NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

MAMALABELS

Mamalabels
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 100 %
★★★★★

Ztracená mikina... nebo jedna navíc? Co dětem nepopíšete nebo nepolepíte, nemá šanci vydržet ani 14 dní a ratolest buď danou věc nepřinese a nebo přinese, ale úplně cizí :-) Máme tu pro vás záchranné testování jmenovek a štítků od české malé firmy Mama Labels!

Mama Labels jsou kvalitní voděodolné štítky, které tento problém řeší a děti jsou z nich nadšené. Na e-shopu si pomocí konfigurátoru vytvoříte přesně takovou samolepku, kterou si vaše dítě zamiluje, vždy si ji zapamatuje a vy už se nebudete muset strachovat.

Jmenovky si vyberete podle toho na co je chcete použít - nažehlovací přímo na oblečení, nalepovací na visačky oblečení nebo na věci a nebo třeba na označení bot. Zvolíte si jeden z našich unikátních motivů, které byly vytvořeny ve spolupráci se školkami a maminkami. Nakonec jen vyplníte jméno vašeho dítěte a nebo jakýkoliv text - všechny samolepky jsou unikátní a proto mohou obsahovat od pouhého jména a telefonu až po adresu a nebo třeba alergeny a jiná zdravotní omezení. 

Samotné samolepky Mama Labels tisknou v malé tiskárně poblíž Brd. Na jejich výrobu používají pouze nejkvalitnější nezávadné materiály.

Štítky Mama Labels bez problému zvládnou myčku, pračku i sušičku. 
Prohlédněte si jmenovky zde.

Vybrali jsme 7 dětí od 4 do 9 let, které potřebují označit své věci do školky, školy nebo či na kroužek.

Každý testující získal voucher na 4 druhy nalepovacích a nažehlovacích štítků na otestování, které si sám vytvořil na e-shopu.
Konkrétně se jedná o tyto štítky:

 


 

RECENZE

polokoule
Ze štítky Mama Labels jsem velice spokojena. Testovali jsme jak na dětském oblečení, botičkách, tak i na aktovce a pouzdru. Nejvíce mne nadchly kontaktní samolepky. Označili jsme jimi dětské láhve na vodu a ty přežily jak mytí v ruce, tak i myčku. Drží opravdu jako přišité. Nikde se nic neodlepuje, nedře, nesvědí. Štítky budu jako paní učitelka ve školce doporučovat hned v září rodičům všech malých dětí. Děkuji za možnost testovat a přesvědčit se tak na vlastní kůži.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
23.11.2018 18:17

Jarka29
Samolepky na označení oblečení,botiček a věcí do školky a později i školy jsou super.Firma MamaLabels nabízí velký výběr a skvělou kvalitu nažehlovaček a kontaktních samolepek.Děti si vyberou z mnoha obrázků podle sebe.Velice oceňuji i rychlost výroby a dodání.Velice dobrý nápad pro ulehčení práce maminkám.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
26.11.2018 22:38

vercasedi
Veliké množství motivů a barevných kombinací. Štítky jsou kvalitní, krásné, grafické provedení velmi povedené. Dodání bleskové, aplikace více než snadná. Zkoušeli jsme opakovaně pračku i sušičku a štítky drží na svém místě, bez jediné známky poškození.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
26.11.2018 22:50

ifoun
Webové stránky MamaLabels jsou velmi dobře zpracované a přehledné. Výběr samolepek je velmi snadný a pro děti zábavný. Mnoho motivů a barev se trefí do vkusu snad každého zákazníka. Objednávka byla snadná a zboží dodáno velmi rychle. Kvalitně zabalené samolepky, aby opravdu přišli v pořádku, včetně přiložených návodů ke každému druhu samolepky. Což velmi oceňuji. Samolepky do bot se velmi dobře lepí a zvládl to i 4 letý syn. Na oblečení samopleky dobře drží. Co se týče nažehlovacích samolepek, sanadno se nažehlí, ale podařilo se mi první spálit - špatně jsem použila návod - žehličku jsem měla na moc velký stupeň a kroužila jsem s ní po samolepce, když jsem pak dle návodu dala menší teplotu a žehličku jen přiložila, tak vše dopadlo dobře. Zatím po prvním vyprání, vše drží jako při první aplikaci. Štítky jsou krásně barevné jsou vidět, každé dítě si zvolí unikátní kombinaci barev a deignu, tudíž si je i dobře pozná. Mohu tento výrobek opravdu jen doporučit.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
28.11.2018 14:15

Evulineek
Výrobek přišel krásně zabalen a hned na mě vykoukl krásný design s krásnýma barvičkami... Aplikace byla velmi jednoduchá a zatím vydrželo praní bez jakéhokoliv poškození či vyblednutí barev
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
28.11.2018 19:58

zamelie
Jsem ze stitku naprosto unesena. Obzvlaste z nalepovacich a stitku do bot. Deti poznaji sve obleceni i kdyz neumi cist, ocenuji rychlou aplikaci a nadherne graficke ztvarneni.... Stitky na boty jsou hotovy zazrak. Uz zadne kozi rohy....
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
28.11.2018 20:18

Walca
S dcerkami jsme měly možnost vyzkoušet velmi líbivé a roztomilé štítky a samolepky na oblečení, boty, batůžky, lahve a všechny další potřeby, které se táááák moc rády ztrácejí a zaměňují, ať už ve školce, ve škole či na kroužcích. Bylo to prima veselé testování, které nás bavilo a především mě přesvědčilo o tom, že štítky Mama Labels jsou opravdu pěkným a atraktivním pomocníkem, které mohu doporučit všem rodičům, kteří také lítají mezi školou (školkou) a všemožnými aktivitami svých ratolestí :-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
28.11.2018 20:38

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
hmajky
Po těchto samolepkách už dlouho "pokukuji" na internetu, ale ještě jsem se neodhodlala je koupit. Ráda bych otestovala pro všechny své známé i neznámé. Mám dvě slečny, jedna chodí do školky a druhá má dva roky. A jelikož jsem povoláním učitelka v mateřské školce a nepodepsané věci řešíme takřka denně, myslím, že toto bych pak všem rodičům mohla aspoň s čistým svědomím doporučit a zorganizovat třeba hromadnou objednávku pro zájemce :)
20.11.2018 09:24

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion