NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Jemná motorika (1)

Za kulturou (34)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: dasa TND

7.NADĚLOVÁNÍ - KREATIVNÍ

Užíváte si adventu? Nebo nestíháte? Nebo možná obojí, jak který den jako u nás? :-) Tak vás dnes chceme ještě trochu naladit a potěšit a inspirovat ke kreativitě.

Ale než vám prozradíme, co dneska skrývá nadělování, máme tip, jak s dětmi o adventu tvořit a nebo nechat je tvořit. Pokud ještě nemáte, můžete si od nás stáhnout Kreativní vánoční sešit, nebo si vymalovat a postavit vlastní betlém, který jsme pro vás nakreselili.

STANU SE ARCHITEKTEM, POSTAVÍM SI DŮM

Česká značka Pipasik.cz, za kterou stojí dvě milé dámy, je u nás oblíbenou už dávno! A pějeme o ni stále slávu, protože tvoří jednoduše krásně ilustrované, promyšlené a kreativní montessori hry.

MŮJ DŮM je interaktivní knížka plná úkolů. Budete stříhat, kreslit nebo lepit. Knížka provede děti příběhem malého Huga, který má zbrusu nový dům. Děti si tak vyzkouší, jak domy vznikají a jak vypadá práce architekta. V brožurce jsou úkoly na zlepšení prostorové orientace, děti si samy zařídí domek i zahradu. Vše se pak spojí v modelu domečku. Tato knížka o 44 stranách se bude líbit především dětem od 6 let,  ale mladší ji určitě zvládnou s dopomocí.

No nezní to úžasně? A tak jedna tahle parádička může být právě vaše!

 

PÍSKOVÁ FANTAZIE BEZ HRANIC

Pokud jednou děti okusí kouzlo barevného písku a vytváření pomocí něj obrázků, jsou (a rodiče) s nimi "ztraceni" :-) Tedy alespoň u nás to tak zafungovalo. Předloh pro tvoření a odstínů a dalšího písku není prostě pořád dosti! Nedávno jsme na výstavě Rosteme pro život opět dvě hodiny strávili ve výtvarné dílně Kamily Rízové, která ví snad vše kolem Barevného písku. Mě osobně samozřejmě uchvátily různé mandaly, a děti zase byly fasinovány zvířátky a květinami.

A tak bychom i vaši dětem (nebo vám, pokud si necháte pro sebe na relax :-) ) udělali jednomu z vás radost a poslali jednu nádhernou sadu "KONĚ".

 

KDO JE VLASTNĚ VAŠE DÍTĚ?

To vám může hravě dát najevo, když mu necháte volnou fantazii a dáte mu na tvoření parádní Kreativní sešit "To jsem já" od české značky Ostrov objevů. V úžasných ilustracích dětí tvoří a kreslí to, jak vidí svět okolo sebe a vnímají své postavení v něm. Originálním způsobem tak může být  zachycena osobnost vašeho dítěte. A stane se tak unikátní vzpomínkou na jeho dětství. Tento sešit je bezvadný ideálně po děti od 5 do 12 let. 

A protože se nám tento nápad velmi zalíbil, rádi bychom poslali jeden tento sešit právě vám. Stačí se zapojit do soutěže.

 

 SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY K NADĚLOVÁNÍ V RYZE ČESKÝCH VÁNOCÍCH

 1. Do soutěže o dárečky se zapojíte tím, že odpovídáte na soutěžní otázku do komentáře tady na blogu pod článkem a nebo i na Facebooku. Abyste mohli vždy k soutěžnímu článku připojit na blogu komentář, je potřeba být na blogu přihlášen. Pokud ještě nemáte registraci, je to pár kliknutí tady. Pak už můžete nejen komentovat veškeré články, ale hlavně si zdarma stahovat všechny námi vytvořené šablony na tvoření (třeba vánoční), zdarma testovat převážně české výrobky a být také první, kdo se vždy dozví, co nového chystáme a co vám třeba mohlo uniknout na blogu.

2. Odpověz na otázku zde na blogu: "Jak by podle vás vypadaly ideální Vánoce?" + nám napište, jaký z dnešních dárků by se vám líbil.

3. Pokud sledujete i náš Facebook Testováno na dětech a okomentujete nám tam také vždy aktuální soutěžní článek - odpovědí na otázku a připojíte slovo "BLOG", rádi zařadíme vaše jméno do losování ještě jednou.

4. Pokud budete soutěž sdílet na Facebooku, zařadíme vás do slosování opět ještě jednou. Šance vyhrát je zas o něco vyšší. Pozor! Abychom mohli ověřit, kdo konkrétně soutěž sdílel, je potřeba, abyste článek sdíleli veřejně (nastavení u sdíleného článku).

5. A nebojte, kdo nás sledujete na Instagramu, žádná informace vám také neunikne! A naopak, tak se těšte, že pouze pro Instagram máme připravené i specialitky, které budou právě jenom tam. Proto číhejte na ně, objeví se nečekaně :-) Sledujte nás !

 

 Soutěž končí v pátek 14.12. a poté vybereme TŘI výherce. Výherce vyhlásíme v tomto článku tady na blogu.

 

SOUTĚŽ UKONČENA 

Je vylosováno a vyhrávají:

  • Evulineek - Kreativní pracovní sešit To jsem já, Ostrov objevů

  • Kamoul - Můj dům, Pipasik

  • terinaj - Barevný písek, sada koně


Gratulujeme a přejeme krásný adventní čas!











VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat



ajjax
Ideální vánoce mám spojeny s klidem a pohodou. Dárků přiměřeně, jen věci, které nám dávají smysl. Zazpíváme si koledy a zapálíme svíčky. Skvělé by bylo, když by k tomu nasněžilo :-) Věci v soutěži se mi líbí všechny tři, případnou výhru klidně nechám na vás. Pár věcí od Pipasíku již máme a jsou skvělé. Po písku touží starší dcerka a Kreativní sešit to jsem já sice neznám, ale vypadá fakt dobře. Díky za tyto tipy.
14.12.2018 18:19


ducklik
Ideální Vánoce se pro mě pojí s duchem tradic a rituálů, které si člověk nese z dětských let, sdílí je s těmi nejbližšími, a ačkoli již sám není malým prckem, cítí to kouzlo a těší se na Ježíška stále jako tenkrát... Ve Vašem kreativním nadělování mne asi nejvíce zaujal barevný písek, ale potěšení jistě skýtají i obě alternativy ;-)
14.12.2018 14:52


radusprdus
Idealni Vanoce? Mit darky nakoupene vcas, napeceno, uklizeno, nazdobeno...a jen si tak uzivat. Casto je to u nas na posledni chvili, ale to po tom, to je pro me idealni uz nyni. Spolecne straveny cas s manzelem a synkem a potom navstevovani nasich rodin. A jelikoz stavime, urcite ocenime Muj dum.
14.12.2018 14:32


Nika
Ideální vánoce - Nemuset vstávat, protože zvoní budík. Projít se a zařádit si (koulovačka, stavění sněhuláka) ve sněhu s dětmi.Moci se vrátit domů do tepla, vypít teplý a voňavý čaj. Zahrát si s dětmi hru a nepřemýšlet o čase... + nejvíc asi kniha Můj dům (z části Stanu se architektem, postavím dům) Děkuji a krásné vánoce Nika
14.12.2018 14:12


rmarci
v klidu doma bez stresu jen s pohadkama a nejblizsima :)
14.12.2018 10:05


Evulineek
Kreativní sešit to jsem já by se mi moc líbil...a ideální vánice BÍLÉ
14.12.2018 09:05


Evulineek

14.12.2018 09:04


vervila
Ju a líbil by se mi kreativní sešit To jsem já :-)
13.12.2018 23:56


vervila
Ju a líbil by se mi kreativní sešit :-)
13.12.2018 23:55


vervila
Pro mě jsou ideální Vánoce strávené s rodinou v klidu, zdraví a pohodě. Bez stresu a spěchu, zato s bílou nadilkou za okny.
13.12.2018 23:54


Senege
Pardon, pískování
13.12.2018 22:58


Senege
Ideální Vanoce: všude bílo, všechny děti budou mít červené tvářičky a rozzářene oči. Rodina bude pohromadě, všichni zdraví a pohoda. Žádný stres a shon.
13.12.2018 22:58


evacek
Nejlepší Vánoce by byly bez stresu, spěchu a nákupního šílenství.
13.12.2018 21:59


veronikasleglova
Vánoce, kdy se nikdo neháda, nikdo není nervozní a naštvaný. Úžasný je Můj dům.
13.12.2018 21:10


papaja84
Ideální Vánoce jsou pro mě trávení dnů se svými nejbližšími s se sněhovou pokrývkou (velkou, velkou) :-D Dcerám by se líbila sada pískování.
13.12.2018 11:53


Earlen
Pro mě by bylo nejvíc mít víc času na odpočinek a spánek, nejen o vánocích :-) S malými dětmi to je ródeo. A k ideálu nesmí chybět zdravíčko a jiskřičky v očích našich dětí.
13.12.2018 09:41


Kajka78
Ideální Vánoce prožité v kruhu blízkých, minimum dárků, ale maximum pohody, cesta na půlnoční zasypaná sněhem. Radost by udělal Můj dům.
13.12.2018 04:38


Kamoul
Nejlepsi Vanoce jsou s rodinou! Idealne stihnout zajit na punc na trhy a navstivit se s kamarady. Idealne vsechnk zvladnout bez stresu. A ve zdravi!!! A stihnout koukat s detma na pohadky
13.12.2018 00:05


Jaaaaba
Ideální Vánoce by byly takové, kde by bylo méně starostí se vším tím chystáním a víc času na rodinu a přátele. Dcera by si krásně vyhrála s kreativním sešitem To jsem já.
12.12.2018 23:14


milackova
Ideální Vánoce by byly takové, kdybychom byli co nejvíce spolu, hlavně byli zdraví, ale jinak abychom se snažili je pojmout minimalisticky co se týče dárků, cukroví... Snad se to alespoň trochu povede. Nejvíce mě zaujal Můj dům.
12.12.2018 21:21


aknilorak
Nej Vánoce jsou takové, které si ve zdraví a v pohodě užijí všichni pohromadě. Z dárků by se mi líbil Můj dům.
12.12.2018 19:13


pavlinam
Ideální Vánoce jsou takové, kdy se celá rodina ve zdraví sejdeme, můžeme si užívat společné chvíle, povídat si, hrát si, radovat se. Z dárků by se mi líbil Kreativní sešit To jsem já.
12.12.2018 18:08


Kaci81
Máme na Vánoce zajeté zvyky, kdy se snažíme nakombinovat sportování,Vánoční tradice, dobré jídlo a setkávání s rodinou a kamárády. Rodičům i dětem by se určitě libila "sada koně" a "Můj dům".
12.12.2018 16:16


rennfri
Já se o ideální pohodové vánoce v poklidu snažím každý rok :-) ještě teda bych potřebovala, aby se ti naši dva bojovníci furt nervali :-D líbil by se mi Můj dům
12.12.2018 15:25


helcas
Společné muzicírování, společenské hry,čtení, vánoční tradice, ideálně hrátky na sněhu, dobré jídlo, teplo, pohoda. Nejvíc se mi líbí kreativní sešit.
12.12.2018 14:15


Tereza28
Pohoda s rodinou, radost ze společně stráveného času. Ještě když k tomu je to pravé zasněžené počasí. :) Líbí se mi sešit To jsem já
12.12.2018 13:30


trestidlo
Hlavne zadny stres, behani po obchodech kvuli darkum (coz nedelam), peceni jen pro radost (treba s kamaradkou - coz delam). A v neposledni rade Zdravi. A vyhry se mi libi vsechny, hezky to pro nas pripravujete.
12.12.2018 12:20


Walca
Nějaká krásná chaloupka uprostřed zasněžených hor, uvnitř ní dřevo praskající v krbu, celá naše rodina, hodně jídla a pití, společenské hry a prima nálada :-) Líbí se mi kreativní sešit pro holčičku.
12.12.2018 11:56


rmarci
Pohoda doma s nejblizsimi :) Stromecek darky a kapr :)
12.12.2018 11:19


xevickab
A libil by se nam urcite kreativni sesit To jsem ja pro nejstarsi dceru.
12.12.2018 11:17


xevickab
S celou rodinou, vsichni zdravi, dopoledne prochazka zimnim zasnezenym lesem s nadilkou pro zviratka, odpoledne zdobeni stromecku, koledy a po veceri nadilka a nadseni z darecku.
12.12.2018 11:16


MarLife
Ideální Vánoce - sníh, rodina, klid, koledy a rozzářené dětské oči :-) Libil by se mi sešit To jsem ja pro dceru.
12.12.2018 10:24


bzanda
Tuna sněhu, rozzářené dětské oči, překvapení pod stromečkem i pro mě :-), babička s dědou u nás, pusa pod jmelím, klid a pohoda, purpura na plotně voní...
12.12.2018 10:20


vbelikova
Všichni pohromadě, zdraví, v dobré náladě :) A kdyby k tomu nasněžilo... A případně by se mi líbil sešit To jsem já.
12.12.2018 09:21


Andy88
Ideální Vánoce s rodinou a ve zdraví v teple domova Knížka Můj dům
12.12.2018 08:37


Misska20
Ideální vánoce s dětmi a přítelem, bez shonu,v klidu, u pohádek a kdyby byly bílé vánoce, tak by to bylo moc krásné :) A líbí se mi sešit to jsem já :)
12.12.2018 08:11


Khaa
Moje idealni Vanoce: 24.12. se rano probudim vyspana a odpocata,mam cas si v klidu umyt zuby,dat si sprchu. Snidani nachystame spolecne cela rodina. Po snidani se jdeme divat na pohadky nebo stavet snehulaka. Mame uklizeno,vsechno prichystano,o to,co je jeste potreba udelat,se delime. V poklidu dojdeme k veceri,po veceri spolecne uklidime,jdeme ke stromecku,panuje pohoda... fantasy,ale je potreba i snit
12.12.2018 06:56


wergl
ideální vánoce s dětma a mužem v harmonii a klidu se vším hotovým a nachystaným u pohádek max,z procházkou sněhem. výhra to jsem já.:)
12.12.2018 06:07


Makaface
Ideální Vánoce by pro mě byly ty, když bych nemusela nic uklízet, chystat, vařit a venku by bylo aspoň 10 cm sněhu. Z výher se mi nejvíc líbí Můj dům.
12.12.2018 01:15


bastet
Já mám Vánoce spojené s domovem, takže bych rozhodně nikam nejela. Takže i letos s mým mužem a dětmi to budou ty nej Vánoce. Výhry jsou krásné všechny. Jestli musím vybrat, pak bych zvolila Můj dům.
12.12.2018 00:45


lemmur
Ideální Vánoce by byly s mužem a s dětmi někde v tichu na horách se spoustou sněhu, bez davů lidí, s minimem ale opravdových dárků a střídmým množstvím dobrého jídla. Bez internetu a televize. Z výher mě nejvíc oslovil sešit Kdo jsem já. Kdybych měla děti starší, tak rozhodně Můj dům.
11.12.2018 23:59


Lenourecek
Hlavně v klidu a s rodinou ;) Klukům by se líbil Můj dům
11.12.2018 23:44


Julie82
Ideální Vánoce jsou určitě s rodinou,v klidu a pohodě a ideálně za oknem s hromadou sněhu. Starší dcera by si vybrala Můj dům a mladší syn Barevný písek.
11.12.2018 23:21


terinaj
Barevný Písek :-) A idealne by bylo vse včas nachystane, krasne vyzdobene, vonělo cukrovím, děti se nehadaji , jsou vysnorene a každý by dostal co by mu udělalo radost. A pak bysme šli zasněženou krajinou /městem na půlnoční.
11.12.2018 23:19


Maga
Ideálne Vianoce s rodinou, v zdraví, v kľude a na snehu. Darčeky sú nádherné všetky, potešil by ktorýkoľvek.
11.12.2018 23:15


luciebin
Ideální jsou Vánoce,kdy jsme všichni spolu. Z výhry by se mi líbil Můj dům, klukům asi víc Kdo jsem já.
11.12.2018 22:56


VeronikaCizkova
Ideální Vánoce jsou plné klidu a pohody, bez zbytečného předvánočního shonu a stresu. Libil by se mi pro syna kreativní sešit :)
11.12.2018 22:47


jamine
S rodinou u hřejivých pohádek a dobrot s výpravou za zvířátky. Ponocovat dokud únavou neusneme přímo na hračkách od Ježíška :-) Pro naše prcky by se mi líbil sešit "Kdo jsem já".
11.12.2018 22:40


JanaZdvihalova
Mám pocit, že ta "ideální" varianta se rok od roku mění. Cukroví, sníh, výzdoba, stromeček, to je skvělá věc, ale čím jsem starší, tím víc kolem sebe potřebuji svoji rodinu. Takže ideální vánoce by byly v klidu s celou rodinou, kdy by se povídalo, odpočívalo a užívali jsme si svoji blízkost
11.12.2018 22:37


tria
Pohodové s rodinou,spoustou cukroví,koledami a sněhem :). Líbí se mi všechny výhry, klukům prý domeček :).
11.12.2018 22:22


11jitule
Ideální Vánoce, stačí být v klidu spolu a nenechat se strhnout. ;-) pohádky, procházky, dobroty a všichni spolu :-) . Ceny jsou krásné všechny, .... a každé dítě by si vybralo jinou ;-) :-), jak jinak (jedno Můj dům, druhé kreativní sešit :-))
11.12.2018 22:19


IvanaSo
Dobry vecer, idealni Vanoce jsou pro me v pohode s rodinou u pohadek nebo knizek s trochou cukrovi a svetylky na stromecku. Radost by udelala jakakoliv vyhra, vsechny jsou krasne :). Ivana
11.12.2018 22:12


janetka
Ideální Vánoce by byly ty s rodinou, beze spěchu, kdy by bylo připravené jídlo a člověk by mohl chvíli jen tak lenošit a užívat si nejbližších lidiček kolem sebe. A dárky jsou úžasné všechny tři. Barevný písek už máme, tak by se nám líbil Můj dům nebo Kreativní sešit.
11.12.2018 22:07


sykorkamaru
Ideální Vánoce jsou každopádně s rodinou, pohádky, pohodová a klidná atmosféra... Líbil by se mi Barevný písek.
11.12.2018 21:57


tttrable
Opravdu v klidku s nejblizsi rodinou.a jako bonus tolik smehu jako napadlo dnes.nadhera:) mne by sel ibil dum,dceri pisek;)
11.12.2018 21:48


Nikola624
Ideální Vánoce...pohádky, kupa cukroví, kolem jen samé milé a milované lidi...nic nemuset, prostě jenom být a užívat si :) líbil by se nám kreativní sešit To jsem já.
11.12.2018 21:38


civecka
Ideální Vánoce jsou ty, kdy mám dárky vyřešené od října, od listopadu zabalené a pak už si celý prosinec můžu jen s rodinou užívat advent a vánoční svátky bez shonu. Jo a taky kdyby mi někdo umyl okna. Z dárků bych si vybrala "To jsem já".
11.12.2018 21:35


bogape
Ideální Vánoce by byly ty, kdy by se celá rodina sešla pospolu...krásný je Můj dům
11.12.2018 21:34


Iben
Vanoce s celou rodinou, klid a svatecni atmosfera. Knizka Muj dum je super!
11.12.2018 21:33


yansanm
Ideální Vánoce jsou ty,které muzu trávit se všemi, co mam rada.Líbilo by se nám piskovani
11.12.2018 21:22


Ladyhawke
V klidu bez honění se kolem plotny apod., užívat si jeden druhého, stihnout i nějaké ty pohádky... ;) a nejvíc mě zaujal kreativní sešit ;)
11.12.2018 21:17


monikaxy
Ideální Vánoce? Dokážu si představit, ale vůbec nevěřím, že by se mu někdy poštěstilo zažít :D Stačilo by mi bez předvánočního stresu a shonu, bez hádek a napětí, klidně bez velkých darů, jen s milovanými lidmi, v klidu a hřejivé atmosféře :) Z dárků bych vybrala Můj dům! Supr nápad, syn by získal představu co jako architektka dělám :)
11.12.2018 21:14


pedou
A zapomněla jsem dopsat – nejvíc se mi líbí kreativní sešit To jsem já – pro kluky:-)
11.12.2018 21:13


pedou
Ideální Vánoce jsou pohodové Vánoce, žádný stres, na pohádky se může dívat i maminka, odpoledne procházka a krmení zvířátek a večer krásné napětí dětí před zazvoněním zvonečku:-)
11.12.2018 21:11


ljanickal
Idealni by bylo, kdyby byl na vanoce snih, a cela rodina pohromade.Libi se mi postav si dum
11.12.2018 21:08


salvija
Dobry vecer, pre mna su idealne Vianoce v kruhu najbližších, ked sa nas zíde co najviac. Vonku je krasne snehobielo, dnu praska ohen v krbe,punc v ruke,vona ihlicia sa prelina s vonou medovnikov,domom zneju koledy, usmevy na tvárach, iskierky v ociach,pokoj v dusi...och su tu Vianoce. Vyhry su skvele, radost by bola z hociktorej!
11.12.2018 20:50


majka20201
Ideální Vánoce jsou s mojí rodinou. Líbí se mi barevný písek.
11.12.2018 20:49


ZirafaDH
Ideální Vanoce - sejít se s rodinou ve zdraví, užít si den, jidlo, krasny vecer, darky, pohadku a byt spokojeni, jen ten sníh mi chybí. Krásné je vse, libi se mi To jsem já pro holky
11.12.2018 20:41


BarboraN
A taky jsem zapomněla. :-) Největší radost nyní udělal sešit “To jsem já”.
11.12.2018 20:39


LucianaH
Ideální Vánoce?? Hlavně ve zdraví prožité, dneska dcerka totiž dostala laryngitidu... A zítra mají ve školce besídku, takže byla moc smutná
11.12.2018 20:38


BarboraN
Ideální Vánoce di představuju v nejbližším kruhu rodiny, nikdo nemusí do práce, venku je tak akorát Ladovská zima, je uklizeno a navařeno a napečeno a přitom nikdo není ze všech těch předvánočních činností otrávený. :-) A všichni prostě jen tak jsme, v klidu, spolu, hrajeme hry, čteme si...
11.12.2018 20:38


RadkaH
Ideální vánoce jsou vánoce s celou rodinou hezky v klidu a pohodě. Když by byl k tomu i sníh, tak by to bylo úžasné :) Všechny ceny jsou moc hezké, ale teď by se mi nejvíce líbil sešit "To jsem já pro holku".
11.12.2018 20:37


olii
Idealni Vanoce myma ocima - mezi svatky nemusim do prace, deti mne nechaji vyspat do kolika budu chtit, manzel bude varit a ja si budu hrat s vubec nezlobivymi syny, bude to strasne fajn, pojidani cukrovi, divani na pohadky a na Lasku nebeskou, prochazky ve snehu, vecer u krbu svarak a dobra kniha :) Vanoce miluji, ikdyz realita je od mych idealnich Vanoc krapet jinde ;). A vybrala bych kreativni sesit To jsem ja v klucici verzi ;)
11.12.2018 20:36


zlatis
Jé a zapomnela jsem.. Z výher vypadají zajímavě všechny, nejvic bych však chtěla vidět synovo zpravování sešitku To jsem já.
11.12.2018 20:17


zlatis
Ideální Vánoce si představuji se svými nejbližšími, bez nemocí (posledni dvoje děti prostonaly), hlavně pohodové, s procházkama přírodou, určitě i slušná sněhovou nadílka by mooooc potěšila. Tak nějak tiché a pomalé.
11.12.2018 20:14


Silverwing1
Nejkrásnější vánoce jsou v klidu a s rodinou-Ježíšek neleze do šuplíků a ani nekouká na umytá okna. Ježíšek se skrývá v očíčkách těch nejmenších a takhle jsme to letos pojala. S dětmi chodíme na trhy, různé kurzy malování, keramiky a celý advent si užíváme. Uklízím průběžně a na Vánoce spíš byt zdobím :-) Krásný dárek by byl pro nás Kreativní sešit "To jsem já" rovnou ve verzi pro holčičku i kluka.
11.12.2018 20:13


JanaMM
Ideální Vánoce si představuji v kruhu těch nejbližších, v klidu a pohodě. Mě by se pro děti líbil kreativní sešit To jsem já.
11.12.2018 20:11


hanceh
K ideálním Vánocům mi letos bude chybět snad jen sníh ☺️ Budeme s rodinou, v klidu, žádný stres, jen pohádky, dobroty, dárky... Z výher bych vybrala Můj dům
11.12.2018 20:10


Kveta
já si představuju nejkrásnější Vánoce s rodinou, pohodička, žádný stres..ne vždy to tak jde. Nám by udělala radost jakákoliv z těchto 3 výher :)
11.12.2018 19:56

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion