NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Jemná motorika (1)

Za kulturou (34)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: dasa TND

1.NADĚLOVÁNÍ - PTAČÍ

Tak konečně jsme tu s vámi. Díky za shovívavost za včerejšek, kdy jste marně čekali na první nadělování. Doufáme, že vás hned první série dárečků potěší a že jsme se snad strefili do vkusu.

V každém nadělování bychom vám taky moc rádi poslali inspiraci na "dárky trochu jinak", které jsme už samy někdy vyzkoušeli nebo se chystáme vyzkoušet. Protože Vánoce jsou hlavně o radosti. O té, co si můžeme dát navzájem v rodině, ale také o té, kterou můžeme udělat někomu jinému, cizímu a to nezištně.

NAJDĚTE PRÁZDNOU KRABICI A NAPLŇTE JI

Prvním krásným a smysluplným projektem, o kterém bychom vám rádi napsali nese název Krabice od bot. My letos s dětmi budeme připravovat krabice už podruhé. U Julinky a Matildy ve škole je to i každoroční společná aktivita, děti do školy nosí krabice a pak je některý z rodičů odveze na směrné místo sbírky.

Již posedmé tedy bude od 26. 11. do 9. 12. probíhat tato předvánoční akce, která má za cíl potěšit děti z chudších rodin v České republice. Radost těmto dětem udělají zase děti, jimž dospělí pomohou připravit jejich dárkovou krabici od bot. Tu společně naplní dětskými dárky k Vánocům.

Jak na to? 

1. Obstarejte si prázdnou krabici od bot

Rozhodněte se, zda bude určena pro chlapce nebo dívku, a v jakém věku. Sbírka je pro děti 0-17. Stáří a pohlaví potom napište na štítek (samolepku). Můžete se podívat tady , pro které děti je většinou nejméně dárků a třeba dle toho krabici připravit.

2. Naplňte postupně krabici věcmi, které by i vám udělaly radost.

Pastelkami, sešity či bloky na kreslení, hračkami, hezkým tričkem, bonbóny, co vás a děti napadne... Na vrch můžete přidat fotografii a třeba i vánoční pozdrav. Nezapomeňte, že věci by neměly být opotřebované, špinavé nebo příliš staré. Nevíte, co do krabice? Mrkněte sem  .

3. Až bude krabice plná, hezky ji zabalte, navrch nalepte štítek a doneste ji na sběrné místo.

Adresy sběrných míst a více informací najdete tady. Než s dárky vyrazíte, ověřte si otevírací dobu sběrného místa, případně tam předem zavolejte.

4. Vaši krabici dostane k Vánocům některé z chudých dětí a určitě mu udělá velkou radost.

 Část dárků se rozdělí přímo v regionech sběrných míst dětem z chudých rodin, azylových domů, nízkoprahových center a podobně. Část dárků  se pak distribuuje do tzv. sociálně vyloučených lokalit v severních Čechách. To vše za asistence pracovníků dobře znalých místních poměrů. Každopádně se dárek dostane k dětem, které moc dalších vánočních dárků nedostanou. 

Pokud budete balit taky svoji krabici, inspirujte ostatní a podělte se, buď na našem Facebooku nebo nám klidně fotky pošlete na info@testovanonadetech.com. Moc děkujeme za všechny děti, kterým rozzáříte očka!

 A teď tedy bychom rádi udělali radost vám. Dnešní nadělování je ptačí  a hned dvojnásobné!

MILUJEME PTÁČKY Z KRABICE!

Kouzelné krabice. Takhle jim říkají naše děti :-) A kdo že za nimi stojí? Jsou to čtyři úžasné dámy které tvoří pod značkou AniMuk. Je to značka, která vůbec jako první s námi před čtyřmi léty se nebála jít do historicky prvního testování. A proto i dnes jako první dárek je právě od nich! Dnes tedy můžete vyhrát po okraj plnou kreativní krabici Ptáci. Najdete v ní veškerý materiál, abyste si mohli třeba vyrobit vlastní krmítko, nebo závěsný kolotoč s ptáčky. Nechybí ani atlas peří nebo samolepky ptáčků nebo krásně ilustrovaný plakát také plný ptáčků :-).

ZA PTÁČKY DO LESA

 Dnešní téma nám krásně doplňuje parádní novinka, kterou jsme objevili až nedávno. Pod značkou Nese v lese tvoří mladý manželský pár, který vymýšlí bezva kreativní batůžky na výlety. Moc se nám líbí, že ve svých projektech se snaží používat recyklovatelné a obnovitelné materiály. Jejich batůžek si prostě přibalíte na výlet, procházku a pak už děti zkoumají, bádají, tvoří a vy můžete s nimi. Tak pokud byste takový krásný vrchovatě naplněný Ptačí batůžek chtěli, zapojte se do soutěže. V tomto batůžku totiž najdete třeba ptačí deník, dva návody na hry, materiál na výrobu krmítka, látkový pytlíček s pomůckami na výrobu papírového dalekohledu a nebo zalaminovaný list "ptáci u krmítka".

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY K NADĚLOVÁNÍ V RYZE ČESKÝCH VÁNOCÍCH

 1. Do soutěže o dárečky se zapojíte tím, že odpovídáte na soutěžní otázku do komentáře tady na blogu pod článkem a nebo i na Facebooku. Abyste mohli vždy k soutěžnímu článku připojit na blogu komentář, je potřeba být na blogu přihlášen. Pokud ještě nemáte registraci, je to pár kliknutí tady. Pak už můžete nejen komentovat veškeré články, ale hlavně si zdarma stahovat všechny námi vytvořené šablony na tvoření (třeba vánoční), zdarma testovat převážně české výrobky a být také první, kdo se vždy dozví, co nového chystáme a co vám třeba mohlo uniknout na blogu.

2. Odpověz na otázku zde na blogu nebo na facebooku: Z jakého dárku v dětství jste měli největší radost ?

3. Pokud sledujete i náš Facebook Testováno na dětech a okomentujete nám tam také vždy aktuální soutěžní článek - odpovědí na otázku a připojíte slovo "BLOG", rádi zařadíme vaše jméno do losování ještě jednou.

4. Pokud budete soutěž sdílet na Facebooku, zařadíme vás do slosování opět ještě jednou. Šance vyhrát je zas o něco vyšší. Pozor! Abychom mohli ověřit, kdo konkrétně soutěž sdílel, je potřeba, abyste článek sdíleli veřejně (nastavení u sdíleného článku).

5. A nebojte, kdo nás sledujete na Instagramu, žádná informace vám také neunikne! A naopak, tak se těšte, že pouze pro Instagram máme připravené i specialitky, které budou právě jenom tam. Proto číhejte na ně, objeví se nečekaně :-) Sledujte nás !

Soutěž končí v pondělí 26.11. a poté vybereme dva výherce. Jednoho obdarujeme krabicí Ptáci  od AniMuk a druhého Ptačím batůžkem od Nese v lese. Výherce vyhlásíme v tomto článku tady na blogu.

 

Koukněte, jaké další nadělovací soutěže jsou už na blogu a zapojte se:

2.nadělování - fantazijní - odkaz na článek tady - soutěž končí v pondělí 26.11.
3.nadělování - knižní - odkaz na článek tady - soutěž končí v pondělí 3.12.

 

SOUTĚŽ UKONČENA 

Je vylosováno a vyhrává:

  • Snany - kreativní krabici od AniMuk
  • Adrianita - Ptačí batůžek od Nese v lese

 Gratulujeme!








VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat



Jaaaaba
Radost jsem měla každý rok, vždycky jsem pod stromečkem našla nějaké nečekané překvapení, ale nepamatuji si, jestli oblíbené hračky byly od "Ježíška" nebo k jiné příležitosti. Vánoce mám ve svých vzpomínkách víc než s dárky spojené spíš s rodinou, zdobením stromku, pohádkami v televizi,...
28.11.2018 23:54


terinaj
vždy z něčeho, když jsem dostala, to co jsem si přála. Máme audiokazety z vánoc, když jsme byli malí a to je teda pecka. A pak ještě z oblečení, když jsem byla trošku starší.
26.11.2018 23:47


DanielaMal
Vybavuju si veeeelkou radost z růžového pískacího mončičáka a sestřinu radost z bílého. V tom roce na Vánoce zrovna poprvé vysílali S čerty nejsou žerty. Když tak vzpomínám, vlastně mi největší radost dělaly každé Vánoce pohádky v televizi, hlavně Tři oříšky pro Popelku. Tenkrát to byl svátek. Dneska si děti můžou doma pustit cokoliv desetkrát dokola a už to nemá to kouzlo :-)
26.11.2018 23:39


opicka
Jelikož mám "technický mozek", tak z lámacího kružítka, které se láme z obou stran :) Konečně jsem mohla dělat i ty nejmenší kružnice bez použití nulátka. PS. ač to už bude třicet let, tak to kružítko používám dodnes.
26.11.2018 21:49


Hanuu
Miluju Vanoce a nadsena jsem byla ze spousty darku. Velke nadseni od dectvi vzbudi vzdy knihy. Nejsilnejsi vzpominku mam ale na kocarek pro panenku, kdyz mi bylo 6.
26.11.2018 21:48


vercasedi
Kočárek pro panenky. Pamatuju si ho do dneška - hluboká korba tmavě hnědé barvy, byl takový sametový, proužkatý, na boudičce měl bílou kytičku.. A babička mi do něj ušila peřinky. :)
26.11.2018 21:44


dendyska
Největší radost jsem měla z velikého plyšového koně.
26.11.2018 21:38


pavlinam
z jakéhokoli plyšáka :-)
26.11.2018 21:37


tina23
Pamatuji si na dlouhého zeleného plyšového jezevčíka. Byla to láska na první pohled. Ještě je někde už notně vypelichaný u rodičů. Vlastně jsem si na něj už dlouhou nevzpomněla.
26.11.2018 21:20


stepanda
Moje největší radost byla z chodícího bílého koníka. Vzpomínám si, že už jsem tenkrát na Ježíška nevěřila a věděla jsem, že ten koník je pro naše dost drahý. Ale pod stromkem nakonec byl a já věděla, že je od rodičů!
26.11.2018 20:26


cerlada
Největší radost jsem měla ze žlutého walkmana a šmoulích kazet s hudbou :-)
26.11.2018 19:08


hubackovaveronika
Největší radost jako dítě jsem měla z živého pejska :)
26.11.2018 14:18


barboraf
Velikánskou radost jsem měla z prvních nových "velkých" lyží. A potom krásné vánoční povlečení, provázelo nás pak se sestrou celé dětství, používaly jsme ho vždycky jen na vánoce a byl to takový speciální a moc hezký rituál. Na krabici od bot se chystáme. Už mám připravené věci pro miminko a ještě chci se synem dát dohromady jednu, pokud bude chtít darovat nějaké svoje hračky, k tomu mám blok a pastelky a pár kousků oblečení.
26.11.2018 11:22


vendyzer
Jednou jsem si k Vánocům přála kolébku pro panenky. Za totáče opravdu těžké splnit, když bydlíte ve velmi malém městečku na vzdáleném Severu Čech. Maminka zapojila i příbuzné v Praze a dlouho trvalo, než nějakou sehnali. Psstýlky byly všude, ale kolébka nedostupná.... Co maminka neudělá, aby splnila přání svých dětí :)
26.11.2018 10:22


elle25
Vzpomínám si, že jedním z nejlepších dárků byla knížka Harryho Pottera. Byla schovaná úplně vzadu za stromečkem a já se strašně bála, že už jsou všechny dárky rozbaleny a ona tam není. Jaká to byla radost, když se objevil poslední dárek a byla to opravdu ona!:)
26.11.2018 10:03


raczek
My jsme s dětmi plnili krabici, ale pro seniory (nevím, jestli to není nějaká specialita brněnské charity). A docela jsme si to užili, hlavně závěrečné zdobení. I když vysvětlit dětem, proč dávat někomu krabici, když si může napsat Ježíškovi, bylo trochu náročnější. :-) Jinak pod stromečkem jsem vždycky nejradši našla knížky.
26.11.2018 09:23


jvaneckova
Pamatuji si, jak nás se sestrou potěšil domeček pro panenky, který nám vyrobili rodiče. Táta udělal dvoupatrový domek a mamka zařídila nábytkem, koberečky, záclonkami. Moc jsme si s ním tenkrát vyhrály a teď si s ním ještě hrají naše děti.
26.11.2018 08:12


bzanda
Já měla největší radost ze štěkacího pejska na vodítku. Moje děti potěší jen lego, lego a k němu lego :-)
26.11.2018 07:59


ganazuz
Velkou radost nam udelaly princeznovske saticky, ktere usila teta. V nich jsme si segrou hodne vyhraly :)
26.11.2018 06:41


Kajka78
Sestra mi z krabic od bot vyrobila úžasný domeček pro panenky. Byla tam i toaleta s keramickým wc, v kuchyni sporák, linka s titěrnými úchytkami, okna z fólie, nad nimi malinkatá garnýžka se záclonkami. Ohromná radost,i když v té době už jsem si s panenkami moc nehrála.
26.11.2018 05:15


kristynak
Z malé dětské kuchyňky, kterou jsme dostaly ze sestrou
26.11.2018 01:21


Dadinkamaminka
Kdyz jsem byla mala, nikdy moc darku pod stromeckem nebylo. I presto, ze jsme nemeli moc penez, Se mamka vzdy snazila, aby udelala radost. Pamatuju si, ze jsem dostala "nadobicko" a z toho jsem mela tenkrat obrovskou radost. Dodnes vzpominam, jak jsem si s nim hrala v obyvaku na zemi...
26.11.2018 00:02


Ifuca
Neutkvěl mi v paměti žádný top dárek, ale ráda vzpomínám na to, že jsem každé Vánoce našla pod stromečkem fixy mnoha barev.
25.11.2018 23:31


magdafe
Z domečku pro panenky a barbie
25.11.2018 23:21


Nika
Největší radost mi udělal kufřík plný koralku nejrůznějších tvaru a provedení. Později pak knížky,s nimi to byly hodiny do dobrodružství.
25.11.2018 23:20


cobaltino
Z obrovitého puzzle na podlahu - tenkrát naprostý unikát :)
25.11.2018 22:51


Jstr
Z křečka
25.11.2018 22:51


ljanickal
Z brecici panenky a kocarku
25.11.2018 22:40


Lucyen87
z bobů, protože to byl snad jediný dárek, který jsme jako děti nenašly před Štědrým večerem :)
25.11.2018 22:19


nastenka150
Z panenky barbie :)
25.11.2018 22:12


Snura
Z křečka
25.11.2018 21:39


JanaMM
Pamatuji si, jakou jsme měli s bráchou obrovskou radost z živé želvy.
25.11.2018 21:24


Iben
Ja sem byla panenkova, tak z panenek.:)
25.11.2018 21:19


Lenourecek
Z magnetické tabulky
25.11.2018 21:15


konik
Mě nadchly akvarelové pastelky, schovávám si je dodnes.
25.11.2018 20:39


rennfri
Obávám se, že největší radost byla z panenek Barbie :-D
25.11.2018 20:35


Ktosovska
Omalovánka od Barbie a pak klec s andulkami :-)
25.11.2018 20:22


PetraO
Pamatuji se, že největší radost nám s bráchou udělala velká láhev (3l) Cocacoly kterou jsme ochutnali poprvé v životě (už je to opravdu dlouho) :-D
25.11.2018 20:18


santcori
Z domečku pro panenky, který pro mě a moji sestru vyrobil náš tatínek a maminka našila potřebné povlečení, závěsy, ubrusy apod.
25.11.2018 19:57


milackova
Každý dárek mi udělal radost, tu největší si nepamatuji, jako dítě jsem se hlavně těšila na tu kouzelnou atmosféru celého svátečního dne.
25.11.2018 19:53


path
Klasicky z panenky, která vydržela dodnes a pak z kolíbky a oblečků pro ni, které rodiče pár následujících roků doplňovali. A později i z oblečení, které nebylo poděděné po sestře nebo bráchovi :-)
25.11.2018 19:36


Misska20
Největší radost jsem měla z domečku pro barbíny :-)
25.11.2018 18:27


LK34
Panenka Mařenka s kočárkem a krabicí ručně šitých a háčkovaných oblečků.
25.11.2018 18:17


janetka
Z mončičáka. :-)))
25.11.2018 18:16


ZuzuleT
Bárbína s dlouhatánskýma vlasama (až ke kotníkům) :-) Ale i drobnosti vždycky potěšily :))
25.11.2018 17:49


Hanka89
Největší radost jsem měla z nových lyžařských kalhot. Bála jsem se, že je nedostanu, protože jsme je nikde nebyli zkoušet ;-)
25.11.2018 17:40


hadiva
Je to asi strašně zvláštní, ale vůbec si na nic nemůžu vzpomenout. Později, už ne v úplném dětství, mi dělaly velkou radost hlavně knížky, protože jednak jsem ráda četla, a jednak koupit knížku není jen tak, nedá se koupit jakákoli knížka, ale dárce se musí zamyslet nad obdarovaným a vymyslet, jaká knížka by se mu mohla líbit a jakou ještě nečetl. Líbilo se mi a líbí se mi do teď, že si někdo našel čas zapřemýšlet nad tím druhým a neodflákl to. :-)
25.11.2018 17:36


hanulii
Z domecku pro panenky
25.11.2018 17:17


Biggblue
Pamatuji si, že největší radost mi udělalo staré rozvrzané kolo z bazaru. Tolik jsem si kolo přála, ale nebyly penízky. Teď se tomu musím zasmát, ale když jsem na něm jela, cítila jsem se jako bych měla nejhezčí kolo v ulici. Byl to skvělý pocit!
25.11.2018 17:05


7vera8
Milovala jsem koně,takze mi udelal hroznou radost i jen obrazek,plakat..V pozdejsim veku si vzpominam to bylo dvojce na kazety :-)
25.11.2018 16:11


Rolenkaka
První dárek, co mě napadl, byl černý kocourek. Byl schovaný v krabici od bot a dostal jméno Čert:))
25.11.2018 16:04


Kudela
Pokud si vzpomínám, všechny vysněné dárky jsme dostávaly se ségrou s několikaletým zpožděním :) Velké česací panenky cca v desíti letech, první (a poslední) Barbie snad až ve dvanácti. Moc rády jsme dostávaly i knížky a oblečení.
25.11.2018 15:15


MChurch
Největší dojem na mě udělalo LEGO Creative. Vstala jsem druhý den v pět ráno jen abych si s ním mohla hrát a trvalo hodiny než jsem se šla alespoň najíst :)
25.11.2018 14:58


petrafai
Měla jsem radost z každé knížky, z miniaturního nábytku pro panenky, z první (tehdy asi ještě předchůdkyně) Barbie.. Je to už dávno.. :-))
25.11.2018 14:54


Daniela207
Největší radost mi udělalo lego vila.
25.11.2018 14:34


Aneet
Já mela největší radost z panenky chodičky a ted dělám radost me holčičce.
25.11.2018 14:33


Katuuulka
Největší radost mi udělala voňavka pro malé parádnice.
25.11.2018 14:02


bastet
Nej dárek bylo mrkací miminko - holčička. Tolik jsem ho milovala, že jsem si ho schovala pro svou dcerku. A ta se o něj moc hezky stará.
25.11.2018 13:37


januleUL
Největší radost jsem měla z fotbalového míče. Nebyl pod stromečkem, tak jsem byla smutná, protože to byl jediný dárek, co jsem chtěla. Pak mamka chtěla podat svetr a on na mě vypadl ze skříně. Pamatuji, že jsem brečela a nešlo to zastavit.
25.11.2018 13:34


janaro
Nejvetsi radost v detstvi jsem mela z puzzli,ktere jsem si po slozeni povesila jako obrazek na zeď.
25.11.2018 13:20


elg
Největší radost jsem měla z panenky, která vypadala, jako živá. :)
25.11.2018 12:01


Karol89
Největší radost jsem mělaq z bárbíny s diamantovýma očima .. mamka neměla peníne na originální, ale já si jí tak moc přála, že mi chtěla to prání splnit a tak koupila jino bárbínu a nalepila jí do očí diamanty :-)
25.11.2018 11:52


Yulia
Největší radost v dětství jsem měla z mluvící panenky, která byla skoro stejně velká jako já, chodila a říkala "mama". To byla kamarádka na dlouhé léta.
25.11.2018 11:25


mileletadlo
Největší radost jsem v dětství měla z kočárku, moc jsem po něm toužila a opravdu mi ho Ježíšek přinesl :-)
25.11.2018 10:29


MadLenka
Pamatuju si "chodičku", která i mrkala a když jsem byla větší, tak nábyteček a vytoužená Barbie a stavebnice Seko, Seva apod.
25.11.2018 10:22


Brhlicek
Moc hraček si z dětství nevybavuji, ale dodnes vím, jakou jsem mela radost z velkeho plyšového Goriláka, byl větší než já a moje babička ho opatrovala i dlouho po tom co jsem již byla dospělá :)
25.11.2018 10:18


vbelikova
Radost jsem měla z každého dárku, ale největší asi z kola.
25.11.2018 10:09


Evulineek
Z obrovského plyšového medvídka
25.11.2018 09:51


Evulineek
Z obrovského plyšového medvídka
25.11.2018 09:51


baru2015
I když jsem byla jako malá princezna, milovala jsem bráchy roboty na ovládání. Z panenek jsem měla obrovskou radost, ale největší z dárků, které dostal brácha.
25.11.2018 09:46


Hockicko
Z panenky
25.11.2018 09:40


panprag
Když jsem dostala velký jahodový šampon na vlasy ;O) Dodneška si ho pamatuju a překvapuje mě, co všechno může udělat dítěti/člověku radost ;o)
25.11.2018 09:40


ayni
Když jsem dostala křečka :-)
25.11.2018 09:22


Grigi
Knižky! Každý rok, bez výnimky
24.11.2018 23:49


evacek
Zpivaci panenka,kterou jsem kazdy den obdivolala v obchode a najednou pred Vanoci zmizela:-))
24.11.2018 20:26


Tereza28
Největší radost jsem měla vždycky z knížek a vydrželo mi to do teď ;)
24.11.2018 20:26


pitrushka
Můj nejoblíbenější plyšový klokánek :-)
24.11.2018 20:26


papaja84
Vždycky jsem měla největší radost z lyžařského vybavení (lyže, lyžáky, oblečení) a jednou z plyšových papučí :-D a taky knížky pro náctilété... :-D
24.11.2018 18:38


Kveta
já měla velkou radost z mluvící panenky
24.11.2018 18:15


Maga
Kolieskové korčule a knižky.
24.11.2018 14:58


TerezaKoutecka
Já bohužel nedokážu vybrat jeden... Přeci jen v průběhu let se mění priority, ale z obou dárků jsem byla nesmírně nadšená. Když jsem byla malá, zbožňovala jsem Davida Copperfielda. Rozhodně jsem si o něj Ježíškovi nenapsala a ani ve snu by mě nenapadlo, že pod sromekem najdu obrovskou krabici, na jejímž dně bude ležet malý dopis. V něm byl anglický vzkaz od "Davida", že tady byl, zmizel, ale že mám přijít na jeho představení a k tomu byla samozřejmě přibalená vstupenka. No, byl to ohromný zážitek :) Druhým, nezapomenutelným dárkem byly poutve. Přála jsem si je totiž bezmála 10 let a když jsem je pod stromečkem konečně našla, málem jsem radostí udělala díru do stropu :-D
24.11.2018 10:48


dasza
Jakekoli sportovni vybavebi.bezky.lyze.pote snb ..
24.11.2018 07:15


BarboraN
Asi to bylo Lego. :)
24.11.2018 00:00


Ladyhawke
Z pejska
23.11.2018 21:15


weka19
Asi z chodící panenky
23.11.2018 21:02


hanceh
Z autodráhy
23.11.2018 20:39


MOpa
Z velke chodici panny, byla nejvetsim darkem pod stromkem.
23.11.2018 20:36


veronikasleglova
Panenka Barbie..mám ji ještě schovanou. :)
23.11.2018 20:29


nikyta159
Největší radost mi udělala aktovka, když jsem byla predškolák, byla úžasná...dodnes ji mám schovanou.
23.11.2018 20:11


Janitab
Boby - dodnes si pamatuji, jak stály nezabalené pod obyvakovym stolem jen s mašlí. Byl to společný dárek pro mě a bratra a byli jsme z něj v sedmém nebi!
23.11.2018 19:07


BeaTrice
Největší radost mi udělala asi databanka,pak take velka kniha o pěstováni bonsaji
23.11.2018 17:27


Silverwing1
Největší radost mi udělala "západní " knížka s Mickey Mousem, kterou jsem dostala v roce 1992 (velmi drahé a nedostupné zboží těsně po revoluci. Mám jí dodnes a moje děti jí podědily. Cena 89,-Kčs byla v té době vysoká...ale to si uvědomuji až dnes. Do teď si pamatuji, jak plnila úkoly a poctivě vybarvovala. :-)
23.11.2018 17:08


paperilla
Největší radost jsem měla z mluvící panenky, do které jsem se zamilovala ve školce a moooooc jsem ji chtěla. Hodně dlouho jsem ji pak neodložila z ruky a brácha zase hodně dlouho nemohl zapomenout na říkanku "Máma mele maso", protože to byla jedna z těch, kterou panenka uměla. Až později jsem se dozvěděla, jaký boj to tenkrát pro mamku a dědu byl (museli vystát frontu před Tuzexem) a to na třikrát. O to víc jsem si pak té panenky vážila.
23.11.2018 14:05


trestidlo
Muj tata odjel na staz do Nemecka a k Vanocum mi privezl takovou koupelnicku na baterky. Ze sprchy tekla voda a dalo se prepinat mezi sprchou a kohoutkem.
23.11.2018 11:23


Walca
Podle mojí maminky jsem byla hrozný minimalista a největší radost jsme vždy měla z absolutních maličkostí, třeba pěkného pera či gumy do školy, obrázku, malovaného kamínku apod. Je pravda, že dcerky to zdědily po mě :-)
23.11.2018 10:53


luciebin
Nejlepší dárek z dětství? Radost jsem měla ze všech dárků pod stromečkem, ale největší radost mi vždycky udělala knížka nebo kreativní potřeby.
23.11.2018 10:41


kamilade1
Dobrý den, výhra se mi moc libí.Krásná činnost pro listopadové počasí. Budu se opakovat, ale největší radost mi pod vánočním stromečkem udělala (jako každá holčičce) barbina. Letos tenhle typ panenky rozbali pod stromečkem i moje princezna. Moc mě bavilo vybírat a doufám, že bude spokojena. Přeji krásný listopad a co nejméně zápolení s technikou. kamilape.de@seznam.cz
23.11.2018 10:21


lagerthaa
nevím proč, ale největší radost jsem měla z modrého cestovního kufru, který mi tatínek přivezl z Německa. dostala jsem jo asi v 5 letech a mám ho ještě teď. ;)
23.11.2018 09:54


Catherine
Největší radost mi obvykle dělaly knížky, a jednou kočárek pro panenky, který se ani pod stromeček nevešel :)
23.11.2018 08:39


Nikola624
Jako dítě jsem doslova řvala radostí, když jsem pod stromečkem našla krásné růžové kolo... :)
23.11.2018 08:32


zuzaherr
Nejvetsi radost jsem mela z koleckovych brusli
23.11.2018 07:28


tttrable
Největší radost mi udelalpo,kdyz se rodice nehadali a jako bonus puzzle.
23.11.2018 07:02


civecka
Mně vždycky udělaly radost knížky. A pak také Malý doktor - lékařské vybavení. Podotýkám, že doktorka opravdu nejsem a při pohledu na krev omdlévám. Každopádně jsem si to tehdy moc od Ježíška přála a on mě vyslyšel. :-)
23.11.2018 06:45


Andreja
Elektrické klávesy od babičky
23.11.2018 06:26


snany
Kloubová Barbie, dostala jsem ji od babičky.
23.11.2018 03:08


Senege
Měla jsem vždy velkou radost z každého dárku. Dodnes si pamatuji kolíbku pro panenky, co mi nadělil Ježíšek u babičky.
23.11.2018 00:00


Janys78
Já jsem měla radost ze všech dárků, Vánoce jsou nádherné svátky a všichni by si je měli umět užívat ♥
22.11.2018 23:34


tria
Největší radost jsem měla z domečku pro Barie, který mi rodiče vyrobili. Měl super výtah a obří šatnu
22.11.2018 23:09


zaglo
Ze vstupenek na koncert Kelly Family, brečela jsem radostí, vůbec jsem to nečekala.
22.11.2018 23:02


zebruska
Tohle je moc zajímavá inspirace
22.11.2018 22:55


bogape
To si pamatuji jasně. Největší radost jsem měla z dřevěného nábytku pro panenky, který jsem dostala. Až o několik let později jsem se dozvěděla, že nábytek byl po mé tetě. Do dnes má pro mě velikou cenu a já jej střežím pro mou holčičku :)
22.11.2018 22:45


janeve
Velikou radost jsem měla z živého pejska :-)
22.11.2018 22:42


majka20201
Největší radost jsem měla z panenky s dlouhými vlasy.
22.11.2018 22:25


Jandve
Uff.. Premyslim a.. Mela jsem velke stesti, obrovskou radost jsem totiz mela kazde Vanoce. Ale nejvic se mi do pameti vryly asi elektricke varhany. Na klavir nehraju uz leta, ale dodnes me svrbi prsty, kdyz nejaky uvidim. Sednu za nej a hraju. Proste hraju a je mi jedno, jak spatne to je. A spatne to bohuzel uz je. Ale je to s laskou. Jednou se k tomu vratim, slibuju!
22.11.2018 22:17


Cirka
Z panenky - miminka, vyhazovala jsem ji až ke stropu ;)
22.11.2018 22:14


VeronikaCizkova
Největší radost jsem měla, když jsem pod stromečkem našla panenku Barbie.
22.11.2018 22:09


boulik
Největší radost jsem měla, když jsem dostala velikou krabici plnou korálků. Miluju je i teď a moje dcera taky. Někdy do nich jen noříme ruce nebo nohy, jindy je přebíráme a mavlékáme.
22.11.2018 21:52


Adrianita
Z Barbie.
22.11.2018 21:47


hankafb
Walkman to už jsem byla si větší ale stále si to pamatuju.:)
22.11.2018 21:30


ballonka
Největší radost jsem měla z lega, to byla pecka. :-)
22.11.2018 21:28


radusprdus
Velkou radost jsem mela z mikroskopu, ktery jsem si dlouhou dobu prala.
22.11.2018 21:27


ZirafaDH
Největší radost jsem měla vzdy z knih, kuchyňky (vyrobil deda) a panenky neco jako Barbie.
22.11.2018 21:24


vervila
Tak co si pamatuju, tak z vánočních dárků to byla Barbie :-) A další, co mi utkvělo v paměti bylo malé skleněné zvířátko z výletu do Vídně.
22.11.2018 21:19


JanaZdvihalova
Jako dítě jsem si přála dlouhou růžovou látkovou žížalu. Když se moje přání splnilo a pod stromečkem jsem našla žížalu, která byla stejně dlouhá jako já, všechny ostatní dárky šly stranou :-)
22.11.2018 21:19


rmarci
Nejvetsiradost jsem mela z velkeho plysoveho medveda
22.11.2018 21:12


sykorkamaru
Největší radost jsem jako malá měla z panenky a později už mi větší radost dělaly měkké dárky. :)
22.11.2018 21:11


Lepo
Knizky od J.Foglara a pribehy Kaji Marika
22.11.2018 21:03


RadkaH
Jaký dárek mi udělal v dětství největší radost, tak to si asi už moc nevzpomenu...Každopádně hodně velkou radost jsem měla z první Barbie :)
22.11.2018 20:59


TaKacka
Největší radost mi v dětství udělal domeček pro barbiny a někdy c pubertě první mobil :) dekuji
22.11.2018 20:48


teminka1
Nejvetsi radost jsem mela z omalovanek s myskou.
22.11.2018 20:45

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion