NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Jemná motorika (1)

Za kulturou (34)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: petra TND

UKONČENO - MĚSÍČKOVÁ ŘADA PRO MIMINKA WELEDA + GIVEAWAY

 S bio kosmetikou Weleda už máme "dlouhodobý" vřelý vztah z doby, kdy jsme ještě dávno nebyly maminkami. Obě jsme totiž měly problémy s pletí a hledaly jsme přívětivou a šetrnou kosmetiku. To ještě zdaleka nebyla v ČR tak známá a dostupná.

A protože nám báječně zafungovala, daly jsme ji důvěru pak i v době, kdy naše čtyři děti byly miminka. Sice jsme v jejich kojeneckém věku síše upřednostňovaly používání minima kosmetiky, ale když jsme po nějaké sáhly, byla to právě Weleda.

 A zcela upřímně, sáháme po ní i nyní, když přichází sychravý podzim a zima a u dětí i u nás se objeví suchá kůže nebo speciálně u Julinky atopický ekzém. Úžasné jsou pro tyto účely oleje a koupele z této řady. Vůbec nás proto nepřekvapuje, že u vás v testování také získala měsíčková kosmetika Welleda jasných 100%. Také proto jsme se rozhodly přidat ještě soutěž o 5 balíčků s touto kosmetikou. Čtěte dále >>>

Weleda pro děti připravuje oleje, koupele, krémy a jemné šampony, které splňují nároky na vysokou kvalitu a jsou opatřeny certifikátem. My hodně využíváme právě měsíčkový dětský šampón. A to hlavně na cesty. Máme jednu lahvičku, a tím umyjeme jak tělo tak i vlásky. 

Nejjemnější péče pro nejmenší!

Pokožce dítěte bychom měli věnovat zvláštní pozornost, pro její tenkost a citlivost. Výtažky z měsíčku lékařského v BIO kvalitě mají zklidňující a hojivé účinky i na již vzniklé opruzeniny. Chrání citlivou pokožku před vznikem opruzenin v oblasti plenek a chrání jemnou pokožku před vlhkostí. Mandlový a sezamový olej pěstí a regenerují jemnou dětskou pokožku.

Kvalita pro děti i maminky!

Jemná nepěnivá koupel od Weledy má šetrné čistící a pěsticí účinky. Kvalitní sezamový olej a mandlový olej chrání pokožku před vysušením, dodávají jí tuk, který ztrácí pokožka působením vody. Pokožka je po koupeli jemná a hebká. Výtažek z měsíčku lékařského v BIO kvalitě má zklidňující, hojivé a protizánětlivé účinky. Přípravek posiluje přirozenou ochrannou funkci pokožky.


Nezávisle jste Weledu otestovali i vy!

10 rodinek s malými dětmi otestovalo všechny výrobky Měsíčkové řady a udělily naprosto jasně 100%. Weleda se u této řady tedy může pyšnit naším certifikátem. Výsledky testování, kompletní recenze i fotky si můžete prohlédnout TADY.


Jedna z testujících maminek nám napsala: "Měsíčková koupel mě dostala svou vůní. Já sama bych se do ní naložila a jen tak relaxovala. Úplně těm miminkům závidím :-) navíc  kůži pěkně promastí."

Další maminka doplňuje: "Tuto řadu opravdu milujeme. Vůně, složení, rychlé vstřebání! Syn je po mně “sušenka”, ale díky oleji už nemá žádná suchá místa a šupinky. Zamilovala jsem si i olej na masáž bříška, protože opravdu pomáhá."

 

.....................................................................................................................................................................

***GIVEAWAY o 5 balíčků s měsíčkovou kosmetikou pro miminka od Weledy***

A protože se při testování na všechny nedostalo, cheme potěšit další maličké děti a jejich rodiče a tak tu máme pro vás soutěž o balíček měsíčkové řady pro děti od značky Weleda. Rozešleme 5 balíčků s touto šetrnou přírodní kosmetikou až k vám domů. 

Jak a kde soutěžit?

  1. Pro účast v soutěžích je nutné, abyste byli přihlášeni (registrovani) na našem webu. Registraci nebo přihlášení najdete napravo v horní liště webu. Díky registraci můžete soutěžit, zdarma stahovat naše autorské šablony a nebo zdarma testovat výrobky pro rodiny s dětmi.
  2. Odpovězte v komentáři pod tímto článkem na otázku: "Jaké produkty vhodné od prvního dne života obsahuje Měsíčkový kojenecký set? Co jste používali za kosmetiku vy pro svá miminka? Odpověď hravě najdete na webu Weledy.
  3. Jestli nám fandíte i na Facebooku, tak můžete pod příspěvek na FB vepsat do komentáře "BLOG + své odpovědi " a v tom okamžiku vás do soutěže zařadíme ještě jednou.
  4. No a pokud soutěž veřejně na FB nasdílíte a dáte tak vědět dalším maminkám, zařadíme vás do soutěže ještě jednou a šance na vylosování se tím ještě zvýší :-)

Soutěž trvá do 19. 10. 2018 do 18 hodin.

Po uzavření soutěže vylosujeme online generátorem 5 výherců, kteří dostanou balíček s měsíčkovou kosmetikou Weleda. 

Výherce bude oznámen u nás na webu v tomto příspěvku a na FB stránce a výherce bude kontaktován osobní zprávou přes FB, emailem nebo telefonicky. Proto, prosíme, sledujte FB, případně si zkontrolujte aktuální údaje vyplněné ve Vašem profilu (registraci) na našich webových stránkách.

Držíme palce a mějte báječný podzim!

Moc se těšíme, že právě k vám poputuje tato voňavá výhra :-D

---------------------------------------------------------------------------------------

SOUTĚŽ UKONČENA

Moc všem děkujeme za účast v soutěži a za vaše komentáře zde i na facebooku. Random generátor vybral pět šťastlivců, a to:

  • "kristynak" komentář na webu
  • "rmarci" komentář na webu
  • "Martina Novackova" komentář na facebooku
  • "Veronika Adlerová" komentář na facebooku
  • "ZuziU" komentář na webu


Máme radost a gratulujeme. Co nevidět vám pošleme zprávu s detaily ohledně výhry. 
A ostatní zase potěšíme příště :-)





VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat



martala
Dobrý den, Měsíčkový kojenecký set obsahuje: Měsíčkový kojenecký olej, Měsíčkový kojenecký krém, Měsíčkovou kojeneckou koupel a jako dárek bavlněnou plenku. Ráda používám čistou vodu, kokosový olej, žádná mýdla, pokud to není nutné.děkuji.
19.10.2018 17:03


luckasme
SET OBSAHUJE Měsíčkový kojenecký olej 200 ml, Měsíčkový kojenecký krém 75 ml a Měsíčkovou kojeneckou koupel 200 ml. Navíc dárek bavlněna plenka s potiskem Weleda, rozměr 50 x 70cm. já používala kosmetiku sebamed,pak jsem měla nějaký vzorečky weledy..
19.10.2018 11:12


Baara
V setu je obsažen měsíčkový kojenecký olej 200 ml, měsíčkový kojenecký krém 75 ml a měsíčkovou kojeneckou koupel 200 ml. My používáme většinou kosmetiku zn. Saloos, ale Weleda měsíčková mast na opruzeniny se zinkem je také naše stálice.
19.10.2018 10:59


janaro
Měsíčkový kojenecký olej 200 ml, Měsíčkový kojenecký krém 75 ml a Měsíčkovou kojeneckou koupel 200 ml.Pro obě miminka jsem používala kosmetiku Hipp - pleťový olej, šampon a sprchovou pěnu, od Weledy krém a zubní pastu a na zadeček Sudokrém. Od Alverde jsme měli krém na ochranu proti chladu a větru.
19.10.2018 01:54


PaHe
Set obsahuje měsíčkový kojenecký olej 200 ml, měsíčkový kojenecký krém 75 ml a měsíčkovou kojeneckou koupel 200 ml. U prvního dítěte jsem používala Weledu, na zadeček Sudoku, Rybilku, Ondřejovu mast. Na druhé dítě již jen Weledu a mandlový olej. A na obě dvě Alverde, když už nebyly miminka.
18.10.2018 21:30


martiz
Zmíněný set obsahuje měsíčkový kojenecký olej 200 ml, měsíčkový kojenecký krém 75 ml a měsíčkovou kojeneckou koupel 200 ml. Pro první dceru jsem používala právě tyto produkty a teď používám oleje od Renovality a krém Šťastné miminko od Havlíkova přírodní apoteka.
18.10.2018 20:48


TerezaS
Set obsahuje - Měsíčkový kojenecký olej 200 ml, Měsíčkový kojenecký krém 75 ml a Měsíčkovou kojeneckou koupel 200 ml. Já jsem u všech tří dětí používala Měsíčkový kojenecký olej Weleda a na opruzeniny rybí mast z lěkárny.
18.10.2018 18:15


ornela8
Set obsahuje - Měsíčkový kojenecký olej 200 ml, Měsíčkový kojenecký krém 75 ml a Měsíčkovou kojeneckou koupel 200 ml.Na doporučení v lékárně používáme Sebamed.
18.10.2018 14:48


VendyPeskova
Měsíčkový kojenecký set obsahuje Měsíčkový kojenecký olej 200 ml, Měsíčkový kojenecký krém 75 ml, Měsíčkovou kojeneckou koupel 200 ml, bavlněnou plenku s potiskem Weleda. V péči o pokožku syna zatím používáme kosmetiku Hipp.
18.10.2018 14:27


petinkab
Dobrý den, set obsahuje: Měsíčkový kojenecký olej 200 ml, Měsíčkový kojenecký krém 75 ml a Měsíčkovou kojeneckou koupel 200 ml. Nyní navíc jako dárek bavlněnou plenku s potiskem Weleda, rozměr 50 x 70cm. Pro děti jsem zatím používala kosmetiku Bioderma a na zadeček Sudocrem, Bepanten..
18.10.2018 13:49


Tory
V balíčku najdete Měsíčkový kojenecký olej 200 ml, Měsíčkový kojenecký krém 75 ml a Měsíčkovou kojeneckou koupel 200 ml. používáme Biodermu, Lipical a Mixu
18.10.2018 10:30


veronika994
Kojenecký set obsahuje Měsíčkový kojenecký olej 200 ml, Měsíčkový kojenecký krém 75 ml a Měsíčkovou kojeneckou koupel 200 m a používaly jsme apoužíváme hlavně WELEDU :0)
18.10.2018 10:29


Ronwain
Krásný den, my jsme používali hlavně jen vodu, měsíčkový olej a někdy Konopátko mýdlo. Set obsahuje: Měsíčkový kojenecký olej 200 ml, Měsíčkový kojenecký krém 75 ml a Měsíčkovou kojeneckou koupel 200 ml.Děkuji!
18.10.2018 09:35


stepanka
Dobrý den, odpověď: Měsíční kojenecký olej 200ml, Měsíčkový kojenecký krém 75ml, Měsíčkovou kojeneckou koupel 200ml, + dárek plenka Weleda. Používali jsme kosmetiku Sebamed
18.10.2018 09:29


PetraZnoj
Dobrý den, odpověď: Měsíčkový kojenecký olej 200 ml, Měsíčkový kojenecký krém 75 ml a Měsíčkovou kojeneckou koupel 200 ml. Používali jsme různé druhy kosmetiky (Bepanthen, Weleda, Aviril, Alverde), protože prostě na každý problém nám fungovalo něco jiného. Proto jsem měla ráda vzorečky.
18.10.2018 09:07


vbelikova
Dobrý den, Měsíčkový kojenecký set obsahuje: Měsíčkový kojenecký olej, Měsíčkový kojenecký krém, Měsíčkovou kojeneckou koupel a jako dárek bavlněnou plenku. Já jsem na děti používala Bepanthen, konopnou mastičku a mandlový olej.
18.10.2018 08:39


Natie
Dobrý den, set obsahuje: Měsíčkový kojenecký olej 200 ml, Měsíčkový kojenecký krém 75 ml a Měsíčkovou kojeneckou koupel 200 ml. Nyní navíc jako dárek bavlněnou plenku s potiskem Weleda, rozměr 50 x 70cm. Pro obě děti jsem používala kosmetiku Nivea a na zadeček Sudocrem..
18.10.2018 08:30


Cutie
Měsíčkový kojenecký set obsahuje: - Měsíčkový kojenecký olej 200 ml; - Měsíčkový kojenecký krém 75 ml; - Měsíčkovou kojeneckou koupel 200 ml. Pro starsi dceru jsem pouzivala dr. Hadka, nyni pro mladsi produkty rady Babyphoria od Soaphoria a kosmetiku Oncle.
18.10.2018 08:30


LucijeM
DObrý den, obsahuje tyto produkty: Měsíčkový kojenecký olej (200 ml), měsíčkový kojenecký krém (75 ml) a měsíčkovou kojeneckou koupel (200 ml). Na pokožku dcery jsem používala kosmetiku Linola-Fett.
18.10.2018 06:46


alenka146
Měsíčkový kojenecký olej 200 ml, Měsíčkový kojenecký krém 75 ml a Měsíčkovou kojeneckou koupel 200 ml.Používala jsem Hipp.
18.10.2018 00:22


JODIE
Měsíčkový kojenecký olejíček, Měsíčkový kojenecký krém a Měsíčkový kojenecký koupelový olej. Používala jsem čistý rostlinný mandlový nebo meruňkový olej.
17.10.2018 23:48


martek
Měsíčkový kojenecký olej 200 ml, Měsíčkový kojenecký krém 75 ml a Měsíčkovou kojeneckou koupel 200 ml.Používala Aviril,Nivea a Weleda.
17.10.2018 23:45


karliki
Měsíčkový kojenecký olej 200 ml, Měsíčkový kojenecký krém 75 ml a Měsíčkovou kojeneckou koupel 200 ml.Používala jsem Aviril dětský olej s azulenem a na opruzeniny nán zabral jedině bepanthen,který používáme dodnes.
17.10.2018 22:26


Slimonka
Měsíčkový kojenecký olej (200 ml), měsíčkový kojenecký krém (75 ml) a měsíčkovou kojeneckou koupel (200 ml). Pro starší kluky jsem nejvíce používala Babylove, pro nejmladšího k Babylove občas zakoupím i Weledu nebo Alverde.
17.10.2018 22:08


hanulii
Měsíčkový kojenecký olej 200 ml, Měsíčkový kojenecký krém 75 ml a Měsíčkovou kojeneckou koupel 200 ml. Používáme Nobilis, Eone a Biodermu.
17.10.2018 21:58


luciemasarikova
Sada je složena z Měsíčkového kojeneckého oleje 200ml, Měsíčkového kojeneckého krému 75ml a Měsíčkové kojenecké koupele 200ml. Pro dceru od malička používám kosmetiku Dr.Hádka a slovenskou Navia.
17.10.2018 21:57


vladkamyska
Měsíčkový kojenecký set obsahuje Měsíčkový kojenecký olej 200 ml, Měsíčkový kojenecký krém 75 ml a Měsíčkovou kojeneckou koupel 200 ml. My jsme používali Babylove, měsíčkový olej z lékárny, baby active a Linolu.
17.10.2018 21:34


Mittynka
Měsíčkový kojenecký olej 200 ml, Měsíčkový kojenecký krém 75 ml a Měsíčkovou kojeneckou koupel 200 ml. Já jsem používala a používám značku Weledu.
17.10.2018 21:28


Jamca
Sada obsahuje Měsíčkový kojenecký olej, Měsíčkový kojenecký krém a Měsíčkovou kojeneckou koupel. Používala jsem tuto sadu již před pěti lety u mé dcery. Jinak používám Hipp, Bübchen, Linteo.
17.10.2018 21:28


irenoslava
200ml měsíčkové kojenecké koupele,200ml měsíčkového kojeneckého oleje a 75ml měsíčkového kojeneckého krému. Používáme Linteo, Batole, Hipp
17.10.2018 21:19


ZuziU
Sada obsahuje Měsíčkový kojenecký olej, Měsíčkový kojenecký krém a Měsíčkovou kojeneckou koupel. Používala jsem Hipp a nějakou pro mě neznámou přírodní kosmetiku s levandulí z Anglie od sestry.
17.10.2018 21:18


Marabellinka
Kojenecký set obsahuje Měsíčkový kojenecký olej , Měsíčkový kojenecký krém a Měsíčkovou kojeneckou koupel.Používám Alverde,Hipp,Bepanthen. .
17.10.2018 21:17


Karol89
Tato sada obsahuje Měsíčkový kojenecký olej 200 ml, Měsíčkový kojenecký krém 75 ml a Měsíčkovou kojeneckou koupel 200 ml. U nás se nepoužívalo nic, jen voda .. později penaten a zinková mast kvůli ekzému.
17.10.2018 20:57


Jarka29
Sada obsahuje 200ml měsíčkové kojenecké koupele,200ml měsíčkového kojeneckého oleje a 75ml měsíčkového kojeneckého krému.Používáme Sudokrém,Weledu,Sebamed a rádi máme Zitenax.
17.10.2018 20:48


hanasalot
Dobry vecerm sada obsahuje Měsíčkový kojenecký olej, Měsíčková kojeneckou koupel a Měsíčkový kojenecký krém. Pou6žíváme Weledu kojenecký olej i kojeneckou koupel.
17.10.2018 20:42


Tynac
Dobrý večer, sada obsahuje Měsíčkový kojenecký olej 200ml, Měsíčková kojenecká koupel 200ml a Měsíčkový kojenecký krém 75ml.Používáme Alverde a Weledu.
17.10.2018 20:33


Skyv
Set obsahuje Měsíčkový kojenecký olej 200 ml, Měsíčkový kojenecký krém 75 ml a Měsíčkovou kojeneckou koupel 200 ml. Pouzivame na holky Biodermu, Hipp i Weledu.
15.10.2018 21:51


Charmed
Set obsahuje Měsíčkový kojenecký olej 200 ml, Měsíčkový kojenecký krém 75 ml a Měsíčkovou kojeneckou koupel 200 ml. Pouzivame Hipp.
15.10.2018 20:13


Daniella
Kojenecký set obsahuje Měsíčkový kojenecký olej (200 ml), Měsíčkový kojenecký krém (75 ml) a Měsíčkovou kojeneckou koupel (200 ml). Já osobně, jelikož jsou synovi teprve dva měsíce, používám pouze kokosový olej na promazavání a občas ho prostřídám s olivovým olejem.
09.10.2018 15:34


michalkakkk
Sada obsahuje měsíčkový kojenecký olej, koupel a krém. Používali jsme od narození společně s kosmetikou od Nobilis Tilia. Na opruzeniny ale zabral jedině Sudocrem.
09.10.2018 14:49


kristynak
Sada obsahuje Měsíčkový kojenecký olej 200ml, Měsíčková kojenecká koupel 200ml a Měsíčkový kojenecký krém 75ml. Tento set jsme si objednali ještě před porodem, protože jsme zvláště o Měsíčkovém kojeneckém krému hodně slyšeli. Jinak kromě toho používáme i Sudocrem, protože je syn atopik.
08.10.2018 23:37


bogape
Sada obsahuje Měsíčkový kojenecký olej 200ml, Měsíčková kojenecká koupel 200ml a Měsíčkový kojenecký krém 75ml. Od narození používám u syna kosmetiku od Eone, Medvídka a Delfínka. Na mazání mám přírodní dětské kokosové máslo. Weledu bych ráda zkusila, všude na ni čtu samou chválu, tak bych se ráda přesvědčila, přírodním výrobkům fandím, u té dětské kosmetiky obzvláště.
08.10.2018 21:51


Zanet
Sada obsahuje Měsíčkový kojenecký olej 200ml, Měsíčková kojenecká koupel 200ml a Měsíčkový kojenecký krém 75ml. Od porodnice jsme pouzivali celou sadu.
08.10.2018 14:40


Katuuulka
Dobrý den :-) Sada obsahuje Měsíčkový kojenecký olej 200ml, Měsíčková kojenecká koupel 200ml a Měsíčkový kojenecký krém 75ml. U prvního syna jsme trochu experimentovali a vyzkoušeli více značek od Hippu až po Nivea baby. Teď už máme druhé miminko a osvědčila se nám Weleda se kterou jsme moc spokojení.
08.10.2018 13:28


cikeed
Krásný den přeji. Sada obsahuje Měsíčkový kojenecký olej 200ml, Měsíčková kojenecká koupel 200ml a Měsíčkový kojenecký krém 75ml. My na první dítko používali Eone kosmetiku. Teď čekáme druhé a určitě by se nám hodila i Weleda, protože tu na koupání syna používáme teď;-) a je moc fajn.
08.10.2018 10:56


esmska
Sada obsahuje Měsíčkový kojenecký olej 200ml, Měsíčková kojenecká koupel 200ml a Měsíčkový kojenecký krém 75ml- jsou vhodné od narození. Já moc kosmetiku na dcerku nepoužívala a když už tak aviril olejíček, nebo hypoalergení značku Uriage
08.10.2018 10:10


rmarci
Měsíčkový kojenecký olej 200ml, Měsíčkový kojenecký krém 75ml a Měsíčkovou kojeneckou koupel 200ml. Pouzivala jsme u prvniho ditete Sebamed ted byhc rada vyzkousela neco prirodnejsiho, proto me Weleda moc laka :)
08.10.2018 09:39


Simdan
Sada obsahuje Měsíčkový kojenecký olej 200ml, Měsíčková kojenecká koupel 200ml a Měsíčkový kojenecký krém 75ml- jsou vhodné od narození. Já moc kosmetiku na miminka nepoužívala a když už tak jen Kokosový olej.
08.10.2018 09:26


paperilla
Měsíčkový kojenecký set obsahuje 3 produkty a to: Měsíčkový kojenecký krém 75 ml, Měsíčkový kojenecký olej 200 ml, Měsíčková kojenecká koupel 200 ml. Nám se nejvíc osvědčila kosmetika od Nivei a u nejmladší Dove. Měsíčkový olejíček používáme na masáže celého těla a to je bájo.
08.10.2018 08:36


nikyta159
Měsíčkový kojenecký olej 200ml, Měsíčkový kojenecký krém 75ml a Měsíčkovou kojeneckou koupel 200ml. Používala jsem Linolu nebo Weledu, Šíma má citlivou pokozku, takže nic jiného nesnese.
07.10.2018 22:25


Ladyhawke
Měsíčkový kojenecký olej 200 ml, Měsíčkový kojenecký krém 75 ml a Měsíčková kojenecká koupel 200 ml - používala jsem všechny 3 produkty a jsou skvělé ;)
07.10.2018 21:33


rajceto
Měsíčkový kojenecký olej 200 ml Měsíčkový kojenecký krém 75 ml a Měsíčkova kojenecka koupel 200 ml. Pro naši pulročni dcerku pouzivame kojenecky krem na zadecek, pestici telove mlicko a kapku bylinkove koupele. Weledu pouzivam jiz radu let jak ja, tak i ostatni clenove nasi rodiny a jsem s ni nadmiru spokojena.
07.10.2018 21:16


radusprdus
Měsíčkový kojenecký olej 200 ml, Měsíčkový kojenecký krém 75 ml a Měsíčková kojenecká koupel 200 ml. My jsme pouzivali prave olejicek, jinak nic jineho.
07.10.2018 20:55


Beelzebub
Měsíčkový kojenecký olej 200 ml, Měsíčkový kojenecký krém 75 ml a Měsíčkovou kojeneckou koupel 200 ml. Na zadeček jsem používala měsíčkový krém, na tělíčko jemný mandlový olej.
07.10.2018 20:35


Lenourecek
Měsíčkový kojenecký olej 200 ml, Měsíčkový kojenecký krém 75 ml a Měsíčkovou kojeneckou koupel 200 ml. Na mazání jsem používala hlavně kokosový olej. Na koupání jen čistou vodu.
07.10.2018 20:27


Krystufek
Měsíčkový kojenecký olej 200 ml, Měsíčkový kojenecký krém 75 ml a Měsíčkovou kojeneckou koupel 200 ml. My používáme nejraději čistě přírodní kosmetiku, teď jsou to produkty značky Alverde.
07.10.2018 20:06


vondrv
Měsíčkový kojenecký olej 200 ml, Měsíčkový kojenecký krém 75 ml a Měsíčkovou kojeneckou koupel 200 ml.
07.10.2018 09:53

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion