NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Jemná motorika (1)

Za kulturou (34)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: petra TND

GIVEAWAY - ŘADA NA OPALOVÁNÍ PRO DOSPĚLÉ A DĚTI WELEDA

Léto je v plném proudu a my tu pro vás máme očekávané výsledky testování Opalovací řady pro děti od Weledy. Krémy od 10 rodinek získaly slušné hodnocení. Recenze doplněné fotkami si můžete prohlédnout v kategorii TESTOVÁNÍJeště jednou se podrobně podíváme na Opalovací řadu značky Weleda a na konci článku na vás čeká SOUTĚŽ o 5 balíčků Weleda!!!!!

Opalovací řada Weledy pro děti má výborné složení. Dětské mléko na opalování (SPF 30 Sensitive) Dětský krém na opalování (SPF 50 Sensitive) jsou vysoce voděodolné a zároveň jemné tělové přípravky na opalování pro děti. Poskytují spolehlivou ochranu proti UVA a UVB paprskům ihned po aplikaci. Obsahují pouze minerální UV filtry bez nanočástic a jsou bez parfemace. Vhodné jsou pro velmi citlivou pokožku. Výtažek z protěže alpské působí jako antioxidant, chrání před poškozením UV zářením a chrání DNA. Rostlinné oleje ze slunečnice a kokosu v BIO kvalitě uchovávají pokožku hydratovanou a zlepšují její ochranu. Opalovací mléko a krém jsou navíc vysoce voděodolné, což jistě potěší maminky hlavně malých dětí, které si rády hrají ve vodě. Opalovací přípravky poskytují viditelnou ochranu formou lehkého bílého filmu, díky kterému máte jistotu, že je děťátko bezpečně chráněno proti UV záření na všech místech. Bílý efekt je přirozenou vlastností minerálních UV filtrů, které fungují na principu odrážení světla. Přípravky je možné používat již od prvního dne narození.

Jemné mléko po opalování obsahuje šťávu z Aloe vera, která dětskou pokožku příjemně chladí, zklidňuje a hydratuje po slunění. Lehce se roztírá a rychle vstřebává. Díky lehké textuře nezanechává pocit mastnoty. Výtažek z BIO protěže alpské působí jako antioxidant, šťáva z Aloe vera dodává pokožce hydrataci i ochlazení a olivový olej obstarává výživu. Po prosluněném dni Vás osvěží vůně eukalyptu a vavřínu kubébového, s harmonizačním účinkem levandule. Vhodné pro vegany.

Opalovací krémy od Weledy jsme také vyzkoušely. Skvělé je Opalovací mléko 30, které krásně voní a roztírá se lépe než krémy. Zejména u dětských opalovacích krémů je třeba roztírat pečlivě. Na pokožce zůstává bílý film a vy přesně vidíte, kde je namazáno a kde ne. Aplikuje se nejlépe troškou krému na kůži a důkladným rozetřením. Ochranná vrstva krému je pocitově i na dotek příjemná, není mastná. A sluníčku vás spálit nenechá.

Weleda je certifikovaná přírodní kosmetika a nositel certifikátu NATRUE – garance nejvyšší kvality čistě přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky. Neobsahuje žádné syntetické konzervanty, barviva, parfemaci ani látky na bázi minerálních olejů vyráběných z ropy.

Weleda má zajímavou devadesátiletou historii výroby léčiv s vlastními zahradami léčivých rostlin a rozvoji z lokálních aktivit. V tehdejším Československu vznikla Weleda, tehdy ještě pod názvem Veleda, již v roce 1926. Biodynamické zahrady Weledy obsahují přes 250 různých druhů rostlin, pěstovaných přirozeným způsobem bez použití jakýchkoli chemikálií. Rostlinné suroviny jsou získané certifikovaným sběrem ve volné přírodě, pocházejí z ekologicky čistých lokalit. Při výrobě přírodní kosmetiky pracuje Weleda přibližně s tisícem přírodních látek. Tyto suroviny procházejí různými procesy zpracování (macerace, destilace, tinktura a další) až ke konečnému produktu. Farmaceutické znalosti a zkušenosti Weledy při šetrném zpracování zaručují pro výrobky maximální léčivé a pečující síly.

.....................................................................................................................................................................

GIVEAWAY o 5 balíčků s opalovacími krémy od Weledy!!!!!

Jak a kde soutěžit?

1) Napište nám pod tímto článkem odpověď na otázku: "Co máte Vy a Vaše děti na létu nejraději?" a připište "Jaký typ UV filtrů je v opalovací řadě Weledy obsažený?". Odpověď hravě najdete na webu Weledy.

2) A jestli nám fandíte i na Facebooku, tak  vás do soutěže zařadíme dvakrát, stačí udělat toto:

  • dejte lajk příspěvku o soutěži
  • pod příspěvek na FB k soutěži napište do komentáře "BLOG" + odpověď na otázky viz výše 
  • označte kamarádku, které by se opalováky také mohly hodit

Soutěž trvá do středy 8. 8. 2018 do 18:00.

Po uzavření soutěže vylosujeme online generátorem 5 výherců, kteří dostanou balíček s opalovacími krémy a mléky od Weledy. 

Výherce bude oznámen u nás na webu v tomto příspěvku a na FB stránce a bude kontaktován osobní zprávou přes FB, emailem nebo telefonicky. Proto, prosíme, sledujte FB, případně si zkontrolujte aktuální údaje vyplněné ve Vašem profilu na našich webových stránkách.

Držíme palce a mějte se báječně!

Moc se těšíme, že právě k vám poputuje tato "prosluněná" výhra :-D


---------------------------------------------------------------------------------------

SOUTĚŽ UKONČENA

Moc všem děkujeme za účast v soutěži a za vaše komentáře zde i na facebooku. Random generátor vybral z 75 komentářů pět šťastlivců, a to:

  • "hanulii" komentář na webu
  • "Jarka29" komentář na webu
  • "Evička Slaninů" komentář na facebooku
  • "Maggie Koutecká" komentář na facebooku
  • "ayni" komentář na webu


Máme radost a gratulujeme. Co nevidět vám pošleme zprávu s detaily ohledně výhry. 
A ostatní zase potěšíme příště :-)

















VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat



Martinose
na létu máme nejraději dovádění u vody,krásné hřejivé paprsky sluníčka a celkově různé výlety po přírodě,děti milují prázdniny u babiček a dědečků,takže se vyblbnou až až :) Obsahují minerální UV filtry bez nanočástic
08.08.2018 10:39


lemmur
Nejraději máme léto u babiček, s kterým je spojeno ještě více koupání, písku a ovoce a zeleniny "rovnou do pusy" než doma :) Obsahují minerální UV filtry bez nanočástic.
07.08.2018 23:41


lockupik
Všude je veselo, málokterý člověk je smutný. Obsahují minerální UV filtry bez nanočástic.
07.08.2018 22:05


sebinka
Milujeme sluníčko a teplo, a letos si ho užíváme maximálně a především doma v bazénku, lížeme zmrzliny a nanuky pro ochlazení, jíme meloun pro osvěžení. Když není takové teplo, vyrazíme na výlet třeba do ZOO. Opalovací krém obsahuje pouze minerální UV filtr bez nanočástic se SPF 50 nebo SPF 30.
07.08.2018 15:10


Michi
Na létě máme nejraději to, že člověk může vyběhnout jen tak ven bez navlíkání, běhání v trávě na boso, výlety, společně strávený čas. Já nejvíce miluji vůni posečené trávy, manžel čerstvé třešně a starší dcerka sbírání kytiček. Mladší dcera má rok a podle jejího výrazu hádám, že se jí nejvíce líbí koupání v bazénku :) Krémy obsahují minerální UV filtry bez nanočástic.
07.08.2018 14:46


Retrik
Na létě máme nejraději válet se někde u vody. Opalovací krém obsahuje pouze minerální UV filtr bez nanočástic s SPF 50 nebo 30
07.08.2018 08:04


Cacorka83
Ovoce, zeleninu ze zahradky, teplo a taky vodu - bazén, zahradní hadice, v kýblu atd :) Minerální UV bez nanocastic :)
07.08.2018 07:18


Mopik
Na léto se celý rok s rodinkou vždy moc těšíme. Jsou prázdniny, letní radovánky ve vodě, na koupališti, rochnění v bazénku na naší chatě, grilování, sbírání lesních jahůdek, ostružin, malin, borůvek, skotačení na trampolíně... Léto hlavně miluju proto, že se nemusím moc oblékat stačí žabky, šatky, do kabelky plavky a je to! Ráda chodím na zahrádku slízet zeleninku a bylinky. Jsou to minerální UV filtry bez nanočástic.
06.08.2018 23:36


bastet
Nejraději máme koupání a houbaření. Krémy obsahují minerální UV filtry bez nanočástic.
06.08.2018 16:11


lalaj
minerální UV filtry bez nanočástic
06.08.2018 12:39


braveman
minerální UV filtry bez nanočástic
06.08.2018 12:33


Lenourecek
Letní režim, méně povinností a víc užívání. Koupání, ovoce a zeleninu ze zahrádky, chodit bosky... Obsahuje pouze minerální UV filtry
05.08.2018 22:47


7vera8
Na lete milujeme teplo,slunce,koupani,zobani plodu na zahradce a hlavne se clovek nemusi moc oblekat :-) Weleda obsahuje minerální UV filtry bez nanočástic. 
04.08.2018 23:06


martek
Na létě miluji děti,že můžou skotačit na bazéně, v potoce no prostě všude kde najdou vodu i v kašně na náměstí...Můžou být dlouho venku a dělat to co v zimě nemůžou...Opalovat se a pak se ve škole chlubit jak jsou hnědí.. Krémy obsahují minerální UV filtry bez nanočástic.
04.08.2018 20:43


hanulii
Na lete mame radi moznost byt dlouho venku, hratky s vodou a ve vode, kolo, vylety a taky to, ze na sebe hodime jen tricko a kratasy a vyrazime :))) A krem obsahuje mineralni UV filtry bez nanocastic.
04.08.2018 20:32


PavlikovaRenata
nejraději máme, že se můžem rochnit, zalívat, stříkat vodou a přitom je nám teplo ;-) Krémy obsahují Krémy obsahují minerální UV filtry bez nanočástic.
04.08.2018 17:00


ustarana
Krémy obsahují minerální uv filtry bez nanočástic. Na lete mame nejradeji teplo, ze muzeme k vode, delat pikniky v parcich, zustavaz venku slouho do vecera, a take spoustu ovoce, ktere v lete ojidame babicce primo ze stromu a keru.
04.08.2018 16:01


Dapi
Nejraději jezdíme na výlety a taky když můžeme spát třeba i do devíti. Minerální UV filtry bez nanočástic.
04.08.2018 14:14


Kolotoc85
Máme rádi sluníčko,koupání a grilování.Krémy obsahují minerální uv filtry bez nanočástic.
03.08.2018 23:07


ZirafaDH
Nejradeji mame ovoce, koupani venku, moznost byt dlouho vzhuru. Mineralni UV filtry bez nanocastic.
03.08.2018 22:47


luckasme
Moje dcerka si konečně uziva leto jak ma byt.minuly rok kdyz mela 1rok dostala nestovice ale tak skaredy ze za cele léto jsme nwmohli na slunicko..koupat se.ale letos to dohani.a nejradeji ma koupacku a ja?si zas leto moc.neuzivam.zlomila jsem si osklive nohu.takze si to letos uzivam na koupalisti sezenim na zidly a pozoruji dcerku. Krémy obsahují minerální UV filtry bez nanočástic.
03.08.2018 22:46


Charmed
Nejradeji mame pobyt ve vode ;-) UV filtry ma mineralni a bez nanocastic.
03.08.2018 21:25


martiz
Ovoce přímo ze stromu, stín pod větví, dlouhé teplé večery ale i jekot poletujících nahých dětí, cákání vody, špinavé pusy a nohy ❤️ Krémy, které by jsme při tom všem rádi vyzkoušely, obsahují minerální UV filtry.
03.08.2018 21:14


Jaguska
Minerální filtr. Milujeme to,že konečně nejsme(tolik) nemocní jako v zimě (letos od listopadu do konce března pořád-3zápaly plic a zbytek "jen" teplůtky)a že konečně můžeme ven.Letos jsem si v zimě sepsali dlouhý seznam toho,co musíme v létě stihnout,tak jedem podle něj a odškrtáváme :-)
03.08.2018 17:01


veam
Krémy obsahují minerální UV filtry bez nanočástic.
03.08.2018 16:34


veam
Na létu mám ráda prazdniny :-) mám 7 vnoučátek takže prázdninujeme,jezdíme na výlety..na koupák,ZOO,rozhledny.. hrajeme hry je to supr :-)
03.08.2018 16:33


Baarka
Milujeme, kdyz muzeme litat po venku jen tak na boso :-) Krémy obsahují minerální UV filtry bez nanočástic
03.08.2018 15:26


Jarka29
Na létě máme rádi teplo,koupání,výlety no prostě všechny úžasné dny strávené s rodinou.A je jedno jestli jsme doma na zahrádce nebo v přírodě.S malým si léto opravdu užíváme moc rádi jezdíme na kole do přírody.Krémy obsahují minerální UV filtry bez nanočástic.
03.08.2018 13:14


Blanci
Na létu milujeme tu volnost, kdykoliv se zabalit a někam odjet, ať už výlet nebo něco delšího, prázdniny a RD je na toto ideální spojení. A nemusíme se moc oblíkat :-D Opalovaci krémy obsahují minerální UV filtry bez nanočástic.
03.08.2018 12:11


vondrv
Na létu máme nejraději krásné počasí, koupání, cestování, mnoho chutného ovoce a užívání si prázdnin s pozdějším vstáváním. Minerální UV filtry bez nanočástic.
03.08.2018 12:05


Tory
na létu milujeme koupání a sportování, výlety po republice i dovolená v zahraničí, prostě si léto užíváme, také pro nás k létu patří to, že si všude po cestě můžeme utrhnout nějaké to ovoce (švestky, špendlíky, jablka atd) a to je prostě super. Odpověď: V opalovací řadě Weleda jsou pouze minerální UV filtry bez nanočástic.
03.08.2018 10:33


rennfri
Na létu máme rádi prázdniny (i když se nás týká jen školka) a možnost zdejchnout se na chatu na celý týden, kde je v tomhle počasí mnohem líp než ve městě :-) + krémy obsahují minerální UV filtry bez nanočástic
03.08.2018 10:23


Teris
Na létě máme nejraději celodenní pobyt venku, výlety, koupání a hlavně to, že můžeme být více spolu. Krémy obsahují minerální UV filtry (bez nanočástic).
03.08.2018 10:04


Kaczka85
Na lete mam nejradeji cas straveny s rodinou na vyletech, v lese, u vody nebo proste jen tak, ale hlavne spolu ;-) Mam 3 male deti s ruznym fototypem, tak jsem zvedava, jestli ochrani vsechny stejne ;-) Opalovaci kremy weleda obshuji mineralni filtry bez nanocastic, ktere chrani pred uva a uvb zarenim ;-)
03.08.2018 10:01


TaIta
Léto je báječný čas, kdy děti nemusí do školy a rodiče mají dovolenou - můžeme trávit dny společně :) Milujeme jak léto krásně voní a taky trhání zralého ovoce přímo ze stromů a dlouhé klidné večery. V opalovací řadě Weleda jsou pouze minerální UV filtry bez nanočástic.
03.08.2018 09:41


RadkaH
Na létě milujeme sluníčko, vodu a pohodu :) Prostě takové to letní válení se u vody a setkávání s přáteli. Opalovací krémy Weleda obsahují minerální UV filtry bez nanočástic (chrání před UVA a UVB zářením).
03.08.2018 09:02


Aneet
Na létě milujeme hlavně čas strávený u vody a na výletech všichni spolu. Jelikož máme již dva školáky je o prázdninách nejvíce času být spolu. Opalovací krémy obsahují minerální UV filtry bez nanočástic.
03.08.2018 08:41


Maminka24
Nejradeji mame cas straveny u vody a v prirode. Milujeme letni vylety a grilovacky na chalupe :) Ale uplne nejradeji mame ten spolecne straveny cas, ten je pro me nejdulezitejsi. Rada Weleda obsahuje pouze mineralni UV filtry.
03.08.2018 08:35


ayni
Nejlepsi je, ze jsme vsichni a casto spolu - i manzel ma v lete mene prace tak si to s klukama uzivame co to jde :-) Krem obsahuje mineralni filtry.
03.08.2018 08:25


barboraf
Já miluju kromě jiného taky vůni prádla, které uschne na sluníčku a syn koupání, a že jsme celý den venku a může běhat bos a nahatý a taky když si večer uděláme na zahradě ohýnek. Léto je prostě senzační ☺. Opalováky Weleda bych ráda vyzkoušela, ale už jsem měla koupený jiný, když jsem je letos objevila. Tak výhra by byla fajn. Obsahují jen minerální UV filtr bez nanočástic.
03.08.2018 08:23


Krystufek
Nejlepší je, ze můžeme celé dny trávit venku. Krém obsahuje minerální filtry.
03.08.2018 08:01


TerezaKoutecka
Na létu s dětmi zbožňujeme ty spousty zážitků, co se dají zažít. Ať už je to na pláži, v lese, u řeky či na horách, na výletě nebo i jen doma na zahradě. Léto je plné krásných chvil, omamných vůní a skvělých chutí. Vždy je co prozkoumávat. Vyzývá nás, abychom plně prožívali každou minutu a my ho pro to milujeme :) Weleda obsahuje minerální UV filtry.
03.08.2018 08:01


Jaaaaba
Na létu máme nejraději si to, že můžeme být venku dlouho do večera. A samozřejmě zmrzlinu :-) Opalovací řada Weleda obsahuje minerální UV filtry.
03.08.2018 07:58


Adrianita
Na létu máme nejraději ochlazení a osvěžení, bazén, procházky v lese, spousta čerstvého ovoce a zeleniny,výlety. Zrovna dnes z mrazáku vyndáme spoustu ledu a snad seženeme lední medvědy :)
03.08.2018 07:54


mmirik28
Ja a mi dva kluci mame na letu nejradsi vodu, at uz v nazenu na koupání, na ruznych atrakcich ke zkoumani a dovadeni, nebo v pistolkach na radeni :-) Obrovske letni plus je samozrejme i to, ze se da vetsina casu stravit venku a objevovat. Rada Weleda ma v sobe mineralni filtry a diky prirodnimu slozeni bude urcite prijemna i pro kluky se sklonem k atopickemu ekzemu.
03.08.2018 07:53


ZuziU
Nejraději máme to, že můžeme být celé dny venku. Jezdíme na výlety a syn je teď plný zážitků. Sluneční řada obsahuje minerální UV filtry bez nanočástic.
03.08.2018 07:52


Adrianita

03.08.2018 07:51


Ibisova
Na letu máme nejradši volnost, krásné počasí, koupání a hromady výborného domácího ovoce
03.08.2018 07:44


Ibisova
BLOG Na letu máme nejradši volnost, krásné počasí, koupání a hromady výborného domácího ovoce
03.08.2018 07:42


Lussinda83
Jsem matkou tří dětí. Všichni milují sluníčko a protože zatím nepoznali moře, mají moc rádi ty volné chvíle s rodinou na zahradě u bazénu, všechny jsou takové kachny, co nevylezou z vody, dokud nemodrají :-) Pak milují dlouhé cesty na kole, třeba do Německa z jezeru (zatopenému lomu), takže prostě pokud to jde, celé léto jsme aktivně venku. Nejstarší syn je co se týká pokožky v pořádku, prostřední syn trpí trošku sušší pokožkou a nejmladší dcera trpí atopickou pokožkou. Výhra by tak velmi pomohla a udělala radost :-)
03.08.2018 07:30

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion