NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

PONOŽKOVICE

Ponožkovice
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 96 %
★★★★★

S českým projektem Ponožkovice už ponožkové dárečky nudou nebudou. Kromě kvalitních designových ponožek získáte i několik tématických her a skládaček, vše zabaleno v luxusní sofistikované krabičce. Zapojte se do hravé "Ponožkovýchovy" a pěstujte s vaším dítkem "ponožkové kavalírství".

Klube se paleček, shrnuje se ponožka nebo dokonce u vás řádí lichožrouti? Podpořte v dětech péči o své oblečení ponožkovým kavalírstvím. Ranní oblékání bude veselejší s barevnými ponožkami z osobní dárkové sady. A možná si stejné pořídíte i vy rodiče ;-)

Proč vznikla Ponožkovýchova?
Pro radost a lásku k ponožkám!

Co je to Ponožkovýchova?
Dárková sada pro malé pány a dámy, která obsahuje několik didaktických pomůcek, které pomohou rozvíjet tři klíčové ponožkové schopnosti:

Ponožky jsou vyráběné z kvalitních materiálů (bavlna, bambus a v zimě merino vlna). Jsou v pestrých barvách s autorskými originálními vzory od malé české firmy Ponožkovice. Vyráběny jsou na Vysočině. 

A vy dospělí se můžete stát členy Klubu Pánů z Ponožkovic a každý měsíc se nechat překvapit novým vzorem pestrobarevných ponožek do vaší schránky. Každoročně je pro členy připravována i kolekce kotníčkových ponožek. Novinkou letošního roku jsou trenýrky pro členy Klubu.  Myšleno je i na dámy, pro které byla vytvořená speciální dámská kolekce kotníčkových ponožek.


 

RECENZE

mileletadlo
Ponožkovýchova 1 je skvělý projekt. Nejen syn se bavil už vybalováním. Ponožky jsou kvalitní, z příjemného materiálu, skvěle se oblékají, což ocení i maminky malých dětí. Přiložené hry syna nadchly, rozhodl se, že už nechce jiné, obyčejné ponožky. Vyžaduje, aby oblečení ladilo s ponožkami. Moc děkuji za možnost zapojit se do tohoto testování.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
22.11.2019 09:11

Baarka
4 páry ponožek jsou zabaleny v důmyslné krabičce, takže samotné rozbalování už je zábava.Každý pár je samostatně zabalený, takže opět roste napětí, jaké tam budou. Přibalené hry jsou milým bonusem. Ponožky jsou z příjemného materiálu a dětem se dobře nosily.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
24.11.2019 17:56

Nikcakol
Co se týká balení této hry,tak nás velice zaujalo. Jako super nápad hodnotíme i kladně návod s instrukcemi, který by ovšem mohl být lépe propracovaný. Celkově jsme se u hry s dcerkou zabavily. Černý Petr,puzzle, úkoly a největší úspěch lepení oblečení a ponožky. Jem bych asi přidala ještě nějakou hru. Každopádně nápad a hra super, dcerce se moc líbilo. Takže hodnotím pozitivně až na veliké ponožky, které nám přišly.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
25.11.2019 15:34

Brnkocvrky
Vřele doporučuji ponožkovýchovu všem, kteří váhají. Je to skvělý dárek pro děti, navíc s blížícími se svátky i úžasný dárek pod stromeček.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
30.11.2019 17:06

PetraKocourkova
Ponožkovýchova je skvělá. Krásné a kvalitní ponožky vám přijdou v promyšlené krabičce, kterou můžete po rozbalení využít k jejich úschově. Naši rodinu nadchla ponožková karetní hra, kterou od té doby často hrajeme. V balení děti najdou i 4 puzzle a nálepky, pomocí kterých mohou obléct ponožkové gentlemany. Mají také možnost vytvoření vlastního návrhu ponožek k zaslání do Ponožkovic, což syna zaujalo a hned se do toho pustil. Nejoblíbenějšími ponožkami se staly ty, které má v dospělácké edici táta a nosí je teď společně. Ponožkovice nás baví, děkujeme!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
02.12.2019 00:44

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Zatím nikdo nic nenapsal ...
O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion