NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

DŘEVĚNÁ KULIDRÁHA QUADRILLA

Dřevěná kulidráha Quadrilla
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 98 %
★★★★★

A je to tady! Moc jsme byli napjatí a čekali, jak testování této dřevěné KULIČKOVÉ DRÁHY dopadne! Prošla tedy náročnými zkouškami, protože ji testovalo hned několik početných rodin několik týdnů! Dohromady ji postavilo a hrálo si s ní minimálně 16 dětí různého věku (nepočítaje všechny kamarády, co se přidali ). 

Kuličková dráha Quadrilla německé značky Hape je pro děti důmyslnou stavebnicí i zdrojem velké zábavy. Děti si z této sady postaví podle návodu 11 různých modelů kuličkové dráhy, čímž procvičí svou prostorovou představivost a šikovnost. Stavění z barevných dílků z březového a kaučukového dřeva je i díky perfektnímu opracování hodně baví. Pak přichází zasloužená odměna: pouštění kuliček a pozorování, jak utíkají krásnou dřevěnou spirálou a probíhají barevnými dřevěnými sloupky. Všechny sady kuličkových drah Quadrilla jsou mezi sebou kompatibilní.

Testovat budeme kuličkovou dráhu Quadrilla - Kolotoč, 91 ks.

4 rodiny s dětmi ve věku 5 - 8 let otestovaly kuličkovou dráhu Quadrilla.


 

RECENZE

Hanusaci
Kuličková dráha se dětem moc líbí. Nejvíce si ji užívají 3-6 letí. Starší děti bavilo stavění a experimentování, ty mladší potom samotné pouštění kuliček. Oceňuji velmi kvalitní, zaoblené provedení.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
26.11.2018 18:38

petrazbrna
Balíček nás velmi mile překvapil. Stavebnice je krásná, jasné barvy, dřevo, speciální dílky, velký počet kuliček. Kluci se vrhli do stavění (10, 8, 5let). Nejprve podle návodu všechny modely a poté experimenty. Návod je přehledný, dílky jsou stabilní, pěkně dosednou na sebe. Dětem se nejvíc líbil točák a kostka, co jednou pošle kuličku na jednu stranu a další na druhou stranu. Chyběl nám lapač kuliček, kuličky se kutálely rychle pryč. Dcera (3roky), nadšeně nosila kulička a pouštěla je dolů. Děti se samostatně zabavily, dlouho jim to vydrželo, nejraději by nakoupily i všechny ostatní rozšíření. Za mne povedená hračka.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
27.11.2018 21:25

IvaSil
Kuličková dráha Quadrilla je krásná dřevěná hra, která zajistí dětem zábavu na mnoho hodin. Naše děti si s ní opravdu velmi intenzivně hrají již několik dní. Staví různé stavby podle návodu i dle vlastní fantazie, zkoumají jak rychle kuličky jezdí. Ocenili jsme opravdu velké množství kuliček.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
27.11.2018 21:28

kokos008
Kuličkodráha vaše děti i vás samotné přinejmenším zaujme. Děti se samostatně zabaví a dostatečně vyřádí. Dílce jsou kvalitní, a pokud si ošéfujete i mladší děti než pro které je určena, tak i přiložené malé skleněné kuličky jsou bezpečné. Jako jedinou slabinu považuji nižší stabilitu a pokud se do hry děti pustí s velkou vervou, tak se může uklízení protáhnout o pátrání po zmizelých kuličkách ;)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
28.11.2018 22:47

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
bzanda
Synek 6 let by řekl: "To je hustá kulidráha!" Je velký stavitel všeho možného, takže takové testování by mu nečinilo potíž. Dcerka už má sice 10 let ale na kuličkodráhu nebude nikdy dost velká. Takové hračky frčí v každém věku.
26.11.2018 08:38

Raaduschka
Kuličkodráhy všemožného typu jsou u našich dětí velice oblíbené. Je to nejlepší hračka, se kterou si v družinách hrají náš syn (6 let) a dcera (8 let). Doma by se k nim přidala ještě jejich nejmladší sestřička (3,5 roku) a máma a táta by taky neodolali!
25.11.2018 18:07

Kamista
Dobrý den, máme dítka 6 let (kluk), a 2x po 4 letech (kluk + holčička), jsou velice zvídaví a na svůj věk jsou docela sehraní ve všemožném bádání a nápady a fantazií jen hýří. Myslím, že výše zmíněná dráha by jim dala opět impuls k dalšímu zkoumání akce a reakce ;o), děkuji.
25.11.2018 10:51

luskahyzka
My ju mame uz cca 2 roky a sme velmi, velmi spokojni :) plne odporucam ako vianocny darcek pre celu rodinu
18.11.2018 18:30

silver
Dobrý den, máme tři chlapce ve věku 2, 3 a půl a 5 a půl roku, rádi bychom se přihlásili k testování dráhy, myslím, že by ji chlapci otestovali důkladně ;-) Děkuji maminka
06.11.2018 13:31

VLenka
Dobrý den, moc rádi kuličkovou dráhu otestujeme. Vrhneme se na ni celá rodina. Šestiletá dcera bude hlavní stavbyvedoucí, tatínek hlavní poradce a stavební dozor, maminka se pokusí zajistit bezpečí na pracovišti a nejmladší dvouletá dcera otestuje pevnost součástek. Už se nemůžeme dočkat :-) Lenka V.
06.11.2018 13:12

Baras
Dobrý den, moc rádi bychom otestovali kuličko-dráhu - pětiletá slečna bude nadšena a starší bráška určitě rád pomůže při stavbě :-)) už se mooc těší i maminka
06.11.2018 10:30

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion