NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

MALUJEME NA ZEĎ

Malujeme na zeď
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 91 %
★★★★★

MALOVÁNÍ NA ZEĎ POVOLENO! Jak dopadlo kreativní testování samolepících tapet na dokreslování? 

MALUJEME NA ZEĎ vzniklo pro děti. Malé i velké, předškoláky i školou povinné, ale stejně tak pro celou rodinu. Pokud máte doma malého kreativce, nechte se spolu s ním vtáhnout do dětského světa plného zábavy a fantazie. Připravte si pastelky nebo fixy, my vám poskytneme úžasnou plochu na malování a můžete začít. Protože malovat je zábava a na zeď dvojnásob.

Za projektem stojí malá česká firma, která vyrábí samolepicí tapety pro děti, které mohou vybarvit nebo dokreslit podle své vlastní fantazie. Jak projekt vznikl? "Podnětem k výrobě tapet nás úplně na začátku vedly dětmi počmárané zdi", uvádějí výrobci.

Tapety jsou však ještě něčím navíc než výzvou a povolenou kreslící plochou. Jsou ORIGINÁLNÍ - jako dekorace do dětského pokoje nebo herny. Na výběr je mnoho motivů. Jsou EDUKATIVNÍ - oživíte s nimi pokojíčky, školy či školky, a učení bude zábavnější. 

Všechny tapety jsou vyrobeny ze speciálního papíru a samolepicí vrstvy. Mají certifikát zdravotní nezávadnosti a splňují všechny hygienické a bezpečnostní normy.

Tapety lze snadno nalepit i odlepit. Na tapety jsou nejvhodnější pastelky a fixy. Všechny motivy tapet si můžete prohlédnout na webu www.malujemenazed.cz.

Video z testování tapet:


 

RECENZE

Makiina7
Jsem moc ráda za možnost vyzkoušení. Dcerku vybarvování velmi bavilo. Vyzkoušela si zase něco nového, čehož si moc cením. Takže za nás za obě velká spokojenost a určitě moc ráda dále doporučím.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
27.10.2019 10:02

mrodakova
Tapety na zeď jsou určitě kreativní, nápaditý a originální tip na případný dárek,dekoraci na zeď, nebo činnost jak ukázat dětem něco nového a zabavit je. Tapeta je na kvalitním papíře, má hezký dizajn a poměr cena, velikost a kvalita je adekvátní. Před istalaci rozhodně doporučuji zjistit co nejvíce o povrchu zdi, aby se předešlo příp. komplikacím.Je to věc, která na první dojem zaujme tak děti i dospělé.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 70%
04.11.2019 21:21

AkinaH
Tapeta děti bavila, hlavně ze začátku. Je to krásná ozdoba pokoje, herničky v MŠ apod. Po čase se nám začala tapeta odlupovat ze shora, tak jsem ji čas od času uhlazovala, sby držela. Určitě nebude problém s odstraněním. Doporučila bych spíš pro větší děti, které umí už vymalovávat. Z malování pastelkami děti bolela ruka, obrázek je veliký, ale velikými voskovými pastelkami crayons to šlo lépe. Děkuji za možnost si tapetu vyzkoušet!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
07.11.2019 16:02

suril
Lepení i vybarvování tapety byla velká zábava pro naše dva kluky (20 měsíců a 5 let). Instalace je jednoduchá, rychlá a zvládne ji opravdu každý. Na tapetu se kreslí jako na nějaký tvrdší bílý klasický papír. Vybrala jsem motiv ptáčků a tak si nejen kluci, ale i každá jejich návštěva a kamarád může nějakého vybarvit. Jedinou nevýhodu vidím v samovolném odlepování tapety (odlepené kraje, bubliny). Je v místnosti, kde je občas větší vlhkost. Lze ji ale snadno opět přitlačit a vyhladit dlaní nebo třeba čistou utěrkou. Děkuji za testování.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
07.11.2019 20:08

Pettur
Tapeta je velmi kvalitně vyrobená. Design je vkusný a milý. Instalace je jednoduchá. Dětem se moc líbí - je to pro ně zážitek vyzdobit si pokojík.A moc je baví jiná forma omalovánek.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
07.11.2019 21:17

VeronikaCizkova
Tapety malování na zeď jsme měli k dispozici k testování na téma V moři pro děti v komunitní škole. Tapety jsou snadné k instalaci na zeď a dokáží vytvořit krásný doplněk dětského koutku. Za nás jsou vhodné nejen pro mladší děti ( 4-7 let), ale i starší děti (10-13 let) nadchlo vybarvování motivu dle vlastní fantazie. Tapety se dají vymalovávat delší dobu a myslím si, že děti tahle činnost jen tak neomrzí. Rozvíjí u nich kreativitu a tvůrčího ducha.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
08.11.2019 22:46

EvaKindermannova
Určitě doporučuji. Velice snadná instalace a zábava pro celou rodinu. Lze umístit prakticky do všech místností (dle motivu). Možnost vybarvování s příběhem.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
09.11.2019 17:03

skolnidruzina
Úžasné ! Děti vybarvování moc bavilo, jednoduchá instalace, krásný motiv. Krásně nám zbobí prostor školy. Maximální spokojenost!!!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
12.11.2019 09:19

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Zatím nikdo nic nenapsal ...
O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion