NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

STAVEBNICE SMARTMAX

Stavebnice SmartMax
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 93 %
★★★★★

Máte doma malé inženýry, konstruktéry a projektantky? Tak jste tu správně :-) Máme tu výsledky testování magnetické stavebnice SmartMax Start Plus

 

Tato belgická magnetická stavebnice představuje ideální hračku pro malé děti (certifikováno již od 1 roku). Balení SmartMax Start Plus obsahuje 6 velkých tyček (dlouhé 12cm), 12 středních tyček, 4 zatáčky a 8 spojovacích koulí. Přitahování a odpuzování magnetů a snadné stavění děti fascinuje a motivuje je na jejich cestě za poznáním. Malé děti vytvoří jednoduché 2D tvary. Starší děti mohou budovat věže, mosty a další velké stavby. Jednotlivé magnetické díly se jednoduše spojují jedním kliknutím. Všechny díly lze kombinovat se všemi stavebnicemi Smartmax. Součástí balení je i brožurka s ukázkami, co všechno lze z této sady postavit.

Velké dílky obsahují silné magnety a spojují se buď přímo, nebo přes velké magnetické koule. Děti podle svého zájmu buď vytvářejí různorodé abstraktní stavby a konstrukce, nebo si skládají konkrétní výtvory. Agátin svět získal za tuto stavebnici prestižní ocenění: Grand Prix For Toys 2014 a Správná hračka 2015 a 2016.

Stavebnici nabízí Agátin svět - rodinná firma, která si klade za cíl přinášet nové kreativní a zároveň kvalitní hračky ze zahraničí i Čech do svých obchůdků, inspirovat ostatní rodiče tipy a návody na tvoření. Pravidelně organizuje Kreativní festival a soutěž Dobrá hračka, zaměstnává zejména maminky s malými dětmi a v neposlední řadě pomáhá znevýhodněným dětem.



 

RECENZE

Katuuulka
Stavebnice nás nadchla kvalitou i provedením. Je to úžasná věc která zabaví malé děti, větší koumáky, puberťáky a určitě i dospělé. Materiál je naprosto bezpečný a dětem hrozí pouze to, že ji nebudou ochotni odložit, jak to bylo u nás. Parádní je i to, že lze dokoupit další varianty a skládat nové výtvory do nekonečna.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
15.09.2018 21:41

ayni
Tahle stavebnice se fakt povedla. Kluci (2 a 4 roky) si s ní hodně hráli a stavěli co je napadlo, včetně vzorů z přiložené brožury. Dílků ale v základní sadě není moc, takže občas docházelo ke třenicím. Plánujeme další sadu pořídit, možností rozšíření je opravdu hodně a stavění uklidňovalo a bavilo i nás dospělé :-) Docela nás mrzí, že jsme stavebnici nepořídili už dřív - je vhodná i pro děti od 1 roku a vzhledem k velikosti dílů se jednotlivé části skvěle dohledávají z různých částí domácnosti :-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
15.09.2018 23:03

Evulineek
Tato stavebnice nás velice nadchla (a pro srovnání se stavebnicí Geomag, která u nás vedla do teď je mnohem lepší), jde z ní dobře postavit, co dítě chce zároveň se rodiče nemusí bát, že mladší sourozenec něco buď rozbije, sní nebo zničí. Je opravdu hodně kvalitně zpracovaná. Jediné co by nás jakožto "neznalce" této stavebnice odrazovalo od první koupě by byla cena startovacího balíčku vzhledem na počet dílků.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
16.09.2018 11:40

DominikaSkalicka
Stavebnice se nám všem moc líbí. Všichni i s manželem jsme se do stavení zapojili. Testovaná varianta Start plus má 30 dílků. Obě děti, syn 4r, dcera 2,5r z ní byly velmi nadšeni a o díly se dohadovaly
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
23.09.2018 10:43

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Zatím nikdo nic nenapsal ...
O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion