NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

ZÁBRANY NA POSTELE SPROKI

Zábrany na postele Sproki
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 100 %
★★★★★

Máte doma noční cestovatele a cestovatelky? Pak je nové testování přesně pro ně. Představujeme českou rodinnou firmu Sproki, která vyrábí krásné designové zábrany pro děti, které přechází z malé dětské postýlky do velké.

Tvarované zábrany Sproki jsou určeny dětem na jejich první velkou postel. Zábrany pomáhají dětem cítit se bezpečněji, když mění malou postýlku za velkou postel. Díky atraktivnímu designu zábrany se dětem bude v nové posteli líbit a navíc dozdobí dětský pokojíček.

Firma Sproki vyrábí zábrany z březové překližky. Všechny komponenty jsou ručně barveny a lakovány lakem s atestem na dětské hračky. Výrobky Sproki jsou kompletně navrženy a vyrobeny v České republice.

 

Testovali jsme 5 zábran na velkou postel pro děti s designem: mrak, srnka, auto, dinosaurus a květina.

Rozměry:

Zábrany jsou vyrobeny z březové překližky o síle 18 mm a dozdobeny drobnými, ručně lepenými detaily z 3mm překližky. Zábrany jsou jednoduše namontovatelné a nepoškodí čelní stranu postele. Na postel se zábrany zavěsí pomocí závěsných háků, které se nasadí na pelest a z vnitřní strany připevní šrouby. Jsou vhodné na postel o tloušťce pelesti 2 – 2,5 cm. Celý výrobek je vždy ručně broušen a poté ručně lakován lakem s atestem na dětské hračky.


 

RECENZE

yradka
Zábrany Sporki jsou super. Moc se povedly. Nejenom že splnily účel a dcera nepadá z postele, ale přemluvila mě, abychom zábranu nemontovali a mohla si ji posouvat k hlavě nebo do středu. Pokud ji má u hlavy, využívá ji jako tajné zákoutí, které jí poskytuje soukromí. Na noc si ji přesune do středu a zabraňuje padání peřiny i jí. Využití vidím opravdu i do mladšího školního věku.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
06.09.2021 18:37

micmrstikova
Dostalo se nám toho potěšení a obdrželi jsme k vyzkoušení zábranu Květinu. Už při vybalování byla dcerka nadšená a zvědavě prohlížela jak zábranu, tak šroubky a návod.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
16.09.2021 15:11

Peeetraaa
Už při rozbalení měl syn ohromnou radost, když viděl tento produkt. Je nádherný a jsme rádi, že zrovna my a náš Míša má možnost mít tuhle zábranu. Jelikož potřebuje rozvíjet schopnosti je toto správná volba. Zábrana je s detaily zvířete, krásná voňavá po dřevě a hlavně splní svou funkci. Je tak akorát velká, aby dítě zachránila a zároveň dělá krásný a příjemný dojem v pokojíčku. Náš syn si dinosaura hned zamiloval. Všem mohu doporučit koupit a určitě si vybereme nějaký z dalších produktů. Za nás prostě to nejlepší co jsme pro syna mohli mít.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
24.09.2021 17:04

bogape
Zábrana je skvělá a krásná! Absolutně jsem netušila, jaký bude mít vliv na našeho syna, ale od doby, co jí má na posteli, tak spí sám ve velké posteli. Každý kdo k nám přijde se musí jít na auto podívat a pochválit Šimonka, že už nespí v postýlce.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
27.09.2021 21:37

sasulka
Zábrana tématicky laděná je zajímavým počinem, který jistě najde své místo na trhu. Jsem spokojená se způsobem provedení, zdravotně nezávadným materiálem, barevností (její jednoduchostí). Byla jsem mile překvapená, že ve skutečnosti zábrana vypadá ještě lépe, než na fotce. Návod na složení byl srozumitelný, klidně by se to namontovalo i bez návodu. Uvítala bych o trošku delší zábranu. Doposud jsme měli zábranu na 3/4 délky postele. Tato zábrana je dobrá jako pro přechod mezi spaním se zábranou a bez zábrany, což bylo moje přání :-) Synka hned zábrana zaujala a hned si chtěl jít lehnout do postele. Později zájem trošku ochabnul, ale i přesto je spokojený spinkat s "neobyčejnou" zábranou. Maminky, které si potrpí na "vystajlování" pokojíčku, potěší, že je možné doplnit pokojík s témeticky laděnými doplňky.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
29.09.2021 14:55

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Zdenula28
Teeda...ty jsou super. Akorát nedávno jsme shnáněli postel přímo s podobnou pěknou zábranou, ale nic jsme nesehnali, tak jsme nakonec koupili postel z v-nabytek.cz https://v-nabytek.cz/1549-postele s tím, že zábranu budeme muset nějak dodělat. Tak jsem ráda, že nakonec nemusíme- už ji mám objednanou :)
04.08.2022 10:55

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion