NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

MAGNETICKÁ DŘEVĚNÁ STAVEBNICE TEGU

Magnetická dřevěná stavebnice Tegu
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 100 %
★★★★★

Vyhlašujeme nové testování! Tentokrát společně s vámi testujeme krásnou stavebnici značky Tegu, která spojuje dvě "nej" vlastnosti stavebnic - krásné dřevo a magnetické snadné skládání. Dle našeho prvního pohledu je to jedna z nejhezších stavebnic za poslední dobu a rozhodně bude patřit mezi rodinné hračky s hodnotou, které se dědí. Jsme zvědavé, zda nadchla také vás. Pojďte si pročíst recenze od 4 rodin s dětmi ve věku 3 - 7 let!

 

Dřevěná magnetická stavebnice Tegu splňuje představy dětí i rodičů o ideální stavebnici. Je z příjemného přírodního a prakticky nerozbitného materiálu. Díky silným magnetům s ní mohou stavět i malé děti. Různé velikosti dílků nechávají dětské fantazii téměř neomezený prostor. Nás, rodiče, těší, že Tegu vzniká ve férových podmínkách. Nejde jen o ekologickou výrobu včetně ručního výběru vhodného dřeva v Hondurasu, ale i o životní podmínky těch, kteří stavebnici pro naše děti vyrábějí. Tegu totiž lidem, kteří dřevěné magnetické bloky vytvářejí, platí navíc kromě férových mezd i vzdělání jejich dětí a další rozvojové aktivity.

Další informace a fotografie stavebnice si můžete prohlédnout na stránce Agátina světa >>> Dřevěná magnetická stavebnice Tegu


 

RECENZE

Kristynnnkka
Krásná barevná stavebnice, která nabízí širokou škálu realizace.Je bezpečná, nehrozí zadření třísek, spolknutí, nebo vdechnutí, to je pro mě jako rodiče bezpodmínečně důležité. Pro děti opravdu zajímavá stavebnice, se kterou se seznámily a zkoumaly se zájmem sobě vlastním. Za celou naši rodinu doporučujeme ,jen škoda malého balení :) To je v podstatě jediné malé mínus, ale to platí vždy..pokud uznáte, že to děti baví a má to smysl, pak můžete dokoupit další díly :)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
30.10.2019 11:26

Sona1987
Stavebnici Tegu rozhodně doporučuji. Stavebnice je jiná než ostatní v tom, že jsou jednotlivé dílky magnetické a dá se tak skládat spoustu konstrukcí s velkou fantazií. Naše děti nejvíce bavily stavby zvířátek, také různé mosty a další konstrukce. Stavebnice je příjemné barevná. Barvy jsou netoxické, což je této stavebnice velké plus.Stavebnice u dětí rozvíjí kreativitu a motoriku. Jediné mínus je málo dílů, budeme tedy stavebnici rozšiřovat,aby bylo skládání ještě více zábavnější.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
02.11.2019 18:25

Baroneska
Už z fotek mě stavebnice velmi zaujala a díky testování jsem měla možnost ověřit si, že nadšení bylo na místě :-) Materiál je velmi příjemný, jednotlivé dílky jsou kvalitně zpracovány a díky dostatečně silným magnetům vše drží, jak má. Děti hra s touto stavebnicí velmi baví. Zaujala jak nejmladší dvouleté, tak nejstarší devítileté - každý si našel svůj styl hry, přiměřeně věku. A všichni mimo jiné díky ní i zjišťují, jak fungují magnety, zkouší, jak se kostky navzájem odpuzují a pak se z ničeho nic přetočí a přichytí. Také je díky magnetům možné s některými výtvory pohybovat - např. čtverec se rázem změní na kosočtverec a pod. Nemám stavebnici co vytknout, mezi množstvím nejrůznějších plastových produktů se jedná o velmi příjemnou změnu a určitě bych ji doporučila nejen jako vánoční dárek.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
03.11.2019 15:58

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Zatím nikdo nic nenapsal ...
O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion