NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

MONTÁŽNÍ STAVEBNICE GEORELLO TOOLBOX

Montážní stavebnice Georello Toolbox
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 88 %
★★★★☆

Toto testování nadchne všechny velké stavitele! A tím "velké" myslíme nejen děti. Věříme totiž, že nadchne i tatínky! Důmyslná a zajímavá stavebnice Georello Toolbox umožňuje vytvořené stavby rozpohybovat!

Montážní stavebnice Georello od italské rodinné firmy Quercetti je důmyslnou a inspirativní stavebnicí pro děti -  montéry. Děti si ze 165 kusů ozubených převodových kol, os a řetězů mohou stavět nejrůznější stroje a mechanismy, které pak rozpohybují kličkou.

Ze začátku děti s oblibou využívají víko kufříku, které slouží také jako podložka pro stavění. Po získání prvních zkušeností se pouštějí do pohyblivých staveb 3D. Hra s touto stavebnicí podporuje rozvoj jemné motoriky, prostorové a geometrické představivosti i trpělivosti. V neposlední řadě je důležité, že stavebnici láká ke společné hře i rodiče / tatínky a podporuje společné hraní.

Více o Georello Toolbox.


 

RECENZE

Kofinek
Dobrý nápad, kvalitní, hezký barevný plast, pro cílový věk (můj odhad 5-8 let). Návod malý, ne moc uživatelský, bez jednotlivých kroků, někdy potřebná moje dopomoc. Vyšší stavby padají při hodně rychlém otáčení koleček a že ty kolečka se vždy musí točit rychle. Při velké rychlosti hodně hlučné :-) Kotvící články s tenkými kolíčky, dva již máme zlomené. Těžší oddělování některých dílků. Velké pozitivum, že se celá stavebnice uklidí do kufříku.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 60%
24.11.2019 01:05

petronila11
První dojem ze stavebnice je úžasné balení. Velice oceňuji kvalitní návod na skládání. Stavebnici doporučuji všem dětem k procvičování motoriky a vnímání. Vyhráli si s ní velcí puberťáci, dospělí a děti školkové.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
24.11.2019 22:34

rmarci
Celkově nás tato stavebnice velmi zuajala,bavila jak malé děti tak i vetsi a hlavně tatínka:( Děti bavilo zkoumet zapadaní koleček, hlavně to jakým směrem se které kolečko točí, bavilo je střídat barevná kolečka a vymyslet různé varinty, děti by byly nadsene ze svitic varianty kolecek-mozna by stalo za zvazeni :)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
30.11.2019 20:52

vvorechovsky
S klukama milujeme zkoušení jakýchkoliv stavebnic. Jakmile něco můžeme společně postavit a rozhýbat, vydržíme u toho hodně dlouho. S ozubenými koly a převody máme už spousty zkušeností. Devítiletý chtěl hodně stavět podle sebe, vzhledem k tomu, že je více zaujatý momentálně přírodou (i z lega staví nejrůznější přírodní témata), postupně zájem lehce ochladl. Sedmiletý se snažil stavět i podle návodu a jednoznačně u toho vydržel nejdéle, pořád se snažil modely vylepšit, postavené pak vydrželo i dlouho, aby se k nim mohl vracet. Tříletý, jelikož je hodně zvyklý vidět a kopírovat starší bratry, stavěl velice bravurně a pohyb ozubených koleček ho skvěle motivoval.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
02.12.2019 11:02

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Zatím nikdo nic nenapsal ...
O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion