NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Za kulturou (34)

Jemná motorika (1)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: petra TND

UKONČENO - SOUTĚŽ O POUKAZ SPORT JOY V HODNOTĚ 2 200 KČ

Nevíte, jaký sport by bavil Vaše dítě? A chtěli byste mít možnost, aby si v létě dítko mohlo vyzkoušet až 30 různých sportů pod odborným vedení? Tak neváhejte a přihlaste se do naší soutěže o voucher v hodnotě 2 200 Kč na sportovní kemp Sport Joy v libovolném letním termínu!

Za 5 DNÍ až 30 SPORTŮ

Sportjoy příměstské kempy jsou určeny pro děti a mladistvé z Prahy ve věku od 4 do 16 let. Cílem kempů je postarat se přes den o děti pracujících a často časově vytížených rodičů. Příměstské kempy zajišťují celodenní péči o dítě, plno zábavy, her a radosti z pohybu. Kempy jsou sportovně zaměřené, jelikož dětem sport a vůbec pohyb často v průběhu školního roku chybí. Děti na kempu nesportují jen na jednom místě, ale dostanou se i do okolí Prahy, získají nové kamarády, naučí se nové dovednosti, kolektivní spolupráci a smysl pro fair play a hlavně si odnesou spoustu zážitků.

Děti si vyzkouší v průběhu týdne více než 30 různých tradičních i netradičních sportů, které vedou zkušení instruktoři a vyškolení trenéři nebo zástupci klubů jednotlivých sportů. Ukázky jednotlivých sportů zajišťují sportovní oddíly a svazy Prahy, např. kanoepolo, krasojízda, sálová cyklistika, veslování, kanoistika, beachvolejbal, softball, baseball a mnoho dalších. 

V tomto roce bude do kempů zařazen další podprojekt. Projekt obsahuje 5 témat, která se vztahují ke zdravé výživě a zdravému životnímu stylu. Např.: Proč je důležité pít vodu? Jak je důležité jíst ovoce a zeleninu, a co obsahují? Strava musí být pestrá a snídaně je nejdůležitější jídlo dne, atd. Každý den se děti naučí jedno z pěti témat.

Hlavním cílem kempů je nalezení způsobu, jak dětem ukázat, že volný čas se dá strávit pohybem a že sportů, ve kterých mohou vynikat a mohou je bavit, je mnoho.

JAK SOUTĚŽIT?

Do úterý 26.4.2016 23:00 nám, prosím, zašlete na emailovou adresu info@testovanonadetech.com odpověď na soutěžní otázku, do předmětu vepište heslo "Soutěž-Sport Joy"

Soutěžní otázka: V jakých městských částech Prahy jsou sportovní kempy organizovány? Napiště všechny. Odpověď hledejte na www.sportjoy.cz .

 

Výherce bude kontaktován emailem a zveřejněn na naší Facebookové stránce a také tady na webu.

 

 Moc se těšíme na vaše odpovědi a přejeme, ať se štěstí usměje právě na Vás!

 




VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat


Zatím nikdo nic nenapsal ...
O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion