NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Jemná motorika (1)

Za kulturou (34)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: dasa TND

1. NADĚLOVÁNÍ - CESTOVATELSKÉ - UKONČENO

Konečně. Je to tady! První nadělování v miniprojektu RYZE ČESKÉ VÁNOCE. Vše je připraveno a tak se těšíme, že se s vámi budeme pravidelně potkávat až do 9.12. Věřte, že se na to hodně těšíme, protože jsme nadšení, jaké všechny české úžasné značky budeme představovat. A taky jak budeme moci potěšit vás a poslat vám krásné dárky právě od těchto pěčlivě vybraných českých značek - srdcařů!

Ale ať už to nezdržujeme. Pro 1. nadělování jsme zcela záměrně vybrali téma: CESTOVÁNÍ. Ano, zní to trošku ironicky v této zvláštní době, ale naopak. Rádi bychom vám dnes představili parádní dárky, kterými můžete podpořit cestovatelského ducha u vašich dětí a to právě po naší zemi. A pokud se nebude dát moci cestovat, tak smutnící děti zabavíte báječnou spešl kuchařkou.

MOJE ČESKO -  PŘIPÍCHNĚTE SI VZPOMÍNKY

Dnes začneme jednou z našich srdcovek. Značku MOJE ČESKO jste v minulosti u nás určitě zaznamenali, protože si nemůžeme pomoci, ale milujeme jednoduché, účelné věci, které jsou nejen krásné, ale také při jejich výrobě je myšleno na ekologii. A co vše můžete u této značky objevit?

Korkové samolepící mapy ČR, Evropy i světa!

Česko je úžasná země a vy můžete objevovat její krásy a vystavovat si poté společné fotozážitky a nejmilejší vzpomínky na této vkusné nástěnce od cestovatelky a průmyslové ekoložky Zuzany Blažkové. S mapou Česka  si doma vytvoříte útulný rodinný koutek, který vám bude vysílat pozitivní energii každý den. Díky špendlíčkům v navštívených místech názorně uvidíte, které destinace už máte probádané a kam vyrazit za novými místy. Děti si díky mapě krásně osvojí zeměpisné povědomí a můžete je i teď příhodně zapojit do domácí výuky. Mapy jsou samolepicí, snadno se tedy instalují na zeď a v balení najdete i sadu lepicí hmoty pod fotky a 30 designových špendlíků.

Kdo za tím vším stojí?

Zuzka Blažková se jako průmyslová ekoložka rozhodla propagovat myšlenku "méně věcí, více zážitků". Věří totiž, že klíč ke štěstí člověka a k zdravé planetě leží v bohatství mysli, nikoli v bohatsví materiálním. Skrze mapky se snaží lidem připomínat, že hezčí bývá víkend strávený toulkami po venkově a přírodě něž bloumáním po nákupáku. Sama Zuzka se na čerstvém vzduchu cítí nejšťastnější a cestuje, kdykoliv se dá. Také doufá, že s mapami Česka pomůže povzbudit vlastenectví a hrdost na veškeré naše národní bohatství. Celý svůj podnik staví na principech environmentální a společenské odpovědnosti, proto kupuje přírodní korek z Portugalska, spolupracuje na jeho řezání s českou chráněnou dílnou a napříč projektem aplikuje principy zero waste. Tomuhle opravdu tleskáme!

 

TULÁČKŮV SVĚT - HRAVĚ NA PRVOUKU A VLASTIVĚDU

Značku  Tuláčkův svět jsme objevili nedávno a hned jsme byli nadšení! Pamatuji si, že jsem na jejich webu hned napoprvé strávila dlouho dobu a dělala jen aaach! Zrovna totiž máme doma čtvrťačku a frčíme v pomůckách k ČR a světa. A tohle nás nadchnulo i pro našeho šestiletého předškoláka. 

Magnetické mapy ČR a Evropy

magnetickou mapou ČR  si děti snáze a rychle zapamatují významné řeky, krajská města či kde byly na dovolené. Součástí balení je tubus a 12 magnetů českých pohoří. K mapě lze dokupovat sady magnetek, stavět si tak vlastní republiku a hravou formou se učit novým poznatkům. Mapa je zhotovená z magnetická fólie. Díky tomu ji lze umístit na magnetickou tabuli, anebo na nevestavěnou ledničku či myčku. Jde ji používat rovněž jako hrací podložku na stůl. Ale děti si s ní dobře vyhrají i na zemi. Také může posloužit jako názorná pomůcka ve školních hodinách či v družině.

Kdo za tím vším stojí?

Hanka Šormová a její muž Ivan se po letech podnikání (každý v jiném oboru) a zvyšující se lehké frustraci prostě rozhodli, že to zkusí jinak. Začnou podnikat společně! Ivan miloval od dětství mapy, Hanka zase vymýšlení pohádek. No a už to jelo. Sice v počátcích s porodními bolestmi, ale vše dopadlo dobře jako v pohádce. Najdete u nich jednak magnetické mapy ČR a světa, ale také vzdělávací sady pro děti, obrázkové magnetky ale i pohádkové knížky o cestování.

 

KRASOHLEDY - KOUKEJTE SE  NA SVĚT BAREVNĚJI

Už jako malí jsme to milovali. Koukání do plastové trubičky, přimhouřené jedno oko a žasnutí nad proměnlivou barevnou krásou v malém kolečku. Ano! Kaleidoskop to byl! Takže naše nadšení před pár lety opět ožilo, když jsme zjistili, že je tu v ČR někdo opět vyrábí. Ale trošku jinak. Je to značka KRASOHLEDY.

Skládačky

Z jejich výrobků nás však nejvíce zaujaly Skládačky.  Díky této kreativní sadě se můžete stát výrobcem krasohledů! Pokud si zakoupíte "Vyrob si krasohled", obdržíte balení, ve kterém naleznete vše potřebné pro výrobu vlastního krasohledu. Můžete si ho polepit nebo pomalovat, jak budete chtít. Krasohled můžete i opětovně rozebrat. Když se Vám okoukají střípky uvnitř krasohledu, tak je jednoduše vyměníte. Vše je ručně připraveno, vyvrtáno,  vykonstruováno i nadesignováno, stačí jen zapojit Vaše ruce a invenci. A navíc pochopíte základy optiky krasohledu. 

Kdo za tím stojí?

Značka KRASOHLEDY přišla s výrobou krasohledů v roce 2003. Jako první začali v Čechách vyrábět a nabízet krasohledy optické - se skleněnou kuličkou. Klasické krasohledy, které vyrábí, jsou replikou z 50. let! Krasohledy vyrábí ručně, používájí materiál od českých dodavatelů. Na obaly jsou použity velice kvalitní papíry, často s autorským designem.

 KUKUCHAŘKA - KDYŽ NEMŮŽEŠ CESTOVAT, VAŘ!

U nás doma se vaří. Jako HODNĚ vaří :-) Ale často společně s dětmi. Jenže, když už doma máte desetiletou slečnu, chce vařit sama, to se ví. Takže jsme nadšeni, že na trhu se objevila hravá KUKUCHAŘKA pro děti!

Je to jenom obyčejná kuchařka? 

Kdepak! Čtyři holky daly hlavy dohromady a taky dokupy ty nejzábavnější recepty pro děti a doplnily je o hravé aktivity v kuchyni, které děti naučí vaření milovat. Některé z receptů je možné si vyzkoušet na webu www.kukucharka.cz.  Je sníh sladký? Pečou se v pralese koláče? A kdo maluje na nebe duhu? Zvídavý kukaččí kluk Kukku má spoustu otázek, a navíc pořád hlad, a tak se vydal do světa na průzkum. Po cestě ochutnával, co se dalo, až se nakonec vrátil se sbírkou svých nejoblíbenějších receptů. Všechny mají jedno společné – jsou tak jednoduché, že je zvládnou i děti. 

Kdo za tím stojí?

Čtyři holky, dvě fotografky, jedna ilustrátorka a jedna copywriterka, které kromě kamarádství spojuje i fascinace dětským světem. Iveta Kulhavá a Štěpánka Paseková (spáchala námět a fotografie), Lucie Muchovičová (postarala se o námět a ilustrace), Adéla Hůlková (si vzala pod palec texty). Společně  se tak roku 2016 pustily do realizace nápadu, který jim už nějakou dobu dřímal v hlavě. Vytvořit hravou kuchařku pro děti. Realizace se nakonec protáhla na tři roky, ale už je tu pro vás!

 

 1. nadělování a dárky pro vás!

Jak jsme vám slíbili, u každého článku, kde budeme představovat jednotlivé značky, proběhne i soutěž o nádherné dárky právě od těchto značek. Dnes tedy spouštíme soutěž o tyto dárečky, na které můžete mrknout i dole pod článkem ve fotkách.

Soutěž končí ve čtvrtek 26. 11. 2020 a poté vybereme 7 výherců. Výherce vyhlásíme v tomto článku níže a pošleme vám zprávu. Prosíme tedy o to, abyste si emaily či zprávy na Fb či Instagramu kontrolovali. Dohodneme se v nich na zaslání výhry. Děkujeme a držíme palce!

 

..........................................

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY K NADĚLOVÁNÍ V RYZE ČESKÝCH VÁNOCÍCH

 1. Abyste mohli vždy k soutěžnímu článku připojit na blogu komentář a tak se zařadit do soutěže o ceny, je potřeba být na blogu přihlášen. Pokud ještě nemáte registraci, je to pár kliknutí tady. Pak už můžete nejen komentovat veškeré články, ale hlavně si zdarma stahovat všechny námi vytvořené šablony na tvoření (třeba vánoční), zdarma testovat převážně české výrobky a být také první, kdo se vždy dozví, co nového chystáme a co vám třeba mohlo uniknout na blogu.

2. Odpovězte na otázku zde na blogu. Úplně dole pod fotkami pod článkem je pole " komentáře". Napíšete odpověď do rámečku a dáte odeslat. Musíte být v tom okamžiku ale přihlášeni viz, bod 1)

OTÁZKA: Jaký dárek nebo jakou českou značku byste chtěli najít v našem dalším nadělování?

3. Pokud sledujete i náš Facebook Testováno na dětech a okomentujete nám tam také vždy aktuální soutěžní článek a připojíte slovo "BLOG", rádi zařadíme vaše jméno do losování ještě jednou.

4. Pokud budete soutěžit i na našem Instagramu, vaše šance se opět zvýší! 

5. Můžete se účastnit každé soutěže, kterých proběhne hned několik za sebou až do 9. 12. 2020. A v každé soutěži můžete soutěžní komentář psát na všechna tři místa (náš blog, FB i Instagram) a tak zvýšit vaši šanci, že vám pod stromeček domů pošleme krásný český dárek.

 

..........................................

1.NADĚLOVÁNÍ

SOUTĚŽ UKONČENA


Moc všem děkujeme za účast v soutěži a za vaše komentáře. Vylosovali jsme tyto vítěze:

  1. Moje Česko (korková mapa) - web - Jamca
  2. Tuláčkův svět (magnetická mapa) - Instagram - monika.vagnerova.770
  3. Krasohledy (skládačky) - Instagram - verrrunka1
  4. Krasohledy (skládačky) - Facebook - Lucie Košťálková
  5. Krasohledy (skládačky) - web - eweek
  6. Krasohledy (skládačky) - web - janetka
  7. Kukuchařka - Facebook - Rennfri Pavlína Mejstříková


Máme radost a gratulujeme. Co nevidět vám pošleme zprávu s detaily ohledně výhry. 
A ostatní zase potěšíme příště :-)

 






VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat



hrubjo
Utukutu prkno
04.12.2020 16:57


lockupik
SEVA stavebnici
26.11.2020 23:57


ducklik
Jakákoli dřevěná ručně opracovaná hračka či psychomotorická pomůcka by byla našemu srdci blízká ;-)
26.11.2020 23:10


ornela8
Za mně bych určitě uvítala nějakého IGRÁČKA.
26.11.2020 23:02


Maya
Dobrý den. Ráda bych něco od Dar Martu nebo třeba prkno od utukutu
26.11.2020 21:05


mileletadlo
Dobrý den, doma bychom uvítali jakékoliv dřevěné či kovové stavebnice české výroby, zatím nemáme moc přehled o výrobcích, ale kluci stále něco staví :-)
26.11.2020 20:55


KoryRonda
korková samolepící mapa ČR od Moje Česko
26.11.2020 17:30


Lucik001
Dobrý den, stavebnice Merkur by byla fajn.
26.11.2020 17:10


kamilade1
Dobrý den, značka utukutu nas láká.
26.11.2020 15:11


Pavluna
Stavebnice Seva, houpadla utukutu, pikle, little bears, dřevěné hračky
26.11.2020 14:58


James
Houpací desky Houpee
26.11.2020 14:25


yellowbanna
Líbily by se mi nějaké české nástěnné nálepky do dětských pokojíčků.
26.11.2020 13:11


Janitab
Rádi bychom v nadělování viděli kalendář od Lyonis! :)
26.11.2020 11:31


terezmarkova
Ráda bych si zasoutěžila o UTUKUTU :)
26.11.2020 10:07


hkoho
magnetickou mapu.
26.11.2020 09:00


mac1112
Deskové hry
26.11.2020 05:39


ganazuz
Pikle, Little Bears.
26.11.2020 02:18


jenny
Nějaké pěkné knihy z pera českých autorů, nebo hračky z dílny "Hugo chodí bos".
26.11.2020 01:23


sasulka
Igracek
26.11.2020 00:04


Kajka78
Domácí formelu od MessyPlay.
25.11.2020 23:13


Janulinek
stavebnici Seva
25.11.2020 22:57


Dapi
Poznávací kartičky do přírody - ptáci, květiny, stopy zvířat ...
25.11.2020 22:37


Julie82
My bychom nejvíce využili nějaké kreativní sady.
25.11.2020 22:27


januleUL
Stavebnici Seva
25.11.2020 21:56


braveman
Houpačku (Sakypaky)
25.11.2020 21:48


papaja84
Deskovky od Lucie Ernestové.
25.11.2020 21:25


SlavistkaLucka
Trojúhelník Piklerové
25.11.2020 20:56


Dena
Dřevěné hračky
25.11.2020 20:54


Alexa
Něco od Albi, nebo Detoa, nebo cokoliv na vyrábění
25.11.2020 20:53


luka
Mně by se líbil betlém od Pikle.
25.11.2020 20:51


GabkeKoczi
Mě a mým dětem by se líbily klasické české pohádky v knižní podobě nebo Večerníčkovy pohádky na DVD.
25.11.2020 20:33


Mart1na
Nám by se líbilo cokoli se zvířátky (knížky, figurky...) a pak něco na vyrábění.
25.11.2020 20:26


lenka157
Kouzelné čtení je velice šikovná věc s velkým rozsahem a nadále jsou krásné věci od firmy Detoa...např.magnetické puzzle...ta jsou nejvíc :-)
25.11.2020 20:21


vondrv
nám by se líbili anglické knížky
25.11.2020 20:07


mamca
potěšila by nějaká dřevěná didaktická pomůcka
25.11.2020 19:58


Kamila00
Cokoli od Pikle
25.11.2020 19:49


Jamca
Mne by se libil hojdovak pro vetsi deti ci dospele.
25.11.2020 19:47


netopyrek
Houpačku Utukutu spectra nebo houpací prkno :)
25.11.2020 19:25


rmarci
Delsi dobu koukam na magnetickou mapa ČR :)
25.11.2020 19:11


Zvlastovka
Potěšila by nějaká pěkná rodinná hra
25.11.2020 18:26


Camique
Pro syna Tatrovka by byla super
25.11.2020 18:26


AliKom
Potěšila by nás nějaká knížka, společenská hra, dcera půjde příští rok do školy tak by se mi líbila dřevěná abeceda
25.11.2020 18:13


Dudlice
Třeba stavebnice Merkur pro ty naše dvojčecí montéry... ale myslím, že jakákoli výhra jim v očích vykouzlí ty správné plamínky ;)
25.11.2020 16:12


Vankja
Velmi mě zaujala magnetická mapa ČR. Moc by se líbila dětem ve třídě a určitě by se jim lépe učilo o naší vlasti.
25.11.2020 15:08


xHali
Protože bychom doma rádi měli dřevěnou duhovou houpačku a českých šikovných výrobců houpacích prken a houpaček je dost, potěšil by nás tam některý z nich :)
25.11.2020 14:34


Ohm
Udělaly by nám radost další zvířátka od skvělého řezbáře Jana Merhauta: https://www.hracky-merhaut.cz/
25.11.2020 14:31


ZVlasakova
Moje děti milují knihy od nakladatelství Svojtka, ty okénkové, takže taková soutěž by určitě byla super. :)
25.11.2020 13:58


Mariquita
Vlastně by mi udělalo radost cokoliv.
25.11.2020 13:41


Walca
Společenskou hru od Dino - Cestujeme po hradech a zámcích.
25.11.2020 13:07


babymax
Piklerové trojúhelník od některého šikovného českého truhláře.
25.11.2020 12:46


kristynak
Cokoliv od Pikle
25.11.2020 12:40


Sarka7
Přála bych si pro děti magnetické stavebnice. Cestovatelská sada je také super.
25.11.2020 12:00


terkahod
Utukutu
25.11.2020 11:43


lucifil
Oblečení od Šijeme srdcem, společenské hry nebo stavebnice
25.11.2020 11:35


manule
Společenskou hru
25.11.2020 11:10


klubikMarianka
Ve Vašem nadělování bych si moc přála pro své tři cestovatele (jenž tuto vášeň mají po mě) MOJE ČESKO - PŘIPÍCHNĚTE SI VZPOMÍNKY :)
25.11.2020 11:09


zdenkag
dětské vzdělávací hry pro mladší školáky nebo knihy pro malé čtenáře
25.11.2020 11:06


majka20201
Houpačku od sakypaky
25.11.2020 11:01


Nikola22
Dětské pomůcky do školy
25.11.2020 10:22


eweek
syn miluje mapy - Tuláčkův svět vypadá úžasně, jinak bych přivítala právě další vzdělávací hračky pro mladší školní věk
25.11.2020 10:13


janaherr
Libily by se mi nejake pomucky na cviceni na doma, nejake balancni podlozky a podobne :)
25.11.2020 10:13


kkathuska
uvitala bych stolni hry pro predskolaky :-)
25.11.2020 10:09


Kamoul
Pikle, Jezpodi, By dad, ... je jich tolik! =)
25.11.2020 10:04


evazil
Pěkné jsou "retro" hračky od Kovap Náchod.
25.11.2020 09:55


vita
líbili by se mi nějaké kreativní hračky pro předškolní a mladší školní věk
25.11.2020 09:37


jajda69
Unuo
25.11.2020 09:30


radusprdus
Pikle a jejich flustrubka, po te uz dlouho pokukuju :)
25.11.2020 09:28


mandilek
V dalším nadělování by se nám líbily například nějaké karty od Malé Áni https://malaana.cz/sady-karet/45-karty-pevci.html
25.11.2020 09:26


konik
Aktualne me hodne zaujaly produkty od JP wood
25.11.2020 09:26


vita
líbili by se mi nějaké kreativní hračky pro předškolní a mladší školní věk
25.11.2020 09:22


Iivusja
Určitě nějaké stolní hry pro větší i malé.
25.11.2020 09:20


Luuca23
Dobrý den, to je zde skvělé
25.11.2020 09:20


Mittynka
Dobrý den, vánoční nabídka je úžasná a děti by využily vše. Ale využili bychom oblečení unuo, především softshellové kalhoty a z hraček lego, knihy Svojtko a stolní hra Dixit.
25.11.2020 09:17


StellaAnna
Dobrý den, všechny ceny jsou úžasné, nejvíce mě zaujala mapa, jelikož se snažíme postupně v rámci výletů, poznat co nejvíce míst.
25.11.2020 09:12


yradka
značka Farmers nějaké zimní doplňky oblečení pro děti
25.11.2020 09:12


petrastetkova88
Zdravím, na první dobrou mě napadly značky Agátin svět nebo Ježpodi. :-)
25.11.2020 09:08


cagovka
Krásné ceny, moc mě zaujala Kukuchařka. V dalším nadělování bych ráda našla značku Unuo a jejich úžasné softshellové oblečení.
25.11.2020 08:57


nastenka150
Autíčko FingerCar
25.11.2020 08:55


barboraf
Děkuji za soutěž, ceny jsou krásné. V dalších kolech by se mi líbili dětské knížky od Svojtky nebo nakladatelství Host, oblečení od Shark in The Park, Dupeto nebo Duomamas a třeba něco ze sortimentu Agátina světa.
25.11.2020 08:43


2017martina
teď u nás fičí stolní hry...tak nějakou pro úplně nejmenší
25.11.2020 08:41


Marvicka
My bychom rádi Tuláčkovu mapu. :)
25.11.2020 08:40


nebie
pišlik
25.11.2020 08:39


Krisha
Noční život od Pipasík
25.11.2020 08:36


NikolaZavorova
Doma hrajeme neustále stolní hry, tak by bylo hezké najít inspiraci na nějaké pěkné vzdělávací hry pro celou rodinu.
25.11.2020 08:35


Jarkammm
České dřevěné skládací stavebnice Vario :)
25.11.2020 08:32


terrry
hru Malý hvězdář nebo cokoli od Juchuuu!
25.11.2020 08:25


LucieZezulkova
Stavebnici Seva
25.11.2020 08:10


janicka48
Matyho hry. Krásné dřevěné deskové hry.
25.11.2020 08:05


maruszka
Ráda bych nějaké tvořící sety :)
25.11.2020 08:03


kropinka
Knihy, třeba Svojtka má krásné
25.11.2020 07:59


ljanickal
Utukutu
25.11.2020 07:58


MChurch
Momentálně děti zbožňují Dedoles ponožky a boxerky pro kluky. Pikle a UNUO by potěšilo taky.
25.11.2020 07:48


Tereza28
Prosvicovací pohádku od stinosvet.cz
25.11.2020 07:46


bzanda
UNUO oblečení, nebo DEDOLES ponožky
25.11.2020 07:39


tomsupetra
Pikle
25.11.2020 07:05


ZuzanaTu
Utukutu, Puntíkovánky, loli.eli, Shark in the park
25.11.2020 06:45


zuzaherr
Autíčko finger cars
25.11.2020 06:41


Janajanaa
Např. Houpee!
25.11.2020 06:28


Petty
Stavebnice Seva
25.11.2020 06:26


bogape
Líbilo by se mi něco od Svojtky
24.11.2020 23:20


7vera8
Určitě Utukutu a Pikle :-)
24.11.2020 21:51


Silverwing1
Unuo oblečení a ještě dřevěné hračky např. Detoa
24.11.2020 21:00


makretek
Líbilo by se mi třeba nějaké oblečení od Šijeme srdcem
24.11.2020 20:39


losK
Dárek: GraviTrax nebo GraviTrax PRO. Český dárek: předplatné úžasného časopisu Ahoj divočino.
24.11.2020 20:15


BarboraN
Líbily by se mi třeba hračky od firmy Targe.
24.11.2020 13:32


evae
Ráda bych i něco tvořícího- třeba nějaké sady, věci na vyrábění atp. Tady mám fakt mezery v tom, co je domácí. A nějaké stavebnice?
23.11.2020 20:20


trz
Dara bags :)
23.11.2020 16:53


civecka
Alfabetu.
23.11.2020 14:25


Krika
Něco pro nejmenší od značky Detoa...po exkurzi v továrně má člověk úplně jiný pohled...
23.11.2020 12:29


Isf123
Utuktu
23.11.2020 07:01


TerezaKozakova
Kridove kostky od firmy WoodSeason.
23.11.2020 06:43


Misska20
Puzzle Čtyři roční období od Llitlebears
23.11.2020 00:42


Ania
Antonie Emma cokoliv od nich ahhh :D
22.11.2020 23:00


ZirafaDH
Kufřík od Pikle nebo Utukutu prkno velké.
22.11.2020 22:51


Marudka
Radost by mi udělal tip na kvalitní české houpačky, prolézačky, nebo jakékoliv jiné pomůcky na cvičení pro děti.
22.11.2020 22:39


HanaSv
Utukutu houpačka nebo Unuo softshell oblečení.
22.11.2020 22:14


Alifa
Ateliér v lese - cokoliv od nich.
22.11.2020 22:05


lagerthaa
Hru Medvěd VRR
22.11.2020 21:46


opicka
Houpací prkno Utukutu, to by byla výhra pro všechny členy rodiny :)
22.11.2020 21:01


monikaxy
Něco od Ani Muk nebo Atelier v lese, případně členství v jejich pdf knihovně :)
22.11.2020 20:27


janetka
Pohlednice z kreslíkárny nebo něco od Pikle.
22.11.2020 19:58


dasza
Utukutu by nezklamalo
22.11.2020 19:55


Saniny
Cokoliv pro zvídavé čerstvé tříleťáky. Mne osobně ještě zaujala nedávno objevené balanční dřevěné desky, ať kromě mozku trénujeme i rovnováhu
22.11.2020 15:37


pavlinam
Stavebnici Urbix.
21.11.2020 14:20


Adrianita
Prosvicovací hru Malý hvězdář nebo cokoliv jiného od Pikle.
21.11.2020 13:14


Nikola624
Líbilo by se nám něco od Utukutu.
21.11.2020 08:48


chrrenka
Stela - vyšívámí souhvězdí alebo Pikle - poznávací sada - malý hvězdár
20.11.2020 21:59


rennfri
třeba čepice s reflexním kšiltem od UNUO, cokoliv od Pikle.. :-)
20.11.2020 21:09


LucianaH
Prkno nebo Spectru od Utukutu
20.11.2020 19:18


Lucie1313
Treba kufrik od Pikle
20.11.2020 18:30


klaryk01
Protože nás teď chytly hry, tak bych uvítala i nějakou hru od českého výrobce. :)
20.11.2020 11:32


Marge79
Co takhle Seva, mě jako holku bavila a mám připravenou jednu krabici jako dárek
20.11.2020 10:00


Jaaaaba
Krásná inspirace a dárečky. V dalším kole nadělování by se nám líbilo něco od nakladatelství Poketo :-)
20.11.2020 09:34


Hanuu
Ja bych rada videla veci od Jezpodi, moc ocenuju Tulackuv svet. A rada bych byla za zajimave knihy ceskych autoru. A to jak pro deti, tak treba i rodicovske (napr. Vidim to jinak, Dyslekticky mozek, Teorie typu, Jak se uci zive, ...)
20.11.2020 08:58


MarLife
Knizku Agnes a Zakázána hora od Veroniky Hurdove ;)
20.11.2020 08:12


tria
Puntikovánky ❤
20.11.2020 07:35


besedova
Vymazlené hračky od lesito.cz
20.11.2020 07:01


Slavka
Stavebnici Urbix
20.11.2020 06:41


luciebin
Pipasik (Proměny nebo Malý zoolog), Puntíkovánky od FuFo.
20.11.2020 06:06


zuluk
Hravokado z Trebone:)
19.11.2020 22:49


pajak
Dřevěné výrobky "by dad"
19.11.2020 22:49


BarbaraP
Houpačka spektra od Utukutu.
19.11.2020 22:44


zebruska
Malý hvězdar
19.11.2020 22:30


Ladyhawke
Pišlické autíčko
19.11.2020 22:12


Amandulka
Hravokado nebo autičko od trihorse!
19.11.2020 21:36


Mallenka
Juu, krasohledy, ty uz mam doma a cekaji na zabaleni ❤️ radost by mi udelala houpacka, bud Utukutu, nebo klidne zavesny hojdavak i pro dospelaky
19.11.2020 21:32


RadkaH
Já bych tu chtěla vidět houpee, ababu nebo Dvatátové :)
19.11.2020 21:26


HankaSormova
Tuláčkův svět zdraví a těší se na svého výherce. Jinak my bychom tu chtěli vidět nějakou novou hru od 4kavky či od Dvoutátů :)
19.11.2020 21:14

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion