NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Jemná motorika (1)

Za kulturou (34)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: dasa TND

VÁNOČNÍ KOLEDY ZPÍVEJTE S NÁMI

Vzpomínáte na dětství, kdy jste si třeba pouštěli koledy z gramofonu nebo kazeťáku? Já měla takové mezidobí mezi časem, kdy jsem ještě jezdila na Vánoce k rodičům a pak, kdy už jsme měli děti. Mezitím jsme si s mým mužem stále pouštěli koledy z Youtube a nebyli jsme schopni si pořídit nějaké CD. Chtěli jsme prostě krásné tradiční koledy.

Pak už k nám přibyly dvě děti a ten stav přetrvával až do letošního adventu! Už konečně máme nejen CD s krásnými českými koledami, ale zároveň půvabnou knížku pro děti k tomu. A protože nás nadchnula, moc ráda se s Vámi o to dělím, abyste si třeba taky mohli udělat radost :-)

Zpívejte s námi 2 - Nejkrásnější vánoční koledy - sestává právě jednak s CD a jednak z knížky, která obsahuje všechny texty 37 koled doplněné o půvabné ilustrace Venduly Chalánkové. Celé CD je nazpíváno Kühnovým dětským sborem. Našim dětem se moc knížka líbí, protože už znají první vydání Zpívejte s námi (s lidovkami), které už dříve také testovali čtenáři našeho blogu a jejich děti.

Moc mě potěšilo, že tam jsou i koledy, které třeba s Vilémkem a Julinkou ještě nezpíváme, takže když je slyšely, hned je chtěly pouštět dokola a naučit se je. Tak se nám alespoň takto báječně rozšíří repertoár. Naše Julinka měla však jednu výtku ke koledě Pásli ovce valaši: " Mami, oni zpívají tak rychle, že já ani nestačím zpívat a dýchat." :-)

Přejeme radostný advent s vašimi miláčky!

 

 









VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat


Zatím nikdo nic nenapsal ...
O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion