NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

CLOTINO

Clotino
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 97 %
★★★★★

Milé maminky a tatínkové, máme tu pro vás nové testování. Štítky a jmenovky na oblečení již u nás testem kdysi prošly. Teď tu máme vychytávku, razítko na oblečení Clotino, s kterým se označování oblečení ještě zjednoduší a urychlí. 10 rodin se zapojilo do testování a získalo razítko a samolepící štítky pro své malé neposedy. Jak razítko obstálo v označování oblečení na letní tábory, kroužky a před začátkem školního roku? Koukněte na recenze.

"Moje dítě si přeci svoje věci pozná.  A když ne, tak si je přes paní učitelku nějak dohledáme, zase tolik dětí v té školce není. Počkej, Péťo, proč máš v batůžku tričko s Elsou? A kde máš tu novou láhev na pití? A jsem si téměř jistá, že jsem ti ráno přes triko oblékla šedivou vestu, ale tu tady taky nikde nevidím…"

Život, zvláště ten s dětmi, dovede být někdy trochu náročný. Den nabitý od brzkého rána do pozdního večera, v diáři mraky úkolů a deadlinů, nakoupit, uvařit, uklidit, odvézt děti, vyzvednout děti, připravit vše na víkendovou oslavu narozenin, vyvenčit psa a tak dále a tak dále. A do toho prcek, kterému je úplně jedno, že má na sobě cizí mikinu a holínky o číslo větší, hlavně, že taky blikají.  Jednomu by z toho šla hlava kolem.  Ztracené nebo vyměněné oblečení je však problém, který lze velmi snadno sprovodit ze světa. A to jednoduše tím, že dítěti oblečení i věci označíme. Lihové fixy či vyšívání inciálů poslouží dobře v případě, že nelpíte na estetickém provedení nebo nevíte, co s časem. A to nejspíše nebude případ většiny z nás :-)

Razítka na oblečení a samolepky české firmy Clotino nabízejí mnohem jednodušší a atraktivnější řešení.  Jedná se o ideální dvojici, se kterou označíte doslova vše, co dítěti označit lze. Razítko na oblečení je napuštěné zdravotně nezávadným inkoustem, který je vysoce odolný a vydrží tudíž i opakované praní v pračce a sušení v sušičce. A když začne blednout, snadno jej doplníte pár kapkami náhradního inkoustu. Společně tak zvládnou označit až 6000 kusů oblečení. A to už vystačí na pořádně velký dětský šatník.

Chytré samolepky pak mají skutečně univerzální využití. Hračky, láhve na pití, svačinové krabičky, batůžky, školní penál nebo tužky – na všem budou držet jak přibité. A skvělé je na nich také to, že je lze nalepit i na cedulky u oblečení, čímž vyřešíte označení černého a tmavého oblečení, na kterém by obtisk razítka nemusel být tolik vidět. 

Razítka a samolepky Clotino, které jsou vyráběné v České republice, se mohou pochlubit čistým a jednoduchým designem, kvalitním provedením a vysokou odolností. Stanou se bezpochyby nepostradatelným a milým pomocníkem ve vaší domácnosti. Díky němu se pro vás nástup dítěte do školky nebo balení věcí na dětský tábor stane o něco příjemnější záležitostí.

Proces objednání je velice snadný. Zadáte jméno, vyberete obrázek a v náhledu již vidíte, jak razítko a samolepky budou ve vámi zvolené variantě vypadat. Motivů nabízíme desítky, myslíme však i na větší děti a dospělé, pro které nabízíme razítka a samolepky bez obrázku.

Razítko na oblečení a samolepky Clotino si můžete prohlédnout ZDE.

 


 

RECENZE

petra
Razítko s jmenovkou je skvělý nápad. Na rozdíl od jiných typů označování oblečení je razítko nejrychlejší a zároveň krásná estetická varianta. Dcerka byla nadšená, jak z výběru obrázku, tak ze samotného razítkování oblečení. Velkou výhodou je, že při výběru motivu rovnou na ilustrační fotce vidíte, jak bude jmenovka vypadat ve skutečnosti na oblečení, a pak samozřejmě zábavná jednoduchá aplikace bez zažehlování apod.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
08.08.2021 16:21

alpakovo
Razítko i samolepky můžeme jen a jen doporučit. Synovi se obrázek líbí, mně se líbí lehká aplikace. Jak razítko i samolepky po vyprání stále drží, neloupe se barva. Synovi se hlavně líbí, že má věci podepsané, ale pokud to sám neukáže, nikdo si toho nevšimne.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
16.08.2021 20:15

Baarka
Razítka mě mile překvapila, barva je krásně černá, nerozpíjí se a na oblečení vypadá vkusně. Aplikace je snadná. Nemohu zatím posoudit trvanlivost.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
16.08.2021 21:00

AdelaJ
Razítka na oblečení mi přijdou jako dobrá volba - rychle se aplikují, můžete tisknout opravdu hodněkrát a jsou dobře viditelná (není nutné polepovat cedulky, ale je možné aplikovat kamkoliv na oblečení).
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
16.08.2021 22:21

Ktosovska
Použili jsme razítka i nálepky na vše, kam to jem šlo. Kladně hodnotím nejen jednoduchost aplikování, ale také trvanlivost, designe a v neposlední řadě zabalení a rychlost dopravy. Jsem velmi spokojena a určitê se stanu pravidelným zákazníkem obzvláště před počátkem školního roku. Razítka i nálepky jsou velkým pomocníkem.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
16.08.2021 22:36

Ronwain
Děkujeme za možnost otestovat razítko na oblečení a samolepky Clotino. Nemáme žádné zkušenosti s takovým označováním věcí, já osobně je znám jen od dětí ze školky, ale od jiných výrobců. Web Clotina je přehledný, objednání je snadné a návrh razítka i samolepek se propisuje na fotografiích, takže je dobře vidět, jak bude výsledná samolepka a razítko vypadat. Bylo možno vybrat si z řady obrázků, takže si vybere asi každý. Doprava i způsob platby mi vyhovovaly, zvolila jsem platbu kartou a dopravu přes Zásilkovnu. Objednané dorazilo rychle a bez problémů. S dcerkou (6 let) jsme na první označení samolepkami vybraly penál, ručník, desky na písmenka a lahvičku. Na všechny materiály je aplikovala dcerka sama, nedělalo jí žádný problém je sloupnout a nalepit na své místo. Sama přišla na to, že je dobré je moc nenatahovat, aby se samy nekrabatily. Razítko jsme otiskly do vnitřku přezůvek, šlo to snadno a věřím, že otisk vydrží. Zkusily jsme razítko natisknout i na aktovku, ale moc to nešlo, nejspíš vzhledem k materiálu štítku a místu na aktovce, tak jsme tam pak nakonec nalepily samolepku. Se samolepkami i razítkem se pracuje fajn a věřím, že svůj účel plní skvěle. S přibývajícími věcmi po nástupu do školy označíme i sešity a ostatní, aby měla dcerka ve svých věcech pořádek, myslím, že je ještě dosyta využijeme. Samolepky i razítko bych s čistým svědomím doporučila každému rodiči, který hledá cestu, jak značit věci svých dětí, myslím, že je to skvělý pomocník.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
19.08.2021 14:27

Veronika11
Když mi razítko se samolepky přišly tak jsem v klidu přečetla návod jak na aplikaci samolepek a následně i razítka. Vzala jsem oblečení a vyzkoušela razítko. Byla jsem mile překvapená jak jednoduchá aplikace to je a jak se pěkně razítko na oblečení obtiskne. Samolepky jsou taky super. U oblečení se lepí na štítky aplikace je jednoduchá a pěkně drží. Samolepkami jsem polepila dceři i hrníček a svačinovy box. Při výběru na jejich stránkách je možné si k jménu zvolit i obrázek, takže jsem zavolala dceru prošla jsem s ní všechny obrázky a sama si vybrala který se jí líbil. Za mě je to super. Ve školce chtějí aby oblečení bylo podepsáno ať nedojde k záměně. Takže už žádné hledání fixy která půjde vidět na oblečení v horším případě se propije na druhou stranu, ale jen vezmu razítko, obtisknu a hotovo.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
20.08.2021 15:44

anetamil
S razítkem jsem moc spokojená, stejně jako dcera. Razítkování oblečení zvládá a moc ji to baví, takže za chvíli nejspíš orazítkuje celý šatník :-) Výběr motivů je pestrý, obrázky moc hezké. Dřív jsme používali jen samolepky a nažehlovačky, ale teď jasně vede razítko, pár vteřin a je hotovo. U samolepek Clotino se mi líbí, že oproti konkurenční značce, kterou známe, jsou tenčí. Takže na světlejší oblečení dáváme razítko, na tmavé oblečení a např. lahve do školky samolepky.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
21.08.2021 16:23

msvarny
Graficky krásně vyvedené razítko a samolepky na oblečení. Vypadají tak, jak to náhled na webu slibuje, jen potisk od razítka je trochu méně výrazný, než na obrázcích, ale dobře čitelný. Samolepka se jen tak nesloupne, potisk na oblečení zvládne projít pračkou i sušičkou beze změny. Navíc naše dítě potiskování i lepení opravdu hodně baví, až ho musíme krotit, aby jeho jméno nebylo všude.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
21.08.2021 22:32

Pajdlova
Mám dcerku, která chodí do MŠ a tak označení oblečení jménem bylo nutností. Pokud bychom tedy dobrovolně o půlku svého šatníku nechtěli přijít :). Razítko clotino mě překvapilo svou jednoduchostí vzhledu a aplikace zároveň. Vše je srozumitelně popsáno v návodu, který jsme ale ani nemuseli číst neb na aplikaci není nic nejasné a složitého. Výběr z velkého množství motivů je velmi příjemným překvapením. Razítka se nerozpíjí a zůstávají i po vyprání krásně ostrá a čitelná. Nálepky jsme zatím využili především na batůžky, termosku, box na svačinu a plyšové kamarády. Také drží jako přibité. Za mě oba výrobky hodnotím jako super, předčili má očekáváním. Skvělé poslouží nejen k účelu ke kterému jsou určené.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
22.08.2021 20:50

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
martinc1
Mame tri dcery, nejstarsi (5 let) jde v zari do prvni tridy, prostredni (4 roky) do skolky a nejmladsi (1 rok) je se mnou doma. A protoze vsechno dedi, budeme moct odzkouset, jak razitko vydrzi prani pres tri deti:)
11.07.2021 15:28

packa
Jedno dite pujde do skolky a druhe (dcera) do treti tridy.Jelikoz je tam deti dost, tak by se razitka hodila.
08.07.2021 10:03

Lucifbull
Syn (8let) jde do třetí třídy a dcera (4roky) nastupuje do "středňáků" do školky. Razítko bychom tedy mohli otestovat,kde bude třeba. Využije se 100%
02.07.2021 17:03

Miska16
Dcerka nastoupí do školky a tak tohle parádní razítko bychom moooc potřebovali :)
01.07.2021 22:38

lenusberus
Syn a dcera chodí do školky a neustále se hledá nějaké oblečení, takže razítko by bylo prima
28.06.2021 22:36

ornela8
Do školky a školy by se nám opravdu hodilo. Děti potřebují mít pořád něco označené a podepsané, ale nic zatím nemá delšího trvání.
28.06.2021 00:29

Egdee
Pětiletá dcera každou chvíli nosí že školky "cizí" oblečení, zrovna minulý týden jsem se jí ptala, čí to má kalhotky
27.06.2021 20:18

makadam
Dobrý den, toto nutně potřebujeme! Nejen pro paní učitelky, ale také ať se orientuje tatínek :-D Loni na to nedošlo, tak bychom se rádi účastnili! Dcera má 4 roky a do školky by to bylo super!
27.06.2021 19:32

Kristeenka
Syn začíná v září chodit do školky takže bychom určitě využili na oblečení apod. Proto se řadí zapojíme do testování
26.06.2021 19:21

zrvesela
Syn nastupuje od září do školky, takže bychom se do testování zapojili rádi.
26.06.2021 14:47

katest
Mám speciálního syna, kterému je skoro 9. A svoje oblečení si nepozná - zato umí přečíst svoje jméno... Tohle by nám fakt pomohlo z věčného hledání ztraceného času... pardon, oblečení:-)
26.06.2021 13:13

Lucieeva777
Ráda bych se zapojila do testování s moji dcerkou 4 roky
25.06.2021 16:08

majka20201
Ráda bych se do testování zapojila s dcerou, které budou v létě 4 roky :-)
25.06.2021 09:13

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion