NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

SLUŽBA DODO

služba DODO
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 100 %
★★★★★

10 pražských maminek vyzkoušelo novou asisteční službu DODO. Otestovali službu nejrůznějšími požadavky, od vyzvednutí knížek z eshopu, přes dodání léku, speciální přírodní barvy na vlasy až po dodání kočkolitu. A testování dopadlo na 1*!!!

DODO je nová asistenční služba, působící na celém území Prahy. Funguje 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Stačí napsat váš požadavek přes FB messenger nebo přes SMS na číslo 222 111 800. DODO za vás nakoupí cokoliv a přiveze to kamkoliv po Praze. 


 

RECENZE

Madana
Do hodiny a půl od mé objednávky jsme měla zboží doma. Jelikož jsem si objednala zboží z lékárny, kvůli nemoci dceři, tak jsme tento velice rychlý čas dodání ocenila. Pokud bych zboží objednávala přes internet, tak bych zaplatila o cca 50Kč méně, ale zboží dostala až druhý den. Komunikace byla rychlá a srozumitelná. Vše probíhalo formou SMS (v mém případě pouze dvou SMS, objednání a souhlas s cenou). Doručovatel DODO byl na místě v časovém rozmezí 15 minut, které potvrdil při objednávce. Odpadá tedy čekání např. na kurýra v časovém rozmezí cca 3hodin. Služba mně velice překvapila a určitě jí budu využívat, zvlášť až se za pár měsíců narodí druhé miminko a nebude tolik času na běhání po obchodech.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
02.03.2016 13:17

nuninove
Přemýšlela jsem, jak tuto službu otestovat..A tak jsem si vymyslela produkt, který je u nás málo dostupný a přesto mi hned přišla odpověď, že není problém :) Jsem maximálně spokojená a hned jdu doporučit dále
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
02.03.2016 15:58

MichelaKadlecova
Služba DODO je pro mě naprosto vyhovující. Jsem spokojená a určitě službu v budoucnu budu využívat.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
08.03.2016 10:36

nocken
Chtěla jsem pořídit něco zajímavějšího a objednala jsem si na víkendovou oslavu několik balónků s číslovkou a bombu s heliem k tomu. Komunikace proběhla velmi rychle, během 15 minut jsme byli dohodnuti, dostala jsem na výběr tři možnosti, jak vyhovět mé objednávce. Od objednávky (1. SMS) do doručení uběhlo 2,5 hodiny. Pan mi mou objednavku přinesl až ke dveřím od bytu, poté mi hned přišla sms s odkazem na fakturu. Podotýkám, že objednávka proběhla ve středu a v pátek už odjíždíme pryč, mám doma dvě děti a řešila jsem to tak na poslední chvíli. Služba předčila má očekávání zejména s rychlostí doručení a ceny.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
09.03.2016 23:31

zega
Zkoušela jsem 2x, neboť poprvé mne DODO zaskočil s cenou :) 1. zkouška byla nákup destilované vody (umřelo mi auto a už jsem to večer nehodlala řešit) a 2 salátových okurek, kvůli kterým doma dupal Vincent. Cena 95Kč a dodání do 20 minut. Požadovala jsem 1litr destilky a DODO se bleskurychle ujistil, zda může dopravit litry 2. Že rozhodně sežene i 1 litr, ale dodání bude trvat déle. Souhlasila jsem a přesně za 18 minut byl DODO před barákem :) Cena krásných 95,- Ovšem na toto jsem přece nemohla vyčerpat 300,- kredit. 2. objednávka byla hned druhý den. Byla jsem lenivá vyrazit s dětmi pro papír, který používám na tisk návodů pro houpaciprkno.cz Tentokrát šlo o přesnou specifikaci. Jasný obchod, přesný typ papíru, velikosti i řezu. Navíc za 30 min zavírali obchod. Komunikátor mne informoval o ceně dovozu, která byla 40Kč (To samé bych dala za jízdenku a svůj čas strávený v ten moment v klidu s dětmi nepočítám). Do 45 minut byl DODO před barákem. Celková cena by byla 448,-. Při odečtení kreditu 148,- Kdybych pro papír jela sama, papír by mě stál 408,- plus lístek za 34,- plus náklad Zoe a Vinciho.. Děkuju! Já DODO hodnotím jako skvělou vychytávku, na kterou nedám dopustit. Protože šetří nervy nejen matkám s dětmi.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
10.03.2016 14:11

pragmatica
Dostala jsem pozvánku na party na zítra večer, avšak mé vlasy vypadají strašně, Používám jen speciální přírodní barvu, kterou není lehké sehnat. Zkusila jsme tedy službu DODO a oni nejen že dokázali během chvile barvu sehnat a potvrdit mi dodání v ten samý den v čas, který jsem si přála, ale i cena mě mile překvapila. Tato služba se rozhodně vyplatí a je fajn vědět, že tu je.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
11.03.2016 20:04

Hanny21
Přemýšlela jsem na co DODO využít, až mi doma došel kočkolit. Stačila jedna sms, dostala jsem na výběr z více možností, upřesnění ceny, vše v pořádku. Překvapilo mě že kurýr dorazil autobusem,mladý milý muž. Platba v hotovosti - to chápu, jen možná jediná věc, o donášce vás upozorní opět sms, tak jsem to skoro přehlédla :-D Ale jinak spokojenost a ráda využiji znova :)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
13.03.2016 12:57

lucika
služba DODO mě mile překvapila, jelikož jsem doma s několikadenním novorozencem a 5letým synem, jsou věci, které se nakupily a vyřizovat je nyní v terénu nezvládám. potřebovala jsem vyzvednout knihy, které na mě už asi týden čekaly a jejíchž vyzvednutí jsem před odjezdem do porodnice nestihla. požadavek jsem zaslala ve 12:41 a v 15:37 již stál kurýr DODO přede dveřmi. milá komunikace, velmi slušná cena. jistě využiji i příště, při zajištění věcí, které najednou nemáte po ruce, potřebujete je nutně pro chod domácnosti, a děti vám prostě nedovolí je v danou chvíli zařídit.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
15.03.2016 10:46

vlnka
Protože jsem akutně nic nepotřebovala, využila jsem testu pro sehnání bílých velikonočních vajec a dvou Maxi Kinder vajec. Přestože Kinder nebyla snadno dostupná, DODO se nevzdali, a nakonec sehnali. Předtím ale nabídli alternativu (Kinder zajíce, kterého by donesli v předem dohodnutém termínu). Myslím, že tahle služba bude v blízké budoucnosti skvělou službou nejen pro mámy s malými dětmi, ale určitě i pro seniory.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
15.03.2016 19:28

KKna3
Během období testování se u nás nevyskytla žádná opravdu krizová situace, kdy bychom bezpodmínečně potřebovali něco zajistit, jako v noci léky apod. Ale přece jen přišel moment, kdy se nám DODO výborně hodil. Dcera byla velmi na poslední chvíli pozvaná na oslavu narozenin kamarádky, společně jsme hned po návratu ze školky vymyslely, že bychom jako dárek pořídily nějaké potřeby na tvoření z našeho oblíbeného obchůdku. Ten ale zavíral cca za 40 minut a přesun do něj přes půl Prahy (z Prahy 8 Tróje na Prahu 4 Pankrác) se 4 dětmi nebyl v takovém čase reálný. Napsala jsem DODOvi, vše stihli vyzvednout a cca do hodiny dovezli k nám. Komunikace byla opravdu rychlá a příjemná, kurýr byl milý a profesionální. Cena byla velmi příznivá (47 Kč). Mohu jen doporučit a určitě tuto službu využijeme i v budoucnu!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
16.03.2016 09:19

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
mikalan
Když jsem se dozvěděla o téhle službě, nedalo mi to, musela jsem ji taky otestovat. Objednala jsem citronového Míšu. Je to oříšek, protože se prodává jen v kombinaci s malinovým a ještě jedním, já ho kupuju v malých potravinách, kde to jde i po jednom. Trvalo hoďku od zadání, než ho našli, v průběhu čekání psali, že je to lehce složité, že už obvolali všechny velké supermarkety. Ale nakonec našli. Cena běžná je 13,90, u nás v obchodě 14,90, chtěla jsem jich 10, tudíž 150, celková cena i s dodáním 200, tudíž doprava 50. Od potvrzení tu byli za hodinu. No, nevím, jak to dělají, aby se jim to vyplatilo. Ale opravdu skvělá služba, která si poradí.
23.03.2016 14:49

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion