NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Za kulturou (34)

Jemná motorika (1)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: petra TND

FESTIVAL KEFÍR

Kefír je náš oblíbený festival, a to jednoduše proto, že baví nejen naše děti, ale i nás. I letos bude na Kefíru skvělý program, kapely a zážitky typu svézt se na stupátku popelářskýho auta. A my se tam rozhodně vypravíme užít si báječnou zářijovou sobotu. A co vy? S kým z vás se tam potkáme?

 

KEFÍR JE TADY! UÁÁÁ...
3. září 2016 zámek Kačina, Svatý Mikuláš

Kdyby Willy Wonka neměl továrnu na čokoládu, vymyslel by Kefír. Festival na jediný den v roce. V zámecké zahradě středočeské Kačiny. S přerostlým Umpa-lumpou Kašpárkem. A letos také s moderní podobou Willy Wonky, totiž Mr. Brucem z britské kapely The Correspondents.

4. ročník bejbypankového festivalu pod širým nebem. Jedinečný a jediný festival svého formátu v ČR. Kvalitní program i občerstvení. Mezinárodní hosté. A žádné dětské koutky, protože tenhle festival vcucne do víru dění malé naráz s velkými.

Na Kefíru je totiž jedno, koho z nich víc baví Wohnouti, Buchty a loutky, živé akvabely v zahradním bazénku nebo třeba nechat si na hlavě vytvořit číro. Skutečné jízdy na stupátkách popelářského auta, bagrování v opravdovém bagru. To na Kefíru překvapí jen ty, co přijedou poprvé. Ovšem řídit traktůrek, to je skutečná novinka. Bejbypank tak pokračuje v plnění tajných snů! Program je prostě nabušený a každý si tu najde to své. Přijďte si splnit své sny a zažít velké věci!

Festival loni také otestovalo několik z vás. Takže pokud ještě váháte, mrkněte nasepsané zážitky a recenze. Jedna z maminek "Potocka" dokonce natočila z festivalu video. Kefír za Testováno na dětech prošel na jedničku a získal 100%!

Báječné ofiko video z loňského ročníku Kefíru můžete omrknout >>>zde.
www.festivalkefir.cz






VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat



Ammazonic
Těšíme se na Kašpárka v rohlíku, bagrovací školku, kropicí vůz:D
22.08.2016 08:14


Adela
Urcite se tesime na hrad z baliku slamy, mama na buty a kluci na bagrovaci skolku. I na akrobaty a na vsechno ostatni. Letos bereme i nejmladsiho syna, tak to bude jizda... Adela
21.08.2016 16:50

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion