NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

STAVEBNICE GEOSMART MOON LANDER

Stavebnice GeoSmart Moon Lander
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 93 %
★★★★★

Pokračujeme v testování stavebnic a tentokrát si pohrají i větší děti! GeoSmart Moon Lander 

Atraktivní magnetická stavebnice pro děti od 5 let umožňuje dětem stavět různá vesmírná vozítka na dálkové ovládání. Díky pestrým barvám, silným magnetům a patentovanému dvojitému bezpečnostnímu systému nabízí GeoSmart velkou bezpečnost a životnost. Děti si podle návodu mohou sestavit tři druhy lunárních průzkumných vozítek, přičemž jedno z nich je dokonce na dálkové ovládání. Všechny díly lze kombinovat se všemi stavebnicemi GeoSmart. Součástí balení je i brožurka s ukázkami, co lze z této sady postavit. Více o stavebnici...

Stavebnici nabízí Agátin svět - rodinná firma, která si klade za cíl přinášet nové kreativní a zároveň kvalitní hračky ze zahraničí i Čech do svých obchůdků, inspirovat ostatní rodiče tipy a návody na tvoření. Pravidelně organizuje Kreativní festival a soutěž Dobrá hračka, zaměstnává zejména maminky s malými dětmi a v neposlední řadě pomáhá znevýhodněným dětem.

 

 


 

RECENZE

krizovazuzana
Stavebnice je moc fajn, děti si s ní vyhrály a moc se bavily. Staršího syna bavila technická stránka a mladší byla nadšená barevností :-) Stavebnici bych určitě doporučila i jako dárek, třeba pod stromečkem by udělala velkou radost :-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
18.10.2018 18:20

Miska
Michalka 5 let - uzmula stavebnici jako první a zkoušela něco postavit, stavebnice se jí moc líbí, udělala si autíčko a vozila mini panenky do domečku Fanoušek 7 let - postavil pojízdného robota podle sebe a pak ho předělal podle návodu a posílal mi ho do kuchyně pro misku, pro pytlík s mlskami atd. Bohoušek 9 let - stavěl dle fantazie, dle brožury a hlavně zkouší co se stane když nenasadí na kola pásy, jak to jezdí. Místo pásů nasadil na kolečka gumičky. Jak to jezdí když připojí pohon jen na přední kola nebo na zadní atd.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
19.10.2018 14:41

JanaKst
Stavebnice je skvělá. Učí děti principu magnetismu. Můžou si s ní kreativně vyhrát. Kombinovat jednotlivé díly. Doporučila bych podrobnější brožuru s návodem. Děti si s ní hezky samostatně vyhrály. Starší syn dnes začal psát Ježíškovi a je tam stavebnice GeoSmart. Vzhledem k tomu, že je hodně šetrný a bojí se, aby Ježíšek stihl obdarovat všechny děti, tak to prý bude jediný dárek, co si bude přát. Uvidíme prosinec je daleko... :-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
21.10.2018 19:02

vvorechovsky
Všichni tři synové (2,5 - 6 - 8) si stavebnici velmi užívají. Každý v ní najde trochu něco jiného, ale všichni spokojeni. Stavebnice je velice intuitivní, děti si užívají jednoduché spoje a velice rychle a více méně bez pomoci dospělého postaví pohyblivé vozítko, kterým brázdí pokoje křížem krážem. Jen by to chtělo více dílků, aby byla větší variabilita v tom, co postavit.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
22.10.2018 16:41

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Jamca
Jéé to by bylo skvělé pro mou pětiletou Elišku! Ona je totiž na rozdíl ode mne úplně technický typ!
17.10.2018 21:25

vendyzer
Stavebnice vypadá hodně dobře. Syn má 5 let a takové věci by ho jistě bavily. Dcera má 8 let a jistě by mu pomohla. Po testování bych ji dala do Klubu maminek a dětí, který vedu již řadu let a nechala bych ostatní děti, aby si pohráli :)
04.10.2018 08:58

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion