NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

ŠKOLNÍ BATOHY BOLL

Školní batohy BOLL
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 100 %
★★★★★

Školáci a školačky, ale i vy předškoláci, co se do školy teprve chystáte, dávejte nyní velký pozor! Šest školáků právě celoročně testuje školní batohy od české značky Boll!


6 školních batohů značky BOLL právě celoročně důkladně testuje 6 školáků. Děti měly za úkol školní batohy pořádně otestovat ve škole, odpoledne v družině, na cestách, a různých místech, a především na svých zádech. Jedná se o kvalitní batohy s propracovaným zádovým systémem, který odlehčí dětským zádům.

Firma BOLL je známá jako outdoorový výrobce batohů pro děti a dospělé. Své know-how z této oblasti přenesla do výroby školních batohů. Jsou vyrobeny z kvalitních outdoorových materiálů a vynikají svou konstrukcí a ergonomickým, rostoucím zádovým systémem. Ve spolupráci s fyzioterapeuty je batoh zkonstruován tak, aby opravdu dobře seděl dětem na zádech a umožňoval v maximální míře rozložit váhu batohu na celou postavu dítěte. Kvalitní zpracování, materiály a praktické detaily, ale i neotřelý design, si získává stále větší oblibu. 

Školní batohy BOLL jsme vám loni krátce představovali i v osobním doporučení. Po roce užívání mohu s klidným srdcem dodat, že bych z recenze neměnila jediné slovo a že naše doporučení na kvalitní, ergonomický batoh stále platí. A pro praktické maminky bych snad jen dodala, že je batoh stále ve velmi dobré kondici, vše funkční a látka se dobře udržuje. 

Testujeme 3 školní batohy BOLL pro 1. – 3. třídy:


3 školní batohy BOLL pro 3.-5. třídu:

 

Můžete se podívat na video, ve kterém vám skvělý Matěj batoh důkladně představí:


 

RECENZE

hhranolka
Batoh je ve velmi pěkné barevné kombinaci, plameňáci jsou letos hodně in. Dcera je spokojená z mnoha a mnoha různých přihrádek, komůrek, do kterých si dává učení a věci, které nutně potřebuje správná školačka mít vždy s sebou. Objem je zcela dostačující, do tašky se vejde vše potřebné. Já hlavně oceňuji velmi pevná a tvarovaná záda, která lze uzpůsobit výšce a potřebám dítěte.Na fotce má mladší dcera batoh též značky boll.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
06.11.2019 14:30

IvDus
Batoh má hezký desing, precizní zpracování a praktické detaily. Po téměř ročním každodenním používání je bez vad, má stále všechny spony a zipy neporušené a švy drží. Velmi snadno se udržuje čistý, což ocení hlavně maminky. Testovali jsme i voděnepropustnost batohu a učivo nikdy nebylo mokré. Je vyroben z velmi kvalitních materiálů. Školní batoh Boll doporučuji všem dětem.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
02.05.2020 21:55

Daadulla
Batoh Smart 22 je kompaktní, lehký a vnitřně dobře řešený školní batoh. Možnost nastavení popruhů a jejich výšky je perfektní, pokud počítáte s tím, že dítě bude mít batoh na několik let. Batoh je kvalitně ušitý s masivním zipem, Všechny popruhy a přezky se dítěti dobře ovládají.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
25.05.2020 21:24

kahlova
Batoh splnil naše očekávání, jen nám chybí pláštěnka.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
25.05.2020 21:38

Bretty
Nejúžasnější velký malý batoh, s perfektní možnosti organizace věcí do školy. Perfektně sedí a nebolí z něj ani záda ani ramena. Všem doporučujeme!!!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
02.06.2020 12:53

Lucie79
S batohem jsme moc spokojeni, jak po praktické stránce, tak i vzhledem. Dáváme přednost praktickým věcem. Musí se líbit synovi vzhledově, jinak by nám to nenosil :-). A má rád jednoduché a prostorné věci, což batoh splňuje na 100%.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
03.06.2020 06:48

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
MmarketaT
Ahoj, muzu se zeptat, jak byly velke vase deti, kdyz tenhle batoh nosily do skoly? Dcera pujde do prvni tridy a ma 104 cm, tak me zajima, jestli nemel mekdo taky takoveho prcka.
21.02.2021 08:08

fridamaluje
Ahoj, my batoh máme a jsme moc spokojeni. Je opravdu kvalitní a hezký. V boční kapse nosí dcerka většinou kapesníky a miniplyšouna, nebo papírky, vzkazy od kámošek. Lahev s vodou dávám většinou dovnitř ke svačině.
30.06.2020 12:24

fanB3
burbot: spravne by se do lahve mela dat treba jen stava a dite si ve skole jen dopustit vodu z kohoutku, aby prave nenosil nevyvazeny a zbytecne tezky batoh :)
09.06.2020 10:22

burbot
Zaráží mě už reklamní fotografie, kde mají děti pití v boční kapse ... tedy přesně, jak se nosit nemá, protože je tím váha batohu na jedné straně výrazně větší.
09.06.2020 08:50

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion