NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Za kulturou (34)

Jemná motorika (1)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: petra TND

BAZÉN CHODOV

Nedávno otevřeli na Chodově nový plavecký bazén, vyzkoušeli jsme! Je docela fajn, je tu brouzdálko s klouzačkou a vodním hříbkem, vířivka, divoká řeka, otevřený tobogán, kam můžete i s malým děckem v náručí a klasický bazén na kondiční plavání.

Aktuálně jsme platili vstupné za 2 dospělé a dítě 250,-Kč na 80 minut. Více info zde.

Kdysi jsme jezdili za dětským brouzdálkem a teplým pěkným bazénem na Barrandov, jsem ráda, že máme teď bazén na čtyřce. Využiju určitě i na své těhu-plavání:)

Milým překvapením pro mě byla kavárna nad bazénem. Mají tu domácí limonády, dobré dorty a vůbec pěkná domácí jídla připravená na místě z čerstvých surovin (a to je podle mě na bazénový bufet fakt nadstandard) - takže za TND palec nahoru!




VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat



petra
Tak jsem dnes byla s Matildou opět po čase v bazénu. Je příjemné, že je vše ve stejné kvalitě a stále není v bazénu narváno. Takže si můžete volně proplouvat všemi atrakcemi a relaxovat. musím připsat, že výborné je na Chodově i saunové centrum, které s oblibou využívám v kombinaci s bazénem. Pěkně zaplavčit a prohřát. najdete tu horkou finskou, teplou aroma saunu, páru, ledový bazének a nasekaný led. zašly jsme i do kavárny. Ta nedávno změnila provozovatele a musím bohužel říct, že je to krok zpátky. Zmizely domácí limonády, objevili se klasické dorty, na pultě cukrovinky, lízátka a fosforeskující tříšť. Sice si stále v kavárně můžete s dětmi dát teplé jídlo, třeba dobrou polévku, za což jsem ráda, ale i tak, škoda škoda :-(
24.09.2015 13:52

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion