NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

DĚTSKÉ KOLO AMULET

Dětské kolo Amulet
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 91 %
★★★★★

Konečně pořádné prázdninové testování!!! Pět dětí ve věku 6 - 12 let na svých cyklovýletech otestovalo parádní i jízdní kola české značky Amulet


Dětská kola Amulet jsou na českém trhu již od roku 1996. "Český ráj je naším domovem a také místem, kde sbíráme nápady a inspiraci, jak dětská kola dále lépe vyvíjet a inovovat. Naše nabídka dětských kol je opravdu široká, od těch prvních „batolecích“ až po ty téměř dospělácké. Našim cílem je, aby se Amulet stal nejoblíbenější značkou dětských kol pro děti i rodiče," uvádí zástupce firmy.


Testovali jste kola Amulet, typ:


Kola Tomcat 20
 se vyznačují nižší hmotností (8,9 kg), speciální geometrií rámu pro snadné nasedání a ovládání kola, a snadnými převody. Kola mají nastavitelné brzdové páky pro krátké dětské prsty a sedlo s madlem pro pomoc při rozjezdu. Dvojitý kryt řetězu pro větší bezpečnost. Bezpečnostní prvky odpovídají normě EN 14764. 

Kolo Team 24 váží 11,6 kg a také se vyznačuje speciální geometrií rámu, speciálními převody, nastavitelnými brzdovými pákami pro krátké dětské prsty, dále má toto kolo měkkou odpruženou vidlici pro bezpečnou jízdu.  

Amulet Youngster 24 chrom je kolo s nízkou hmotností pro pohodlnou "závodní" jízdu. Vedle speciální geometrie rámu s nízkou pozicí sedadla a prohnutou horní rámovou trubkou pro jednodušší nastupování a bezpečnou jízdu, se vyznačuje převody 1x8 pro jednodušší rozjezd a snadné učení, nastavitelnými brzdovými pákami pro krátké dětské prsty, standardním středovým složení BSA pro lehčí chod klik a snížení celkové hmotnosti kola, výškově nastavitelným představcem, dvojitým krytem řetězu pro větší bezpečnost. Kolo má sportovní geometrii rámu a řidítek.


 

RECENZE

dasza
20 - Kolo je dobré, super rám, barva, váha, dobré komponenty.. Kolo jezdí v každém terénu, a krom větších kopců dcera projela všude. Kolo jsme doporučily pár lidem z okolí, které shání pro své dítě dobré, lehké kolo, ale nechtějí dát za kolo hodně peněz. A my osobně jsme se na Amulet více zaměřily, a objevily jsme, že dělají super kola všech velikostí - a dost nás to překvapilo. Takže za nás super zkušenost, sice pro naši závoďačku kolo by potřebovalo pár úprav, ale hlavně proto, že je malá vzrůstově, a kolo je jí ještě větší. Rozhodně kolo budem dále doporučovat, a jsme velice rádi za tu zkušenost, možnost kolo o testovat. A dokonce kolo jelo tak rychle (v kombinaci s šikovností jezdkyně) a holka vyhrála i závody :o) 26 - Bezvadný kolo, který je hravý, suprově jezdí, vše funguje, velice ocenil i na závodech zamykací "vidlu". Kola suprově sedí v terénu. Kolo se líbilo i okolí, a syn se rád chlubil, jakého má "závoďáka" a dokonce se s kolem umístil i na "bedně" na závodech. Rozhodně je pro nás AMULET velice horkým favoritem do dalších let, kdy budeme pořizovat další a další kola.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
11.09.2018 19:11

cincolina
Na kole jezdíme rádi a hodně a testování jsme si proto moc užili. Výhodou testovaného kola je systém přehazování (pouze kolečka na přehazovačce) oproti v této velikosti běžným třem x šesti (přesmykač x přehazovačka), dítě si je schopné si s přehazováním poradit, snadno se na něj soustředí a nedochází ke křížení řetězu. Kolo je navíc díky tomu lehčí. Líbila se nám ergonomie rámu - díky prohnutí se dětem dobře nastupuje a sestupuje. Jako základní výbavu bychom určitě doporučili doplnit stojánek.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
16.09.2018 22:52

BaraV
Celkove jsem byla s kolem spokojena. V teto velikosti jsem cekala jiz 2 prehazovacky. Velikost na dceru (8let, 130 cm) uzasne sedla. Prehazovacka se ovladala snadno. Dcera se s kolem rychle zzila. Od odkupu nas odradila cena. I po nabidnute sleve se nam zdala zbytecne vysoka.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
18.09.2018 19:13

ZuzanaJarkovska
Kolo Amulet Tomcat 20" je skvělé! Přechod na něj z menšího kola byl bezproblémový. Geometrie rámu je pro dítě velice pohodlná. Dalším bonusem je relativně nízká hmotnost kola. Ze začátku byl trochu problém s přehazováním na lehčí převody (zdálo se, že dcerka nemá v ručce potřebnou sílu), ale jde jen o to získat potřebný grif. Žádné negativum jsme neobjevili. Kola Amulet všem doporučujeme!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
12.10.2018 13:54

MartinaB
Složení kola bylo bezproblémové, vše funguje jak má. Celkově jsem velmi spokojena a kolo splnilo všechna očekávání. Amulet je podle mně kvalitní česká značka, která stojí za pozornost. Možná by bylo fajn mít více barevných provedení. Hmotnost by se dala případně ještě snížit lehčím spojovacím materiálem. Chybělo vycentrování kol a špatně se seřizovali brzdy.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
13.10.2018 20:20

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Wercca
Od první chvíle, co jsme "čuchli" ke kolu Amulet, víme, že jiné nechceme :-D
22.08.2018 14:57

ramakeli
Můj syn 9 let je vášnivý cyklista, proto by byl vhodný pro testování. Děkujeme. Jezdíme často i přes lesní stezky a polní stezky, tak se kolo perfektně otestuje. Fotky nejsou problém. :)
20.08.2018 23:14

dasza
A kdyby se amulet rozhodl dat do testovacky i zavodni 26(ta ma graady)tak tu berem taky;))))
14.08.2018 08:59

xreni
Akorát zvažujeme výběr nového kola 24" pro 7letou dceru aktuálně 124cm je sice na hraně, ale je dobra cyklistka. Moc rádi vyzkoušíme českou značku, zatím máme zkušenost s 16" Specialized a 20" Merida.
13.08.2018 10:14

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion