NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Jemná motorika (1)

Za kulturou (34)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: dasa TND

4 TIPY, KTERÉ VÁM USNADNÍ ZAČÁTEK ŠKOLNÍHO ROKU

Začátek školního roku nemusí být nutně stresový! Máme pro vás několik tipů, co si pořídit, aby to pro vás bylo radostnější :-)

1. Neustále řešíte, kde že má vaše dítko polovinu věcí, které jste do školky či školy přinesli? Zvláště oblečení, lahvičky, batohy? A pořád hledáte, jak nejlépe a trvanlivě všechny věci označit? My konečně objevili štítky, které na všem drží! Jmenují se Happy Label a nechali jsme je nezávisle vyzkoušet hned několik rodin, které nám napsaly podrobné recenze.

2. Svačiny, svačiny, svačinky! Prostě děti potřebují mít neustále něco po ruce. A to nejen ve škole, ale tento tip se vám bude výborně  hodit i na cestování či jen na procházku na hřiště nebo do lesa. A když sháníte zdravou variantu svačinky, bez různých éček, konzervantů a zbytečností, tak zkuste ovocné a zeleninové pytlíčky od Ovocňáku. Od rodičů, kteři je vyzkoušeli dostaly v recenzích 94%. 

3. Vaše miminko už poněkud povyrostlo a chtělo by to novou rostoucí židličku nebo židli pro předškoláka či školáka? Takovou, která je krásná, dřevěná, multifunkční a hlavně česká? Mrkněte, chytré židle Sedees [ čti sedíš :-) ] podrobně vyzkoušely rodiny s malými či většími dětmi a napsaly pro vás nezávislé rozsáhlé hodnocení

4. 1.září za dveřmi a vy nestíháte ještě dokoupit sešity, tužky, nebo sehnat něco speciálního pro vaše děti? Parádně můžete ušetřit čas s doručovací službou DODO.  Stačí si jen vymyslet, co potřebujete koupit a během pár hodin to máte doma na stole! Jak spolehlivě služba funguje vyzkoušelo hned 10 maminek a tady jsou jejich postřehy a zkušenosti

Moc vám přejeme, ať na prahu září stojíte vy i děti v pohodě a užíváte si další části roku, i když pravda více náročné :-)






VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat


Zatím nikdo nic nenapsal ...

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion