NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

KRÉM PRO MALÉ I VELKÉ SPORTOVCE ZITENAX ACTIVE

Krém pro malé i velké sportovce Zitenax Active
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 91 %
★★★★★

Sportujete rádi a nikdo vás za pecí neudrží? Pak by vás mohlo zajímat, jak obstála v našem testování krémpasta Zitenax Active pro malé i velké sportovce. Do testování se zapojilo 10 aktivních rodin a skupin, které mají rády procházky, kolo, výlety, bruslení a další sporty. 

Je jedno, jestli se zrovna chystáte pokořit světový rekord na 400 m, nebo jen oběhnout rybník u vás na vsi. Krémpasta Zitenax Active chrání pokožku profesionálních i rekreačních sportovců každého věku! 

Zitenax Active je totiž bezpečný i pro pokožku našich nadšených malých sportovců  -  dětí a mládeže. Úspěšně ho otestoval a následně schválil Státní zdravotní ústav. K tomu všemu je vyvinut a vyroben přímo v ČR

Neobsahuje konzervanty (parabeny) ani parfemaci. Nemastí, dobře se roztírá a využijete ho před sportováním i po něm. PŘED - jako ochránce kůže na ohrožená místa a PO návratu domů jako rychlá regenerace. Lze ho aplikovat na pokožku kdekoliv na těle, s výhodou na místa, kde se kůže při pohybu potí / tře o oděv.

Svůj Zitenax Active si můžete koupit ve své oblíbené lékárně (v kamenných i online) nebo zkusit štěstí a zapojit se do našeho testování!

Více najdete v tiskové zprávě z ČTK

Zitenax Active otestovalo 10 sportovně založených rodin, které se nyní s vámi dělí o svou zkušenost.


 

RECENZE

meffy
Jako jedno z velkých plus tohoto přípravku hodnotím, že nedráždil synovu citlivou pokožku. Velmi dobře se roztíral a neměl vtíravou vůni. Byl naopak velmi příjemný. Za celou dobu testování ale nedošlo k jakémukoli kožnímu problému ani k podráždění, abych mohla porovnat účinnost k krizových případech.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
23.07.2021 14:59

Romanka40
Já jsem nadšená, stejně tak holky. Když se natřou a jdou sportovat, tak jim nikde žádný krém nestéká. Ocenila bych i větší balení.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
29.07.2021 14:52

jance
Zitenax Active je účinný bojovník s ekzémy alergického původu nejstarší dcery i opruzeninami nejmladší dcery. Je dobře vstřebatelný a nezanechává mastnou pokožku, což je při sportu důležité. Vůně je velice jemná, což je dobře - pokud výrobek nápadně voní, pak je jasné, že parfém bude dráždit více už tak podrážděnou pokožku. Obal je zapamatovatelný, ale barevně podobný jako jiný krém. Balení je optimální - vejde se všude, jeho spotřeba není vysoká. Zároveň by bylo vhodné doplnit ještě dvěma velikostmi (menší a větší). Pokud bude možná dostupnost jen v lékárně, pak je to škoda, protože se o výrobku dozví a koupí ho mnohem méně lidí, než kdyby se prodával i v drogeriích. Název výrobku je pro nás zatím nezapamatovatelný. Krém máme zatím měsíc, ale velká zatěžkávací zkouška nastane za pár dní, kdy si ho dcery berou na 14 denní tábor. No a po něm na týdenní koňský tábor, tak jsme zvědaví :)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
30.07.2021 10:22

sizinka
Velkým plusem Zitenax® ACTIVE je tuba, jejíž obsluhu lze hravě zvládnout jednou rukou. Zitenax® ACTIVE vždy spolehlivě zabral tam, kde bylo třeba a již po jednom namazání došlo k vyřešení problému nebo k výraznému zklidnění. Výrobek překonal mé očekávání a našel si místo v naší cestovní i domácí lékarničče.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
02.08.2021 11:02

Kaci81
Krém jsme využili při různých sportovních aktivitách, od orientačního běhu, přes lezení, kolo, pěší výlety. Používali jsme ho především preventivně na ochranu namáhané pokožky, a to s pozitivním účinkem - všechny aktivity jsme zvládli bez jakýchkoliv podráždění pokožky. Díky testování jsme se o existenci takovéhoto krému nejen pro dospělé, ale i malé sportovce vůbec dozvěděli a měli možnost jej vyzkoušet.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
04.08.2021 22:33

Anie35
Jsme sportovně založená rodina (kolo, turistika, fotbal a hokej, koloběžka a kolečkové brusle). Krém Zitenax se mi líbí, pro jeho přírodní složení, jemnou konzistenci, která nemastí, nezanechává žádné stopy a lehce se roztírá. Také ráda podpořím českou značku.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
07.08.2021 22:25

vondrv
Krém Zitenax® ACTIVE nás velice oslovil svojí propracovaností a hlavně i účinností. Nechá se používat preventivně i v případě řešení problémů, které vyřeší velice rychle. Neobsahuje konzervanty a parfemaci, není mastný a snadno se nanáší. Tento krém mohu vřele doporučit dále.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
09.08.2021 22:05

Lucieselnikova
Použila a používám u 5ti měsíčního syna v oblasti plen a po 2.použití bez náznaku zarudnutí pokožky, dnes již prevence 2-3x týdně. Vřele doporučuji také pro podkolenní oblast u malých děti, nehrudkuje, nelepí a lehce se roztírá. Bez problému také na vlhkou pokožku po koupání. Po 1.týdnu testování jsem zakoupila další 2balení pro dcery
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
09.08.2021 22:27

bohumilaskrdlova
Děkuji za testování přípravku, nemám co bych mu vytkla a určitě ho doporučím dále ostatním.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
10.08.2021 15:49

cinka
Vyborna pasta! Používáme na ekzém a opruzeniny.Jako jediná krásně ekzém vysuší a zahojí Super balení na cesty
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
11.08.2021 00:09

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Lucifbull
Dobrý den,rádi vyzkoušíme. Dcera 4roky trpí velmi na potničky. Aktivní jsme velmi...kolo,koloběžky,vysokohorska turistika a neustále někde pobíháme
02.07.2021 17:07

ornela8
Děti trápí často citlivá pokožka v oblasti pod koleny a v podpaží.Rádi jezdí na kole nebo na bruslích a hrají různé míčové hry.
28.06.2021 00:34

makadam
Dobrý den, rádi se zúčastníme, obě děti jsou hodně potivé(4roky, 9m) a většinou po cestě autem se potničky objeví, tak bychom rádi vyzkoušeli!
27.06.2021 19:35

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion