NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Jemná motorika (1)

Za kulturou (34)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: dasa TND

3. NADĚLOVÁNÍ - DO POKOJÍČKU - UKONČENO

Naši milí. Tak už vás zdravíme potřetí v letošních Ryze českých Vánocích. Pokud jste nakoukli teprve poprvé, tady se mrkněte, o co v tomto našem miniprojektu jde. A jako každé nadělování i tentokrát je tématické. A když jsme přemýšleli, čím vám tak udělat radost, říkali jsme si, že by se vám  (či vašim dětem ) mohla hodit nějaká vylepšení či dárky do dětských pokojíčků. Myslíme, že budete nadšeni jako my, protože dnes jsme pro vás vybrali opravdu lahůdky. Tak pojďte se začíst a hlavně: přidejte se do soutěže (viz. na konci článku), ať vám  pod stromečkem můžeme poslat dárky od dnešních lokálních tvůrců.

SAKY PAKY - posaďte se designově

 Sedací vak mráček

Obloha má být bez mráčků, ale mráček od SakyPaky do pokojíčku vašeho prcka... to už je jiná! Originální tvar, nezabere moc místa a je nejvíc válecí. A tenhle je super speciální! Je totiž krásně světlounce růžový! Vysoce kvalitní látka, ze které je vak ušit,  je nenáročná na údržbu. Případné nečistoty lze jednoduše odstranit vlhkou houbičkou s mýdlovou vodou, což se dost hodí :-)

Příběh Saky Paky

První vak SAKYPAKY vyrobili v roce 2002 pro dceru paní majitelky. V té době ještě sedací vaky nebyly vůbec rozšířené, a proto si ho tenkrát vyrobili sami. A asi se to povedlo dost dobře, protože se to nějak rozkřiklo a do pár měsíců nevěděli, kam dřív skočit :) Zatím pracují ve čtyřech, ale zakázek přibývá, takže to vypadá, že tým se rozšíří. Mají vlastní ateliér, v němž vyrábí menší série vaků. Pokud mají vetší zakázku, pracují ve spolupráci s většími šicími dílnami v České republice. 

 

FREYJA ART - pověste si snové obrazy

Plakát "Poselství velryby"

Tento plakát vám vezme dech! Nám tedy vzal jako i ostatní tvorba od značky Freyja Art. Autorka především tvoří obrazy, nicméně vznikl nápad dát obrazům i jinou formu. Plakát s rozměrem 80 x 100 cm je fotorealistická kopie vytištěná na kvalitním papíře. Má živé dlouhotrvající barvy, téměř k nerozeznámí od barev na originálu. 

Kdo za tím stojí?

Duší Freyja Art  je Zuzana Freyja, malířka, průvodkyně světem imaginace a velmi kreativní duše. Nejenom, že maluje snové obrazy, ale také učí ostatní na svých workshopech, jak probudit v sobě umělce. Sama moc dobře zná, jaké to je, když milujete malování, ale v dětství vám jedno neuvážené rozhodnutí někoho jiného vezme radost z malování na dlouhé roky.

 

MALUJEME NA ZEĎ - vybarvěte si sami tapety

Samolepící tapety k dokreslení

Sotva se děti naučí vzít do rukou pastelku, papír jim nestačí. Obrázky máte všude, na nábytku, dveřích a hlavně na stěnách. Skvělým řešením jsou tapety od značky Malujeme na zeď, na které děti mohou popustit svoji fantazii naplno! Velké omalovánky formou tapet jsou jak pro malé, velké, předškoláky, školáky, tak i pro celou rodinu. Všechny tapety jsou vyrobeny v Česku, ze speciálního papíru a samolepicí vrstvy a mají certifikát zdravotní nezávadnosti. Originální jsou nejen díky designu, ale také pro snadnou manipulaci při nalepování či odstraňování. Tapety u nás na webu prošly důkladným otestováním a od rodin získaly vysoké hodnocení - podívejte se na recenze.

Kdo za tím vším stojí?

Kousek za hranicí Prahy, v jedné malé vesničce, pro vás a vaše děti vymýšlí a vyrábí tyhle jedinečné tapety, nebo chcete-li OMALOVÁNKY NA ZEĎ. A jak to všechno začalo? Úplně jednoduše, za nápadem byl jeden malý kluk, co na chodbě školy čmáral po zdi. Prý se po zdech nesmí malovat, a ještě k tomu ve škole, ale….PROČ NE? A BYLO TO!

Cesta k první fungující tapetě byla dlouhá. Od prvních skic a výběru toho ideálního materiálu už to nebylo jen o malém klukovi, co kreslil po zdech školy, ale byla to výzva. Vymyslet výjimečný prostor, který dá dětem možnost svobodně tvořit, rozvíjet jejich nekonečnou fantazii, a stejně tak vytvořit produkt, u kterého se mohou zabavit společně s kamarády i rodiči.

 

MEANDER - dětské umělecky zpracované knihy

Adventní kalendář

Kalendář letos může u vás vypadat jinak. Tento, který pro vás dnes v soutěži máme, obsahuje 24 knížeček. Každý den otevřete podle čísel postupně jednu. V ní najdete vánoční povídání o malé Aničce a Jankovi, básničku nebo koledu připravenou jenom pro vás na každý adventní den. Po přečtení knížečku neodkládejte, ale vraťte ji zpátky na místo. O Vánocích si je pak můžete přeříkat a přezpívat všechny znovu – v posledním leporelu máte i noty k nejznámějším koledám.

Kdo za tím vším stojí?

Zakladatelkou a majitelkou nakladatelství je překladatelka Ivana Pecháčková. Počátky Meanderu sahají do roku 1995, kdy se Ivana Pecháčková rozhodla začít knížky také vydávat. Napsala dvě první knížky pro děti a neměl je kdo vydat, a tak je vydala sama. Později k tomu přibyly knihy jejích přátel a známých. Nezávislé nakladatelství, které se s velkou péčí věnuje originální umělecké tvorbě pro děti a mládež, zejména původní tvorbě a autorské knize, klade přitom velký důraz na výtvarné pojetí titulů. Snaží se vydávat knihy, z nichž bude dětem a mladým lidem jasné, proč se vůbec říká „krásná literatura“. 

 

 

 3. nadělování a dárky pro vás!

Jak jsme vám slíbili, u každého článku, kde budeme představovat jednotlivé značky, proběhne i soutěž o nádherné dárky právě od těchto značek. Dnes tedy spouštíme soutěž o tyto dárečky, na které můžete mrknout i dole pod článkem ve fotkách.

  • 1x světle růžový sedací vak od Saky Paky
  • 1x plakát "Poselství velryby" 100 x 80 cm od Freya Art
  • 3x samolepicí tapeta na dokreslení od Malujeme na zeď
  • 1x adventní kalendář (24 knížeček) od nakladatelství Meander

 

Soutěž končí v úterý 1.12 2020 a poté vybereme 6 výherců. Výherce vyhlásíme v tomto článku níže a pošleme vám zprávu. Prosíme tedy o to, abyste si emaily či zprávy na Fb či Instagramu kontrolovali. Dohodneme se v nich na zaslání výhry. Děkujeme a držíme palce!

 

 

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY K NADĚLOVÁNÍ V RYZE ČESKÝCH VÁNOCÍCH

 1. Abyste mohli vždy k soutěžnímu článku připojit na blogu komentář a tak se zařadit do soutěže o ceny, je potřeba být na blogu přihlášen. Pokud ještě nemáte registraci, je to pár kliknutí tady. Pak už můžete nejen komentovat veškeré články, ale hlavně si zdarma stahovat všechny námi vytvořené šablony na tvoření (třeba vánoční), zdarma testovat převážně české výrobky a být také první, kdo se vždy dozví, co nového chystáme a co vám třeba mohlo uniknout na blogu.

2. Odpovězte na otázku zde na blogu. Úplně dole pod fotkami pod článkem je pole " komentáře". Napíšete odpověď do rámečku a dáte odeslat. Musíte být v tom okamžiku ale přihlášeni viz, bod 1)

OTÁZKA: Jaký sen jste měli v dětství a splnil se vám?

3. Pokud sledujete i náš Facebook Testováno na dětech a okomentujete nám tam také vždy aktuální soutěžní článek a připojíte slovo "BLOG", rádi zařadíme vaše jméno do losování ještě jednou. Pozor: Podmínkou je však zároveň komentář tady pod článkem.

4. Pokud budete soutěžit i na našem Instagramu, vaše šance se opět zvýší! Pozor: Podmínkou je však zároveň komentář tady pod článkem.

5. Můžete se účastnit každé soutěže, kterých proběhne hned několik za sebou až do 9. 12. 2020. V každé soutěži  je podmínkou napsat vždy odpověď tady na blogu a pak se můžete zapojit i na našem Facebooku i Instagramu a tak zvýšit vaši šanci, že vám pod stromeček domů pošleme krásný český dárek.

 

..........................................

 

3.NADĚLOVÁNÍ

SOUTĚŽ UKONČENA


Moc všem děkujeme za účast v soutěži a za vaše komentáře. Vylosovali jsme tyto vítěze:

  1. SakyPaky (vak sedací), web - jajakv
  2. Freya Art (plakát dětský), Instagram -jana.herr
  3. Pro Board (tapety), web - vita
  4. Pro Board (tapety), Facebook - Inna Dillan
  5. Pro Board (tapety), Instagram - bududub
  6. Meander (adventní kaledn), Facebook - Barbora Folková


Máme radost a gratulujeme. Co nevidět vám pošleme zprávu s detaily ohledně výhry. 
A ostatní zase potěšíme příště :-)

 






VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat



DenisaZ
Přála jsem si být popelářem, nevyplnilo se to =)
11.12.2020 06:17


DenisaZ
Přála jsem si být popelářem, nevyplnilo se to =)
11.12.2020 06:17


Iivusja
Vždycky jsem si v dětství přála mít sedací vak, ale nepovedlo se, tak bych byla moc ráda, kdyby ho mohly otestovat naše děti :)
09.12.2020 17:15


Misha69
V dětství jsem měla velký sen, mít vlastní pokoj a vyzdobit ho dle sebe, to se mi nikdy nesplnilo, bylo nás hodně, přežila jsem to, ted má velký pokoj dcera sama pro sebe :)
08.12.2020 13:39


GABUILNO
Dobrý den, sen z dětství si žádný nevybavím. ASi proto, že moji rodiče se opravdu snažili nám sny plnit. Díky za soutěž.
06.12.2020 12:07


ZuzkaD
Už ani nevím :-) Ale vím, že jsem chtěla mít hodně dětí. Mám (zatím) tři. A to, že jsem chtěla letět do vesmíru, už asi ani nechci :-D
05.12.2020 23:05


hrubjo
Vubec nevim ..... a nebo si sny nepamatuji ❤️
04.12.2020 16:53


kiwik9
Táta mě od malička bral na den otevřených dveřích v blízkých sklárnách. Tam mi sklo učarovalo, zkoušeli jsme si foukat skleněné koule a já v tom ohromení prohlásila, že bych také jednou chtěla být sklářem. Pan sklář mi odpověděl, že: "Ženská nemůže být sklář, nemá na to plíce". Ve mě se to kouslo, zamrzelo a jak už to tak bývá, tak mě to akorát posílilo v té touze nají t si ke sklu cestu. To mi mohlo být tak deset, dvanáct let. No, a o 8 let později se mi sen splnil, i když trochu jinak. Viděla jsem na videu někoho vyrábět vinuté perle. Navlékání korálků a výroba všeho možného z nich tvořila podstatnou část mého dětství, a vinutky jsem znala. Lákala mě možnost si je vyrábět sama. Tak mi táta tehdy pomohl koupit hořák,ale žádný hobby, ale už lepší, slabší profi hořák. A od té doby pracuju se sklem, vyrábím vinuté korálky a plním si sen. Na tom hořáku jsem vinula dalších deset let :)
04.12.2020 15:18


kosticka111
Želala som si veľkeho plyšoveho macka
04.12.2020 12:41


Krystufek
Přála jsem si plyšového chodiciho psa.
04.12.2020 11:17


Inna
Přála jsem se stat návrhářkou oblečení a splnilo se mi to. Ale pilně jsem na tom pracovala
01.12.2020 22:13


terter
Vždycky jsem si hrála na paní učitelku a moc si přála se jí stát. A když si něco moc přejete a děláte pro to všechno, vyjde to.
01.12.2020 21:22


lockupik
Chtěla jsem mít pejska a dům, nakonec mám dům a dítě -- takže je to ještě lepší, než jsem si představovala :)
30.11.2020 23:08


lenka157
Mým snem bylo vidět moře. To jsem si splnila v 19, a teď bych chtěla splnit sen mým dětem...
30.11.2020 21:25


Sona1987
Už jako malá holka jsem si přála psa Huskyho. Letos se mi sen konečně splnil. Charlie je miláček celé rodiny.
30.11.2020 16:30


moonka
Jako malá jsem si přála mít 2 děti. Já mám bonus, máme děti tři a jsem šťastná
30.11.2020 13:39


mariewera
Prala jsem si letet letadlem. Splnilo se, letely jsme s mamkou do Recka :-) Blog
30.11.2020 13:24


Alex007
v dětství jsem si přála mít koně :) svého jsem sice nikdy neměla, ale naši si pořídili rovnou dva :)
30.11.2020 12:01


LenkaA
Já jsem si vždycky přála být už velká - a to se mi splnilo :-D A pak jsem vždycky chtěla umět hrát na klavír, a to taky vyšlo ;-)
30.11.2020 11:27


Talka
Dětský sen? Velká milující rodina,což se mi splnilo a pak práce s dětmi,což se mi splnilo také :-)
30.11.2020 10:36


vondrv
Přála jsem si bydlet na zámku, ale tento sen se mi nesplnil.
30.11.2020 10:14


Bashka
Dětské sny si moc nepamatuji, byli velmi proměnlivé :) Pamatuji si třeba, že jsem si hrozně přála být učitelkou. A teď jsem docela ráda, že jí nejsem. Mají to hrozně těžké.
30.11.2020 09:54


zivulka
Vždy jsem si přála, abych mohla poznat svého tatínka. Ale byl to nesplnitelný sen, takže se zůstal jen jako sen.
30.11.2020 02:24


marcela22
Nejvýrazněji mi v hlavě uvízlo přání, které se mi nakonec splnilo a to bylo dostat od Ježíška hračku - šaška v růžovém oblečku s bílým puntíkem, který po natažení klíčkem hraje hezkou melodii a točí přitom hlavičkou. Dodnes si vzpomínám na to, jak jsem radostí uronila pár slziček a šaška mám dodnes, tj. je mu již více než 32 let a stále jej oprašuji jako největší vzácnost světa. Je mi moc líto, že moje děti vše berou nějak víc konzumně, automaticky a snad k ničemu si takovýto vztah nedokázaly udělat. Ach jo.
30.11.2020 00:29


VeronikaPohludkova
Chtěla jsem vždy celou spokojenou rodinu, mám tři děti a jsem spokojená.
29.11.2020 17:16


majinka171
Přála jsem si koťátko a víc zvířat, splnilo se mi až časem, a mám teď dokonce už dva dvouleté kocourky a 2 potkany a miluju je <3
29.11.2020 16:29


Jaaaaba
Moc jsem si přála pravou Barbie, rodiče mi přání splnili, sehnali potřebné a koupili v Tuzexu :-)
29.11.2020 14:15


kropinka
Já jsem vždycky říkala že chci dvojčata a povedlo se :-)
29.11.2020 09:30


HeclJana
Najít svého prince, prožít krásnou svatbu, pořídit si zámek ( no trošku v jiné představivosti a dimenz, bych tak mohla brát náš minipidi domeček:-) a mít milující a zdravou rodinu a pejska a kočičku.
29.11.2020 09:19


Nikola624
Děti ! a spokojená, šťastná rodina :) to bylo moje velké přání už odmala :)
29.11.2020 08:31


Claree33
V dětství jsem si přála, abych pochopila, proč se mamka s tátou rozešli a čím jsem byla starší, tak jsem to chápala čím dál tím víc. Mým snem byla “moje vlastní rodina”, což nyní mám a jsem za to neskutečně vděčná ❤️
29.11.2020 00:36


Nika
Jako dítě jsem si přála mít nějaké živé zvíře, nejraději psa. Přání jsem si částečně splnila (a své dceři úplně), když jsem před měsícem přivezla domů koťátko.
28.11.2020 23:24


jajakv
Hoj..muj detsky sen? Bylo jich mnoho..ale vim,ze me v detstvi naplnovali spolecne vylety. A sen navstivit Australii...:-)
28.11.2020 23:21


monikaxy
Mít sourozence! To se mi splnilo až v 10 letech, kdy už ten sen nebyl úplně na pořadu dne :D Meandr kalendář bych brala všemi deseti, achjo !
28.11.2020 23:04


octylka
Moc si sny z dětství nepamatuji, ale určitě jsem si přála, aby můj otec mě vnímal jako šikovnou holku a neviděl jen mé tři bratry. To se mi až teď v dospělosti plní.
28.11.2020 22:08


Misska20
Přála jsem si psa a sen jsem si splnila pred sedmi lety
28.11.2020 20:51


dendyska
Jako malá jsem měla spoustu snů, které ale nenavazovaly na dospělost. Už si moc nepamatuju, co to bylo.
28.11.2020 20:49


Marudka
Já vždycky snila o velké rodině. S hromadou dětí a spoustou zvířat. Svoji rodinu sice nemám, ale v dětském domově se starám o celou hromadu skvělých dětí. Takže den se mi vlastně splnil!
28.11.2020 18:43


tyni
Chtěla jsem se stat herečkou, i když mě to profesně odválo jinam, svuj sen jsem si v podstate splnila v par komparznich rolí, podarilo se mi potkat třeba pana Postráneckého, za což jsem moc vděčná. =)
28.11.2020 18:07


LucieKroupova
Asi to bude znít jako klišé, ale v době, kdy se rodiče rozvedli, jsme si s mladší sestrou hrály hodně s panenkami hlavně na rodinu, a tak jsme si přály domeček na panenky i s vybavením. Věděly jsme, že Ježíšek doopravdy není a taky jsme věděly, že na všechno peníze prostě nejsou. Mamka, ačkoliv vydělávala minimum peněz, domeček sehnala a koupila. Pod stromečkem jsme skákaly radostí! Na půdu jsme jej uklidily až někdy v pubertě a tam čeká na moji a sestřinu dceru. :-) Společně i s tímto dárkem se mi zároveň plní další sen, a to mít úplnou rodinu, tedy naše děti mají úplnou rodinu a takového tatínka, který si s dětmi hraje, mámě se vším pomáhá, vaří, peče, jezdí na výlety .... přesně jako naše panenky a panáčci.
28.11.2020 08:20


Drahokam
Ahoj, můj dětský sen? Bohužel na sny nebyl čas a ani prostor. Jsem ráda, že mé děti ten čas a prostor mají. Můj sen dnes? Rozdávat radost :-) Krásný den přeji. Petra
28.11.2020 05:08


aasun
Měla jsem neskromný sen mít v dospělosti vlastní baráček a splnilo se!
27.11.2020 21:34


janetka
Abychom se sestrou měli ještě jednoho sourozence, ten se nesplnil. :-) ale zato mám 2 rošťáky přímo já
27.11.2020 17:49


losK
Chtěla jsem se zabývat přírodou a tvořením, a užívám si teď obojí!
27.11.2020 15:12


andreyecka
Zvíře, naši nádhernou kočičku.
27.11.2020 09:18


Pavluna
Muj sen od malá bylo být princeznou. Díky manželovi a dětem se tak občas i cítím
27.11.2020 07:21


ducklik
Zažít vlastní fantasy životní příběh... Kam jen se ta zatrolená sova se zvacím dopisem do Bradavic mohla podít? :-D
26.11.2020 23:27


milu
Můj velký sen, mé představy, má touha, mé toužebné přání - bylo jet pracovat na misie do Afriky. Tam žít, učit se žít, všem pomáhat, rozdávat se, pracovat, starat se a pečovat o africké děti. Tento sen jsem si splnila zatím jen částečně - adoptovala jsem si na dálku holčičku - nádhernou černošku s velkýma čokoládovýma očima jménem Folomíra. Druhá půlka snu mě možná ještě někdy čeká - cesta do Afriky. Tak uvidíme, tento svůj sen si sním statečně dál....:-)
26.11.2020 22:04


Maya
Mít pejska. Bohužel už tady není, ale nikdy na něj nezapomenu, byl nejlepší
26.11.2020 21:33


mileletadlo
Moc jsem chtěla jet k moři, nakonec se mi to s manželem podařilo :-)
26.11.2020 21:01


Lucik001
Chtěl jsem vycestovat do zahraničí a žít tam. To se mi splnilo a o to víc i miluji naši českou zemičku se vším, co k ní patří...
26.11.2020 17:17


kamilade1
Přála jsem si pejska. A měla jsem ho..
26.11.2020 15:15


yellowbanna
Přála jsem si podívat se do Irska a teď tam žiju :-)
26.11.2020 13:18


Janitab
Přála jsem si být spisovatelkou, a dnes píšu - sice nejdřív jako copywriter a teď se učím programovat a "psát kód", ale beru to jako splněno. :)
26.11.2020 11:34


terezmarkova
Od malička jsem si přála pracovat s dětmi, kde jsem mohla, tam jsem hlídala :) což se mi splnilo, pracuji v mateřské škole :)
26.11.2020 10:11


mac1112
Chtěla jsem se podívat do Prahy ten se mi splnil až v dospělosti a chtěla jsem se stát lékarnicí a ten se mi nesplnil
26.11.2020 05:40


ganazuz
Prala jsem si velkou rodinu. Plni se :)
26.11.2020 02:17


sasulka
Prala jsem si, abych byla vice odvaznejsi a nebala se ... a to se mi i splnilo. Behem studiich na univerzite jsem diky stipendiim poznala mnoho zemi a lidi... nasla tam i sveho manzela, s kterym mame 2 krasne deticky.
26.11.2020 00:20


elmera
Já jsem si často představovala, že až vyrostu, tak budu mít čtyři děti. Hlídala a hrála si s dětmi po sousedech v celé ulici, jak jsem povyrostla, tak jsem pomáhala v kroužku s dětmi. V mých představách sice manžel byl, ale nijak konkrétní, jen byl :) Dnes mám sice "jen" dvě děti (a nejskvělejšího manžela ;) ), ale jsem mámou na celý úvazek, syn totiž bude vždy naše malé děťátko. Je to pěkný filuta a člověk se s ním nikdy nenudí :-)
25.11.2020 23:44


Kajka78
Snila jsem o hodném manželovi a dětech, a to se mi splnilo.
25.11.2020 23:30


Janulinek
cestovat - splněno
25.11.2020 23:05


Dapi
Mým snem bylo jezdit na koni jako Popelka :)
25.11.2020 23:03


Julie82
Vždycky se mi odmalička hrozně líbilo tetování na kotníku, tak jsem si ho v 18 letech splnila :-)
25.11.2020 22:34


sjuzikju
Chcela som mať kapelu. Splnilo sa. Kým neprišlo druhé dieťatko, aktívne som bubnovala v skúšobni aj na koncertoch.
25.11.2020 22:15


januleUL
Ja jsem hrozně dlouho chtěla být učitelkou (od školky tak do osmé třídy) a pak jsem změnila na psycholožku. Když to tak vezmu, částečně se to splnilo, protože jsem mamka. Teď druháka,kterého jsem nemalou dobu učila doma a trochu psychologa využívám. Ale vystudovat to se mi nepodařilo
25.11.2020 22:02


braveman
Chtěl jsem být popelářem, a naštěstí se mi to nevyplnilo, mám mnohem lepší práci.
25.11.2020 21:46


papaja84
Být spokojená.
25.11.2020 21:44


Zuzichichi
Měla jsem sen plavat s delfíny a to se mi splnilo na svatební cestě v Dominikánské republice. Nezapomenutelný a nepopsatelný zážitek ❤️
25.11.2020 21:41


Lucyen87
Mým snem bylo mít dvě děti, staršího kluka a mladší holku. A milujícího manžela. A žít ve městě obklopená přáteli. Jsem ráda, že se mi sny splnily :)
25.11.2020 21:18


SlavistkaLucka
Být učitelkou ve školce a mít velkou rodinu
25.11.2020 21:02


Gatillo
Jako malá jsem měla mnoho snů a spousta z nich se splnila. Pamatuji si, že jsem si jeden rok moc přála začít lyžovat a pod stromečkem mě jedny opravdu čekaly. Radost byla obrovská. Teď jí ráda dělám mojí holčičce zase já.
25.11.2020 20:55


Jaaniik
Chtěla jsem mít stádo oveček,ale doma chováme zatím jen žebrovníky:)
25.11.2020 20:49


Mart1na
Přála jsem si vidět Ježíška a vlastně ho doopravdy "vidím" až jako dospělá se svými dětmi.Jako dárek jsem si přála kolo a dostala jsem ho.
25.11.2020 20:48


bogape
Od první třídy jsem měla sen, přála jsem si stát se paní učitelkou, hrála jsem si jen a jen na školu. Sen se stal skutečností a dnes dělám to, co miluji
25.11.2020 20:45


GabkeKoczi
Snila jsem o velkých úspěších ve sportu, což se mi na jednu stranu ne úplně splnilo (nikdy jsem nehrála na profesionální úrovni), na druhou stranu ale velký úspěch byl, že jsem byla pro svůj tým nepostradatelná. Taky jsem snila o tom, že si udělám ŘP a budu jediná řidička v rodině a to se mi teda splnilo na plné čáře. Snila jsem o tom, že jednou bych ráda měla děti-páreček. A to se mi též splnilo.
25.11.2020 20:40


lenka157
Chtěla jsem být a pracovat jako maminka, což se mi ovšem nesplnilo, ale at jsem dělala co chtěla, vždy mně v ničem nebránila. Jsem sice pracovně dál než ona, ale až teď si kladu otázku, jak to vše zvládala.
25.11.2020 20:40


nikyta159
Můj sen byl bydlet u mojí babičky. Hrozně jsem to tam milovala, ale bydleli jsme 60km daleko. Nyní bydlím ve vedlejší vesnici ❤️
25.11.2020 20:20


mamca
Chtěla jsem být učitelkou v MŠ a splnilo se mi to, i když až po půl století:-))), nikdy se nevzdávej svých snů:-)
25.11.2020 20:03


Kamila00
Jako malá jsem moc chtěla jednu konkrétní knížku, kterou jsem nakonec dostala
25.11.2020 19:56


Ladyhawke
Přála jsem si strašně koně - když mi byly skoro 3,tvrdila jsem, že přece může bydlet u nás na balkóně (ve 3.patře
25.11.2020 19:50


netopyrek
Přála jsem si mít vláčkodráhu s vláčky co jezdí "samy". A splnila jsem si ho nyní, se svými dětmi :D
25.11.2020 19:26


rmarci
Prala jsem si velkou rodinu :) splnilo se :)
25.11.2020 19:13


Stuchlikovaba
Jako dítě jsem si přála Barbie, když jsem jí dostala ( s tuzexu) měla pod šaty jen půl nohy, nevadí stejně byla oblíbenou hračkou
25.11.2020 18:52


Camique
Přála jsem si pejska a poníka. Splnil se pejsek
25.11.2020 18:30


Zvlastovka
Jako dítě jsem si přála být paní učitelkou. Hodně často jsem si na školu hrála. A přání se splnilo
25.11.2020 18:24


AliKom
Přání nevím, ale doposud se mi splnilo vše :)
25.11.2020 18:21


Martta23
Cestovat se svými dětmi stejně jako cestovali moji rodiče s námi. Naši nás brali hlavně po Čechách, kvůli financím, naše syny bereme i do zahraničí.
25.11.2020 17:51


Lucie1313
Prala jsem si psa!
25.11.2020 16:37


Dudlice
Přála jsem si pořád si hrát... a ono se to tak nějak splnilo i díky mé profesi :)
25.11.2020 16:16


pavlinam
Přála jsem si mít manžela a děti a to se mi splnilo :-)
25.11.2020 15:45


vincentka
Přála jsem si od Ježíška psa, pod stromečkem jsem ho sice nikdy nenašla, ale ve 22. letech mi ho osud přinesl, doslova, protože byl z útulku.
25.11.2020 15:17


Sarka7
Vidět Ježíška-nesplněno, ale stále čekám
25.11.2020 15:00


Ohm
Moct s kamarády rychle komunikovat i na dálku. Splněno :)
25.11.2020 14:56


xHali
Skoro jako každá holčička - mít koně :) Sen se mi nesplnil, ale nešťastná z toho nejsem, byla by to spousta starostí
25.11.2020 14:40


Tereza28
Chtěla jsem být učitelkou, teď jsem i ráda, že se mi to nesplnilo ;) ale s detmi pracuju, takže napůl splněný sen to je.
25.11.2020 14:12


Milka98
Všechny kamarádky jezdily s rodinou k moři a my jsme kvůli nedostatku financí nemohli. Přesto byly naše dovolené pod stanem krásné. Ale touha vidět moře mě neopustila. Sen se mi splnil až v 39 letech.
25.11.2020 14:01


Mariquita
Mít pejska.Splnilo se v dospělosti:)
25.11.2020 13:35


RadkaZ
Ja jsem si přála dům se zahradou, manzela 2 deti, psa - tak až na toho psa se to zatím vyplnilo:-) A teprve nedávno jsem si vzpomněla, že jsem si přála byt ucitelkou ve školce, tak o tom zase trochu přemýšlím:-)
25.11.2020 13:34


babymax
Domek se zahradou.
25.11.2020 12:48


makadam
Přála jsem si koně, nebo být zvěrolékařkou. No nesplnilo se ani jedno:-D :-D
25.11.2020 12:48


kristynak
Stát se učitelkou a vyšlo to :)
25.11.2020 12:45


stepanka
Můj dětský sen byl mít motorku.V dospělosti jsem si jí samozřejmě koupila a jezdím na ní stále
25.11.2020 12:20


trz
Vydat knížku :)
25.11.2020 12:20


lucifil
Stát se učitelkou, později najít toho pravého a mít spokojenou rodinu...a splněno
25.11.2020 11:43


Saniny
Odmala jsem si přála pejska...nikdy v průběhu života jsem přímo žádného nevlastnila, ale v rodině se jich za ta léta objevilo hned několik. Takže jsem byla jejich hodná teta :) V současné době mám malého syna a jen čekám, kdy s tímto přáním přijde právě on :)
25.11.2020 11:40


Mittynka
SEN ... vždy jsem si přála vidět Ježíška, myslím, že jsem ho v dětství i několikrát viděla. :-) Starší dcerce by jistě udělal radost sedací vak ... hlavně že je růžový. Mladší by ocenila miniknížečky.
25.11.2020 11:32


fridamaluje
Být se paní učitelkou!
25.11.2020 11:20


knihomilka
Přála jsem si velkou malířskou paletu a barvy. Pod stromečkem jsem je opravdu našla :-)
25.11.2020 11:19


formuska
Bydlet v domku na vesnici blizko lesa a louky s milujicim manzelem a spokojenymi detmi. Vse se mi splnilo a jsem stastna! :)
25.11.2020 11:18


klubikMarianka
Možná se to zdá zvláštní, ale jako dítě jsem si moc přála vééélkou rodinu, tři děti a ty také mám :) Přála jsem si k tomu vždy malovat, aby i mé děti byli tvůrčí, tento sen se mi plní, maluji a děti se ke mě také přidávají
25.11.2020 11:17


manule
houpací prkno
25.11.2020 11:12


lenkavanicka
Mým snem bylo mít koně.. ale ten sen stále snem zůstává. Ale kdo ví.. jednou, možná :)
25.11.2020 11:06


majka20201
Jet s celou rodinou na dovolenou k moři.
25.11.2020 11:05


Martina87
Mým snem bylo mít rodinu, kde bude spousta lásky a legrace. A to se mi splnilo - mám úžasného manžela a dvě krásné děti. :D
25.11.2020 10:39


mandilek
Měla jsem sen mít šťastnou a milující rodinu a to se mi také splnilo :-).
25.11.2020 10:24


janaherr
Sny z dětství si moc nepamatuju. Ale když mi bylo asi 12 nebo 13, začala jsem číst knihy Terryho Pratchetta, a moc jsem si přála, abych uměla anglicky tak dobře, abych si jeho knihy mohla přečíst v originále. A když jsem si opravdu přečetla první knihu v angličtině, byla jsem na sebe hrozně pyšná :)
25.11.2020 10:21


kkathuska
mit deti a hodneho manzela :-)
25.11.2020 10:20


PenelopaW
Panejo... tahle otázka je pro mně asi nejtěžší. Co mne napadá, o čem jsem snila opravdu niterně, bylo vydat se někam za modrý obzor, který jsem sledovala oknem školní třídy a vždy cítila velké teskno, že se tam nemůžu vydat. Dlouho jsem do "těch končin" cestovala skrze různé knížky od Foglara, Setona či jiných, ale nakonec jsem se v dospívání a dospělosti podívala i na ta reálná místa, která jsem sledovala (Jizerké hory, Ještědský hřeben, ...). Byla stejně úžasná, jak jsem si představovala.
25.11.2020 10:20


Nikola22
Práce u filmu, herectví, komparz
25.11.2020 10:19


vlahy
Chtěla jsem mít chlapečka a taky ho teď mám :-)
25.11.2020 10:18


Dena
Jako malá jsem chtěla mít akné, :D protože o něm stále mluvila moje starší sestra, že ho má a furt to řešila. Já jsem po něm opravu moc toužila, dokonce jsem i mámě brečela, že si ho ohromně moc přeju. No, o několik let později se mé přání splnilo několikanásobně a já už jsem z něj tak nadšená nebyla. :D
25.11.2020 10:09


Kamoul
Chtela jsem mit funkcni rodinu (jako mala jsem nemela) - a splnilo se mi to =) A je to nejvic!!!
25.11.2020 10:05


evazil
Určitě cestování, což se mi povedlo naplnit bohatě.
25.11.2020 09:59


yradka
určitě jsem chtěla nějaké zvířátko, nakonec jsme měli morče :-)
25.11.2020 09:46


vita
dostat pod stromeček lyže
25.11.2020 09:39


Hanuu
Jako mala jsem si hrala na skolu, chtela toho hodne vedet a ucit ostatni. To se mi splnilo, ale realita neni stejna jako sen, tak jsem ho postupne trochu poopravila.
25.11.2020 09:39


radusprdus
Mela jsem sen, ze budu mit deti idealne do 26, najdu si skveleho muze... No a mam toho jeste mnohem vic <3
25.11.2020 09:36


radusprdus
Mela jsem sen, ze budu mit deti idealne do 26, najdu si skveleho muze... No a mam toho jeste mnohem vic <3
25.11.2020 09:36


Mallenka
Být velká
25.11.2020 09:34


jajda69
měla jsem sen o velké rodině a domečku se zahrádkou s růžemi a u ní pes... mám 4 děti, pejska jsem si také splnila, to se mi splnilo, na ostatním musím zapracovat :-)
25.11.2020 09:32


konik
Splnilo se mi přání většího bytu díky pomoci celé naší rodiny, mam stesti, ze s darky se nam rodice take snazili vyjit vstric
25.11.2020 09:29


Luuca23
Určitě mít zvíře, hlavně kočku. To mi rodiče splnili, prožila se mnou celé dětství až do adolescence.
25.11.2020 09:26


MarLife
Přála jsme si jako mala nekolik let kolo, to se na jedny Vanoce splnilo ;)
25.11.2020 09:24


petrastetkova88
Žádné větší přání z dětských let si nevybavuji, ale své sny si plním cestováním po světe a poznáváním nádherných míst (a o to raději se pak vždy vracím zpět domů). :-)
25.11.2020 09:20


StellaAnna
Mít kočičku a to se mi splnilo :-) stejně jako kolečkové brusle.
25.11.2020 09:18


Izzylka
Jako malá jsem chtěla být princeznou, ve velkém zámku. Nakonec jsem královna chaosu v malém bytě :D
25.11.2020 09:18


Iivusja
Měla jsem největší dětský sen, a to pejska. Sen se mi splnil, sice až v pubertě, ale splnil :)
25.11.2020 09:17


nastenka150
Jako malá jsem si přála být zpěvačkou, splnilo se mi to tak na půl - mame dům a můžu zpívat jak chci, nejsou tu sousedi co by bouchaly do zdi :))
25.11.2020 09:12


klaryk01
Jako mala jsem si prala mit pejska a to se mi pak splnilo. :-)
25.11.2020 09:00


barboraf
Jako malá jsem chtěla kočičku, to se mi splnilo ve 12 letech a provázela mě celým dospíváním. Později to byly cestovatelské sny, které jsme si z velké části splnili už společně s manželem. Teď se snažím plnit přání našim dětem
25.11.2020 08:56


Silverwing1
Vždy jsem si přála mít zahradu. Letos i přes šílenou dobu se mi toto přání splnilo a věřím, že i mým dětem, které si mohou užít vlastního pískoviště.
25.11.2020 08:51


jvaneckova
Odmala jsem si přála být maminkou více dětí a to se mi splnilo.
25.11.2020 08:43


Krisha
Cestovat po světě v obytném autě. Ještě si musím počkat.
25.11.2020 08:42


nebie
pokojík - splněno v 15. cesta no new yorku - splněno ve 25.
25.11.2020 08:41


NikolaZavorova
Milovala jsem své pani učitelky ve školce a celkově školku. Jako sen jsem měla práci s dětmi jako ony. Ten se mi nakonec splnil i když to tak vůbec nevypadalo a k práci s dětmi jsem se nakonec dostala úplnou náhodou.
25.11.2020 08:41


2017martina
Bylo jich spousta a všechny ty reálne se splnily... Panenka Filípek...byt matkou...
25.11.2020 08:39


Jarkammm
Nebyl to vyloženě dětský sen, ale co si pamatuji, tak jsem vždy chtěla šťastnou rodinu. Teď mám podlomené zdraví, ale moc se těším, až se uzdravím a sen se mi bude plnit dál :).
25.11.2020 08:39


terrry
Přála jsem si domeček pro barbíny, nakonec jsme ho s maminkou a sestrou vyrobili z krabice od vysavače. Byl nádherný :-)
25.11.2020 08:38


KatkaBen
Chtěla jsem být učitelkou v mateřské škole. Šla jsem na to oklikou, ale povedlo se :)
25.11.2020 08:31


maruszka
Přála jsem si kolo a dostala ho :)
25.11.2020 08:05


ljanickal
Bilou, chlupatou fenku. Nakonec sem ji mela skoro 17let
25.11.2020 08:02


kropinka
Já si vžddy přála knihy a dostávala jsem je.
25.11.2020 08:02


janicka48
Přála jsem si mít psa a pejska máme :)
25.11.2020 08:01


bzanda
Přála jsem si koloběžku, až manžel mi mé přání splnil a drandím si po naší obci...
25.11.2020 07:58


tomsupetra
Mončičák a videohra s chobotnicí - přání dětí narozených v osmdesátých letech :-)
25.11.2020 07:53


MChurch
Že budu letuškou :) I s mou výškou se to o centimetr povedlo :D
25.11.2020 07:52


matolka
Mým snem bylo poznat celý svět,zvířata, ptáky, proč kdy a kvůli čemu se mění počasí...jak je to v té písničce...s nohama křížem a rukama za hlavou,koukat na oblohu, oblohu modravou....nikdy jsem bohužel neměla čas se tímto víc zabývat, no můj 6letý synek je stejně zvídavý jako já, a když je chvilka, lehnem na deku do zahrady, pozorujem ptáky, mraky....hledáme v encyklopediích co kde roste, co kde lítá...takže můj dětský sen znát o všem všechno se, díky synkovi, pomalu plní :) A ještě jedna zajímavost co se snů týká...mívala jsem noční můry o mourovatých větších kočkách s dlouhými zuby od krve...do nedávna jsem to brala opravdu jen jako noční můru, no asi 2roky zpět jsem četla článek, že někde v tramtárii v pralese (už si přesně nepamatuju název toho místa) objevili nový druh (mourovaté) kočky zabijáka s delšími zuby,které byly od krve, protože si zrovna dotáhla úlovek. Zamrazilo mě...
25.11.2020 07:33


matolka
Mým snem bylo poznat celý svět,zvířata, ptáky, proč kdy a kvůli čemu se mění počasí...jak je to v té písničce...s nohama křížem a rukama za hlavou,koukat na oblohu, oblohu modravou....nikdy jsem bohužel neměla čas se tímto víc zabývat, no můj 6letý synek je stejně zvídavý jako já, a když je chvilka, lehnem na deku do zahrady, pozorujem ptáky, mraky....hledáme v encyklopediích co kde roste, co kde lítá...takže můj dětský sen znát o všem všechno se, díky synkovi, pomalu plní :)
25.11.2020 07:27


zuzaherr
Mit miminko
25.11.2020 06:44


Petty
Konkrétní dětský sen si nevybavim, ale určitě jsem chtěla být šťastná, a to teď se svými dětmi a manželem jsem.
25.11.2020 06:29


Janajanaa
Přála jsem si panenku s dlouhými vlasy a sen se mi splnil :)
25.11.2020 06:26


Amandulka
Mit psa.
25.11.2020 00:00


chrrenka
byt stastna..
24.11.2020 23:09


rennfri
Tohle je těžká otázka, jako vážně myšlený sen si vybavuju akorát, že jsem chtěla být zpěvačka a to jsem si nesplnila nikdy (že by to zabil ten několik let nenáviděný školní sbor? :-D) jinak jsem na dlouhodobé sny asi nikdy moc nebyla :-)
24.11.2020 23:00


opicka
Mne se jich splnilo hned několik :) např. Lego, návštěva velkého zábavníh parku, vystudovat vysokou školu,...
24.11.2020 22:41


Marge79
Chtěla jsem být malířka, nejsem profesionál, ale s dětmi a nejen s těmi mými, mě to hrozně baví!
24.11.2020 22:32


civecka
Umět létat se mi nesplnilo. Ale být učitelkou, to jo :-)
24.11.2020 22:11


Ania
Sen s detsvi...vyzkouset si co nejvice sportu a pak je ucit lidi. Jsem Tv ucitelka :D Jinak s darku jsem si vzdy prala kolo...dostal je muj bratr a ja nejake nausnice (nenosim zadne)...ale pred par lety mi ho splnil muj muz na nasi 5 lete vyroci :D :D :D
24.11.2020 22:11


7vera8
Barbínu (tu jsem si koupila dohromady se sestrou,vybraly jsme kasičky
24.11.2020 22:01


dasza
Vždy sem snila o dvojcatkach....bohužel.nikdy se mi to nesplnilo a teď už je pozdě;(
24.11.2020 22:01


Adrianita
Jako malá jsem si přála pejska a sen se mi splnil, sice, až teď když jsem velká, ale splnil :)
24.11.2020 22:01


Alifa
Já si moc přála umět hrát na kytaru jako jedna ma oblibena paní učitelka ve školce a opravdu jsem na Vánoce dostala kytaru. To bylo radosti! A jsem za to ráda dodnes. Když na ni hraju svým dvěma prckum.
24.11.2020 21:50


luciebin
Jako malá jsem si přála huňatou britskou kočku a přání jsem si splnila v dospelosti.
24.11.2020 21:37


LucianaH
Jako malá jsem si vždycky přála mít krásnou rodinu, hrála jsem si na ní s panenkami s přání se mi splnilo ☺️
24.11.2020 21:36


terkahod
Jako malá jsem si přála domeček pro panenky a to se mi splnilo
24.11.2020 20:59


ZirafaDH
Chtěla jsem se dostat blízko k zirafam a splnilo se mi to, pohladila jsem ji, nakrmila...nádherné zvíře :)
24.11.2020 20:59


RadkaH
Z těch ryze dětských to bylo asi dostat svou první barbínu (bylo to v době, kdy se k nám teprv dostaly) :) Přinesl ji zrovna Ježíšek ;) Z těch pozdějších to byl sen o dvou dětech a mám 2 princezny, takže splněno :)
24.11.2020 20:54


zebruska
Sen z dětství? Mít domeček se zahradou a bosa jít pro jahody, bylinky...
24.11.2020 20:54

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion