NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Jemná motorika (1)

Za kulturou (34)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: dasa TND

ROSTEME PRO ŽIVOT - VELETRH SMYSLUPLNÝCH HRAČEK

Jedna z dalších akcí, kterou každý rok prostě nemůžeme vynechat! Letos už vypukne 8.ročník a protože Vánoce tu budou cobydup, zatímco si děti budou v dílničkách hrát, my si v klidu pořídíme dárky :-)

Na co a proč se těšit?

Kamila Murariková, zakladatelka veletrhu Rosteme pro život pro vás pečlivě opět vybrala jedinečné vystavovatele na tento tradiční rodinný veletrh smysluplných hraček a pomůcek. Jak sama říká:"Záleží mi na tom, aby to byly hračky, s kterými je zábava si hrát a současně děti mnohému naučí. Na jednom místě si můžete hračky s dětmi vyzkoušet, ale i zakoupit jako vhodný dárek v čase před Vánoci. Děti se zabaví v některé z připravených dílniček, vy se inspirujete na vybrané přednášce, dáte si dobrý oběd a strávíte příjemné rodinné odpoledne."

70 vystavovatelů: Takové neskutečné množství úžasných značek na jednom místě! Nebude chybět spousta našich oblíbenců, které jste měli už možnost u nás také testovat - např. Pikle a jejich kufříky, Zodpovědná výuka a jejich pomůcky pro učení, Utukutu s nejen houpacími prkny, Chytré židle Sedees, loutková divadýlka Marionetino, Little Bubbles a jejich babyjóga, a malebné knížky přiveze např. nakladatelství Dynastie.

Dílničky pro děti: Děti budou moci  cvičit babyjógu, sypat obrázky z písku, vyzkoušet pomůcky pro školáky, vyrobit si vlastní loutku, či vánoční ozdobu nebo třeba i pokreslit tričko. Komletní přehled dílniček je tady.

Divadélko pro děti: Divadelní soubor Creatio vám zahraje, jak malý a velký detektiv vyšetřují, jak to vlastně bylo doopravdy s Kocourem v botách a jeho pánem Jakubem.  

Něco na hlad a mlsání: Spoustu slaných i sladkých jídel a dobrot pro vás nachystá Eclonadia, Dobroshop a Rooart.

 A co rodiče?

Ti se určitě nebudou nudit! Když už se unavíte okukováním hraček, tak si zajděte na některou ze zajímavých přednášek. My si určitě nenecháme ujít nám aktuální téma "Jak pečovat o sebe a zároveň oceňovat jedinečnost našich dětí?", kterou povede Eliška Kodyšová. 

Pokud byste chtěli ale pořídit i nějaké zajímavé hračky či didaktické pomůcky z druhé ruky nebo i nějaké sami prodat,  po celou dobu poběží bazárek hraček a didaktických potřeb. Stačí vše přinést na veletrh a vyplnit si přihlášku.

Nakonec si to zrekapitulujme :-)

Kdy:  3. a 4. listopadu / sobota 10-18 hodin/ neděle 10-17 hodin

Kde: Fakultní základní škola Barrandov II, V remízku 7, mapa

Vstupné: dospělý+ všechny děti - 100Kč / 2 dospělí + všechny děti - 180 Kč / vstup na přednášku-100Kč / vstup na divadélko pro jednoho - 30Kč

Plánek celého veletrhu si můžete stáhnout tady.

 

 







VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat



Tamca
Ty hračky jakožto dřevěné stavebnice jsou moc zajímavé- mám ráda takové výrobky a děti taky moc baví. Nevíte, kde se dá taková dřevěná stavebnice pro děti koupit? My máme něco podobného odsud https://i-mimi.cz/546-hracky a děti si s ní hrají rády, ale ta na obrázku se mi líbí ještě víc.
18.11.2021 10:02

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion