NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

SAKY PAKY - ŠKOLNÍ SETY

Saky Paky - školní sety
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 97 %
★★★★★

10 školáčků otestovalo krásné a barevné školní batohy SakyPaky pro kluky i holky. Testující se navíc stali hýčkanými ambasadory značky SakyPaky na celý jeden rok!

SakyPaky nemusíme zdlouhavě představovat. Někteří z vás již testovali jejich Sedací vaky, a ty získaly výborné hodnocení pro ojedinělý design a kvalitní zpracování. 


Tentokrát od českého výrobce SakyPaky byl otestován Tříkomorový školní batoh POHODÁK včetně mnoha doplňků. 


Set obsahuje:

Batoh je vychytaný:

 

10 BRAND AMBASADORŮ (5 holek a 5 kluků v 1. - 4. třídě) testovalo školní set SakyPaky.

Jak testování dopadlo? Dočtete se dále v recenzích a fotodokumentaci od malých školáků.


 

RECENZE

gabcula
Máme tu čest testovat školní výbavu od SakyPaky. Dcerka si vybrala batoh POHODÁK DUŠINKA PŘÁTELSTVÍ 2. Je z něj nadšená, batoh je velice prostorný, do klasické školní aktovky se jí sotva vešlo učení, penál a svačina a na nic víc už nebylo místo. Batoh není těžký, bez problému jej unese i drobnější dítko. Má vyztužená záda a popruh pro upevnění přes hrudník, tak že se velice pohodlně nosí. Také musím zmínit že mají skvělé bezpečnostní prvky a originální blik na batohy. Velice nám vyhovuje dělený box na svačinku, můžu dceři přidat ovoce či zeleninu každý den a nemusí nosit dvě krabičky. No a největší radost dceři udělala láhev na pití s jejím jménem. Zpracování batohu a všech doplňků ( penál, sáček na tělocvik či přezuvky atd. ) je velice precizní. Díky motivům Dušinky jsou batohy a ostatní vybavení jedinečné.... Za nás rozhodně doporučujeme každému. a známkujeme za 1*****
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
18.09.2018 14:44

Kveka
Batoh i ostatní testované věci jsou kvalitní a mají jen pár drobných mušek na kráse, ale ty jsou v porovnání s plusy naprosto zanedbatelné. Syn je s batohem zatím naprosto spokojen i když ho už po deší cestě s ním bolí trochu záda. Co je to, ale v porovnání s tím jak moc ho bolela dřív z jeho starého batohu. Denně chodí do školy pěšky kolem tří kilometrů a tak se vlastně ani není co divit, když ho trochu záda bolí.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
24.09.2018 00:34

Kaci81
Se školním setem (batoh, penál, lahvička, pytlík na boty, "blikačka", krabička na svačinu) od SakyPaky jsme moc spokojeni a jsme rádi, že jsme byli s Jáchymem pro testování vybráni. Rádi podporujeme české výrobce s kvalitními výrobky. Mně jako mamince se líbí jednoduchý design s kvalitními materiály a propracovanými detaily.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
07.11.2018 22:57

gabulka
Od začátku školního roku Marek (s velkou podporou svého brášky dvojčete Davida) jako třeťák testuje školní set od SakyPaky. Školní baťoh Pohodák má příznačné jméno, jelikož maminky i děti mohou být v pohodě, jelikož baťoh má vše, co má mít + něco navíc. Anatomicky tvarovaná polstrovaná záda, vyztužené popruhy s hrudním pásem, tříkomorový prostor s vnitřní síťovou kapsou na drobnosti, zvlášť kapsa na svačinu, postranní kapsy na láhev, plastové nožky a reflexní prvky jsou samozřejmostí. A navíc? Blikačka zvaný Ledvík, design a který touží mít každé dítě, např. kostičky připomínající Minecraft pro kluky a Dušinka pro holčičky v několika verzích. A v neposlední řadě firma SakyPaky je firma česká a to se musí podporovat!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
08.11.2018 11:35

JanaZdvihalova
Batoh SakyPaky plně vyhovuje všem požadavkům na kvalitní první školní batoh. Má velmi nízkou váhu, pevná anatomická záda, široké polstrované ramenní popruhy s hrudní přezkou. Je vybavený velkým množstvím bezpečnostních prvků a odrazek, celé zpracování působí na první pohled velmi kvalitně a promyšleně. Kompletní celá výroba školního batohu včetně návrhu designu běží v České republice! Žádná Čína, žádná dětská práce za almužnu, žádná ekologická stopa přes půlku světa, ale podpora lokálního výrobce a českého tržního prostředí. V době, kdy se nad ekologickým dopadem svého život zamýšlí čím dál větší množství lidí, je i pro mě tohle velké plus.Po prvních dvou měsících nošení do školy je dcera s batohem nadmíru spokojená. Batoh jí sedí velmi dobře na zádech, veškerou obslužnost zvládá sama a hlavně se jí líbí :-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
09.11.2018 21:51

skiny
Kvalitní výrobek, který svým designem zpříjemňuje dítěti povinné školní dny a vybavením, lehkostí i světýlkem rodičům starost o jejich milované. To + skvělá, rychlá komunikace se samotnou společností SakyPaky = rozhodně doporučujeme. V SakyPaky o svých výrobcích přemýšlejí, co víc, oni naslouchají i Vám.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
11.11.2018 09:28

katynka1
Batoh je krásně pevný. Perfektně se nasazuje, utahují se dobře ramena. Velmi se mi líbí reflexní doplňky-blikačka, kterou jsem ocenila hlavně teď v mlze, kdy Martínek chodí pěšky na autobus. Krásný dětský motiv a celkově velmi krásně s laděný s penálem, taškou na přezuvky.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
16.11.2018 19:40

ZuzanaHanus
Batoh Saky Paky se dceři (8 let) velmi líbil a líbí. Je spokojená, má dostatek různých kapsiček a je dobře omyvatelný, což zase vyhovuje mamince ;) Určitě bych doporučila!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
28.11.2018 11:48

Eva01
Batohy Saky Paky bych doporučila rodičům začínajících prvňáčků. Dobře sedí na zádech, uvnitř jsou prostorné, kvalitně provedené, s reflexními prvky. Z motivů si určitě každý vybere. Jsme moc spokojeni! Pro starší děti zatím nemohu posoudit.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
03.12.2018 13:10

Tee34
S aktovkou jsme spokojeni. Má dobře vyztužená záda, což je pro nás hlavní, kvůli skolióze páteře a vzhled je také moc hezký.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
04.12.2018 15:59

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Aneet
Syn je v první třídě a dcera ve třetí a moc rádi bychom zkusili nové vybavení:)
26.11.2018 09:50

ramakeli
Rádi bychom testovali školní batoh, syn jde do třetí třídy,tak to už je batoh vhodný. A byl by moc rád.:) a já za něj taky,protože do školy se mu vůbec nechce, tak třeba by mu to zpříjemnilo.
20.08.2018 23:02

Monulinka10
Měla bych zájem aby se syn stal ambassadorkem tak krásného školního setu.Jarousek jde do 2 třídy,s Jarouškem rádi zkoušíme nové věci a určitě pořídíme nějakou krásnou fotku.Jaroušek by měl velkou radost
27.07.2018 14:29

Monulinka10
Měla bych zájem aby se syn stal ambassadorkem školního setu
27.07.2018 14:23

vomokovaverca1
Muj syn jde od zari do druhe tridy,tak by se moc hodil.je to moc krasna sada uz sme na nej koukali a moc se nam libil.rada se zapojim i syn do testovani
04.07.2018 07:31

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion