NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

OVOCNÉ PLÁTKY OVOCŇÁK

Ovocné plátky Ovocňák
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 91 %
★★★★★

Všechny malé mlsouny zveme k nahlédnutí do testování ovocných plátků ze 100% ovoce vyrobených šetrným sušením ovocného pyré. Testovalo 15 rodin s dětmi ve věku od půl roku do 7 let a hodnotilo všech  8 druhů ovocných plátků.

Kvalitní svačinky a zdravé dobrůtky do školek a na cesty... to je věčné téma. S Ovocňákem máme však samy výborné zkušenosti. Jejich mošty, pyré i tyto plátky jsou často v batůžcích našich čtyř dětí. A Ovocňákové pyré bylo také jedním z prvních vámi testovaných výrobků tady na webu.


100% ovocné plátky jsou vyrobeny pouze z ovoce. To bylo nejdříve za studena pasírováno a pak v podobě dřeně pozvolna sušeno při nízké teplotě, aby si plátky zachovali to nejlepší. Jsou BEZ přidaného cukru, konzervace, barviv, aroma a dalších nesmyslů. 


Myšlenka produkovat čisté ovocné produkty vznikla v rodinné firmě Ovocňák už v roce 2011, jako reakce na nedostatek českých kvalitních produktů. Suroviny pro tvorbu moštů pochází převážně od sadařů z Moravy, případně od dalších českých a slovenských pěstitelů. Pokud chcete o produktech a samotné výrobě vědět co nejvíce, doporučujeme vám shlédnout video:

Video od testující maminky "Markytinky" a malé Pavlínky:


 

RECENZE

Skyv
Ovocné plátky jsou výborná malá chuťovka pro děti, jen na svačinu je balení opravdu malé. Dětem chutnají, protože jsou sladké, přitom se jedná jen o ovoce a jsou bez cukru. Je to fajn způsob, jak do dětí dostat ovoce navíc. Jsou lepivější, což vadí spíše rodičům.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
19.07.2019 13:34

jeyde
Chuťově výborné,je to pak na kompletní umytí, ale to je tím, že je dcerce teprve rok a spíše to cucá a po delší době ukousne, takže pak ji to všude teče. Jinak bychom uvítali kdyby byly plátky balené jednotlivě, ale opět to je jen kvůli věku, až bude dcera starší, sní to najednou. Takže my obě jsme s výrobkem spokojené a ochutnal i manžel a také mu to chutnalo. :)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
23.07.2019 18:49

Ladyhawke
Ovocné plátky doporučuji jako zdravou alternativu, když máte chuť na sladké, pro děti fajn svačinka;) Ale pozor, jeden plátek nikdy nestačí, jsou silně návykové;D
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
24.07.2019 07:47

markytinka
Jsem velmi ráda, že jsem mohla touto cestou objevit skvělou variantu svačinky, která se vejde do batůžku či kabelky. Ovocné plátky jsou pro děti velmi atraktivní, chutné a já jsem ráda z čisté složení. Rozhodně doporučuji vyzkoušet, sama si nakoupím zásobu na dovolenou a výlety.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
27.07.2019 18:31

LucieTuli
Ja osobne byla mile prekvapena, ze v platcich neni pridany cukr a presto jsou tak dobre. S detmi jsem je bravala jako svacinky na cesty, a protoze jezdime casto s karavanen a travime tak hodne casu v prirode,tyto ovocne svacinky se brzy snedly :-) Petileta dcera si ovocne platky oblibila a temer rok a pul stary syn trosku bojoval s jejich pokousanim, ponevadz jsou pro takto male dite tuzsi. Nicmene slozeni, chut, vzhled i konzistence za me vyborne. Jedine,co mi trosku vadilo, bylo ulepeni od oddelovani jednotlivych platku od sebe. Ale jako mama, ktere nebi lhostejne, co jeji deti ji, bych tyto platky doporucila a kupovala :-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
29.07.2019 23:38

SlavistkaLucka
Super zdravá mlska pro děti, bez zbytečných přísad. Akorát balení, které syn sní najednou a neválí se nikde otevřené. Recyklovatelný obal. Praktické na cesty, u nás velmi oblíbené.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
30.07.2019 13:09

hanulii
Ovocne platky od Ovocnaku jsou diky svemu pratickemu baleni idealni svacinkou na vylet, na cestovani i do skoly. Pro deti je to prijemne zpestreni, dobrutka, na které si pochutnaji a ja zase vim, ze jim davam kvalitni vyrobek s vybornym slozenim, bez pridaneho cukru, bez konzervantu a zahustovadel - spokojenost je na obou stranach. Ovocne platky chutnaji a voni opravdu po ovoci, jsou prijemne mekke, takze je zvladaji dobre i male deti. Na vyber z mnoha prichuti, myslim, ze si vybere kazdy. Nam chutnaji vsechny :)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
30.07.2019 14:46

meggule
Ovocné plátky jsou velmi milým překvapením, které si v naší rodině našlo své místo. Skvělé složení produktu jde ruku v ruce s výbornou chutí a praktičností balení, a je tak ideální svačinkou, či náhradou za pamlsky. Ovocňák je pro nás "dobrůtka sbalená na cesty a výlety" :-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
30.07.2019 15:11

Slimonka
Plátky mým dvěma dětem moc chutnaly. Prostřední syn je dost vybíravý a nechce skoro jíst ovoce. Plátky snědl, ale až tak nadšený z toho nebyl. Nejmladší by je nejradši snědl všechny sám, jak mu chutnaly :-) Ale je to možná i tím, že je nenechávám jíst moc cukrovinek, tak to ten nejmladší bral jako sladkost :-) Venkovní balení je pěkně udělané a je jednoduché se dostat dovnitř, ale vnitřní balení je trochu složité otevřít. Celkově hodnotím kladně - vyhovuje mi složení výrobku - je to čisté ovoce. Doma vyznáváme rostlinnou stravu, tak se nám Ovocňáky hodí :-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
30.07.2019 20:07

Lenyskab
Ovocné plátky byly velice chutné. Nejvíce nás se synem zaujala kombinace jablko-višeň, jablko-meruňka, jablko-švestka či jablko-jahoda. Nápad udělat z ovocného pyré tyčinky je skvělý. Cena mi přijde vyšší v poměru cena-gramáž. Jinak oceňuji čistě přírodní produkt. :)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
31.07.2019 08:29

nastenka150
Ovocné plátky hodnotím velmi dobře. Hned po otevření dvouletý syn jich snědl 3 balení, a možná by si dal i další...:)) Je to skvělá a zdravá svačinka na cesty, když se vybalí z papíru, zaberou hodně málo místa. Akorát si přibalte i vlhčené ubrousky, dítě když je bude jist samo, bude dost ulepené. Jinak je skvělý, že jsou ze 100% ovocné bez žádných přídavků.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
31.07.2019 13:53

Elinkal
Ovocné plátky zaujaly trvale místo v naší domácnosti, jako zdravý pamlsek nebo svačinka, kterou rychle hodíme do batohu. Malé děti v naší domácnosti (syn a jeho malí kamarádi) byly z pásků spíše rozpačití, zda se, že jim nevyhovuje konzistence. Starší děti a dospělí oceňují chuť i balení. Určitě je lepší sáhnout po krabičce s pásky nez např. po tatrance. Kupovat budeme spíše kyselejší příchuťě, švestka, rybíz, sladší plátky (jablko) nás tolik nezaujaly. Děkujeme za možnost testování, pochutnali jsme si.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
31.07.2019 19:30

Anetinka
S plátky jsme moc spokojení, dětem moc chutnají.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
31.07.2019 23:49

Izzylka
Trochu mě mrzí, že vůně je taková nijaká a že je dítě po konzumaci ulepené. Nadruhou stranu, ta chuť je neuvěřitelná. Jako by jste jedli přímo ovoce, a ne jen "nějaké plátky" Vážně mě to překvapilo, a jako svačinka na cesty je to super nápad.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
31.07.2019 11:49

KrisK
Výrobek hodnotím veskrze pozitivně. Malému pásky chutnaly, jedná se o výrobek, který na trhu nemá výrazné zastoupení a konkurenci prakticky žádnou s výjimkou sušeného ovoce od mixitu či od firmy wolfberry, které občas kupuji. Co mě na výrobku trochu zklamalo byl obsah v krabičce. Krabička byla velká, ovšem pásků v ní moc nebylo. Do 2 minut byla krabička prázdná. Nicméně chuť byla velmi příjemná a osvěžující. Na vzhledu samotného výrobku by se dalo vice zapracovat.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
31.07.2019 15:57

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
mottlova
Ráda by jsem testovala mám doma dva kluky 1,5 a druhý teď bude mít 5
26.06.2019 22:46

vercasedi
Jee, škoda, toto testování jsme nějak propásli.. :(
24.06.2019 20:56

bohumilaskrdlova
Moc rádi bychom testovali, ovočňáka kupuji jako pitíčko a tohle vypadá lákavě.
23.06.2019 18:38

lunackovalenka
ahoj, máme doma děti necelé dva roky a pet let, radi vyzkousime-otestujeme :-) Díky!
23.06.2019 13:23

Ivanadun
Mame doma dve dcery 6let a 2roky. Urcite bychom rady vyzkousely, akorat u nas v okoli jsem na ne nikde nenarazila :-(
23.06.2019 09:08

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion