NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

KAWALLO - PÁS NA NOŠENÍ DĚTÍ

Kawallo - pás na nošení dětí
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 100 %
★★★★★

Rodiče, prarodiče a všichni milovníci nošení dětí!!! Máme tu pro Vás další stupeň po šátcích a nosítkách - nosicí pás Kawallo je určen pro nošení dětí tak zvaně "na koni", ale bez držení ;-)

Kawallo je na českém i evropském trhu patentovanou novinkou české firmy Mama Chic. Majitelé jsou totiž také rodiče a když se jejich dcerka začala nosit za krkem, hledal pohodlný tatínek možnosti jak si uvolnit ruce. Nakonec se jeho vynález natolik osvědčil, že získal až tuto finální podobu.

Nespornou a hlavní výhodou tohoto pásu jsou tedy volné ruce a to hned dvoje - nesoucího i dítěte. Dítě tak ocení větší volnost při stejném bezpečí a rodič má volné ruce na tašky, vodítko pro psa, další dítě, které se chce zrovna držet anebo prostě jen volné ruce :-)

Kawallo navíc nikterak nekoliduje s batohem nebo jiným zavazadlem na zádech, jak tomu bývá při používání nosítka. Když ho již nepotřebujete, je tak skladné, že ho pohodlně dáte do větší kapsy u bundy nebo můžete nechat jen tak zapnuté kolem pasu.

Nosicí pás Kawallo splňuje normu ČSN EN 13209-2:2016 / čl. 8.1,8.2,10 pro měkké nosiče dětí.

S Mama Chic již u nás proběhlo jedno z prvních testování, a to úspěšných silikonových korálků pro maminky s miminky.


 

RECENZE

Ktosovska
Ráda vřele všem doporučuji. Kawalo nám vyřešilo otázku, kdy prcek už nechce být v Manduce a já už nerada (nebo to nelze) táhnu kočár. Je skladné, při použití jednoduché. Velmi rychle se dá přenastavit, takže se v nošení lze rychle vystřídat. Skvělý parťák do města i na výlety do přírody. Jsme spokojeni. Teď máme volné ruce i při tolik oblíbeném nošení na koníku ;-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
16.10.2018 21:49

paperilla
S pásem Kawallo jsme maximálně spokojeni. Děkujeme za možnost otestovat takovou peckovou věc. Jen se asi za ostatní maminky přimlouvám, aby se podařila cena "stlačit" trošku níž. Troufám si říct, že pak by se asi rozšířil mezi zákazníky rychleji.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
19.10.2018 13:05

MarketaSch
Kawallo je neskutečný nápad líného muže. Je to něco, bez čeho se člověk v životě celkem snadno obejde, ale s čím je život o trošku snazší a zábavnější:-) Kawallo nás bavilo, těšíme se, že ho budeme dál používat, jsme rádi, že je skladné a můžeme ho mít kdykoliv s sebou. Používání je jednoduché, Kawallo celkově moc pěkně udělané. Můžeme s čistým svědomím doporučit každému, kdo chce děti nosit "na koni". Dětem asi všem, ty to milují;-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
20.10.2018 14:04

ornela8
Úžasný český výrobek,který opravdu splnil moje očekávání.Doporučuji vyzkoušet i ostatním lidem,kteří se chtějí s dítětem všude pohybovat a mít jistotu,že nespadne.Překvapilo mně,že se vleze do malého pytlíčku a vůbec tak nezabírá místo.Pás je šitý dobře -nikde netlačí.Upevnit nožičky dítěte zvládne každý.Nám se Kawallo osvědčilo při návštěvách hradů a zámků,při pobytu v lese a na horách,při procházkách s pejskem,zkrátka všude,kde by to s kočárkem nešlo.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
30.10.2018 23:37

Janitab
Skvělá pomůcka pro poponesení dítěte bez nutnosti zapojení rukou. Vytáhnout ho z batohu a nasadit je rychlovka. Mnohokrát nám pomohlo ve spěchu a stresových situacích se třemi dětmi do čtyř let (hlavně na cestách po městě, mezi školkou, kroužky, atd.). Navíc se moc líbí dětem, takže i zlepšuje všeobecnou náladu dětí a jejich vůli spolupracovat. :)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
03.11.2018 08:34

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Zatím nikdo nic nenapsal ...
O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion