NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

ORIGINAL SPROUT

Original Sprout
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 94 %
★★★★★

Na toto testování se velmi těšíme, neboť kondicionéry Original Sprout od dětského kadeřnictví Funny Sassy dobře známe... zejména naše slečny a jejich zacuchané vlásky. Jak ale dopadlo testování u vás? Pět rodin s dětmi ve věku 1 - 12 let otestovalo 5 druhů přípravků této přírodní, nejen vlasové, kosmetiky.

Kvalitní vlasová kosmetika Original Sprout pochází z Kalifornie. Jednou ze zásad Original Sprout je, že žádný jeho výrobek neobsahuje škodlivé látky. Všechny produkty jsou vyrobené z výtažků organického ovoce a květů.  Všechny produkty jsou veganské a nejsou testovány na zvířatech.

Kosmetiku do Čech dováží a dlouhodobě s ní pracuje dětský kadeřnický salon Funny Sassy. "Když jsme v roce 2014 otevírali náš první dětský salon, měli jsme jasno, že kosmetika, kterou budeme v salonu používat, musí být vhodná pro citlivou pokožku dětí. Nebylo jednoduché najít kosmetiku, jež by svým složením vyhovovala i malým dětem, které mají velmi citlivou pokožku a potřebují speciální péči. Na základě velmi pozitivních recenzí rodičů i zkušeností z mnoha dětských salonů po světě a jasné etiketě se složením, jsme si na zkoušku objednali výrobky kosmetiky Original Sprout. Kosmetiku s příběhem maminky Ingy, která také hledala kosmetiku vhodnou pro svoji dceru s velmi citlivou pokožkou se sklonem k alergiím. S kosmetikou Orginal Sprout máme v tuto chvíli již letité zkušenosti. Jsme si jistí, že je vhodná jak na používání pro dospělé, větší děti a také velmi prospívá i nejmenším miminkům. Z výsledků používání této kosmetiky jsme byli a stále jsme nadšeni. Milujeme bylinky, které jsou obsaženy ve všech produktech. Mezi ně patří hlavně rozmarýn a arnika, dále výtažky z maliny, meruňky, manga, aloe vera a dalších, které jsou blahodárně účinné na pokožku i na vlasy."

 

Testovat budeme 5 druhů výrobků Original Sprout:

 

Kosmetika má jemné pH. Vhodná je pro děti i dospělé. Obsahuje výtažky z měsíčku lékařského, rozmarýnu a arniky. Pomáhá zmírnit ekzém a seboroickou dermatitidu. Je určena pro normální i citlivou pokožku a jemné i suché vlasy. Hydratuje a vyživuje vlasy a i pokožku. Díky svému složení tak pomáhá regenerovat poškozené vlasy. Po jeho použití se vlasy pohodlně rozčesávají, jsou hebké, zdravé, lesklé a příjemně voní.

Neobsahuje parabeny, ftaláty, sulfáty, ropné deriváty, umělá barviva.


 

RECENZE

fridamaluje
Vlasový olejíček Tahitian hair oil nás potěšil. Krásně voní, rychle se vtírá do vlásků, na kterých hned vidíte rozdíl, jak jsou lesklé a dobře se rozčesávají. Asi se u nás olej zabydlí na dlouhou dobu :-) Najít přírodní kondicionér, olej nebo rozčesávač pro děti je vskutku oříšek. Proto jsem velice ráda za tuto novou kosmetiku.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
24.11.2019 18:26

BlogZrzky
Americká kosmetika Original Sprout na mě udělala obrovský dojem. Líbí se mi praktické velké balení, které podle mě vydrží celé rodině jeden rok. Největší přínos vidím v rozčesávači, který denně zkoušela dcera s neustále zacuchanými vlásky, ale zkoušela jsem i já, protože mám dlouhé kudrnaté vlasy, které se mi po mytí těžko rozčesávají. Jde poznat, že to s přípravkem šlo o poznání lépe, díky jemné krémovité konzistenci. Cena výrobků je poměrně vysoká, ale vzhledem k tomu, že flakónky nějakou dobu vydrží, to je slušný poměr cena/výkon. Navíc za přírodní šetrnou kosmetiku jsem ochotná tuto cenu zaplatit.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
29.11.2019 23:17

RadkaH
S kondicionérem jsme byli všichni velice spokojení. Jeho aplikace je snadná a i jeho vymývání z vlasů je rychlé. Šampón je složením i balením dobrý, ale nepění a tím pádem se hůř aplikuje. Oba výrobky velice hezky voní a vlasy jsou po nich hezké a dobře se upravují.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
30.11.2019 17:49

paperilla
S kosmetickou Original Sprout jsme moc spokojené. Holčičky po ní mají krásně jemné a voňavé vlásky, které se mnohem méně zacuchávají. Když je třeba v průběhu dne "zkrotit" jejich neposedné kudrliny, tak sáhneme po "Zázračné rozčesávací emulzi" a z racochejlek jsou zase rázem princezny.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
30.11.2019 22:18

katerinkas
Vegan kosmetika je fajn. Pro toho, kdo se příliš nezabývá detailním složením výrobků a nepoužívá jen čistě přírodní BIO kosmetiku, může tato řada představovat velké příjemné překvapení. Vlásky byly opravdu lesklé, hebké a voňavé po dlouhou dobu. Aplikace je velmi jednoduchá. Celkové hodnocení 80 %
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
03.12.2019 09:19

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Zatím nikdo nic nenapsal ...
O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion