NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

MAPY MOJE ČESKO

Mapy Moje Česko
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 93 %
★★★★★

Kdopak tu rád cestuje? A kdo se dosud ještě neorientuje v mapách? Pro vás všechny velké i malé cestovatele, ať už doopravdy nebo jen prstem po mapě... tu máme výsledky testování map Moje Česko!

Samolepicí korková mapa Moje Česko je skvělou možností, jak děti seznamovat s naší zemí. Mapu můžete využít jako rodinnou nástěnku, kde si špendlíčky značíte společně navštívená místa a okolo si vystavujete nejhezčí fotky z výletů. Ve školách zase děti mohou takto povídat o svých zážitcích z výletů či prázdnin nebo pracovat na nejrůznějších prezentačních projektech o Česku a jeho krajích. 

Moje Česko je autorským projektem Zuzany Cabejškové, vzděláním průmyslové ekoložky, která si mapy nechává řezat v české chráněné dílně a ručně je pak kompletuje. Jedna se tedy nejen o přírodní kvalitu, ale i o lokální a férový výrobek. 

Mapky Zuzana prodává v kompletu s 30 špendlíčky, lepicí hmotou pod fotky a volitelně s 30 korkovými obdélníčky pro popis fotek.


 

RECENZE

janavondrackova
Výrobek využíváme v rámci malotřídní školy. Žáci mapu složili, nalepili a doplnili fotkami, které jsou propojeny s přibližným místem pořízení fotografie. Mapu budeme nadále fotkami doplňovat. Je to výborná pomůcka do hodin vlastivědy a prvouky, zvyšuje povědomí dětí o ČR a rozšiřuje jejich vědomosti. Manipulace s korkem byla bez problému, lepí se dobře, drží pevně:) Děkujeme!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
17.05.2018 22:15

ppeppe
Jedná se o naše první testování a jsme nadšeni. Mapa nás zaujala už na obrázku, k podobnému účelu jsem používala nástěnku a papírovou mapu. Tato verze je však mnohem lepší. Navíc lze použít i při výuce vlastivědy ve škole a následnému procvičování učiva i doma. Děkujeme.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
21.05.2018 23:25

Azraelka1
Skládání mapy je zábavnou formou poznání zeměpisu naší vlasti nejen pro děti, ale i pro dospělé. Nás dospělé bavilo skládat jednotlivé kraje, pojmenovávat je a vyznačovat hlavní krajská města. Člověka překvapí, jaký to může být problém :-) . Čtyřletou dceru zase nejvíc baví společně s námi hledat na mapě naše navštívená místa a ještě více pak přidávat z nich fotografie.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
26.05.2018 11:42

petronila11
Mapa je úžasná pomůcka pro děti, aby si zapamatovaly, kde je jaké město. Tím, že přidáváme fotky z výletů si děti oživují i vzpomínky. Mimojiné je to krásná a originální dekorace do bytu
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
27.05.2018 23:48

studanka
Mapa Moje Česko se našich dětem moc líbila. Syn 5 let složil mapu s mou pomocí. Po tom jsme ji nalepili na desku, abychom jim mohli kdykoliv přenést a syn zapichoval špendlíčky do míst, která jsme navštívili. Chtěl tam pak připsat největší zážitky a přidat fotky z našeho výletu a také označit kde bydlíme my. Nyní už když jedeme na výlet nebo na dovolenou, tak mu na mapě ukazuji kam jedem a chápe jak dlouho asi cesta bude trvat a že jak daleko je to od nás. Mladšího syna (téměř 3 roky) bavilo zapichovat špendlíčky do mapy, ale jejich umístění chtěl pořád měnit. Mapu jsme po testování umístili do Rodinného centra, kam budou moct rodiče dávat doporučení na osvědčené ubytování a pobyty pro rodiny.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
27.05.2018 23:51

Potocka
Moc hezký nápad, domů by se nám líbila bez výhrad. Testovaly ji ale děti ze čtvrté třídy v hodinách vlastivědy a pracovních činností. Dětem se práce s ní líbila moc. Testování přišlo až ve chvíli, kdy učivo opakují, ale i tak našly prima využití. Třídní učitelka také uvítala s nadšením a do testování se se pustila s dětmi. Využití je opravdu široké v rámci zlepšení - pro školy - by byl opravdu lepší pevnější materiál - např. pro skládání krajů a práci s nimi delší dobu a opakovaně, v rámci skupinek, reportáže o krajích, pak společné napojování, spolupráce krajů, cokoliv, možností je spousta a děti i učitelé uvítají cokoliv, co je takto praktické, domyšlené a všeobecně využitelné :-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
04.06.2018 06:16

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Zatím nikdo nic nenapsal ...
O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion