NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Za kulturou (34)

Jemná motorika (1)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: petra TND

NATĚŠENÍ NA FESTIVAL MINI + 4 VSTUPENKY PRO VÁS

Je to neskutečné, jak čas letí! Přijde nám, že teprve před chvílí jsme se kochaly na předvánočním festivalu mini, a jeho jarní dvoudenní verze vypukne už příští pátek 11.5.! A my pro vás máme na konci článku dárek v podobě vstupenek :-) 

Představte si, že brány tohoto festivalu dětského designu v Praze se otevřou už popáté. A my máme tu čest být opět ambassadorkami a moc rády vás nalákáme, na co se můžete těšit :-) 

Nováčci na mini

Festival mini máme rády hned z několika důvodů. Kromě jiného i proto, že pokaždé festival rozkvete dalšími novými značkami, o kterých jsme neměly ani tušení :-) Letos se nově představí třeba slovenská značka Czula. Šije nádherné minimalistické oblečky pro nejmenší. Kdo by pak potřeboval inspiraci, jak krásný a funkční může být nábytek do pokojíčku, tak by neměl minout stánek Chic by Pig. Představí se i pár nových e-shopů. Třeba u stánku obchodu Lavly, který se zaměřuje na dovoz zahraničních designových značek si budete moci vyzkoušet nejen zajímavá odrážedla i malá šlapací kola, ale nás třeba v jejich nabídce očarovaly převážně dřevěné hračky. Zaujaly nás také mlutifunkční nádherné koše od e-shopu Wild Moon. Letos na mini budou dokonce i šperky pro děti! Představí je značky 27Jewelry a Hana H.Kašičková

Stálice, srdcovky

Kromě nových značek, o kterých jsme psaly, se moc těšíme na naše "staré známé", kteří představují krásné dětské oblečení, vybrané hračky, nábytek, interiérové doplňky, kosmetiku i knihy. Během festivalu vám nafotíme a zjistíme, jaké novinky se u nich narodily a vše vám sepíšeme do článku.

Mezi vystavujícími najdete i několik českých značek s výrobky, které jsme společně s vámi  otestovali a kteří získali certifikát "Testováno na dětech". Recenze najdete na webu v sekci testujeme/otestováno. Určitě tak zavítáme ke stánku AlfabetyUtukutuPikle z pytle a Chytré židle

A co hlad a žízeň?

Svačinu minimálně pro sebe si opravdu brát nemusíte :-) Bistro 8, Salt n Pepa, FlatWhiteLeli`s Cupcakes vás hladem nenechají.

Mají si kde hrát, přebalovat se a nakojit?

Určitě vezměte s sebou dětičky. Mohou si užít výtvarné dílny se značkami Pikle, Bajkajlaj nebo čtecí dýchánky s  nakladatelstvím Meandr. No a zase bude asi nabito u zdobení cupcakes s Leli`s Cupcakes :-) Po zkušenostech z minulých ročníků však doporučujeme se na dílny předem přihlásit, ať jste v pohodě. Přebalovací pulty a klidová zóna na kojení bude připravena jako vždy také. 

Tak kde, kdy, jak a novinky?

  • Mini festival se bude konat 11. - 12. května 2018 v Továrně v pražských Holešovicích, Dělnická 1061/63, Praha 7, vždy od 10:00 do 19:00
  • Bezbariérový vstup
  • Děti do 12 let zdarma, vstup na 1 den - 130Kč, vstup na oba dva dny 190Kč
  • Novinkou festivalu budou módní přehlídky a tak se zdá, že letošní léto bude díky mini obzvláště stylové :)

 

Soutěž o 4 vstupenky na festival mini

Jak a kde soutěžit?

  1. dole pod tímto článkem nám v komentáři prozraďte: "Co bylo srdcovou hračkou Vašeho dětství?" (tento bod je povinný pro účast v soutěži)
  2. jestli nám fandíte i na Facebooku, tak kromě komentáře tady na webu, můžete pod příspěvek na FB k soutěži napsat do komentáře "BLOG" + odpověď na otázku viz výše a do soutěže vás zařadíme dvakrát
  3. Soutěž trvá do čtvrtka 10. 5. 2018 do 12:00 

A pokud chcete potěšit někoho z přátel, tak jim nezapomeňte o soutěži říci  :-)

Po uzavření soutěže vylosujeme generátorem čtyři výherce, kteří každý obdrží 1 jednodenní vstupenku na festival.

Výherce bude oznámen u nás na webu v tomto příspěvku a na FB stránce a bude kontaktován osobní zprávou přes FB, emailem nebo telefonicky. Proto, prosíme, sledujte FB, případně si zkontrolujte aktuální údaje vyplněné ve Vašem profilu na našich webových stránkách.

Držíme palce a mějte se báječně!

 

MÁME VÝHERCE VSTUPENEK!!

A máme tu 4 výherkyně v soutěži o vstupenky na Dětský festival mini ! Gratulujeme :-)

  • Zuzana Rebe Jíňová
  • Hana Nerušilová
  • Jitka de Benedetto
  • Andrea Dosoudilová

Díky za vaše zajímavé komentáře! Pošleme Vám osobní zprávu.

Přejeme všem krásný den!

 









VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat



barboraf
Malý plyšový vodník jménem Barbora.
07.05.2018 07:06


JanaZdvihalova
Jednoznačně Logik! Toho jsem mohla hrát hodiny a hodiny, když se našla vhodná "oběť" :-) Naštěstí se stále prodává a vypadá to, že starší dcera už dorostla do věku, kdy mi bude dělat soupeře.
06.05.2018 23:56


gabusha
Plastový poník s česací hřívou, která časem samozřejmě vypadala.
06.05.2018 22:45


Rebe
Měla jsem hodně hraček, ale jednička byla rozhodně panenka-miminko Růženka. Brala jsem ji všude a měla na ni kompletní šatník. Mám ji dodnes, ale dcera si ji smí jen půjčovat. Koupila jsem ji stejnou, stále se vyrábí v České republice, ale svoji Růženku nedám!
06.05.2018 08:16


pipalinka
Autíčko Ferrari.
06.05.2018 06:59


limto
Nejradeji jsem si stavela lego a take samozrejme panenky byly top.
05.05.2018 21:46


Katuska79
Moja naj hracka bolo lego
05.05.2018 20:15


midnigt
Mojí nejoblíbenější hračkou byl mončičák. Jinak jsem taky zbožňovala dřevěné kostky, ze kterých se dalo poskládat ledacos. A potom později vedla hra Klouboučku hop.
05.05.2018 13:18

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion