NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Jemná motorika (1)

Za kulturou (34)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: dasa TND

2.NADĚLOVÁNÍ - VZDĚLÁVACÍ - UKONČENO

Včera se už na některých místech začaly snášet sněhové vločky! Znamení, že zima za chvíli tady a s ní i adventní čas. Pokud byste rádi letos pod stromeček českou hračku pro vaše dítka, určitě se přidejte k miniprojektu Ryze české Vánoce, který běží už podruhé. A na konci článku je vše o soutěži a co vše můžete vyhrát.  A dnes tedy spouštíme už 2.nadělování a představení dalších čtyř zajímavých českých značek - srdcařů. Pojďte se inspirovata a také vyhrát právě něco z jejich dílny.

 

Minule jsme cestovali, dnes k vám letí inspirace na dárky vzdělávací. My osobně máme moc rádi hry nebo kreativní sady, se kterými si nenásilně a "nenápadně"  děti  něco procvičí nebo naučí. Tak snad vám dnešní inspirace přijde vhod a nezapomeňte....na konci článku je opět soutěž o tyto krásné dárky. Tak jdeme na to :-)

ALFABETA - abeceda není nuda

Kniha alfabeta co není knihou

A jako astronaut, D jako dinosaur, U jako ufo... to je ALFABETA - knižní hra, která provede vašeho předškoláka abecedou. S každým písmenem navíc zažije malé dobrodružství: pošle astronauta do vesmíru, pustí parník po Vltavě nebo si složí vlastního robota. Díky oblíbeným aktivitám, jako jsou kreslení, stříhání a lepení, si složí celý svět. Vaše ratolest se hravě učí abecedu, rozvíjí představivost, zručnost, samostatnost a díky krásným ilustracím i estetické cítění.

Kdo za tím stojí?

S ilustrátorem Patrikem Antczakem , duší značky Alfabeta , jsme se setkaly už před několika lety a neskutečně nás zaujal jeho počin a také jeho skromnost. Hned jsme knihu-hru pořídili a na chalupě se všemi 4 dětmi jsme se do ní pustili a tvořili dlouhé hodiny. Můžete si o tom přečíst tady. Kniha ALFABETA je  jeho  prvotinou. Za svou dosavadní existenci posbírala celou řadu cen, mezi nejvýznamnější patří Zlatá stuha či druhé místo v soutěži Nejkrásnější české knihy roku. Její druhé, inovované vydání vyšlo pod autorovým vlastním nezávislým nakladatelstvím RUKAMA, v současné době se usilovně připravuje také anglické pokračování této hravě-vzdělávací knihy. 

 

PIPASÍK - autorské papírové hry

Hra "Moje sbírka motýlů"

V této kreativní sadě naleznete 6 poznávacích karet k dotvoření s komiksem na zadní straně. Na kartách jsou tito motýli: lišaj smrtihlav, martináč hrušňový, otakárek fenyklový, babočka paví oko, bělásek zelný a žluťásek řešetlákový. Balení navíc obsahuje vyobrazení motýlů ve skutečné velikosti, z nichž je možné vytvořit vlastní sbírku motýlů. Vhodné pro děti od 5-ti let.

Hra "Malá farma"

Tato autorská ORIGAMI sada pochází přímo od tvůrkyň ze studia  Pipasik a je určena nejmenším dětem. Balení obsahuje 12 barevných listů,12 vybarvovacích černobílých listů a praktický návod. Děti si poskládají hlavičky různých zvířatek. V balení najdete prasátko, kočičku, koně, ovci, krávu a pejska. Krásně se s ní pohrají děti už od 4 let.

Kdo za tím vším stojí?

Za značkou Pipasík stojí Zuzana Šuleková & Jitka Musilová. Dvě velmi milé ženy, se kterými spolupracujeme už několik let. Učí děti hrou. V jejich hrách  děti řeší drobné úkoly, ve kterých si samy nebo s pomocí dospělých poradí a uspějí. Jejich obrázkové hry vytváří jednoduše a srozumitelně, aby je pochopily a zvládly i menší děti. Nemusíte vždy dojít k zdárnému výsledku, hlavní je proces. Důležité je, aby měly děti pocit úspěchu po vyřešení drobných úkolů a získaly motivaci k řešení dalších.

 

POKETO - škola hrou

 Vzdělávací kartičky „Abeceda nejen pro školáky“

Sada barevných vzdělávacích kartiček je vhodná pro všechny začínající čtenářky a čtenáře. Obsahuje všechny čtyři varianty písmen: velké i malé, tiskací i psací. Děti si samy vybírají způsob, jak kartičky používat: nalepí je na stěnu, rozloží na zem a kombinují atd. Využít je samozřejmě mohou i ti mladší, kteří si hraním s obrázky postupně a nenásilně zapamatují jednotlivá písmena.

Kniha do kapsy „Alois popelářem“

Alois chce být popelářem. Každý čtvrtek ráno vyhlíží velké oranžové auto. Jednoho zimního dne se seznámí s popelářem Rudolfem. Alois sám tlačí popelnici a od Rudolfa se zároveň dozví, co všechno se stane s jeho kelímkem od jogurtu. Malá populárně-naučná kniha o jednom splněném snu a o cestě kelímku od snídaně do továrny a ještě dál.

Hra „Domino – česká abeceda“

Abeceda hrou: zahrajte si domino s českými písmeny. Přiřazujte vedle sebe písmeno a odpovídající symbol („O“ vedle „oka“). Pokuste se přitom sestavit co nejdelšího hada, aby vám zůstalo co nejméně nevyužitých karet. Domino obsahuje varianty písma psacího i tiskacího. Malí školáci a školačky si tak mohou potrénovat oba tvary písmen. Krabička obsahuje 68 kartiček.

Kdo za tím stojí?

Nakladatelství Poketo, to jsou Martina, Adéla a Pavla. Jsou to mámy, které společně vymýšlí a tvoří to, co jejich a mnoha dalším rodinám ve školách, školkách a mezi knihami chybí. Věří v motto „škola hrou“. Nabízí vzdělávací materiály (k abecedě a vyjmenovaným slovům), hry, knihy do kapsy a tvořivé sety. Jejich principy jsou estetičnost, jednoduchost a ekologičnost. A vše vyrábí samozřejmě v ČR.

 

LITTLE BEARS - hravě a z přírodních materiálů

Pexeso "Zvířata v zimě"

Hrajte si spolu a zároveň se učte! Výborná vzdělávací pomůcka pro děti, rodiče i učitele. Děti často slyší, že na zimu se zvířata ukládají k zimnímu spánku. Je ale velká spousta zvířat, která v zimě nespí, jsou velmi aktivní a obzvláště zajímavá. V pexesu najdete 20 zvířat z evropské fauny, která se neukládají k zimnímu spánku, a jejich obrázky jsme doplnili o stopy, které za sebou nechávají ve sněhu. Ke kartám jsme vytvořili vzdělávací plakát plný zajímavých faktů - najdete na něm základní informace o zvířatech (kde žijí, čím se živí, kolik mají mláďat,...) a navíc se o každém z nich dozvíte nějakou „perličku“, kterou si děti rády zapamatují.

Kdo za tím vším stojí?

Little Bears je malá rodinná firma, ve které vymýšlí a vyrábí chytré hry, hračky a vzdělávací pomůcky pro děti i jejich rodiče a také píší pohádky. Mají rádi dřevo, protože má duši. Mají rádi látku, která dřevu sluší. A taky papír a další přírodní materiály. Plasty u nich nenajdete.

Hračky vyrábíme převážně ručně, odpovídají přísným evropským normám a nesou označení CE. V roce 2019 jsme získali ocenění Správná hračka – vybráno odborníky. Všechny výrobky ladíme tak dlouho, dokud nejsou z našeho pohledu dokonalé. U hraček i knížek dbáme na každý detail, aby dětem přinášely radost, pomáhaly jejich rozvoji a podporovaly společný rodinný život.

 

 

 2. nadělování a dárky pro vás!

Jak jsme vám slíbili, u každého článku, kde budeme představovat jednotlivé značky, proběhne i soutěž o nádherné dárky právě od těchto značek. Dnes tedy spouštíme soutěž o tyto dárečky, na které můžete mrknout i dole pod článkem ve fotkách.

  • 1x kniha - hra ALFABETA
  • 1x hra "Moje sbírka motýlů" od Pipasíku
  • 1x hra "Malá farma" od Pipasíku
  • 1x vzdělávací kartičky „Abeceda nejen pro školáky“ od Poketo
  • 1x Hra „Domino – česká abeceda“ od Poketo
  • 1x Kniha do kapsy „Alois popelářem“ od Poketo
  • 2x Pexeso "Zvířata v zimě" od Little Bears

Soutěž končí v pátek 27. 11. 2020 a poté vybereme 8 výherců. Výherce vyhlásíme v tomto článku níže a pošleme vám zprávu. Prosíme tedy o to, abyste si emaily či zprávy na Fb či Instagramu kontrolovali. Dohodneme se v nich na zaslání výhry. Děkujeme a držíme palce!

 

 

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY K NADĚLOVÁNÍ V RYZE ČESKÝCH VÁNOCÍCH

 1. Abyste mohli vždy k soutěžnímu článku připojit na blogu komentář a tak se zařadit do soutěže o ceny, je potřeba být na blogu přihlášen. Pokud ještě nemáte registraci, je to pár kliknutí tady. Pak už můžete nejen komentovat veškeré články, ale hlavně si zdarma stahovat všechny námi vytvořené šablony na tvoření (třeba vánoční), zdarma testovat převážně české výrobky a být také první, kdo se vždy dozví, co nového chystáme a co vám třeba mohlo uniknout na blogu.

2. Odpovězte na otázku zde na blogu. Úplně dole pod fotkami pod článkem je pole " komentáře". Napíšete odpověď do rámečku a dáte odeslat. Musíte být v tom okamžiku ale přihlášeni viz, bod 1)

OTÁZKA: Bez čeho si nedovedet představit adventní /vánoční čas?

3. Pokud sledujete i náš Facebook Testováno na dětech a okomentujete nám tam také vždy aktuální soutěžní článek a připojíte slovo "BLOG", rádi zařadíme vaše jméno do losování ještě jednou. Pozor: Podmínkou je však zároveň komentář tady pod článkem.

4. Pokud budete soutěžit i na našem Instagramu, vaše šance se opět zvýší! Pozor: Podmínkou je však zároveň komentář tady pod článkem.

5. Můžete se účastnit každé soutěže, kterých proběhne hned několik za sebou až do 9. 12. 2020. V každé soutěži  je podmínkou napsat vždy odpověď tady na blogu a pak se můžete zapojit i na našem Facebooku i Instagramu a tak zvýšit vaši šanci, že vám pod stromeček domů pošleme krásný český dárek.

..........................................

 

2.NADĚLOVÁNÍ

SOUTĚŽ UKONČENA


Moc všem děkujeme za účast v soutěži a za vaše komentáře. Vylosovali jsme tyto vítěze:

  1. Alfabeta - web -lenka157
  2. "Moje sbírka motýlů" od Pipasíku - Facebook - Radka Cvejnová yradka
  3. "Malá farma" od Pipasíku - Instagram - radulih
  4. „Abeceda nejen pro školáky“ od Poketo - web - kamilade1
  5. „Domino – česká abeceda“ od Poketo - facebook - Kamila Hudečková Kamila00
  6. Kniha do kapsy „Alois popelářem“ od Poketo - web - Talka
  7. Pexeso "Zvířata v zimě" od Little Bears - Instagram - jsem_maruna


Máme radost a gratulujeme. Co nevidět vám pošleme zprávu s detaily ohledně výhry. 
A ostatní zase potěšíme příště :-)






VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat



hrubjo
Bez rodiny
04.12.2020 16:55


mariewera
Rodina, vanocni koledy a vune skorice
30.11.2020 13:26


Talka
Vánoční čas si nedokážu představit především bez rodiny.
30.11.2020 10:34


Bashka
Adventní/vánoční čas si neumím představit bez rodiny. S mylými dětmi je navíc adventní čas přímo kouzelný a plný radostných očekávání. To mě bavíc nejvíc!
30.11.2020 09:49


zivulka
Vánoce si nedokážu představit bez rodiny.
30.11.2020 02:26


marcela22
Vánoční čas si nedovedu představit bez své rodiny, adventního věnce, starostí se sháněním dárků, dětského těšení a vůně cukroví.
30.11.2020 00:22


monikaxy
Ráda bych si je představila bez stresu, co vše mám ještě udělat a stihnout, bez nervozity, zbytečných hádek, bez komerce a vřeštění toho zeleného skřeta z reklamy :D Nebyla to úplně odpověď na otázku, ale snad každý ví, co myslím :) Hra Alfabeta by se nám mooc hodila!
28.11.2020 23:19


Nika
Bez dětského těšení se na vánoce, kdy společně pečeme cukroví, každý týden rozsvěcíme další svíčku a nakonec zdobíme stromeček.
28.11.2020 23:11


tyni
Bez adventního věnce, který vždy děláme všechny ženy doma, vznikne tak originální autorské dílo s tou pravou atmosférou, protože je v něm něco z každé z nás. =)
28.11.2020 18:06


aasun
já si nedovedu představit adventní čas bez účasti na půlnoční mši a zamyšlení se nad tím, jaký rok jsme s rodinou prožili.
27.11.2020 21:37


janetka
Bez vánočního tvoření, pečení cukroví a nejvíc bez toho, že jsme spolu. :-)
27.11.2020 17:45


Jamca
Bez dětí a jejich rozzářených očiček, když tvoříme různé dekorace, pečeme cukroví nebo si čteme u adventního věnce každou adventní neděli.
27.11.2020 16:03


losK
bez společné modlitby u adventního věnce
27.11.2020 15:10


andreyecka
Rodina, světýlka, vanilkové rohlíčky, pohádky...
27.11.2020 09:12


ducklik
...koledy znějící ze všech koutů civilizace, křupání zmrzlé trávy pod nohama, vůně cukroví a svařeného vína, napjaté očekávání sněhových vloček, záře prskavek odrážející se v nadšených očích dětí, dech zahřívající zkřehlé prsty, kouzelné staré a přesto nestárnoucí pohádky, domácnost všeprostupující pocit blízkosti a bezpečí sdílený s těmi nejbližšími...
26.11.2020 23:21


JanaBoh
Adventni cas si nedovedu predstavit bez casu s rodinou, spolecneho tvoreni a teseni, vune cukrovi, vymysleni cim potesit blizke...jjee ja uz se tak tesim!
26.11.2020 23:11


ornela8
Adventní čas milujeme a náležitě si ho s rodinou užíváme. Děti mají radost z každé maličkosti, ať už jdeme na procházku vánočním městem nebo třeba děláme vánoční výzdobu.
26.11.2020 23:07


milu
Adventní čas - to je rozhodně pro celou naši rodinu každodenní ranní vstávání za tmy a běh do kostela na Roráty, kde se těšíme a zpíváme a připravujeme svá srdce, aby se v nich mohl Ježíšek narodit. To je rozhodně výroba adventních kalendářů rodičů dětem a děti rodičům. To je rozhodně četba knih o andělech u svitu svíček na adventním věnci. To je rozhodně čas strávený spolu při procházkách, lumpárnách, pečení perníčků, hraní deskových her a výzdoba bytu vyráběnými domácími ozdobami. To je rozhodně zpívání z plna hrdla doma i venku. Adventní čas a čas Vánoc - to je pro nás rozhodně čas nejkrásnější a bez něj si neumíme svoje životy vůbec představit.:-)
26.11.2020 21:40


Maya
Bez rodiny, perníčků a svařeného vína ❤️
26.11.2020 21:30


mileletadlo
Adventní čas si nedovedu představit bez tvoření se svými dětmi, s plněním aktivního adventního kalendáře, který zahrnuje celou rodinu.
26.11.2020 21:02


vondrv
Bez rodiny, pečení cukroví, vyzdobení bytu a pohádek
26.11.2020 19:33


Lucik001
Vánoce si nedovedu představit bez své rodiny, tradic a štědrovečerní Rybovky :-)
26.11.2020 17:15


Severka
Adventni cas - rodina, tradice, snih, koledy, svetylka v detskych ocich, peceni, teseni se na jeziska...bez techto veci si ho nedokazu predstavit ❄
26.11.2020 15:15


kamilade1
Dobrý den, nedokáží se představit čas bez společného povídání o vánocich a těšení se...A taky postupneho zdobení bytu..
26.11.2020 15:13


Pavluna
Adventní čas si neumím představit bez rodiny❤️ hlavně té nejužší tedy bez manžela a děti ❤️čas strávený s babickami a kamarady by mi taky moc chyběl ☺️ A tez bych si neuměla představit vánoční čas bez vánočních příprav jako je zdobení interiéru, vyráběni dekoraci, pečení cukroví a balení darku a vánoční punc a svarak taky nesmí chybět ❤️
26.11.2020 14:41


yellowbanna
Takových věcí bude víc. Bez vůně jehličí, pečeného cukroví, koled a vánočních písniček a svíček. Určitě si nedovedu představit Advent bez českých příprav na Vánoce, i tady v dálce.
26.11.2020 13:16


Janitab
Bez živého stromečku, bez cukroví a bez štědrodenního výletu za zvířátky.
26.11.2020 11:33


terezmarkova
Vánoce si neumím představit bez rodiny, už od mého narození se vždy 24.12. scházíme u babičky, kde všichni společně slavíme a je to opravdu krásné :)
26.11.2020 10:01


hkoho
bez rodiny
26.11.2020 09:09


Shagres
Bez rodiny. To nejlepší na Vánocích je společně strávený čas, povídání, sdílení a radost z okamžiku.
26.11.2020 08:35


mac1112
Vůně purpury,pomeranče,vánočního cukroví,vánočního punče a jehličí
26.11.2020 05:38


ganazuz
Vune vanilky :)
26.11.2020 02:20


sasulka
Bez psani dopisu pro Jeziska, peceni cukrovi, radosti deti pred rozsvicenym stromeckem.
26.11.2020 00:09


Kajka78
Bez naděje. Zjistila jsem, že Vánoce lze slavit i v nemocnici, a pak chybí spousta toho, na co byl člověk dosud zvyklý. Bez naděje by se ale člověk uzoufal a ta je i v tom zrozeném dítěti uloženém v jesličkách.
25.11.2020 23:24


Janulinek
bez dětí a dopisu pro Ježíška, pečení perníčků
25.11.2020 23:01


Dapi
Bez mých nejmilejších nejbližších, pohody a společně strávených večerů.
25.11.2020 22:47


Julie82
Bez těšení se na Ježíška a psaní dopisu Ježíškovi
25.11.2020 22:30


sjuzikju
Vianoce to sú iskričky očakávania a radosti v detských očiach.
25.11.2020 22:07


januleUL
Dříve bych napsala bez cukroví a bramborového salátu, mňam! Dneska musím napsat, že bez rodiny. Nějak mi ty moje děti a manžel přirostli k srdci
25.11.2020 21:59


papaja84
Bez vyrábění adventního věnce.
25.11.2020 21:34


Lucyen87
Vánoce mám spojené hlavně se světly a vůní - skořice, vanilky a medu.
25.11.2020 21:16


Gatillo
Bez rodiny a domácí pohody.
25.11.2020 21:01


SlavistkaLucka
Bez rodiny, trhů a svařáku.
25.11.2020 20:59


luka
Vánoční čas si nedovedu představit bez rodiny. Svíčky, světýlka, cukroví, adventní věnec dělá to teplo domova.
25.11.2020 20:55


Jaaniik
Bez vůně jehličí , vanilkových rohlíčků , dětského těšení "kdy už budou ty Vánoce!" a svařáku na adventních trzích.
25.11.2020 20:43


bogape
Bez rodiny <3
25.11.2020 20:43


Mart1na
Světýlka venku, světýlka v bytě,světýlka uvnitř sebe...a všech mých milých.
25.11.2020 20:41


GabkeKoczi
Bez své rodiny. Před pár lety ješté i bez sněhu
25.11.2020 20:35


lenka157
Bez tvorby výzdoby a pečení cukroví se svými dětmi. A všechno to chystání na vánoce, do kterého zapojuji děti a vždy se už těší, co všechno uděláme aby ten advent byl krásný.
25.11.2020 20:35


nikyta159
Bez rodiny a cukroví ❤️
25.11.2020 20:20


mamca
Bez svých nejbližších:-)
25.11.2020 19:59


Kamila00
bez času stráveného s rodinou, cukroví, světýlek a svíček
25.11.2020 19:53


netopyrek
Bez vůně jehličí, babiččných pohádek na staré hučící promítačce a vůně babiččiny vánočky, která je vždycky děsně tvrdá :) Ale to k tomu našemu vánočnímu času prostě patří :)
25.11.2020 19:24


rmarci
Bez cukrovi svetylek a rodiny :)
25.11.2020 19:12


Marvicka
Společné pečení cukroví, zdobení a adventního tvoření. A jak už někdo psal níže, bez vůně citrusů!
25.11.2020 19:01


Camique
Určitě nemůže chybět pečení, zdobení stromečku, adventní kalendář pro děti a hlavně to těšení se na Ježíška
25.11.2020 18:28


Zvlastovka
Bez rodiny❤️
25.11.2020 18:27


AliKom
Vždy se těšíme na zdobení stromečku,vánoční dekorace, a hlavně tu rodinnou pohodu na Štědrý den
25.11.2020 18:16


Asterix
Bez dětského těšení, bez perníčků a bez vánočního tvoření
25.11.2020 17:54


Dudlice
Bez světýlek - těch v dětských očích, na nebi, v plameni svíčky, lampionků, ... advent je pro mě prostě svátek světel :)
25.11.2020 16:14


Lucie1313
Bez vanocni vyzdoby a tvoreni
25.11.2020 16:11


Sarka7
Bez radosti a pohody s blízkými.
25.11.2020 14:56


xHali
Toho je spousta, ale první co mě napadne, tak bez vůně pečeného cukroví, adventního věnce na stole a hlavně bez těšení dcerky na každý nový den s adventním kalendářem a příchod Ježíška :)
25.11.2020 14:36


Ohm
Bez dětského těšení na Ježíška :)
25.11.2020 14:36


ZVlasakova
bez adventního vyrábění s dětmi, kdy si celý byt i stromeček zkrášlíme vlastnoručně vyrobenými výrobky :)
25.11.2020 14:02


Milka98
Bez pečení vánočního cukroví, bez tvoření s dětmi a následného zdobení domku, bez adventních koncertů /letos si to, bohužel, budeme muset představit/
25.11.2020 13:55


Mariquita
Běž vůně pečeného cukroví.
25.11.2020 13:38


LucieKroupova
Bez vůně mandarinek, reklamy na kofolu s prasatkem a stromečkem, barevných svetylek na plotě před domem. Ještě loni jsem si nedovedla advent představit bez smíchu ze svaraku u rozsvecovani stromečku na náměstí, povyk děti s kamarády a nákupu homemade výrobků, ale letos je vše jinak.
25.11.2020 12:58


Hhhery
bez vánoční výzdoby bytu a psaní Ježíškovi:)
25.11.2020 12:52


babymax
Bez koukání na pohádky s dětmi zachumlaní pod peřinou.
25.11.2020 12:47


kristynak
Bez rodiny, svařáku a vůně vánočního stromečku
25.11.2020 12:36


terkahod
Bez rodiny, pohádek a vánočního cukroví
25.11.2020 12:00


klubikMarianka
Adventní /vánoční čas si nedokážu představit BEZ SVÉ RODINY - DĚTÍ, její blízkosti, večerní čtení a sledování zimních a vánočních pohádek a společenských her u krbu s horkou čokoládou...
25.11.2020 11:13


formuska
Bez cteni vanocnich knizek s detmi, spolecneho peceni cukrovi a vyroby vanocnich dekoraci spolecne s detmi. A miluji vuni jehlici :)
25.11.2020 11:13


manule
Retrohraní
25.11.2020 11:11


lenkavanicka
Bez společného čtení knížky Čekání na Vánoce, vůně cukroví a rozzářených dětských očí.
25.11.2020 11:03


majka20201
Pečení cukroví a zdobení bytu :-)
25.11.2020 11:02


Cucugnan
bez peceni cukrovi, prochazek a casu s prateli a rodinou
25.11.2020 10:31


Nikola22
Zdobení stromečku a vánoční výzdoby
25.11.2020 10:21


kkathuska
bez peceni pernicku s detmi :-)
25.11.2020 10:19


PenelopaW
Ačkoli v posledních letech se náš Advent neobejde vždy bez nějaké hádky na Štědrý den (loni nebyla!), nesmí mi chybět vosí hnízda (já vím, jsem přízemní), radost obdarovaných z dárků, co jsem vymyslela, procházka ke krmelci (která by byla o něco lepší, kdyby už hodně dlouho neprobíhala namísto na sněhu na blátě), tajemná večeře při svíčkách a čekání na Ježíška.
25.11.2020 10:18


mandilek
Bez mých dětí a manžela :-). A potom bez světýlek, pečení cukroví a pohádek :-)
25.11.2020 10:18


janaherr
Adventni cas se neobejde bez peceni pernicku, ukolu v adventnim kalendari, teseni se, a okukovani svetylek v oknech na prochazkach :)
25.11.2020 10:15


Kamoul
Zasadni jsou koledy, vanocni vyzdoba, svetylka, svicky, peceni cukrovi =)
25.11.2020 10:04


evazil
Bez vánočního tvoření s dětmi, pečení cukroví a výletů do přírody.
25.11.2020 09:57


Dena
Vánoce nejsou bez sdílení radosti, hřejivých vůní, tepla domova, bez pocitu štědrosti.
25.11.2020 09:56


vita
bez rozzářených očí své dcery, když uvidí stromeček
25.11.2020 09:38


Hanuu
Vanoce si nedokazu predstavit bez rodiny, hlavne bez svych deti.
25.11.2020 09:35


radusprdus
Bez rodiny, koled a stromecku
25.11.2020 09:33


jajda69
bez setkávání se s rodinou, chyběla by mi ta rodinná pohoda u stromečku... a taky cukroví a pohádky :-)
25.11.2020 09:31


Mittynka
Bez rodiny, bez koled, bez stromečku a ty očka zářích očiček mých holčiček
25.11.2020 09:24


Luuca23
Bez přípravy na Vánoce - pečení cukroví, úklid, jehličí a takové té vůně ve vzduchu ☺️
25.11.2020 09:23


MarLife
Bez rodiny, zpěvu a dobrého jidla ;)
25.11.2020 09:23


konik
Advent si nedokazi predstavit bez svych blizkych (rodiny ale i pratel), pernicku, vence na stole a dalsich krasnych a vonavych veci
25.11.2020 09:23


Iivusja
Ber rodiny, bez vůně cukroví, koled, stromečku a zářicích očí našich kluků. :)
25.11.2020 09:18


StellaAnna
Vánoce si nedovedu představit bez své rodiny, koled a stavění betlému.
25.11.2020 09:15


petrastetkova88
Bez svých nejbližších. :-) Také nesmí chybět adventní věnec a kalendář, pohádky a koledy, vánoční vůně, atd. (těch věcí je strašně moc). :-)
25.11.2020 09:15


Izzylka
Bez vánoční výzdoby. Já se v tom úplně vyžívám a od minulého roku mi pomáhá už i syn. Miluju tu vánoční atmosféru, a kdybych mohla, měla bych už i stromeček :D
25.11.2020 09:14


nastenka150
Vánoce si nemůžu představit bez rodiny:)
25.11.2020 09:09


cagovka
Vánoční čas si nedovedu představit bez rodiny, krásně nazdobeného stromečku, vánoční výzdoby, výborného cukroví a pohody.
25.11.2020 09:01


barboraf
Krásné ceny, děkuji za inspiraci. Určitě se neobejdeme bez adventního věnce na stole, poslední 2 roky máme i dřevěnou adventní spirálu, na které se každý den posunuje Marie s oslíkem o kousek blíž ke, středu. Zdobíme společně s dětmi truhlíky za okny a pečeme cukroví. A děti mají samozřejmě adventní kalendář.
25.11.2020 08:50


2017martina
bez pečení...jak provoní celý byt
25.11.2020 08:40


nebie
Bez svařáku a bez natěšených dětí :)
25.11.2020 08:39


Krisha
Bez vyrábění a zdobení společně s dětmi.
25.11.2020 08:39


NikolaZavorova
Bez rodiny a rozzářených očí syna u stromečku. Dále pak bez všech tradic, které máme zavedené a děláme každý rok.
25.11.2020 08:38


jvaneckova
U nás doma si nedovedeme představit adventní čas bez adventního věnce, adventního kalendáře, pečení cukroví, vyrábění vánočních ozdob nebo betlému a společného koukání na tematické pohádky.
25.11.2020 08:38


Jarkammm
Rozhodně bez rodiny a světýlek :)
25.11.2020 08:35


Alexa
Nedovedu si představit vánoční čas bez pečení cukroví, bez adventního tvoření a adventní atmosféry ve městech. Letos to budou pravděpodobně nejdivnější Vánoce, které jsem kdy zažila, ale alespoň doma si tu atmosféru nenecháme vzít. Děti si teď dost často hrají na Vánoce
25.11.2020 08:29


terrry
Tak samozřejmě bez rodiny, a pak taky bez svítícíhi stromečku a svíček, čtení pohádek a zazvonení zvonečku. Děkuji za krásnou soutěž.
25.11.2020 08:29


LucieZezulkova
Vánoční vůně, radost na tvářích dětí
25.11.2020 08:12


maruszka
Bez rodiny
25.11.2020 08:04


janicka48
Bez vyrábění dárků.
25.11.2020 08:02


kropinka
Cukroví, svíčky, pohádky...
25.11.2020 08:01


ljanickal
Bez vune chvoje, skorice, jablicek ...
25.11.2020 08:01


bzanda
Bez pečení cukroví a svíček na adventním věnci.
25.11.2020 07:55


MChurch
Bez doma vyrobeného adventního věnce a vůně cukroví.
25.11.2020 07:50


Tereza28
Bez dětského těšení se na Vánoce.
25.11.2020 07:49


tomsupetra
Bez koled a vyrábění dárečků s dětmi
25.11.2020 07:16


mmirik28
K adventnímu času pro mě neodmyslitelně patří nejen čas strávenyý s nejbližšími u pohádky a hrnku čaje nebo horké čokolády, ale v posledních letech také pečení vanočního cukroví a tvoření výzdoby spolu s dětmi.
25.11.2020 06:53


zuzaherr
Bez rodiny a cukrovi
25.11.2020 06:42


ZuzanaTu
Bez rodiny, bezvradosti, bez koled a bez výzdoby.
25.11.2020 06:40


Petty
Bez své rodiny a pohadek
25.11.2020 06:27


Janajanaa
Bez pohádek a pohody :)
25.11.2020 06:27


dasza
Bez svaraaaku a trhu
24.11.2020 22:00


Silverwing1
Bez rodiny, rodinné pohody, cukroví, světýlek v okně i dětských očích (a svařáku :-) )
24.11.2020 21:03


makretek
Předvánoční čas si momentálně nedokážu představit bez úsměvů svých dětí a jejich těšení se na každodenní překvapení v adventním kalendáři a očekávání, jestli jim Ježíšek přinese to, co si nakreslily
24.11.2020 20:45


BarboraN
Vánoce si nedovedu představit bez dětí. :)
24.11.2020 13:34


evae
Pro mě je advent asi o čekání, překvapení, tvoření, cukroví, zdobení a teď už i o společném těšení s rodinou.
23.11.2020 20:17


klaryk01
Já si nedovedu představit adventní/vánoční čas bez své rodiny i svých dětí, vůně cukroví, adventního kalendáře a nadělování dárečků. Taky si to nedovedu představit bez pohádek a kapra. :-)
23.11.2020 18:52


trz
bez vůně vánoční atmosféry, to je taková ta směs, která se vám vybaví, když zavřete oči a řeknete Vánoce: něco jako (neumělá) směs jehličí, skořice, vanilky...
23.11.2020 16:51


civecka
Bez cukroví, stromku a rodiny. Letos mi trochu budou chybět vánoční trhy - vůně punče, svařáku, pečených kaštanů...
23.11.2020 14:29


Krika
Bez “vánoční vůně”-pečení cukroví,jehličí,svářák,...
23.11.2020 12:58


chrrenka
Bez rodiny, deti a bez adventneho kalendara plneho aktivit, hladania aktivit a vytvarania niecoho pekneho, citania, tvorenia :D,no a samozrejme bez pecenia aspon pernickov a Vianocneho puncu :D
23.11.2020 11:11


pavlinam
bez společných chvil s rodinou
23.11.2020 10:23


7vera8
Bez tvoření, pečení a těšení :-)
23.11.2020 10:21


Adrianita
Bez pečení s dětmi, tvoření a procházek v přírodě.
23.11.2020 09:54


rennfri
bez domácího adventního kalendáře, oblíbených vánočních knížek a pohádek
23.11.2020 07:52


Isf123
Bez sve rodiny a bez kapři polévky:)
23.11.2020 07:00


TerezaKozakova
Kdyz jdeme s detmi vecer na prochazku a divame se vyzdobene domecky a stromecky :-).
23.11.2020 06:46


Misska20
Bez své rodiny a pečení perníčků :)
23.11.2020 00:47


dendyska
Advent si nedovedu představit bez pečení cukroví s našimi malými dětmi a povídání si s nimi o Vánocích.
22.11.2020 23:10


Ania
Bez spolecneho peceni a zdobeni pernicku. Syn je pece se mnou od 2 let a uz sam zminuje jak zase budeme pect :) Letos je dalsi pomocnik takze o zabavu bude postarano a treba a i neco upeceme :P
22.11.2020 23:05


Ladyhawke
Dřív bych řekla bez sněhu, ale toho je u nás poslední roky pomálu...;)určitě bez koled a cukroví a adventních svíček
22.11.2020 22:57


ZirafaDH
K adventu potřebuji rodinu, naše děti, pohodu, pohádky, vyzdobeny dům výrobky od dětí, ozdobený stromeček, cukroví .
22.11.2020 22:55


kacka
Adventní čas si nedovedu představit bez společného pečení cukroví s dětmi a manželem
22.11.2020 22:52


Marudka
Tak adventní čas samozřejmě nemůže být bez věnce a kalendáře! :)
22.11.2020 22:41


HanaSv
První mě napadne samozřejmě rodina a k tomuto času pak patří pečení cukroví za poslechu koled
22.11.2020 22:21


Amandulka
Bez světýlek
22.11.2020 22:04


Alifa
Bez vyzdobeneho domu, perníčku a cukroví voniciho z trouby.
22.11.2020 22:02


luciebin
Bez vánoční bojovka od Barbory Bečvářové, bez pečení cukroví, bez procházek po tmě a pozorování vánoční výzdoby v oknech.
22.11.2020 22:00


lagerthaa
Bez zpívání koled
22.11.2020 21:47


RadkaH
K předvánočnímu času u nás patří Láska nebeská, kterou si s manželem vždycky pustíme k balení dárků. Dále pohádky a vánoční trhy, které navštěvujeme celá rodina.
22.11.2020 21:29


opicka
Bez cukroví, stromečku, světýlek a havně bez syna.
22.11.2020 21:21


Saniny
Bez své rodiny a syna, který je shodou okolností narozený 2 dny před Štědrým dnem
22.11.2020 21:14


zebruska
Bez Anděla páně u zdobení stromečku 23. 12.vecer... ❤️
22.11.2020 21:07


Nikola624
Bez rodiny ! Bez nich by to nebyly žádné Vánoce a pak bez stromečku, cukroví, pohádek, výzdoby a pohody :)
22.11.2020 21:05


FeeloCosmetics
Vánoční čas si nedovedu představit bez dopolední procházky voňavým lesem, času stráveného s mými nejbližšími a pohody u pohádek po rozbalení dárků.
22.11.2020 21:02


tria
Super tipy na dárky. Vánoční čas si nedovedou představit bez rodinky ❤.
22.11.2020 20:55


Mallenka
To jsou opět krásné výhry. Moc děkuji za představení zajímavých tvůrců. Já si nedovedu představit advent bez dekorací, vůně cukroví, koled.. je to pro mě oblíbená doba.
22.11.2020 19:59

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion