NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Za kulturou (34)

Jemná motorika (1)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: dasa TND

5.NADĚLOVÁNÍ - NA PARÁDU - UKONČENO

Moc vás zdravíme a přejeme krásný začátek adventu. Doufáme, že i již 5.nadělování v projektu RYZE ČESKÉ VÁNOCE, kde představíme další šikovné tvůrce a jejich značky, vám udělá radost a zapojíte se i do soutěže o krásné dárky. Dnes se tu budeme parádit! Přijdou si na své rodiče nejen malých miminek, ale také menších dětí a také školáků. Tak se s námi rychle pojďte podívat, co jsme pro vás dnes vybrali :-)

BOLL - pohodlí na zádech

Školní batoh School Mate 18 Bear

Školní batoh SCHOOL MATE 18 – Artwork collection je určen pro školáky v 1.-3. třídě s obrázky zvířat z dílny české výtvarnice. Batoh  je kvalitní, technicky propracovaný školní batoh, který roste s dítětem díky plně výškově stavitelnému zádovému systému SP-system. Ergonomická konstrukce batohu s bederním pásem podporuje zdravý vývoj dětské páteře. Tento batoh dokonce testovalo pro nás několik rodin celý rok a nakonec  batoh získal celkové hodnocení 100%. I nám osobně hodně pomohly rady, jak vybrat správný školní batoh a na co dát pozor.

Kdo za tím vším stojí?

Ke zrodu značky BOLL přispěly tři věci. Velká láska k lezení po horách, šicí šlapací stroj Minerva Bobin a doba komunistického režimu s dnes neuvěřitelným nedostatkem čehokoliv. Všechno začalo v 80. letech touhou mladého studenta mít pro své výpravy do hor alespoň nějaké vybavení, od větrovky, návleků do sněhu, po batoh a spacák. Po nělika letech, kdy si zkoušel věci šít a pracně sháněl materiál a různě ho získával směnou, v roce 1997 založil firmu BOLL. Dnes firma BOLL vyrábí přes 50 typů produktů, od batůžků pro děti, po školní batohy, batohy do města i pro náročnou turistiku, spacáky a další doplňky. 

  

MARMIS - hravost&radost

Vybarvovací sukýnky

Vybarvovačky od Marmis jsou černobílé sukně, které si může budoucí majitelka vymalováním dotvořit dle svých představ. Vznikne tak originální a jedinečný kousek. Sukně mají v pase pohodlný náplet, který neškrtí a kdyby přeci jen padal, má otvor, kterým můžete prostrčit gumu. Vybarvovat můžete pomocí fixů na textil, na trhu naleznete nevypratelné anebo vypratelné. Ty vřele doporučujeme pro nekonečnou zábavu při malování. Po vyprání bude sukně bude opět černobílá. A vaše malá slečna, tak může mít pokaždé jinou sukni!

Kdo za tím vším stojí?

Srdcí značky MARMIS je Martina, který původně vystudovala střední oděvní školu. Poté se však rozhodla pro  vysokou školu jiného zaměření. K šití se opět vrátila v okamžiku, kdy měla své dvě holčičky. Na šití se ji líbí, jak pod rukama vzniká nová věc. Všechny výrobky šije sama pro svoji rodinu a pro zákazníky. Do každého šitého kousku dává kus sebe a šije ho s radostí a péčí. Vznikne tak osobitý výrobek s kouskem hravosti a jedinečnosti, který jen tak nikdo nemá. V nabídce značky jsou také látkové pytlíky nebo záložky do knihy, ale také  spoustu tepláčků, mikin, souprav, legín, čepiček, šatů.

 

 BY LUCI - příběh nalezeného šicího stroje

Péřová tradiční zavinovačka

Tradiční péřová zavinovačka pro miminko se stále těší velké oblibě, a to především díky svým skvělým termoregulačním schopnostem - v létě chladí a v zimě hřeje. Péřové zavinovačky jsou velmi vhodné pro předčasně narozená miminka. Péřová výplň poskytuje možnost přirozeného polohování miminka. Jelikož jsou tyto péřovky poctivě naplněné, vaše miminko se v nich bude cítit jako na obláčku. A jako bonus mu péřová zavinovačka poskytne stísněný prostor, na který je zvyklé z dělohy, díky čemuž miminko získá pocit bezpečí. :-) Péřová rychlozavinovačka má zapínání na knoflíky, potah je snímatelný a je zapínán pomocí zipu. 

  Kdo za tím vším stojí 

A jak to tedy bylo se značkou By Luci ? Na začátku bylo těhotenství Lucie a nalezený šicí stroj :-) A tak se pustila do prvního šití pro ještě nenarozeného syna. Ale jelikož to Lucii stále bavilo a přibývalo zakázek, věděla, že musí přijít změna. A ona sama to popisuje takto: "V té době už bylo rozhodnuto, že se do toho pustím naplno a zároveň, že doma „na koleni“ už to dál nejde. Přes počáteční nemalé obtíže se nám podařilo sehnat a plně zařídit provozovnu pro pár šikovných lidí, kteří se na výsledku práce spolupodílí se mnou. Byl to boj, jelikož přesně v moment spouštění dílničky nastupovala moje dcerka Victorka do první třídy a musím se přiznat, že byly chvíle, kdy jsem chtěla vše zabalit." To se naštěstí nakonec nestalo. V jejím e-shopu si  dokonce  od A do Z můžete nadefinovat a nakonfigurovat svůj výrobek, který pro Vás v její dílničce vyhotoví.

 

Z MARINGOTKY - krása vznikající uprostřed přírody

Heboučké mikinky "Medvídek"

Taky rádi pořizujete dětem takové to měkkoučké oblečení, do kterého byste se nejraději zachumlali i vy a ve kterém jsou děti ještě více roztomilé? Tak zrovna tuto mikinku Medvídek jsme vybrali právě pro tyto důvody. Světle hnědá mikina je ušitá z měkké, pružné a hřejivé teplákoviny a náplety jsou dokonce z biobavlny. Vám bude ušita přesně na míru pro vaše milé dítko.

Kdo za tím vším stojí?

 Oblečení Z maringotky pro vaše děti šije s láskou a péčí Hanka z malebného kraje, kde lišky dávají dobrou noc. Nachází inspiraci v okolní přírodě a svých dvou malých dětech, které jsou vždy prvními vděčnými uživateli nových modelů pro nejmenší. Známe ji osobně už z festivalu mini a Hanka nás zaujala hned na první pohled. Nesmírně skromná a milá žena s neméně milým mužem. A jejich oblečky nás okouzlily tak, že jsme chvíli litovaly, že už naše děti poněkud odrostly.

 

 

5. nadělování a dárky pro vás!

Jak jsme vám slíbili, u každého článku, kde budeme představovat jednotlivé značky, probíhá i soutěž o nádherné dárky právě od těchto značek. Dnes tedy spouštíme soutěž o tyto dárečky, na které můžete na fotkách mrknout i dole pod článkem.

  • 1x Školní batoh School Mate 18 Bear od značky BOLL
  • 1x Vybarvovací sukýnka na přání od značky Marmis 
  • 1x Péřová tradiční zavinovačka  značka by Luci
  • 1x Heboučká mikinka Medvídek od značky Z maringotky 

 Soutěž končí v neděli 6.12 2020 a poté vybereme 4 výherce. Výherce vyhlásíme v tomto článku níže a pošleme vám zprávu. Prosíme tedy o to, abyste si emaily či zprávy na Fb či Instagramu kontrolovali. Dohodneme se v nich na zaslání výhry. Děkujeme a držíme palce!

 

 

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY K NADĚLOVÁNÍ V RYZE ČESKÝCH VÁNOCÍCH

 1. Abyste mohli vždy k soutěžnímu článku připojit na blogu komentář a tak se zařadit do soutěže o ceny, je potřeba být na blogu přihlášen. Pokud ještě nemáte registraci, je to pár kliknutí tady. Pak už můžete nejen komentovat veškeré články, ale hlavně si zdarma stahovat všechny námi vytvořené šablony na tvoření (třeba vánoční), zdarma testovat převážně české výrobky a být také první, kdo se vždy dozví, co nového chystáme a co vám třeba mohlo uniknout na blogu.

2. Odpovězte na otázku zde na blogu. Úplně dole pod fotkami pod článkem je pole " komentáře". Napíšete odpověď do rámečku a dáte odeslat. Musíte být v tom okamžiku ale přihlášeni viz, bod 1)

OTÁZKA: Chybí vám na českém trhu ( u českých značek) nějaký typ textilu pro děti (oblečení, doplňky atd.)? 

 

3. Pokud sledujete i náš Facebook Testováno na dětech a okomentujete nám tam také vždy aktuální soutěžní článek a připojíte slovo "BLOG", rádi zařadíme vaše jméno do losování ještě jednou. Pozor: Podmínkou je však zároveň komentář tady pod článkem.

4. Pokud budete soutěžit i na našem Instagramu, vaše šance se opět zvýší! Pozor: Podmínkou je však zároveň komentář tady pod článkem.

5. Můžete se účastnit každé soutěže, kterých proběhne hned několik za sebou až do 9. 12. 2020. V každé soutěži  je podmínkou napsat vždy odpověď tady na blogu a pak se můžete zapojit i na našem Facebooku i Instagramu a tak zvýšit vaši šanci, že vám pod stromeček domů pošleme krásný český dárek.

 

 

..........................................

 

5.NADĚLOVÁNÍ

SOUTĚŽ UKONČENA


Moc všem děkujeme za účast v soutěži a za vaše komentáře. Vylosovali jsme tyto vítěze:

  1. Marmish (sukýnka), web - janeve
  2. By Luci (rychlozavinovačka), Facebook - Terez Marková
  3. Z maringotky (mikinka), Instagram - paja_pajak
  4. Boll (školní batoh), web - losK


Máme radost a gratulujeme. Co nevidět vám pošleme zprávu s detaily ohledně výhry. 
A ostatní zase potěšíme příště :-)

 


VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat



krupca
Přemýšlela jsem dlouho, ale na nic, co by chybělo jsem nepřišla.
13.12.2020 17:09


rodinkamatejku
Za nás nám nic na českém trhu nechybí. Spíše je toho tolik, že člověk si občas neví rady a hledá podle doporučení, recenzí a testů kvality.
13.12.2020 11:33


DenisaZ
Nechybí nic, výběr na trhu je velký.
11.12.2020 06:16


RFS
nechybí mi asi nic, spíš mám opačný problém, vybrat si mezi věcmi na trhu ;-)
10.12.2020 17:54


rmarci
barefoot boty ve vyssich cislech 30-31+
08.12.2020 21:13


majka20201
Nechybí nic, trh je dobře zasobený
08.12.2020 15:43


manule
botky na širokou nohu vel. 30 a více
07.12.2020 13:28


ducklik
Zatím se neobjevilo nic nepostradatelného, co by nám v dané kategorii scházelo ;-)
06.12.2020 23:49


Argo1
Nechybí mi nic, je takový výběr, že je těžké se rozhodnout.
06.12.2020 22:09


Ktosovska
Myslím si, že dnes už je poptávka zcela pokryta. Mám tři chlapečky (9/7/4), z toho 2 starší jsou vývojově postiženi a každý jinak. Dříve mi krom informací chyběli různé pomůcky, ale i zde už si myslím, že je ohromný výběr.
06.12.2020 21:31


Kamoul
Mam pocit, ze lze sehnat vsechno... mozna vic sladenych oblecku pro kluky a holky (sourozence...) =)
06.12.2020 21:12


pajak
Chybělo mi nekonfekční oblečení pro dceru, tak jsem jí začala šít. Ale jinak si myslím, že nabídka je široká :)
06.12.2020 20:54


AnetkaSarka
Nákrčník, který opravdu příléhá ke krku.
06.12.2020 19:57


Marge79
Nám nic nechybí, dnes je opravdu z čeho vybírat
06.12.2020 19:52


hhranolka
mě chybí softshellky, ale hubene, na hubene deti, vsichni sijou neskutecne siroke kalhoty, ktere jsou dceri hrozne volne.
06.12.2020 19:43


Kacula77
Na českém trhu mi chybí sladěné oblečení pro sourozence - holka -kluk.
06.12.2020 19:03


anikxx
Pro své tři kluky jsem se naučila najít všechno co potřebují:-)
06.12.2020 17:46


smuclik
My máme každoročně problém se zimními bundami, které by ale zároveň nezruinovaly náš rozpočet.
06.12.2020 17:30


Jamca
Mne chybi vetsi nabidka lneneho obleceni jak pro holky, tak pro kluky.
06.12.2020 17:08


AnickaOu
My máme problém sehnat oblečení na nekonvenční postavy. Syn je hodně hubený a vše mu padá nebo je mu to krátké.
06.12.2020 16:18


Lucie1313
Bavlnene trenyrky pro male chlapecky od 3 let
06.12.2020 15:42


Lucka2017
Poslední roky se dá na sítích sehnat snad vše, úžasné materiály i vzory, od domácích švadlenek až po eshopy velkých českých značek. Už je jich tolik, že se dá vybírat i podle ceny a střihu (co není slim fit, to nám padá nebo je krátké, no a utrácet tisícovky za oblečení nechci). Třeba rostoucí softshelky nám pokryjí 2-3 velikosti obyč. šusťáků nebo tepláčků, děti zrovna vyběhly ven v těch, které mají už rok a půl a stále sedí. Co mi chybí je nějaký efektivní odběr na věci, které nepotřebují kamarádky pro své děti.
06.12.2020 15:34


pitrushka
Chybí mi lehké nepomokavé pogumované kalhoty bez laclu a nepromokavá pogumovaná bunda pro děti větších velikostí - nad 128 už se vyrábí snad jen softshell, ale ten není tak praktický ani 100% nepromokavý jako guma.
06.12.2020 14:05


GABUILNO
Dobrý den, chybí mi víc bushman věcí pro kluky, když jejich otcové jsou lesodiví. Díky.
06.12.2020 12:08


zuzaherr
Chybi mi vic moznosti sladenych sourozeneckych oblecku nebo i sladeni s rodici.
06.12.2020 11:49


Jana28
Možná spodní prádlo
06.12.2020 10:07


missm
Dnes je uz vschno, me spise vadi, ze neni moc uplatneni pro pouzity textil. Momentalne jsem objevila i kouzlosiciho stroje.
06.12.2020 08:58


katkadv007
Myslim, ze v dnesni dobe je k sehnani vse potrebne. Jen mam pocit, ze s vetsi velisti mizi vyber a moznosti. Vetsi vyber obleceni i pradla pro deti je v mensich velikostech. Mam radost, kdyz nejaky pekny a kvalitni kousek sezenu z druhe ruky
06.12.2020 07:37


Nikola624
Hodně oblečení nakupuji z druhé ruky, ale je pravdou, že mi chybí "hezké" oblečení pro štíhlé holčičky od vel. 128...i pro velikost 110 jsme nucená vše upravovat. Takže asi oblečení pro štíhlé "malé" holky :D
06.12.2020 06:33


Koleta
Jelikož vsechno obleceni dostávám,tak jsem se nezajímala,kde je oblečení vyrobeno. Koupila jsem zatím přes bazar jeden svetr a je pravda,že i bazarove věci můžu vybírat dle původu. Chtěla bych se teď o to víc zajímat.
06.12.2020 06:16


Marudka
Dětský textil nakupují zatím jen výjimečně, dětem kamarádka nebo někteří ansynovci. Na žádný velký nedostatek jsem zatím nenarazila. Nabídka českého trhu mi přijde velice pestrá:)
05.12.2020 23:35


monikaxy
Oblékat děti u českých značek je luxus...
05.12.2020 23:33


Elifida
Ahoj, dobrý den.Mám ročního syna a starší holčičku. U obou dětí používám látkové plenky, a zatím jsem nenarazila na ryze české v ČR vyrobené moderní plenky látkovky.
05.12.2020 23:24


ZuzkaD
Myslím, že je všeho dostatek. Nenapadá mě teď nic. Taky je tu už mnoho švadlen i začátečnic, které se snaží ušít, takže v případě, že něco není, zkoušejí vyrobit samy.
05.12.2020 23:19


yansanm
Chybí mi klasické české flanelove teple pyzamka na knoflíky.. .nikde jsem nenasla a taky větší výběr kamasi
05.12.2020 22:19


magdafe
Chybí mi boty pro extra úzkou nohu a podobně džíny nebo "džegíny" na velmi dlouhé a tenké nohy od velikosti 134 výš. Poslední dobou pozoruji, že na větší děti je menší výběr a méně se dá sehnat z druhé ruky než u prťat, kde je spíš až nadprodukce (osobně třeba úplně nechápu velký výběr softshell oblečení u opravdu malých dětí okolo jednoho roku, které se přece nemohou účastnit náročných outdoorových aktivit, ale samozřejmě to je každého věc).
05.12.2020 22:06


Nika
Nic nám neschází.Jen je potřeba občas upravit,děti jsou dlouhé a tak vždy volím větší velikost, aby nebyli krátké rukávy, nohavice a pak je potreba řešit šířku.
05.12.2020 22:04


chrrenka
asi mi nechyba ziadna extra vec, ked potrebujem nieco specialne upravene, tak su tu svadlenky.. hmm kalhoty uzke a dlhe pre dceru, ale to sa podla potreby da usit :D
05.12.2020 20:45


chulicka
Jak děti rostou, tak vnímám, že oblečení na starší děti už není tolik jako na mladší. Hlavně, když máte děti čahouny. To pak na osmiletého klučinu seženete jen trička s motivy pro náctileté :(
05.12.2020 20:38


Mart1na
Máme doma "žížalky", takže nám padají téměř všechny typy kalhot.
05.12.2020 19:44


petrat
Marně sháním punčocháče ve velikosti 116-122
05.12.2020 18:16


janeve
zatím jsem vždy sehnala, vše z české výroby, co jsem potřebovala.
05.12.2020 17:57


lencza
Popravdě, asi ne. Možná i proto, že většinu věcí, které máme na děti, kupují babičky nebo je různě dědíme. Ale třeba softshellové oblečení nebo merino kukličky (věci, které kupuju já) seženu v pohodě. Možná jen mě napadají tenké tepláčky pro kluky předškolního věku. Mám pocit, že klučičí tepláky jsou většinou dost silné (na léto příliš silné).
05.12.2020 17:28


janaherr
Mne chybi obleceni na holcicky v tmavych barvach nebo v cervene. Pripada mi, ze je vetsina v odstinech ruzove a fialove
05.12.2020 16:50


Kris1711
Oblečení se mi podaří sehnat vždy, ale někdy ne z preferovaného materiálu, jako například len, mušelín a pod., jako například lněné laclové kalhoty na větší děti :)
05.12.2020 16:40


PenelopaW
Také si lámu hlavu a nic mne nenapadá. O tom, co chybí na maminky bych se i rozepsala, ale na děti máme asi vše. Škoda třeba jen, že značka V-Mart, která prodává u nás v Liberci a šije moc hezké oblečení, šije třeba tepláčky a trička jen od určité velikosti, takže na prťata od nich člověk nepořídí, i kdyby chtěl.
05.12.2020 16:31


beruska2
Myslím, že v dnešní době je všeho dostatek ne-li dokonce nadbytek. Nic mi nechybí.
05.12.2020 15:55


hanninka21
Nyní zrovna nic mi z oblečení pro děti nechybí. Mezi české značky mají zatím vše.
05.12.2020 14:31


Haczek
Co se tyka zimniho oblečení - bunda, oteplovacky a rukavice - tam je to tristni. Obecně je hlavne problem s cenovou dostupností. Málokdo si muze dovolit oblíkat dite od hlavy k pate komplet celý satnik cesky.
05.12.2020 14:28


vervila
Většinou seženu vše, co děti potřebují. V dnešní době mi přijde, že oblečení pro děti je opravdu dost.
05.12.2020 14:28


marketamus
Mám také dojem, že všeho oblečení i doplňků je i mezi českými značkami dostatek
05.12.2020 14:22


DanielaB
Nic mi pro děti nechybí. Zatím jsem vše našla.
05.12.2020 13:52


lentilki
Zatím jsem sehnala vše, co bylo třeba. Jediná tragédie jsou dospělácké holínky
05.12.2020 13:31


Kathys
Zatím jsem kupovala jen na dcerku (3,5 roku) a našla jsem třeba i kvalitní nepromokavé české oblečení. Malý výběr mi přijde u spodního prádla. Tam bych si představovala malinko lepší možnosti. Na miminka (bráška 3 měsíce) jsem zatím nic nepostrádala.
05.12.2020 13:20


adrelajda
Nechybí mi tedy konkrétně nic. Spíš mě často překvapuje v dobrém originalita nápadů.
05.12.2020 08:35


Hanuu
Vyber je velky a hlavne roste, je rozdil i treba nez pred peti lety. Nekdy mozna neni dostatecna kapacita (poradniky na BF boty a papucky a pod.).
05.12.2020 06:10


BarboraN
Zatím jediné, co pro mě bylo problém najít, bylo spodní prádlo pro malé kluky.
05.12.2020 01:09


Lenourecek
Spodní prádlo pro kluky a punčocháče ;)
04.12.2020 23:26


barboraf
Při troše hledání se dá najít takřka vše, ale nabídka oblečení z biobavlny a merinovlny by mohla být větší, za kvalitní materiál a pečlivě ušité oblečení ideálně českého původu si ráda i něco připlatím.
04.12.2020 22:09


terinaj
Týjo, tak to mě ani nic nenapadá. Když něco není v nabídce, dá se často domluvit se švadlenkami na fleru apod. , dnes šije hodně lidí. Je asi těžší najít věci pro specifitcké děti (atopiky atd)., třeba, ale i to jde. Zatím mám děti max. do vel. 128, dál se uvidí, ale kdyžtak prostě sednu ke stroji a pokusím se něco stvořit. Boll máme a je skvělý, teď nás čeká další školáček :-)Ale i ostatní výhry jsou parádní a lákavé
04.12.2020 21:52


papaja84
Vůbec nic mě nenapadá, ale kazdeho originálu si cením.
04.12.2020 21:31


Mariquita
Nic mi nechybí:)
04.12.2020 20:21


vondrv
Přijde mi, že je v dnešní době velký výběr věcí pro děti. Zatím jsem nepřišla na nic, co by mne chybělo.
04.12.2020 19:27


Adrianita
Asi nic.
04.12.2020 19:00


matolka
Vetsinou na obleceni nesleduju odkud pochazi,to spis potraviny...na trhu je asi vse,ale kdyz uz ceske,tak na miru site...
04.12.2020 18:21


Skyv
Je toho hromada, jen je občas něco neskutečně krásné, ale také drahé, na to, že z toho děti hned vyrostou.
04.12.2020 17:40


Jaaaaba
Osobně mi nic nechybí, nejsme nijak nároční. Pokud člověk chce, asi dokáže najít z oblečení a doplňků všechno možné, chce to spíš čas na hledání na webu či obcházení obchodů a především dostatek financí
04.12.2020 17:37


hrubjo
Chybí mi klučičí kalhoty - volné, pohodlné do školy ....
04.12.2020 16:51


kiwik9
Nemám pocit že by mi něco vyloženě chyběla, spíše mě neustále překvapuje co vše se dá najít a koupit, nejlépe od menších tvůrců :)
04.12.2020 15:10


meffy
Zatím jsem neobjevila žádnou mzeru na trhu, jen si občas povzdechnu nad vzory na oblečení pro malé kluky.
04.12.2020 14:52


losK
a *dlouhé* sukýnky a šaty, naše holky je milují... a sehnat dlouhé, hezké a kvalitní se podaří málokdy
04.12.2020 13:46


lunacief
V dnešní době už je toho na trhu pro děti tolik, že už mám snad nic chybět nemůže..
04.12.2020 13:45


losK
jednoznačně chlapecké oblečení 164+, koupit něco synovi je oříšek, dětské velikosti jsou mu malé a pánské zase ještě velké...
04.12.2020 13:43


sepekovskaveru
Jsem se vším spokojena. Nepamatuji se ze bych něco nemohla sehnat. Spíše nevím co dříve vybrat
04.12.2020 13:15


Shagres
Nic mi nechybí. Na českém trhu se poslední dobou objevilo velké množství značek a nabízí opravdu všechno.
04.12.2020 13:07


haiku
Asi mi nic nechybí. Často se spíš nestačím divit, kolik senzačních věcí je.
04.12.2020 12:57


kosticka111
pekne softchelove oblecenie pre deti vhodne aj do mesta.
04.12.2020 12:45


Krystufek
Myslím, že dnes už se dá sehnat vše.
04.12.2020 11:13


Misska20
Řekla bych, ze mi asi nic nechybí. Možná větší výběr oblečení pro kluky ve vetsich velikostech. Většina vyrabi hodne veci v malych velikostech ale od 122 uz mi ten vyber prijde menší.
04.12.2020 09:35


Julie82
Trh je opravdu široký a hodně se toho dá sehnat i v kamenných obchodech, což je super!
04.12.2020 09:21


Dapi
Výběr je celkem široký, jen to hledání nic moc.
04.12.2020 00:11


Baroneska
Těžko se mi sháněly šaty - ale ne tím, že by nabídka nebyla, jen mi sesedí současný trend :-) Nebo jsem nenašla ty správné výrobce.
03.12.2020 23:24


lemmur
Snad všechno, co jsem kupovala, jsem sehnala. Co mi trochu chybí je širší povědomí o českých značkách oblečení, jejich dostupnost mimo Facebook a podobně... máme většinu oblečení poděděnou a kromě nějakých opravdu "funkčních" věcí na ven a sport nám ten zbytek často kupují babičky k různým příležitostem. A pro ně je to obvykle moc komplikované se v nabídce zorientovat, většinou nakonec nakoupí někde v kamenné prodejně (často řetězec s čínskou produkcí). Co se týče celkové nabídky, tak můj syn by ocenil nějaké "normální oblečení pro kluky" :-) Prostě když všechny děti ve školce mají tričko s flitrovým Spidermanem... pro dceru to kupodivu není takový problém sehnat.
03.12.2020 23:13


JanaBoh
Nenapada me ted nic co by mi na ceskem trhu chybelo, spis si myslim ze o rade ceskych firem a jejich produktech stale nevim
03.12.2020 22:02


janetka
Myslím, že výběr je dost široký a když se hledá, tak se najde.
03.12.2020 21:43


aasun
české značky na českém trhu mi přijde, že jsou vidět, najdou se velmi kvalitní a kreativní kousky v oblečení, možná jen holčičí doplňky pro malé parádnice nejsou tak často k vidění.
03.12.2020 19:21


andreyecka
Více (jasně označených) střihů (na hubené děti, na buclaté děti...). Synovi věčně padají kalhoty a zimní bundy jsou mu strašně široké.
03.12.2020 16:15


Hanuu
Vyber je velky a hlavne roste, je rozdil i treba nez pred peti lety. Nekdy mozna neni dostatecna kapacita (poradniky na BF boty a papucky a pod.).
03.12.2020 13:37


vita
na trhu jsou různorodá oblečení. Vadí mi ale, že jich je v kritické období nedostatek např. v září neseženete bačkorky do školy nebo do školy.
03.12.2020 12:30


Amandulka
Nějaká netoxická silná velká textilní podlozka pro miminko. Ideálně i nepromokava a na ven.
03.12.2020 12:14


MarLife
Ja jsem s nabídkou českých výrobců spokojena ;)
03.12.2020 11:47


Talka
Myslím si, že za posledních 5 let se situace velmi zlepšila. Před 20 lety, kdy jsem měla první děti se věci sháněly mnohem hůře. Možná mi trochu chybí české slavnostní oblečení ,sháněla jsem na křtiny šaty pro mrňata a nakonec jsem je musela objednat z Polska.
03.12.2020 09:47


Kajka78
Na hubeného syna se mi špatně shánějí kalhoty. Jinak ale výborných českých značek je spousta, to je fajn.
03.12.2020 00:02


fifta
Ty jo, tak to mě teda nic nenapadá. Jsem ráda, že šijou české švadlenky a snažím se je podporovat koupí :)
02.12.2020 23:31


janicka48
Myslím, že teď je hodně velká nabídka textilu pro děti. Je hodně třeba maminek co začaly šít na mateřské, takže vše co jsem potřebovala, jsem vždy našla v nabídce na internetu - především na fb.
02.12.2020 21:30


7vera8
Myslím, že na trhu je spousta dobrých českých značek.
02.12.2020 21:28


radusprdus
Myslim si, ze vyber je vcelku velky a zatim jsem vzdy dokazala najit vse, co jsem potrebovala.
02.12.2020 21:15


Kamila00
myslím, že výběr je veliký, možná pouze oblečení na velmi štíhlé dospívající dívky
02.12.2020 20:18


pavlinam
Chybí mi větší výběr oblečení pro starší kluky.
02.12.2020 18:15


lucysh
Nechybí, výběr je někdy až moc bohatý
02.12.2020 17:19


Ania
taky si myslim ze nic nechybi :D i kdyz vlackovych motivu by jsme uvitali vice a opravdove kreslene zvirata mmm
02.12.2020 17:02


mileletadlo
Většinou výběr je, v čem je trošku mezera, jsou aktovky, ale i tady už jsem narazila na kvalitní české značky. Pro kluky dost těžko sháním společenské oblečení a boty, aby to nebyly rifle nebo tesilkové kalhoty, ve kterých se hned zapotí :-)Celkově je více výběru u věcí pro holky, kluci to mají těžší :-)
02.12.2020 16:38


Tereza28
Jsem s výběrem v posledních letech spokojená, přes módu, kosmetiku, hračky, doplňky..vždy si najdu to, co mi vyhovuje.
02.12.2020 15:51


ivuchahreb
Myslím, že v dnešní době je na trhu obrovský výběr a každý si to své najde
02.12.2020 15:25


nebie
myslím, že nic nechybí, naopak bych řekla, že o dost věcech ani nevím, že existují :D :D (a ani mi to nevadí)
02.12.2020 13:10


Krika
Myslím, že kdo hledá, najde:-)
02.12.2020 12:34


makretek
Máme problém shánět rifle a kalhoty pro syna, který je hubeňour, skoro vše mu padá
02.12.2020 12:30


Luuca23
Popravdě mi nechybí nic, všeho je hodně, od materiálů po typy oblečení.
02.12.2020 12:29


zebruska
Myslím, že toho je na trhu hodně, ale spíš se myslí na holky. Klucici bundy na zimu mi chybí...
02.12.2020 12:20


kamilade1
Trh je zásoben dostatečně. Ani vše nestačím sledovat. Škoda jen, že děti ze všeho rychle vyrostou...
02.12.2020 12:11


tereza14
Mám dojem, že na holčičky je věcí hodně. Možná se mi občas zdá, že by mohl být u českých značek větší výběr pro starší kluky. Nejde mi ani tak o množství, jako o vzory či designy, které by nadchly akční kluky a nejednalo by se o postavičky z komerčních filmů. Jelikož čekáme třetí přírůstek, mikinka i zavinovačka by se hodila, stejně jako batoh pro našeho budoucího prvňáčka :).
02.12.2020 12:05


Pavluna
Myslím, ze je toho na českém textilním trhu nepřeberné množství a je z čeho vybírat. Jediná věc, na kterou narazim jsou spací pytle jen do 3 let. Syn se v noci odkopava a mám problém pro nej najít něco v jeho velikosti.
02.12.2020 11:55


rennfri
spíš ani ne, naopak mi přijde, že už je těch možností tolik, že jsem se v nich dávno ztratila, natož abych to zvládla sledovat a jásat z nějaké nové :-D
02.12.2020 11:46


Silverwing1
Český trh je dobře zásoben kvalitním zboží od menších tvůrců, u kterých ráda nakupuji hlavně funkční oblečení.
02.12.2020 11:40


Yvette
CO se obleceni tyce tak rozhodne nic zatim nechybi, spise nemam zkusenost (nenarazila jsem) s udrzitelnymi kousky z bio bavlny
02.12.2020 10:56


AliKom
Ja myslím že oblečení pro děti je spousta. A ta vybarvování sukýnka je boží
02.12.2020 10:51


konik
Zatím jsem nic nedostupného nenašla, jen snad kdyby bylo možné koupit české textilie častěji (hojněji), klidně i v supermaketu, často bohužel menší obchody neobcházím
02.12.2020 10:32


terkahod
Na českém trhu mi žádný typ textilu pro děti naštěstí nechybí.
02.12.2020 10:27


civecka
Asi nic. Klukovi stačí tričko, tepláky nebo softshellky a bunda nebo mikina. Naštěstí zatím není moc vybíravý co se vzorů a barev týče.
02.12.2020 10:22


klaryk01
Myslim, ze vyber textilu pro deti od ceskych znacek je obrovsky. :-)
02.12.2020 10:05


lenkavanicka
V dnešní době je nabídka opravdu velká, a když mám představu trochu jinou, občas sednu ke stroji sama :)
02.12.2020 09:49


Camique
Zatim jsem nenatrefila na nic, co bych musela shánět. Nabídka je veliká.
02.12.2020 09:35


Petty
Rifle pro děti rovného střihu, i klučičí jsou dnes zúžené a syn s tím má problém, protože není vyzlatko
02.12.2020 08:58


yradka
Asi nechybí, jenom třeba u outdoorového oblečení by mohl být větší výběr.
02.12.2020 08:40


ZirafaDH
Chybí mi pyzamka, která budou opravdu dlouhá pres zadek. Mám čahounky a nosi kalhoty od pyzamka a noční košili. Jinak maji vždy holá záda a u nás je celkem chladno. Jinak je výběr opravdu velký. Co mi chybí, je stejné obleceni i pro maminku :) vím, že je někde dělají, ale.to se.mi moc nelíbí. Já bych klidně nosila barevné, obrazové.... :D
02.12.2020 08:33


jana711
Softshellky a legíny pro štíhlé holčičky.
02.12.2020 08:03


dasza
Neon pink oblečený a boty na kolo..taky rukavice.navleky..je toho dost..co chybí..v podstatě v ČR úplně;)
02.12.2020 06:04


kkathuska
nic konkrétního mi nechybí, moc se mi líbí sukýnka :-)
02.12.2020 05:31


Tedys
Myslím, že nic konkrétního mi na trhu nechybí. Na českém trhu je opravdu velký výběr :-)
02.12.2020 04:49


Ladyhawke
Nechybí, nabídka je opravdu pestrá a široká, každý si najde to svoje
02.12.2020 00:46


kristynak
Obecně si myslím, že je tu veliká a rozmanitá nabídka, jen nám osobně chyběla pyžama jako overaly s krytými nožičkami a rukami pro starší děti, ne jen pro miminka, protože je syn atopik a nám se nic nedařilo najít...
01.12.2020 23:46


StellaAnna
Trochu mi chybí kalhoty pro velmi štíhlé dívky s prodlouženou délkou nohavic
01.12.2020 23:09


LucianaH
Nechybí, myslím si, že nabídka je opravdu velmi pestrá ☺️
01.12.2020 22:50


ganazuz
Nic konkretniho mi nechybi..spousta svadlenek je ochotna usit neco na prani, takze tim se da poresit i to, co clovek nedohleda.
01.12.2020 22:44


opicka
Chybí mi větší chlapecké velikosti. Většinou, když se mi něco líbí, tak je to malé a pánská velikost je ještě pro syna veliká :(
01.12.2020 22:43


Mallenka
Premyslim, jestli neco takoveho u me je. Odevni retezce maji siroky zaber, zakladni kousky sezenete bez problemu. A dnes je spousta malych dilen, sikovnych a napaditych svadlenek, ze se tim pokryje zbytek. Me samotnou siti moc bavi, rada holkam "prilepsim" necim originalnim, at uz to je cepice s oveckami z decka nebo sukne s bezzubkou ❤️
01.12.2020 22:31


Jarkammm
Když jsem cokoliv potřebovala, tak jsem po kratším nebo delším hledání našla. V dnešní době je trh opravdu rozmanitý.
01.12.2020 22:29


Inna
Ano!! Hodně chybí ponožky ze 100% bavlny. V ponožkach ze syntetiky se synovi potí nožky
01.12.2020 22:25


ljanickal
Zrovna ted sem resila, co klukovi pod teplaky misto puncochacu, ktere si neumi obleknout. I ve skolce mi bylo receno, at mu sezenu leginy/podlikacky v klucicich barvach. Kdyz uz sem neco pekneho nasla tak jen male velikosti, nebo ne moc vhodne pro kluka. Nakonec sem nasla web ceske firmy, kde se zabyvaji klucicima leginama uz xlet, takze jsem objednala hasice, vesmir a vlky. A aby to nevypadalo na klukach blbe, nasivaji na kolena kola. Takze jestli me neco chybi jsou to zminovane leginy na kluka, a myslim ze by vetsi dostupnost byla fajn, protoze termin usiti je fakt dlouhej. Mohla bych mu koupit cerny, ale to jsem videla v lete na chlapeckovy cca 7 let, a to posmivani kolem moc pekne nebylo. Takze klucici motiv a zdvojena kolena
01.12.2020 22:17


yellowbanna
Spíš než typ textilu na českém trhu mi celá řada typů textilu, které jsou běžně dostupné v ČR, chybí v zemi, kde momentálně žiju. Takže za mě - v ČR je určitě super výběr a spousta možností!
01.12.2020 22:15


tomsupetra
Kvalitní jednobarevná trička bez potisku.
01.12.2020 22:13


Ohm
Na trhu mi chybí něco jako rukávník na kočárek, který by byl udělaný jako prodloužení bundy a dala by se tam během vycházek pohodlně schovat tlapka dítěte i rodiče který ji drží. Možná již existuje, jen jsem jej nenašla, zatím jsem natrefila na partnerské rukavice, které ale nesplňují to co od rukávníku očekávám :)
01.12.2020 22:12


HanaSv
Řemeslná nabídka je široká a pokud mi něco chybí, tak babička ušije. :-)
01.12.2020 22:10


tria
Zatím mi pro kluky nic nechtělo. Uvidíme časem, jaké budou mít požadovky
01.12.2020 22:05


Krisha
Nabídka je pestrá a nemám pocit, že bych něco postrádala. Ne vždy však řeším českou značku. Například u doplňků.
01.12.2020 22:01


sasulka
Myslim si, ze v soucasne dobe je cesky trh docela rozmanity a da se tam najit hodne sikovnych tvurcu a firem.
01.12.2020 22:00


mandilek
Asi nechybí. Boty české nekupujeme a oblečení na děti veškeré šiju sama.
01.12.2020 21:51


lenka157
Na své kluky jsem vždy našla, co jsem potřebovala nebo chtěla...a pokud šlo o desing tak jsem byla schopná i jednoduché kousky ušít...nebo nějaká šikovná teta:-)
01.12.2020 21:45


Maya
Já bych řekla, že je trh tak rozmanitý, že se dá najít všechno.. samozřejmě vše je také otázkou ceny...musím ale přiznat, že už delší dobu hledám opravdu teplou funkční rozepínání mikynu pro syna a zatím jsem nenašla
01.12.2020 21:39


BarbaraP
Myslím, že nic zásadního nechybí, a když už by se něco našlo, tak je hodně šikovných ruček, které jsou schopné to ušít :-)
01.12.2020 21:39


terezmarkova
Děti ještě nemám, ale myslím si, že je nyní k zakoupení tolik věcí, že určitě žádná nechybí :)
01.12.2020 21:33


Mittynka
Myslím,že sortiment je obrovský a vybere si každý. Já jsem teď hledala opasek pro dcerku. Ale nenasla. Ale to je spíše už doplněk.
01.12.2020 21:32


RadkaH
Popravdě nic zásadního mě nenapadá. Už i toho spodního prádla se dá najít dost a celkově se nabídka jen zvětšuje :)
01.12.2020 21:28


marketabel
Zatím jsem nic nenašla, co by mi výrazně chybělo. Když už na něco vůbec nenarazím, pokusím to ušít :)
01.12.2020 21:18

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion