NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Jemná motorika (1)

Za kulturou (34)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: dasa TND

RYZE ČESKÉ VÁNOCE

Ještě před pár dny nás hladilo hřejivě sluníčko a tak krásně to dávalo iluzi věčného babího léta. Na vánoční svátky jsme ani nepomysleli, protože to je přece táááák daleko! Do vánočně vyzdobených obchodů skoro nechodíme, takže jsme si libovali, jak ještě můžeme tvořit z listí, hrát si venku a nemít rukavice a kolikrát ani čepice. Až dnes ráno to přišlo ! :-) Po probuzení nás vítaly první vločky! Děti skákaly radostí, my trošku méně :-D Představovali jsme si, jak začne ten každodenní oblíkací několikavrstevný maraton!

BEZ VÁS TO PROSTĚ NEJDE 

Nevíme, jak je to u vás, ale jak jsme uviděli bílé střechy, hned naskočil ten pocit...ano, teď už začala zima a budou za chvíli Vánoce! Už nějaký ten pátek jsme přemýšleli, jak bychom vám mohli ten adventní čas zpříjemnit, udělat vám radost a poděkovat. Protože tento web už žije svým životem více jak čtyři roky a my žijeme s ním. S vámi. A vy s námi. Někdy nám ale ubývá sil, přecejenom máme ještě malé děti a většinou pracujeme po nocích a občas pozlobí zdraví i nás. Ale vy jako kdybyste to vždy tušili, najednou nám pošlete zprávu, nebo mail a v nich krásná povzbuzující slova děkování. A to je náš motor. Pak věříme, že vám dává smysl, co tvoříme. Děkujeme ze srdce! A proto......

S PRVNÍMI VLOČKAMI SPOUŠTÍME NADĚLOVÁNÍ

Nebudeme to protahovat :-) Jako velký dík vám všem ve středu 21.11. spustíme sérii miničlánků, ve kterých také najdete dárky, o které budete moci soutěžit. Dárky budou ale speciální, dočtete se níže!

Do článků vám také chceme napsat třeba tipy na trošku jiné dárky - nehmotné. články budeme spát po celé tři tdýny. Nadělování potrvá až do 13.12. a to proto, aby k vám včas pod stromeček všechna ta krása stačila doputovat.

>>>Na konci tohoto článku koukněte, jaké aktuální nadělování - soutěže, běží! <<<

 

PROČ RYZE ČESKÉ VÁNOCE?

Máme takovou "slabost". A vy to asi dobře už víte. Milujeme české výrobky a dávám nám smysl právě podporovat lokální srdcaře, kteří žijí tím, co tvoří. V naší zemi je fakt tolik šikovných lidí, o kterých třeba ještě ani není moc vědět. A pak takoví, co už se nějakou dobu v českých domácnostech zabydlují. Proto letos vyhlašujeme :

Zkusme letos pod stromeček nadělit ryze české výrobky!

Co myslíte? Půjde to? My věříme, že ano! A třeba vám pomůže i inspirace v nějakém z našich článků a nebo dokonce k vám připluje jedna z výher.

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY K NADĚLOVÁNÍ V RYZE ČESKÝCH VÁNOCÍCH

První nadělování bude sice až ve středu, ale pokud máte chvilku, tak už teď mrkněte, co je potřeba, abyste se pak rovnou mohli zapojit. Pokaždé budou podmínky stejné. 

 1. Abyste mohli vždy k soutěžnímu článku připojit na blogu komentář, je potřeba být na blogu přihlášen. Pokud ještě nemáte registraci, je to pár kliknutí tady. Pak už můžete nejen komentovat veškeré články, ale hlavně si zdarma stahovat všechny námi vytvořené šablony na tvoření (třeba vánoční), zdarma testovat převážně české výrobky a být také první, kdo se vždy dozví, co nového chystáme a co vám třeba mohlo uniknout na blogu.

 2. Pokud sledujete i náš Facebook Testováno na dětech a okomentujete nám tam také vždy aktuální soutěžní článek a připojíte slovo "BLOG", rádi zařadíme vaše jméno do losování ještě jednou.

 3. Pokud budete soutěž sdílet na Facebooku, zařadíme vás do slosování opět ještě jednou. Šance vyhrát je zas o něco vyšší. Pozor! Abychom mohli ověřit, kdo konkrétně soutěž sdílel, je potřeba, abyste článek sdíleli veřejně (nastavení u sdíleného článku).

 4. A nebojte, kdo nás sledujete na Instagramu, žádná informace vám také neunikne! A naopak, tak se těšte, že pouze pro Instagram máme připravené i specialitky, které budou právě jenom tam. Proto číhejte na ně, objeví se nečekaně :-) Sledujte nás !

 

Doufáme, že jsme vám trochu udělali radost a že vám přineseme třeba i nějakou inspiraci. Máte nějakou oblíbenou českou značku vyrábějící pro děti? Nebo nějaký srdcový kousek od českých tvůrců, po kterém toužíte? Napište nám to do komentáře pod článek, moc nás to zajímá!

Koukněte, jaké aktuální nadělovací soutěže jsou už na blogu a zapojte se:

8.nadělování( poslední) - zachumlovací - odkaz na článek tady UKONČENO

7.nadělování - kreativní - odkaz na článek tady - UKONČENO

6.nadělování - učící - odkaz na článek tadyUKONČENO

5.nadělování - hravé - odkaz na článek tady - UKONČENO

4.nadělování - dospělácké - odkaz na článek tady - UKONČENO

3.nadělování - knižní - odkaz na článek tady -  UKONČENO

2.nadělování - fantazijní - odkaz na článek tady - UKONČENO

1.nadělování - odkaz na článek tady -  UKONČENO

 

 



VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat



losK
Milujeme krásné dřevěné hračky Pišlik https://pislik.cz/shop/ (Zvlášť doporučujeme autíčka: z jednoho kusu javorového dřeva, možnost připojit pišlický vozíček, více o jejich vzniku tady: https://www.fler.cz/filip-rychlebsky ).
29.11.2018 15:13


beruszka82
Parádní nápad, těšíme se na předvánoční čas trávený s Vámi a děkujeme
20.11.2018 20:38


snany
Těšíme se
20.11.2018 07:41


Janys78
Skvělý nápad, už teď se těším na všechny krásné české věcičky, které se tu budou objevovat ♥ Já mohu doporučit třeba moc pěkné věci od VAZÁRNA, jejich sešity a diáře už čekají schované u nás ve skříni a já se nemůžu dočkat, až je Ježíšek přinese ♥
19.11.2018 21:01

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion