdyz to spatri Matej, musim namasirovat nozky i jemu. Jedine, co bych vytkla oleji je jeho vune. Je bez parfemace a ja bych si jej dokazala predstavit i s vuni podobnou mesickove koupeli, aby se vzajemne propojily a miminko prijemne provonely... Mesickova koupel me dostala svou vuni. Ja sama bych se do ni nalozila a jen tak relaxovala. Uplne tem miminkum zavidim :-) navic kuzi pekne promasti. S kojeneckym kremem jsem uz mela nejake zkusenosti, ale i ted muzu za sebe napsat, ze mi v pripade nouze vytrhl trn z paty. I kdyz je Matous, co se tyce meneni plenek, expert (protoze je semtam potreba menit plenky nejen pred kojenim, ale take po kojeni), obcas jsme se nevyhli zacervenalemu zadecku. Stacilo jedno namazani a zadecek byl opet ruzovoucky jako miminko. Olejicek na masaz briska jsme pouzili jen parkrat. Ani Matej, ani Matous, nastesti netrpeli a netrpi na boleni briska. Samozrejme se parkrat objevilo, ale vzdy jsme si s tim dokazali pomoct. Par kapicek rozehratych v rukou, namasirovani briska a hrejivy polstarek, udela sve... Za me kosmetiku Weleda muzu vsem s klidnym svedomim doporucit. Postoj firmy k prirode a souzneni s clovekem, vyrobky vyrobene z prirodnich surovin a zcela bez umelych konzervacnich latek, je prave to, co jsem dlouho hledala a co mi vyhovuje (a to i vuci memu presvedceni, ze prirody bychom si meli vazit a take ji davat, ne jen si od ni brat)... Dekuji za moznost testovani, velmi si to uzivame kazdou moznou chvili :-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
11.08.2018 17:30

Deny236
Měsíčková kojenecká péče WELEDA na mě udělala neskutečný dojem. Já ji používala i na bříško při těhotenství a bříško nepopraskalo! Je opravdu skvělá, snadno roztíratelná, malému se neudělala žádná vyrážka a ta vůně ! Nemám co bych vytkla :-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
12.08.2018 21:27

Mittynka
Dobrý den, děkuji, že jsem mohla řadu kosmetiky Weleda testovat. Weledu používám delší dobu, jsem s ní velice spokojená. Domnívám se, že pro miminko není lepší kosmetiky než Weleda. Všem maminkám vřele doporučuji.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
13.08.2018 20:27

luckasme
Moji dcerce od malinka kupuji Weledu kosmetiku a spokojenost největší. Teď pár měsíců se ji objevil atopický ekzém na nožkách a zkusila jsem použít koupel a pak olej a jsou vidět výsledky zlepšení.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
15.08.2018 09:58

civecka
Značka Weleda je pro mne zárukou kvality. Zatím jsem nepřišla do styku s výrobkem, který by mne zklamal. Výrobky pro kojence jsou velmi příjemné nejen pro mne, jako matku, ale i pro našeho syna.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
16.08.2018 13:08

barboraf
S testovanými výrobky měsíčkové řady Weleda jsem velmi spokojená. Kromě masážního olejíčku na bříško jsem již všechny produkty znala a dříve používala a určitě se k nim budu i nadále vracet. Weleda je pro mě stálice v přírodní kosmetice, vím, že se nemusím obávat, že na děti nebo sebe mažu něco škodlivého. Produkty měsíčkové péče pro miminka mají velmi jemnou, nevtíravou, "miminkovskou" vůni, dobře se roztírají a rychle vsakují do pokožky, která je pak krásně heboučká a vyživená. Nesetkala jsem se s žádnou alergickou reakcí. Kojenecký krém proti opruzeninám opravdu pomáhá, při začervenání stačí máznout a během chvilky je pokožka klidnější. Všem vřele doporučuji :-).
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
20.08.2018 10:17

novotan
Měsíčková řada pro děti Weleda je velmi kvalitní, promyšlená, splňuje vše, co výrobce od těchto produktů slibuje. Tuto kosmetiku doporučuji všem maminkám, které se rozhodly zvolit pro své miminko tu nejlepší kosmetickou péči. Po použití je pokožka dítěte zklidněna, na jemné pokožce miminka jsou po pár dnech této péče viditelné hojivé účinky. Kvalitní BIO výrobky, jejichž výrobce se drží zásad kontrolovaného ekologického zemědělství je pro mne i moje miminko tou nejlepší možnou volbou ve výběru kosmetických produktů.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
21.08.2018 18:50

mimikry
Na měsíčkovou řadu od Weledy jsem měla vysoká očekávání a jsem ráda, že mě nezklamala. Znala jsem olejíček z porodnice, byl příjemný a krásně voněl, tak jsem se těšila na voňavé miminko. Co mě překvapilo je, že každý produkt z této řady voní trochu jinak. Starším dětem nejvíc voněla olejová koupel. Říkali, že jim připomíná ovocnou šťávu a chtěli ji ochutnávat. Mně zase krásně kořeněně voní olejíček určený na masáž bříška. Ten je pro mě asi největším překvapením, protože opravdu funguje. Doba nástupu účinku je trochu pomalejší než u perorálních kapiček, ale zase je to šetrnější a kontaktnější metoda. Krém na zadeček také funguje velmi dobře, akorát na začátku docházelo k oddělování olejové složky od krémové, což bylo trochu nepříjemné. Po vymačkání určité části už se to nedělo ani v těch vysokých teplotách. Taky překvapivě rychle mizí. Celkově jsem ale spokojená a u většiny produktů už zůstanu.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
22.08.2018 14:24

Ginalea
Mesickova rada je hrdy zastupce vsech uzasnych Weleda produktu. Krasna vune a pocit cistoty pri kazdem pusinkovani meho miminka. :-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
25.08.2018 20:56

ahudecko
Tuto řadu opravdu milujeme. Vůně, složení, rychlé vstřebání! Syn je po mně “sušenka”, ale díky oleji už nemá žádná suchá místa a šupinky. Zamilovala jsem si i olej na masáž bříška, protože opravdu pomáhá.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
27.08.2018 14:30

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
ramakeli
Weledu mám moc ráda, zubní pastu, opalovací krém a olejíček a další by se hodil. Rádi otestujeme.
20.08.2018 23:17

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion