NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

MĚSÍČKOVÝ OCHRANNÝ BALZÁM

Měsíčkový ochranný balzám
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 98 %
★★★★★

Pokud si právě lámete hlavu, čím ochránit červené tvářičky děťátka před mrazem a ledovým větrem, pak tu právě pro vás máme výsledky testování velmi kvalitního Měsíčkového ochranného balzámu pro děti od Weledy. Je to vydatný krém s BIO mandlovým olejem, vyživujícím lanolinem a zklidňujícím výtažkem z BIO měsíčku. Výsledná receptura vznikla díky spolupráci s porodními asistentkami a také díky padesátileté zkušenosti Weledy s výrobou dětské kosmetiky.

Měsíčkový ochranný balzám je účinnou ochranou citlivé dětské pokožky před nevlídným počasím. Tento balzám neobsahuje žádnou vodu, vyživuje, zklidňuje a vytváří ochranu proti působení vnějších vlivů. 

Čistý včelí vosk a lanolin z ovčí vlny vytvářejí ochrannou bariéru pleti, aniž by přípravek ovlivňoval dýchání pokožky. Mandlový olej pěstí suchou pokožku a výtažek z ekologicky pěstovaného měsíčku lékařského ve 100% BIO kvalitě má zklidňující a hojivé účinky. Krém je vhodný i pro úplně malinká miminka a používat ho samozřejmě můžou všichni, včetně dospělých). Měsíčkového krému stačí nanést na obličej dítěte malé množství, velikosti hrášku. Krém je velmi mastný a dobře se vstřebává při malém množství. Pokud s ním takto hospodaříme, také dlouho vydrží.

Certifikovaná přírodní kosmetika. Nositel certifikátu NATRUE - garance nejvyšší kvality čistě přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky. Neobsahuje žádné syntetické konzervanty, barviva, parfemaci ani látky na bázi minerálních olejů vyráběných z ropy.

Více informací o výrobku a celé dětské péči naleznete na weledababy.cz

Pro testování Měsíčkového ochranného balzámu jsme vybrali 10 děti ve věku od narození (kojenci, batolata) i strarší děti do 5 let. 


 

RECENZE

Sona1987
Výborný ochranný krém pro děti i dospělé, chrání v mrazu před vyrážkou a vysušením pokožky malých dětí. Neobsahuje vodu. Výborně se vstřebává. Má zklidňující a hojivé účinky. Doporučuji, vyhovuje a velmi pomáhá.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
05.02.2019 12:58

Olga35
Měsíčkový balzám wind und wetter od Welledy se stal součástí našeho stálého balíčku kosmetiky na hory. Protože neobsahuje vodu, výborně chrání před mrazem a povětrnostními podmínkami (vyzkoušeli jsme ho ve skutečně náročných podmínkách), přitom nedráždí citlivou pleť se sklony k atopii. Skupenství balzámu nám osobně opravdu vyhovuje. Příjemně voní, dlouho vydrží a v praktickém balení se vejde do kapsy. S tímto balzámem můžeme klidně vyrazit na celý den na sjezdovku, na běžky nebo jen tak do sněhu.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
07.02.2019 09:02

civecka
S balzámem jsem velmi spokojená. Rychle se vstřebá, dlouho vydrží. Weleda je kvalitní a u nás doma velmi oblíbená značka.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
09.02.2019 13:09

Andreja
Výrobek jsme vyzkoušeli na horách. Je velmi příjemý, pokožku chránil velice dobře. Malé balení se vejde pohodlně i do kapsy. Stačí nanést opravdu malé množství.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
10.02.2019 21:25

hanulii
Měsíčkový ochranný balzám Weleda se nám v zimním mrazivém období osvědčil, oba synové maji suchou kůži a jen tak něco ji nepromastí, navíc neobsahuje vodu, která v zimě a mrazu pokožce spíše škodí. Starší syn měl z častého pobytu venku před začátkem testování úplně vysušenou kůži na tvářích a hlavně na bradě pod rty, kde byla i zarudlá. Už po prvním namazání bylo vidět znatelné zlepšení a teď již má kůži krásně jemnou. A to jsme mnohdy mazali jen jedenkrát denně. Takže myslím, že díky měsíčku má i hojivé účinky. Já trpím v zimě nejen suchou pokožkou v obličeji, ale hlavne na rukách, kde se mi navzdory mazání krémy určenými na takto suchou pokožku dělají opravdu bolestivé praskliny na bříškách prstů u nehtů - zkusila jsem také namazat Měsíčkovým balzámem a i tady se osvědčil. Hlavně u mladšího syna jsem ocenila rychlou aplikaci diky opravdu snadnému roztírání, je to šup šup a to se u miminek a batolátek počítá! Je to výborný, přírodní krém na zimní období pro celou rodinu.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
13.02.2019 19:50

MarLife
Měsíčkový ochranný balzám krásně voní a má velmi příjemné složení. Natírala jsem dceru, když bylo velmi větrno a take poměrně dost mrzlo a neměla téměř vůbec červené tváře a suchou pokožku. Mohu jen doporučit.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
14.02.2019 18:47

januleUL
Jsem naprosto nadšená, konečně,protože jsem opravdu vyzkoušela hodně !Olejová konzistence se snadno rozmazává,stačí opravdu trošku na celý obličej, rychle se vstřebá, ale voní i po několika hodinách. Děti neměly suché tváře a nebylo třeba mazat v takové vrstvě a tak často. Jejich nosíky nebyly rudé a omrzlé. Hlavně neobsahuje vodu, což je do mrazu to nejlepší. Nenechte se odradit cenou, balení je malinké, ale vydá minimálně za dvě konkurenční a kvalita je nesrovnatelná!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
16.02.2019 19:32

Ladyhawke
Měla jsem možnost vyzkoušet ochranný balzám z měsíčkové řady, se kterou mám dobré zkušenosti. Dcerka má citlivou pleť se sklony k atopii a v zimě mívá tvářičky červené a vysušené i když jsem mazala kde čím. Balzám se dobře roztírá a poměrně rychle vstřebá a stačí ho kapka velikosti hrášku. Bohužel v průběhu testování nebylo u nás mrazivé počasí, jen chladno a větrno, takže jsem nemohla vyzkoušet naplno, ale i v tomto počasí balzám obstál a určitě budeme používat dále.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
17.02.2019 22:01

Petta33
S Měsíčkovým ochranným balzámem Weleda jsem byla velice spokojená. Už dlouho jsem hledala nějaký krém na zimní období na ven, protože dcera má citlivou pokožku, trpí na atopický exém. Hodně krémů, dokonce určených pro citlivou a atopickou pokožku, jí nesedělo nebo na obličeji štípalo. Po namazání jinými krémy měla pokožku drsnou. Ochranný balzám jí na obličeji vůbec nevadil, nesnažila se ho setřít jako ostatní krémy a ani se nebránila se jím vůbec namazat. Hledala jsem nějaký krém, který neobsahuje vodu, protože to kůži v zimě nesvědčí. Po namazání ochranným balzámem se vytvořil na obličeji takový jemný film a pokožka byla krásně hladká. Příjemně voní, lehce se vstřebá, není mastný.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
18.02.2019 10:27

Mala2017
Ochranný balzám jsme s dcerou testovaly během nynějšího ochlazení, je velmi příjemný, oceňuji kompaktní a skladné balení, okamžitě se vstřebává, pokožku chrání i vyživuje, těším se, že jej využijeme i příští zimu. Mám zkušenosti i s jinými výrobky z měsíčkové řady a všechny používám na dceru velmi ráda, a občas jí je kradu :).
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
23.02.2019 18:20

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Zatím nikdo nic nenapsal ...
O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion