NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

VÝTVARKA

Barva (32)

Papír (104)

Textil (36)

Přírodniny (41)

Modelování (15)

Jiné materiály (54)

Lepení (17)


IQ HRY

RECEPTY

TIPY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: brezinska

KUCHYNKA Z KRABICE

Kto sa sťahoval, to pozná - kopa krabíc a aj tak všetko nevezmete. A tak nám chýbala kuchynka a zvýšila krabica. Tak sme to dali dokopy.

Okrem krabice ešte prišlo k slovu lepidlo na papier, farebný baliaci papier (dva druhy), ozdobná lepiaca páska, obojstranná lepiaca páska, niekoľko menších krabíc, 2 CD, nalepovacie háčiky, kúsok špagátu, kúsok bieleho kartónu, 2 farebné vrchnáky z fliaš, umelohmotná podložka pod hrnce (použila som podložku VARIERA z Ikei), 2 magnetky, nožnice, pravítko, ceruzka

1. Na krabici som najprv vystrihla dvierka na "rúru", potom som ju celú zvnútra zlepila lepidlom.

2. Do vnútra som na spodok nalepila jednu krabicu - vznikol zvýšený priestor, ktorý sa ako rúra lepšie používa.

3. Potom som všetky krabice (veľkú a niekoľko malých, z ktorých budú poličky na kuchynke) polepila baliacim papierom a dozdobila farebými lepiacimi páskami. Lepidlo je dobré poriadne porozotierať (štetcom alebo kúskom papiera, keďže lepíme veľké plochy, aby nezostávali bubliny a hrbolčeky).

4. Menšie krabice, ktoré tvoria poličku som zlepila dohromady (celú konštrukciu som ale k sporáku neprilepovala, lepšie sa prenáša). Pri tvorbe poličky je dobré premerať, či sa do nej zmestia riadiky, koreničky a všetky veci a krabice prípadne trošku poposúvať, aby sa priestor dal využiť.

5. Na dvierka "rúry" som z vnútornej strany nalepila priesvitnú podložku do poličiek (ja som použila ikeácku, dala by sa tam asi dať aj nejaká tenšia fólia, prípadne alobal)

6. Na vrchnú časť som prilepila obojstrannou lepiacou páskou 2 CDčka

7. Na bočnej stene a na poličke máme nalepené háčiky na zavesenie utierky a chňapky :)

8. Na dvierkach je úchytka zo špagátu - zaplietla som "cop" z niekoľkých špagátov, urobila dve nožíkom dve diery na dvierkach, prevliekla špagát a na oboch koncoch spravila uzol

9. Gombíky na prednej strane sú spravené z bieleho kartónu, na ktorom sú nalepené farebné vrchnáčiky z fliaš.

10. Na dvierkach je aj magnet, aby lepšie držali zatvorené - použila som tenké magnety, ktoré mi zostali zo zápisníkov, čo sa pripevňujú na chladničku (na nákupné zoznamy :) ), jedna magnetka je na dvierkach, druhá je na kartóne nalepenom zvnútra. Sú nalepené lepidlom, skôr ako ich ale nalepíte vyskúšajte, ktorou stranou sa priťahujú, aby ste ich nalepili správne :)


VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat



Simula
Tak ta je super- nechali jsme se inspirovat a taky jsme si ji doma pro malou vyrobili. Musím říct, že měla moc velkou radost jak z výroby, tak kuchyňky samotné. Ještě jsme s manželem objednali osvětlení do kuchyně z https://svetla-elektro.cz/821-led-osvetleni-kuchyne, takže teď kuchyňka i svítí :)
23.09.2022 10:47

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion